Sorma canım. İstemiyordu zaten normal dogum bebek iri diyordu hep. Ben de dedım bagırdım ama Kendımı oyle rahatlattım aslında. O ama gerıloyomus. Dedım alısık olmanız lazım. Kimse de gulerek catı olmuyordur sanırım. Bazen gıt devlete dıyorum orda da ilgi sıfır yıne mecbur burasıO ne demek ya her gün afedersin çatı muayenesi mi oluyoruz tabi rahatsız olacağı iz beni doktorum çok sakinleştirdi çatı muayenesinde doğum yapacağım gün bile ben kaç kez bağırdım çatı muayenesi yapılırken ister istemez insan tedirgin oluyor. Propess fitil çatı muayenesi yapar gibi rahim ağzına vajinadan yerleştiriliyor
ay içimi rahatlattın. ne kadar denesem de o videolardaki gibi olmuyordu. ama her yapışımda hafif yanma hissediyorum genişletirken. bu normalmiş zaten o dokuyu yağ ile genişletsem yeterli bana. vazelin de kullanabilirim aslında yumuşatır. çok sağolAminn inşallahCanım perine masajını öyle videolardaki masaj gibi yapamıyorum, zaten doktorum da çok zor o şekilde yapmak dedi,sadece o bölgeye hergün bolca vazelin sürüyorum doktorum bu şekilde söyledi, 1 haftada da yumuşar dedi
gün geçtikçe yükseltebilirim de. 5 dk sürmüyor zaten10- 15 tane falan cnm
Canım öncelikle yalnız değilsin yaşadıklarının aynısını yaşıyorum. Bende 4.gün çıkabildim o da erik kompostosu sayesinde. Bol sıvı tüket. Vişne ve şeftali kompostosu da yaptım. Bunlar sayesinde çıkabildim. Hala her gün çıkmıyorum 2günde bir zorla çıkıyorum. Asla ıkınma tuvaletteyken. Dikişlerim benimde çok acıyor iyileşme belirtisi yok bir hafta olmasına rağmen. Tuvalette su ve sabınla temizledikten sonra baticon yapıp saç kurutma makinesinin soğuk ayarıyla şyice kurutuyorum. Nemli kalıp pede sürtününce acıyor. Benimde oğlum sarılık oldu. 2gün önce değer 13ken bugun 11e düşmüş çok şükür. Doktor ne yedirdin buna dedi resmen. Bol bol süt sağıp verdim. Uyanmıyor bırakayım uyusun demedim. Sarstım gıdıkladım muncıkladım birşekilde uyku modundan çıkarıp gözü açık olmasa da biberon verdim çünkü meme de uyuya kalıyordu 5dk sonra. Dürtükleye dürtükleye 40-50cc/ml içiriyorum her seferinde. Uzun yazdım k.bakma aynı şeyleri yaşıyoruz kendini yalnız hissetme seni çok iyi snlayan biri var burda. Sarılıktan uyuyor niye uyanmıyor diye kendini üzme ben ağladım hep, sana zararı oluyor başka bir faydası yok. Moralini yüksek tut, biberonla emzirmeye çalış tek tavsiyem bu. Fakat mutlaka kemdi memeni de ver unutmasın@Rzg14 saol canim. Bizim çocukta değeri 13 su an sarılıkta. Pazartesi yine gideceğiz kontrole. Bide ben normal doğum yaptim ama daha büyük tuvalete çıkamadım. Naptiysam olmadi dikislerim cok fena, benle aynı durumda olan var mi hala oturamıyorum yanlarım ağrıyor yan oturmaktan. Bebişi uyandiramiyorum gündüzleri ne bileyim iyice diplerdeyim 2 gündür cok kötüyüm
Alt acma goturdumKızlar hastaneye tek kullanımlık alt açma falan götürdünüz mü?
Göğüs pedi kaç adet koydunuz?
Spinal sonrası kahve içmek için su ısıtıcı götüreyim mi?
Depend kullananlar kaç adet kullanıldı.?
çantayı kontrol edeyim dedim. Atlet gerekli mi sizce? Havalar da biraz serinledi
Anladm cnm sağlıkla doğması önemli olan riske atmamışlar en iyisiBenim epidural olacağım gece normal dogum sancisi geldi ve 10 cm acıklık olmuş sezeryana gittiğimde. Ama bebekte tehlike yaratacak durumlar var dedikleri için normal dogum masasından döndüm. O kadar acikliktada epidural tutmadigi icin genel oldum
Canım çok geçmiş olsun. Demek normal Doğumda da dikişler olunca acı oluyor. Bizler de sezeryan yüzünden zorluk zannediyoruz yani ben. Geçecek her şey yoluna girecek canım. Hepimiz farklı zorluklar ve acılar içindeyiz İnan ki hiç yanlız değilsin. Ama bak çevrene çocuklar büyüyor her şey geçiyor. Allah yardımcın olsun@Rzg14 saol canim. Bizim çocukta değeri 13 su an sarılıkta. Pazartesi yine gideceğiz kontrole. Bide ben normal doğum yaptim ama daha büyük tuvalete çıkamadım. Naptiysam olmadi dikislerim cok fena, benle aynı durumda olan var mi hala oturamıyorum yanlarım ağrıyor yan oturmaktan. Bebişi uyandiramiyorum gündüzleri ne bileyim iyice diplerdeyim 2 gündür cok kötüyüm
Bende hasimato hastasıyım benimkide yüksek çıkabilir yani bunu öğrendiğim iyi oldu kesin panik yapardım niye yüksek diyebiz yine bu sabah kan verdik 2 tup. biktim artik...
sarilik 17 kusurde ama dr artik bu sekilde yabas yavas dusecek dedi. Anne Sutu Sariligiymis. karaciger ve bagrsagi sutten dolayi zorlaniyor ve sarilik yapiyormus. zamanla duzelirmjs. 1 ay kontorljnde kan alalim artik dedi. 15 gunluguz bugun.
topuk kanindq sorun cikti diye tiroid kontrolu de yapildi. tsh i guzel masallah. ama T4 yuksek biraz. sebebi de benim hasimatodan dolayi ictigim T4 ilacinin sutten bebege gecmesiymjs. sorun yokmus sukur. 1 aylikken yine kontrol edilecek.
ben de mantar olmusum. sadece krem verdi dr. afedersiniz wc de ozel bolgem yaniyordu. mantardanmis. su sicaklarda bi bu eksikti...
Olorıc dıye bır surup var dogal kabız olmazsn rahat cıkarsın ben hemoroıd oldugum ıcın ondan ıcıyorum duzenlı cıkıyorum dırek ıshal edıyor.Canım öncelikle yalnız değilsin yaşadıklarının aynısını yaşıyorum. Bende 4.gün çıkabildim o da erik kompostosu sayesinde. Bol sıvı tüket. Vişne ve şeftali kompostosu da yaptım. Bunlar sayesinde çıkabildim. Hala her gün çıkmıyorum 2günde bir zorla çıkıyorum. Asla ıkınma tuvaletteyken. Dikişlerim benimde çok acıyor iyileşme belirtisi yok bir hafta olmasına rağmen. Tuvalette su ve sabınla temizledikten sonra baticon yapıp saç kurutma makinesinin soğuk ayarıyla şyice kurutuyorum. Nemli kalıp pede sürtününce acıyor. Benimde oğlum sarılık oldu. 2gün önce değer 13ken bugun 11e düşmüş çok şükür. Doktor ne yedirdin buna dedi resmen. Bol bol süt sağıp verdim. Uyanmıyor bırakayım uyusun demedim. Sarstım gıdıkladım muncıkladım birşekilde uyku modundan çıkarıp gözü açık olmasa da biberon verdim çünkü meme de uyuya kalıyordu 5dk sonra. Dürtükleye dürtükleye 40-50cc/ml içiriyorum her seferinde. Uzun yazdım k.bakma aynı şeyleri yaşıyoruz kendini yalnız hissetme seni çok iyi snlayan biri var burda. Sarılıktan uyuyor niye uyanmıyor diye kendini üzme ben ağladım hep, sana zararı oluyor başka bir faydası yok. Moralini yüksek tut, biberonla emzirmeye çalış tek tavsiyem bu. Fakat mutlaka kemdi memeni de ver unutmasın
Teşekkür ederim. Hepimizinki sağlıkla büyüsün.Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüt insallah
Canım tavsiyelerin için teşekkür ederim. Senin söylediklerini bu akşam bi komşum söyledi. Ve uygulamalı nasıl emzirme gerektiğini gösterdi. Allah razı olsun biraz daha iyi oldu. İnşallah bizde keseriz biran önce. Yavrunu kokla benim için.Canım öncelikle benimde 2gün sütüm gelmedi, bol bol sağdım mama verdim. Arz talep meselesi ne kadar meme ucuna uyarı olursa okadar süt geliyor. Emzirmekten vazgeçme. Mamayı kestim şuan kendi göğsümü bitiremiyor çok dolu oluyor mecbur sağıp veriyorum. Biberonu iyi seç ucunun deliğine dikkat et canım 0 aylık almalısın tek damlalı
Teşekkür ederim canım. Amin inşallah. En azından direk sezeryan olmadım. Nasip böyle imiş. Ama kemiğim yukarıda olduğu için zaten normal doğum olmazmış.Maşallah darısı bekleyenlere inşallah güzel bir doğum hikayesi..Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım
Teşekkür ederim canım inşallah :)Gozun aydin canim gecmis olsun gule gule saglikla buyut
Evet bende bu kadarını beklemiyordum. Ama eksiği var fazlası yok. Şükür iyi geçti doğumum.Devlette ilk defa boyle bi hikaye okudum super bebisine kawusmussunAllah sana bagislasinnnn
Tamm canım çok teşekkürler.Hastane de bez verdiği için bana alt açma bezi depend paketin içinden 3 tane falan arttı. Hastane vermese bir paket yetmeyecekmiş çok kanama oluyor 2 paket rahat giderdi ama ben normal doğum yaptım sezeryanda aynısı oluyor mu bilmiyorum gümüş göğüs kapağı kullandığım için ben göğüs pedini çocuğun altını silmek için de kullandığım makyaj silme pamuklarından koyuyorum bir de hastanedeki kolostrum sütü olduğu için süt 2. Gün iniypr o zamana kadar böyle çamaşır ıslatacak kadar gelmiyor
Ben çantayı hazırlarken nasıl bir sıcak bastıysa hep ince şeyler hazırlamıştım. Ama bugün elden geçirdim bebeğe kalın battaniye kendime kalın birşeyler ayarladım. Çok saol canm.Alt acma goturdum
Spinalden sonra kahve icmedim bisey olmadi
Gogsunden hemen sut gelmiyo sezerysmda grlse bile gogsunden akarca degil pede gerek kalmiyo
1 paket depend kullandim
Ben hirkayla yattim hep dondum lohusa sitmasi girdi hayta suan yatakta yorganla yatiyorum
ben dogumdan sonra da buram buram terledim hele cocugu emzirmeye calisirken o üşüme olayini yasamadim. cantama orkid gece koymustum 1 paket hastanede 2. gun kullanmaya basladim sezeryan olunca kanama cok olmuyor. bebek emmekte zorlaninca cay kasigina sagip agzina vermistim cay kasigi işime yaramisti.Tamm canım çok teşekkürler.
İlk sezeryanda fazla kanama olmamıştı ama yine de 5 tane depend koydum yetmezse aldırırım ordan.
Ben çantayı hazırlarken nasıl bir sıcak bastıysa hep ince şeyler hazırlamıştım. Ama bugün elden geçirdim bebeğe kalın battaniye kendime kalın birşeyler ayarladım. Çok saol canm.
Ben de eklemeler yapip kontrol edecegim cantayi. 36+ larda ok gelsin derken 40i gececegim ve donacagizTamm canım çok teşekkürler.
İlk sezeryanda fazla kanama olmamıştı ama yine de 5 tane depend koydum yetmezse aldırırım ordan.
Ben çantayı hazırlarken nasıl bir sıcak bastıysa hep ince şeyler hazırlamıştım. Ama bugün elden geçirdim bebeğe kalın battaniye kendime kalın birşeyler ayarladım. Çok saol canm.
Annemmm takvim 40 gösteriyor kizzBen de eklemeler yapip kontrol edecegim cantayi. 36+ larda ok gelsin derken 40i gececegim ve donacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?