2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim karnım da hemen çıktı. Bazen utanıyorum millet hava olsun diye şişiriyor diyecek diye bir de işe giderken toplu taşıma kullanıyorum gençlerin gözüne bakıyorum yer veren olmuyor karnımı daha da ittiriyorum önlerine. Arada içten atkı bağlasam iri olsun yer versinler diyorum ama tanıdık denk gelirse diye korkuyorum

Kızlar zayıflar daha erken hissediyormuş bebek hareketlerini . Ben henüz hissetmedim zaten 70 kiloyum hemen hisseder miyim bilemiyorum. Bu arada yer elması aldım Pazar’dan ama hamilelikte bir sakıncası olur mu yemenin

Kızlar zayıflar daha erken hissediyormuş bebek hareketlerini . Ben henüz hissetmedim zaten 70 kiloyum hemen hisseder miyim bilemiyorum. Bu arada yer elması aldım Pazar’dan ama hamilelikte bir sakıncası olur mu yemenin

Yaşasın ben erken hissedicem o Zman 50 kilo olmak ilk defa bir işe yarıcak

Bende 52 kilo ile hamile kaldım adet geçer geçmez karnım çıkmaya başladı bu hafta artık hamile pantolonu aldım çünkü düğme açık giyiyordum normalleri 3 aylık gibiyim şimdiden hissetme olayını da yaşamadım henüz ama bugün pır pır seyirme gibi oldu bebek mi gaz mı anlam veremedim benim de 2 .hamileliğim ama ilkini unutmuşum hep 9 yıl geçince aradan

Henüz vitamin vermedi iki hafta sonra gideceğim bende şimdilik sadece folik asit kullanıyorum canım. Evet bende yaklaşımından memnunum çok şükür.

Muhtemelen sana da bu gittiğinde verecektir.
Gidersen sorar mısın hamilelik sonuna kadar mı kullanılacak bu vitamin?
Ben sormayı unutmuşum da :))

Muhtemelen ondan dolayı erken yazdı bana.
Şimdi anladım ben de :)
Evet özellerde çok daha ilgili oluyorlar.
Benim bulunduğum ilde devlet hastanesi kadın doğumda sıra almanın tek yolu sabah 4 te hastaneye gitmek.
O nedenle gidemedim hiç devlete.
İlk başta bir göstermek istemiştim daha tecrübeli olurlar belki diye.
7+4 karaltı gibiydi her şey.
Ne kafa ne ayak kol hiç bir şey belli değildi.
İnşallah bize de gösterir anlatır 10+0 da:)

Yiyeceğim :) Çikolata şart :)
Merak ediyorum, inşallah sağlıkla hareket etsin.

Ay çok güldüm :))))
Benim karnım henüz başka pantolona geçecek kadar değil.
Ama yine de çok dar olanları giymiyorum.
Tahminim 1-1.5 aya geçerim hamile pantolonlarına.

Ya masallah. Ben 11 haftalik olmama ragmen hic oynamadi ve elleri vs gorunmuyor neden ki acaba

Biz iki hafta önce gittiğimizde uyuyormuş. Doktor uyandırmak için baya rahatsız etti. Belki doktor uğraşmamıştır uyuyorsa ama inşallah en kısa zamanda görürsünüz

Merhaba kızlar, benim iki gündür kuyruk sokumum feci ağrıyor, sırt üstü yattıktan sonra sağa sola dönemiyorum. Çok kötü ağrıyor, bu durumu yaşayan var mı aranızda

Ben ben ben şu an da çok fena ağrıyor.

Ben yaşadım yaklaşık 9. Haftaya kadar şiddetli bel, kuyruk sokumu ve kasık agrım oluyordu ve kıvranıyordum bildiğin. Normal bi durummuş çoğu gebede yaşanıyormuş. Kendiliğinden geçiyor cnm

İnşallah benim de geçer ne yapacağımı şaşırdım

Kızlar karnınız çıkmaya başladı mı?Kaçıncı haftalar da çıkacak göbişler.?Birde aynadan göbeğinize yandan baktığınız da damarlarınız belirgin mi ?

Biraz çıktı:) bu hafta eskiden en geniş olan pantalonlarımı bile düğmelerini açıp giydim otururken.

Gittinmi cnm dr ne dedi
Evet gittim ilacımı günde 1.5 adet içmemi söyledi ve telaş yapmamı istedi çünkü doz artınca hastalığın kötüye gidiyor anlamına gelmiyor dedi sadece ihtiyaç artıyor dedi iyot takviyesi istedim gerek duymadı sen tiroid hastası değilsin sadece yetmiyor bebeğin çok kullanıyor dedi

gecenlerde merak edip temmuz annelerine bakmistim. 11.ci haftada balik gibi kaymalari hisseden annelere denk geldim. kimi 16da hissediyor. bazilari da 22 haftadan sonra. zamani belli olmuyor.
Ben de bulantıları ne zaman geçmiş diye bakıyorum mahvediyor beni bu bulantılar

Telaş yapma canım. Benim 2ydi hamile kalınca 7ye yükseldi. 100lük euthroxa başladım 2 çıktı bugün. 3ün altında olması daha iyi ve seninki de düşer ilacı yükseltince hiç canını sıkma

Kızlar nub teorisi diye bişey varmış cinsiyet tahmini için bakan oldu mu

Şimdi duydum bu teoriyi hemen baktım ultrasonuma ama bişey söyleyemiyorum. Ramzi miydi neydi ona göre kız çıkmıştı. Kalp atışına göre de kız ama arkadaşımın da kalbi hızlı atıyordu bebeğinin erkek olacakmış. Ama yine de bu teoriler falan eğlenceli oluyor küçük bir heyecan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…