2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugün karnımın içinde birisi cimcik atıyormuş gibi bir sey hissettim biraz acıttı sonra orasi gerildi henüz cok erken ama herkes bebek hareket ediyordur dedi acaba olabilir mi bu kadar erkenden

Bugün karnımın içinde birisi cimcik atıyormuş gibi bir sey hissettim biraz acıttı sonra orasi gerildi henüz cok erken ama herkes bebek hareket ediyordur dedi acaba olabilir mi bu kadar erkenden
Merhaba. Büyük ihtimal rahim büyümesinden kaynaklıdır.
Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle :)

Telaş yapma canım. Benim 2ydi hamile kalınca 7ye yükseldi. 100lük euthroxa başladım 2 çıktı bugün. 3ün altında olması daha iyi ve seninki de düşer ilacı yükseltince hiç canını sıkma
Aynen artık akışına bıraktım bakalım hayırlısı olsun inşallah

Tutku sen önden gidiyorsun galiba.
Maşallah size.
Ben de ellerini kollarını görmeyi çok istiyorum.
10+0 da da görülür değil mi? :)
Benim 10+4 de gözüktü kolları ayakları doktor dedi hatta çok hareketli kıpır kıpır diye :) ellerini ayaklarını oynatıyordu sürekli ilk defa bende bu kadar net gördüm çok güzel bir duyguydu inşallah sende tadarsın :)

Cnm mrb izmirdeymissin sende hangi dr a gidiyorsun memnunmusun acaba cnm

Genelde sol kasik erkek sağ kasik kız canm benimde sol kasıkta hissediyorum ağrıyı sancıyı ve büyük ihtimal erkek

Kızlar karnınız çıkmaya başladı mı?Kaçıncı haftalar da çıkacak göbişler.?Birde aynadan göbeğinize yandan baktığınız da damarlarınız belirgin mi ?
Benim baya belli oluyor annemler memleketten geldi haberleri yoktu daha hamile oldugumdan. Ama farkettiler karnımın büyüdüğünü kilo aldım gobus yaptım sandılar

Bence de çok güzel olur

Baş ağrısı yaşayan var mı ?
ben canım hemde günlerce çekiyorum parol işe yaramıyor maalesef.
tuttu mu tutuyor ne yapsam boş patates koy alnına dediler işe yaramadı buz torbası koyuyorum enseme başımın üstüne o çok çok iyi geliyor.

kızlar kelle çorbası içilirmi hamileyken bilen var mı ve ciğer yenirmi çok severim ama yenmez diye duydum kontrole gidince sorucam doktora inşallah yeniyordur

İnşallah ben de görebilirim.
Youtube dan 10+ videolarını izledim, dediğin gibi eller kollar komple görünüyor:))
Çok heyecanlı bir şey olsa gerek :)

benimde migrenim var ilk gebeliğimde hiç olmadı ama bunda şimdiye kadar bir kez oldu parolda geçirmiyor. bebekle zor ama karanlıkta yatmak işe yarıyor.uyanınca yine sersem gibi oluyor insan ama en azından ağrı azalmış oluyor

kızlar kelle çorbası içilirmi hamileyken bilen var mı ve ciğer yenirmi çok severim ama yenmez diye duydum kontrole gidince sorucam doktora inşallah yeniyordur
aha benim gibi bir sakatatçı. bir çok bayanın iğğğğ dediği şeyi bayılarak yerim işkembe kokoreç ciğer midye. ama yememek lazım hamilelikte mesela ciğer bakteri olabilecek bir besin o yüzden yemeyin diyorlar işkembe yada kokoreç de iyi temizlenmemiş olur diye yemeyin diyorlar midye zaten ağır metalleri olabilen bir besin. ilk oğlumda yemedim hiç birini ama bu gebeliğimi öğrenmeden bir gün önce iki bardak şarap içmiştim ve kokoreç yemiştim

yaaa bebeğim için yemicem ama çok zor olacak galiba .ne duysam ne görsem canım çekiyor ilk hamileliğimde hiç böyle değildim .oğlum iştahsız bir bebek oldu hep.halada öyle.
şimdiki bebeğim iştahlı olacak galiba inşallah sağlıklıcakla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…