- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
benim kide gec dollenmeydi:) tarihi belliydi ama kalp atimini 1 hafta gec duymustuk gec dollenmeden dolayiBiricik evladim o benim! Birakmam! Cikarmam cocumu!
Benimki geç döllenme degil, tarihi belli.
bol bol foto cek hamilelik halini ozleyebilirsin ben im gobus gidince sanki debresyona giriyom tuaf ama insan ozluyorkiizlar az once donduk kontrolden. nst guzel tam duzenli olmasada sancim var minik minik, suyu yeterli, problem yok bebegin hareketlerinde de hamdolsun. benim akupunkturcu ebe vardi bugun, dogumun baslamasina yardimci olan yerlere (ayagimin serce parmagina, bacagimda bikac noktaya ve elime) akupunktur igneleri takti nst esnasinda. uzerimde denenmedik sey kalmadi yemin ederim ama bu bebek banamisin demedi
acilmam var sukur, 1 cmciik! ebe parmagiyla girip daire cizdi, rahatsiz edici bisey ama agridi diyemem. nisan oldugundan emin degiliz gece gelenin.
yarin sabah erkenden hastanedeyiz, ilk ve en hafif suni sanci hapini verecekler (serumla degil hap ile yapilacak islem). dort saat sonra ikinciyi, bi dort saat sonra da ucuncuyu. hastaneye yatisim yapilacak o arada eve gitmek yok. hayirlisiyla insallah yarin dogumum gerceklesir, 3 gun surme ihtimali var maalesef.
yinede duam elbette bugun sancilarimin kendiliginden baslamasi, doktorla ebe de ayni seyi istiyor.
hayirlisi insallah ♥
haaa bu arada henuz dogurmayan annelere bi oneri daha; agzinizi siki siki kapatmayin. yuz kaslarinizi calistirmadan rahatca birakin, agziniz acik kalsin. rahim agiziyla baglantiliymis. akupunkturcu ebemden secmeler
yazik yaa kadinin torunu sevmez mi ♥ kaynananin kesesine bereket ne guzel dusunmus hem seni hem torununu. sagolsun.
idare edersin sen guzel guzeeel akilli hatunsun vesselam bak kaptin bilezigi
hadi yaa. tuh! soz veripte gelmemeleri assssiri sinir bozucu dimi.
ama soyle dusun, bu yorgunlugun ustune iiiiinsallah bebegin ‘geliyorum artik!’ der, kim bilir?? kolay gelsin canim ♥
Hahah ayneeenHayırlısı olsun, hazır gelmişken etinden sütünden faydalan en azından yemek yapar
Stres olma bilenziğini güle güle kullan
cok erken baslamis canm ama analarimizin bir lafi var mutlu ol diyr demiyorum kuzum ama bence dogruluk payi var bebek anneyi tanimaya baslayinca saci dojulurmus ne mutlu sana 6 . aydan sonra normale.dkner insİyi pazarlar kizlar. Biz bugün 28 günlük olduk gazimiz en üst seviyede uykumuz en altsaçı dokulmeye başlayan var mi? Benim çok fena şekilde top top dökülüyor. Elaide ve zeytinlii hayırlı doğumlar isallah bir avazda su gibi
Temmuz annelerinde duymustum. Bak aklina takilan bisi olur yardim gerekirse yaz bana, ben bilirim cevabiYanii pes sana şimdiye kadar hiç bakmamıştım.boyle biseye..ana gibi ana iste herşeyden bilgi sahibi
Mantığı şöyle bence;Dogan gorunumlu sahin gibiilk defa duydum ama ise yariyo galiba
Dün annem aynı cümleyi söylediğinde amaan anne olur mu öyle şey dedimcok erken baslamis canm ama analarimizin bir lafi var mutlu ol diyr demiyorum kuzum ama bence dogruluk payi var bebek anneyi tanimaya baslayinca saci dojulurmus ne mutlu sana 6 . aydan sonra normale.dkner ins
Ay yok kizzz duz kucucuk bisey almis hahaha nerde burma falan buna da cok sasrdim zatenOhhh kaptın bilenzigiiiiii desene. Burma mi almış kız kaç ayar almışmerak ettim bak simcik..hazır altında fırlamış ne şanslısın valla biz bi çöp görmüyoruz valla..eşim dışında gerçi daha almadı doğum hediyesi 5 tasimi ..benim aileden bebiş görmeye gelenler hepsi taktılar altınlarını diğerlerinden tık yok..mevlut bekliyorlar sanırsam.
ah kuzum. iku, ktphanne keramos sen heeepiniz de bu bir iki gun icinde dogurun insallah kendi sancilarinizlaberaberce kurtulalim.
Saç dökülme işi şöyleİyi pazarlar kizlar. Biz bugün 28 günlük olduk gazimiz en üst seviyede uykumuz en altsaçı dokulmeye başlayan var mi? Benim çok fena şekilde top top dökülüyor. Elaide ve zeytinlii hayırlı doğumlar isallah bir avazda su gibi
dogru bence 4 bebiste de aynisini yasadimDün annem aynı cümleyi söylediğinde amaan anne olur mu öyle şey dedim ☺ doğruluk payı vardır belki
ben 3 bebistede yasadim vallahDün annem aynı cümleyi söylediğinde amaan anne olur mu öyle şey dedim ☺ doğruluk payı vardır belki
Deveden ne kil koparirsan kardir demisler hahahahaBilerzigiiii kaptıya canım kv oldu
Geçmiş olsun.Kızlar bebeğim isilik oldu mağlum hava sıcak başta dalinle yıkıyordum sonra babası musteleça şampuan ve sabunu almış onu kullanmaya başladık derken yüzüne doğru iyice yayıldı döküntüler saç dipleri sulu sulu döküntü oldu acaba şampuandan olabilirmi cildi almamış olabilirmi
Kalbimizde sorun vardı doktor kan tahlillerini incelerken bazı değerlerin yüksek olduğunu görmüş bişeylere alerjisi var demiş sabun olur şampuan olu mama olur demiş babamızda anne sütü alıyo demiş ondan geçen bişeylerde yapabilir demiş internette araştırmaya başladıkki süt ürünlerine alerjisi olabilirmiş araya haftasonu girdiği içinde doktora gidemedik bende sütsel ürünleri yemeyi bıraktım iki gündür çokta farketmedi kaybolamdı döküntüleri
Varmı bilgisi olannn
Sadece kollarının sarılı olacağı şekilde yapıyorum. Kalça ve bacakları tamamen serbest.Kundak onerilen birsey degil kalca cikigi riskini artırıyor özellikle
vanim benim daha iki 3 gun once kizario isirik oldu bebegim sicaktan oluyor bunun icin gul suyuyla gizelce temizle o bolgeyi insallah senin bebegede sifa verir birdr optrme bebegi helleki sakalli biri hic dokunmasin bebiseKızlar bebeğim isilik oldu mağlum hava sıcak başta dalinle yıkıyordum sonra babası musteleça şampuan ve sabunu almış onu kullanmaya başladık derken yüzüne doğru iyice yayıldı döküntüler saç dipleri sulu sulu döküntü oldu acaba şampuandan olabilirmi cildi almamış olabilirmi
Kalbimizde sorun vardı doktor kan tahlillerini incelerken bazı değerlerin yüksek olduğunu görmüş bişeylere alerjisi var demiş sabun olur şampuan olu mama olur demiş babamızda anne sütü alıyo demiş ondan geçen bişeylerde yapabilir demiş internette araştırmaya başladıkki süt ürünlerine alerjisi olabilirmiş araya haftasonu girdiği içinde doktora gidemedik bende sütsel ürünleri yemeyi bıraktım iki gündür çokta farketmedi kaybolamdı döküntüleri
Varmı bilgisi olannn
bende ilk iki gun yaptim en azindan uyusun diye simdi alisti yaylanip yatmayaSadece kollarının sarılı olacağı şekilde yapıyorum. Kalça ve bacakları tamamen serbest.
Bi haftadır falan cildi böyle isilik sanmıştık sonra doktor alerji dedi yüzünü gören bi hemşire alerji dedi bende mustela şampuandanmı acaba dedim daline geçmiştim dalin önerilmiyormu bilmiyordum napmam lazım bilemedim kakada kan yok şükür
oy masllahhh rabbim kurtardi seni sabahtandir seni merak ediyordum bol bol emzir kokla bebeginiKızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
Amin... inşallah...insallah tatlim insallah!! hadi ayagimi sürüdüm, ben suni ye kalicam sen kalma n’olur geliver hemen pesimden insallah ♥ beraberce o ilk haftalari atlatalim kalan hamilelerle
hahah ay sorma 1 cm en azindan suni de daha ise yariicak
insallah canim!! ♥
temizlik yaptin okadar arkamdan mecbuuuuren gelcenamin canim amin. bitti mi temizlik??
camasir kalmasin diye makineyi ikinci kez (yarim) calistiriyorum. nevresimi degistirdik. aksam ki temizlikle ev hala cok temiz, artik aksama son bi supur sil turu daha yaparim. utu var onu canim istemese de yapcam birazdan. ev tastamam olsunda rahat ediyim.
ah kuzum. iku, ktphanne keramos sen heeepiniz de bu bir iki gun icinde dogurun insallah kendi sancilarinizla ♥ beraberce kurtulalim.
hemde dikiş yok, muhtesemsinKızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?