2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bol bol foto cek hamilelik halini ozleyebilirsin ben im gobus gidince sanki debresyona giriyom tuaf ama insan ozluyor

cok erken baslamis canm ama analarimizin bir lafi var mutlu ol diyr demiyorum kuzum ama bence dogruluk payi var bebek anneyi tanimaya baslayinca saci dojulurmus ne mutlu sana 6 . aydan sonra normale.dkner ins

Yanii pes sana şimdiye kadar hiç bakmamıştım.boyle biseye..ana gibi ana iste herşeyden bilgi sahibi
Temmuz annelerinde duymustum. Bak aklina takilan bisi olur yardim gerekirse yaz bana, ben bilirim cevabi
Dogan gorunumlu sahin gibi ilk defa duydum ama ise yariyo galiba
Mantığı şöyle bence;
Cocuk sola veya saga dönmüyor, rahat emdigi memeyle ayni pozisyonda kaliyor, yuzunun ayni tarafinda meme var ve degistigini anlamıyor böylece. Cocugu koltuk altinda tutmaca işte.
Bi de yataga yatirip kopek pozisyonunda durup emzirme yapan da olmustu temmuz annelerinde, o da işe yaramis.

Maymun oldu analar çocukların elinde

cok erken baslamis canm ama analarimizin bir lafi var mutlu ol diyr demiyorum kuzum ama bence dogruluk payi var bebek anneyi tanimaya baslayinca saci dojulurmus ne mutlu sana 6 . aydan sonra normale.dkner ins
Dün annem aynı cümleyi söylediğinde amaan anne olur mu öyle şey dedim doğruluk payı vardır belki

Ay yok kizzz duz kucucuk bisey almis hahaha nerde burma falan buna da cok sasrdim zaten esim garibim evi zor gecindiriyo ona cok saapmiyorum ama dogum gunum var 31inde en azindan bi yerlere goturse bizi kizimla ona da okeyim ins seninki alir cocuk yasina gelmeden mevlut yapcan mi

Saç dökülme işi şöyle
Hamilelikteki hormonlardan saç dokulmesi cok azaliyor hatta neredeyse bitiyor, dogumdan itibaren o hormon olmayinca 9 ayda sac dokulmeyince hepsi birden dökülüyormus gibi geliyor annelere.
Korkma yani, normal.

Dün annem aynı cümleyi söylediğinde amaan anne olur mu öyle şey dedim ☺ doğruluk payı vardır belki
dogru bence 4 bebiste de aynisini yasadim
Dün annem aynı cümleyi söylediğinde amaan anne olur mu öyle şey dedim ☺ doğruluk payı vardır belki
ben 3 bebistede yasadim vallah yani kendini sikintiya sokma uzunsa sacin kesebilirsin en azindan rahat edrsin

Geçmiş olsun.
Benim başıma gelmedi ama mustela nın alerji yaptığı yorumlarını okuyunca almaktan vazgeçmiştim

vanim benim daha iki 3 gun once kizario isirik oldu bebegim sicaktan oluyor bunun icin gul suyuyla gizelce temizle o bolgeyi insallah senin bebegede sifa verir birdr optrme bebegi helleki sakalli biri hic dokunmasin bebise

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-25-17-09-24.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2019-08-25-17-08-31.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2019-08-25-17-05-46.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 31
Amin... inşallah...

Kızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
hemde dikiş yok, muhtesemsin detayları bekliyoruz, sen şimdi bol bol emzir bebisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…