Gozun aydin bacim dikissiz olmasina cok sevindimKızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
10.günden sonra dikiş ağrım kesildi. 2 3gündür elime ufak ipleri geliyor düşüyor kendi kendine yani. 15.gündeyiz bugunnormal dogumda dikişi olan canlar dikişler ne zamn düşüyor benim 10 gün bitti hala duruyo
bu sefer dikişi hiç begenmedim zaten acele ile diktiler kendi yırtıldığı icin
Tam donanımlı anne modundasın maşallah işin teorik kısmı tamam darısı pratik kısmınaSaç dökülme işi şöyle
Hamilelikteki hormonlardan saç dokulmesi cok azaliyor hatta neredeyse bitiyor, dogumdan itibaren o hormon olmayinca 9 ayda sac dokulmeyince hepsi birden dökülüyormus gibi geliyor annelere.
Korkma yani, normal.
Çok sevindim. Maşşallah sana.Kızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
İlk 1 ay vücut ısılarını ayarlayamıyorlar. Bir de sürekli emişmekten filan elimizde çok ısınıp yatağa koyunca sıcaklık değişimine maruz kalıyorlar. Camların açık olması bile fark ediyor. Geçen benimki de aşırı gazlandı. Eğer üşütmüş ise en iyi ilaç anne sütü. Bol bol emzirip sıcak tutmanı öneririm. Geçmiş olsun korkma anne sütü alıyor o onu korur.Tecrübeli anneler sorum olacak sizebebeğim dün geceden beri huzursuz uyudu ıkındı sürekli ve emmedi beni. Sabah 6dan sonra emmeye başladı. Sonunda kakasını yaptı dolu dolu sümüksü yapıda öyle rahatladı. Sonra göğsümde uyudu yarım saat bir baktım hafif sıcak geldi ateşini ölçtüm 38derece. Hemen hastaneye gittik orda da 37.7 çıktı kan tahlili yapıldı. Herşey normal. Emmesi de iyi şuan. Ben benim sıcaklığımdan sandım önce ama hala geçmedi 2saat oldu ateşi devam ediyor doktor eve gönderdi. Üstünde jakarlı badi var sadece. Doktor üşütmüş olabilir grip başlangıcı olabilir dedi. Ev 26,5 27dereceden aşağı inmiyor. Ne yapayım ben bu sebepsiz ateş için
Cok tehdit edici bisey olsa carpol verirdi belki doktor bence kontrollu vi sekilde olc arada baktin hic inmiyo o zaman tekrar gidersin ama dusecigini dusunuyorum kanda bieey cikmamisTecrübeli anneler sorum olacak sizebebeğim dün geceden beri huzursuz uyudu ıkındı sürekli ve emmedi beni. Sabah 6dan sonra emmeye başladı. Sonunda kakasını yaptı dolu dolu sümüksü yapıda öyle rahatladı. Sonra göğsümde uyudu yarım saat bir baktım hafif sıcak geldi ateşini ölçtüm 38derece. Hemen hastaneye gittik orda da 37.7 çıktı kan tahlili yapıldı. Herşey normal. Emmesi de iyi şuan. Ben benim sıcaklığımdan sandım önce ama hala geçmedi 2saat oldu ateşi devam ediyor doktor eve gönderdi. Üstünde jakarlı badi var sadece. Doktor üşütmüş olabilir grip başlangıcı olabilir dedi. Ev 26,5 27dereceden aşağı inmiyor. Ne yapayım ben bu sebepsiz ateş için
calpol vetr.kuzum burnu tikali ise burnununcek ici temizlensin ama en onemlisi bol bol emzirTecrübeli anneler sorum olacak sizebebeğim dün geceden beri huzursuz uyudu ıkındı sürekli ve emmedi beni. Sabah 6dan sonra emmeye başladı. Sonunda kakasını yaptı dolu dolu sümüksü yapıda öyle rahatladı. Sonra göğsümde uyudu yarım saat bir baktım hafif sıcak geldi ateşini ölçtüm 38derece. Hemen hastaneye gittik orda da 37.7 çıktı kan tahlili yapıldı. Herşey normal. Emmesi de iyi şuan. Ben benim sıcaklığımdan sandım önce ama hala geçmedi 2saat oldu ateşi devam ediyor doktor eve gönderdi. Üstünde jakarlı badi var sadece. Doktor üşütmüş olabilir grip başlangıcı olabilir dedi. Ev 26,5 27dereceden aşağı inmiyor. Ne yapayım ben bu sebepsiz ateş için
İnanmiyorum hem de dikissiz vay anasini geldi bebis hadi hayirli ugurlu olsun Allah size bagislasin canimKızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
Gözün aydın canımSelam kızlar, 22 Ağustos'ta normal doğumla kızım dünyaya geldi. Ultrasonda 3700 çıkmıştı, 3500 doğdu.
Bebek doğar doğmaz aman Allahım aşık oldum modu gelmedi ama böyle yumuş yumuş minnoş bir his, değişik bir şey. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
ay inslalah canim benim agri hala var gecse artik10.günden sonra dikiş ağrım kesildi. 2 3gündür elime ufak ipleri geliyor düşüyor kendi kendine yani. 15.gündeyiz bugun
Burnu tıkalı değil, üstünü soydum az önce nemli bezle sildim biraz. Yarım kol badi duruyor üstüne ince müslim örttüm. Ev şuan 27.6 derece. 15günlük henüz calpol ne kadar verilir ki? Doktor söylemez miydi ver diye? Sadece ateşi ara ara yükselebilir dedi. Allah korusun ateşten birşey olmasından korkuyorum öok küçük henüzcalpol vetr.kuzum burnu tikali ise burnununcek ici temizlensin ama en onemlisi bol bol emzir
K vitamini asisi oldu mu xanim
Emerken öksürüyorsa ciğerlerine kaçırıyordur bir çocuk doktoruyla görüşün bence.Kesik kesik kusacak fazlasını cıkaracakbizimki hep sütü fazla yutuyot öksürüyor fılan ablamın oglundan deneyımlıyım allahtan
17 gun bır dıkıs 19 gun ıkı dıkıs dustu hıc merak edıp bakmadım bıle. Batıkonla temızle daha gec dusende var.agrı var hafıften 24 gun oldu doguralınormal dogumda dikişi olan canlar dikişler ne zamn düşüyor benim 10 gün bitti hala duruyo
bu sefer dikişi hiç begenmedim zaten acele ile diktiler kendi yırtıldığı icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?