Süt cok gelıyor o gögsümden daha dık emzırıyorum o gögsume gelınce öbüründe olmuyor.Emerken öksürüyorsa ciğerlerine kaçırıyordur bir çocuk doktoruyla görüşün bence.
İşte şeffaf yumurta akı gibi ve uzuyordu. Yumurtlama akıntısı gibi. Baya da büyüktü ama kan görmeyince nişan diildir dedim geçtim. Değiştirdim çamaşırımı baya ıslaktı diye. Enfeksiyon geçirmedim ben ama. Bakalım ne olacak belki de devamı gelir habire tuvalete gidip bakıyorum stres oldumbu haftalarda beyaz yogun akinti normal benim cok beyaz akintim vardi nisan biraz daha boyle gri gibi jel yani boyle jole gibi ama beyaz akinti nasl soyleyeyeim boyle yapistiriviyi silersin gibi akintiysa dikkat et cunku ben dogum yapinca plasentam ayni oyle bir hal almisti dokyorlar enfeksiyon gecirdin mi diye sordu evet dedim dikkat et yani enfeksiyona cevirmesin o akinti birdr nisan grlince acayaip boyle beline bir sizi giriyor takipte ol
Canım endıse etme benımkının burnu tıkalı gözü hala akıyor atesı var gıbı arada bana da gelıyor huysuz huzursuz bu ara kaka yaparken cok zorlanıyor bana kalsa coktan gıderdım doktora eşim bırakmıyor herseyde doktora gıtmeyelım dıyor.Burnu tıkalı değil, üstünü soydum az önce nemli bezle sildim biraz. Yarım kol badi duruyor üstüne ince müslim örttüm. Ev şuan 27.6 derece. 15günlük henüz calpol ne kadar verilir ki? Doktor söylemez miydi ver diye? Sadece ateşi ara ara yükselebilir dedi. Allah korusun ateşten birşey olmasından korkuyorum öok küçük henüzudg06 @Mysonismysun
Maşallah canim hayirli olsun. Gözün aydinKızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
Hayırlı olsun canımKızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
Canım Allah analı babalı sağlikla büyütsün inşallahKızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
Selam kızlar, 22 Ağustos'ta normal doğumla kızım dünyaya geldi. Ultrasonda 3700 çıkmıştı, 3500 doğdu.
Bebek doğar doğmaz aman Allahım aşık oldum modu gelmedi ama böyle yumuş yumuş minnoş bir his, değişik bir şey. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
15 gunden sonra d vitamini verirler saglik ocaginda hemsire vermedi mi belki doktor saglik ocagi verecek diye vermemistirBizim bebeğe vitamin felan vermediler.
Şimdi siz deyince neden vermediler ki oldum
Canım korkma düşündüğünden daha güçlü olur bebekler. Sık sık ateşini ölç ve 38,5 civarı ve üzerine çıkarsa ki -inşallah çıkmaz merak etme - o zaman doktora götür. Doktora sormadan calpol vermekten çok emin değilim ama ilk aylık aşıda calpol 1 çay kaşığı verin demişlerdi bize. Yine de bu doktora sormadan olmaz çünkü aşıda 1 ay tamamlanmış oluyor. Ateşi yükselmeyecek ve sorun olmayacak çok emzir bol sıvı alsın çiş yapsın vücut ısısını ayarlar böyleceBurnu tıkalı değil, üstünü soydum az önce nemli bezle sildim biraz. Yarım kol badi duruyor üstüne ince müslim örttüm. Ev şuan 27.6 derece. 15günlük henüz calpol ne kadar verilir ki? Doktor söylemez miydi ver diye? Sadece ateşi ara ara yükselebilir dedi. Allah korusun ateşten birşey olmasından korkuyorum öok küçük henüzudg06 @Mysonismysun
Hayirli olsun canimKızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
Hiç ilaçtan bahsetmesi. 15günlük zaten henüz aylık aşıyı olmadı. İdrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum 1hafradır hiç kilo almamış inlemesi huzursuzluğu ateşi hepsi uyuyor. Doktor torba vermişti onu bağladım çişini yapınca eşim götürecek. İnşallah değildir zormuş tedavisi bazen hastaneye yatırıyorlarmış. Ne zormuş anne olmakCanım korkma düşündüğünden daha güçlü olur bebekler. Sık sık ateşini ölç ve 38,5 civarı ve üzerine çıkarsa ki -inşallah çıkmaz merak etme - o zaman doktora götür. Doktora sormadan calpol vermekten çok emin değilim ama ilk aylık aşıda calpol 1 çay kaşığı verin demişlerdi bize. Yine de bu doktora sormadan olmaz çünkü aşıda 1 ay tamamlanmış oluyor. Ateşi yükselmeyecek ve sorun olmayacak çok emzir bol sıvı alsın çiş yapsın vücut ısısını ayarlar böylece
sağol canim içine şu serptin agrim çok cunku 10 gun oldu17 gun bır dıkıs 19 gun ıkı dıkıs dustu hıc merak edıp bakmadım bıle. Batıkonla temızle daha gec dusende var.agrı var hafıften 24 gun oldu doguralı
gözüne süt sur canim benim kızında bi gözü akiyo bazen süt yapıyorumCanım endıse etme benımkının burnu tıkalı gözü hala akıyor atesı var gıbı arada bana da gelıyor huysuz huzursuz bu ara kaka yaparken cok zorlanıyor bana kalsa coktan gıderdım doktora eşim bırakmıyor herseyde doktora gıtmeyelım dıyor.
Şeker bizler için bile çok zararlı ki yenidoğan icin inanılmaz kotu su da gereksiz sütun az ise mama ile destekle bunların dışında asla bisey verme canım bebeğe zarar Allah analı babalı büyütsün MaşallahMerhabalar bu sabah 6:30da efem geldi. 3cm açıklık vardı korkmuştum normal doğumdan sezeryane gün aldım. Baş ağrısı yada ayağa kalkarken zorlanma olmadı çok şükür. Hemşireler de şaşırdı sen ay uy demiyorsun dedilerşuan sadece emzirme sıkıntısı yaşıyorum tam ağzına alamıyor süt de olmayınca sinirleniyor aç mi kalacak diye korkuyorum. Biraz şekerli su da verdim açıkçası sarılık olmasın diye
Alerji derin bi konu şampuan olarak mustelenin Stelatopia diye Sampuanini yada atopik dermatit icin olan bisey al normal hiç bi marka ürünü alma bebegin cilt tepkisi vermiş Dalin ,normal mustela yada bi başkası daha beter eder.Genede haftada 2 den fazla kullanma mümkünse hergun su ile yıka süt diyeti için paket oku yani makarnada bile olabiliyor birde ismen farklı yazar onlara dikkat et mesela süt ve süt ürünleri ( kaymak,peynir,yoğurt,kefir,tereyağ,lor)margarinKazein (casein )CaseinateKremaWheySüt tozuLactoseLactuloseMagnesium caseinateSüt proteiniPotassium CAseinateSodium caseinateekşi kremawhey tozuwhey protein concantratewhey protein hydrolysatezinc caseinatelactoferrinpudingnougat ( koz helvası gibi yazanlarda süt ürünleri ile alakalı dana eti çapraz alerji riski var mümkünse su ara yeme kuzu daha masum ama şimdilik onuda yeme bi düzelsin bebegin 2 gün süre kısa bi kaç gün daha geçsin sonra yumurtayı kesersin Sen aklına ne takılırsa sor bana Doktor da tavsiye ederim ki nokta atışı yapan bi profesör geçmiş olsun Bu arada benim oğlum alerjili idi Ccoook şeyler yaşadık çok sakin ol hepsi geçecek doğru adım at hallolur herseyKızlar bebeğim isilik oldu mağlum hava sıcak başta dalinle yıkıyordum sonra babası musteleça şampuan ve sabunu almış onu kullanmaya başladık derken yüzüne doğru iyice yayıldı döküntüler saç dipleri sulu sulu döküntü oldu acaba şampuandan olabilirmi cildi almamış olabilirmi
Kalbimizde sorun vardı doktor kan tahlillerini incelerken bazı değerlerin yüksek olduğunu görmüş bişeylere alerjisi var demiş sabun olur şampuan olu mama olur demiş babamızda anne sütü alıyo demiş ondan geçen bişeylerde yapabilir demiş internette araştırmaya başladıkki süt ürünlerine alerjisi olabilirmiş araya haftasonu girdiği içinde doktora gidemedik bende sütsel ürünleri yemeyi bıraktım iki gündür çokta farketmedi kaybolamdı döküntüleri
Varmı bilgisi olannn
Ooo geçmiş olsun Sakin dr vermediyse ilaç verme Yıka tiydir güzelce bol bol emzir burnu icin eczane serum fizyolojik var tıkalı ise al acar Sıcak tut ama abartma ceyeranda kalmasın yeter hava sıcak çok bildirmekte iyi değil gerekirse dr gidersinizTecrübeli anneler sorum olacak sizebebeğim dün geceden beri huzursuz uyudu ıkındı sürekli ve emmedi beni. Sabah 6dan sonra emmeye başladı. Sonunda kakasını yaptı dolu dolu sümüksü yapıda öyle rahatladı. Sonra göğsümde uyudu yarım saat bir baktım hafif sıcak geldi ateşini ölçtüm 38derece. Hemen hastaneye gittik orda da 37.7 çıktı kan tahlili yapıldı. Herşey normal. Emmesi de iyi şuan. Ben benim sıcaklığımdan sandım önce ama hala geçmedi 2saat oldu ateşi devam ediyor doktor eve gönderdi. Üstünde jakarlı badi var sadece. Doktor üşütmüş olabilir grip başlangıcı olabilir dedi. Ev 26,5 27dereceden aşağı inmiyor. Ne yapayım ben bu sebepsiz ateş için
Normal rahim toparlanıyor canım yakında oda gececekelaide hayırlı doğumlar canım inşallah hızlıca ilerler süreç. Lansinosh marka sagma makinası kullanan var mı varsa 3 faz var siz hangi fazla sağım yapıyorsunuz. Bir de sezeryan sonrasi 9 gün oldu idrar yaparken hafif sanci oluyor normal mi
Tamam canım öyle yapayım teşekkür ederimCnm ilk sulu kısmı ellerinle sağ. SOnra bebeğine verirsen tıkanmalar olmaz çok. Sulu kısmı boğazına fışkırıyor kontrol edemiyor. Meme reddine sebep olabilir Allah korusun. Maşallah bebişine
Saglikla buyut canim. Hislerin cok normal bende ilk bebegimde oyle abartili annelik hissi gelmemisti. Ama evlat cok seviliyor hic merak etmeSelam kızlar, 22 Ağustos'ta normal doğumla kızım dünyaya geldi. Ultrasonda 3700 çıkmıştı, 3500 doğdu.
Bebek doğar doğmaz aman Allahım aşık oldum modu gelmedi ama böyle yumuş yumuş minnoş bir his, değişik bir şey. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Süt sürme dedı doktor. Burna olurda dedı göze olmazmıs. 6 gunlukken gıttık krem verdı ama ıyılesmedıgözüne süt sur canim benim kızında bi gözü akiyo bazen süt yapıyorum
Bana doktor parol kan ılacı antıbıyotık vermıstı ıyı gelmıstı gercekten agrı kesıcısağol canim içine şu serptin agrim çok cunku 10 gun oldu
her gün agri kesici aliyorum yoksa zonkluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?