2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İşte şeffaf yumurta akı gibi ve uzuyordu. Yumurtlama akıntısı gibi. Baya da büyüktü ama kan görmeyince nişan diildir dedim geçtim. Değiştirdim çamaşırımı baya ıslaktı diye. Enfeksiyon geçirmedim ben ama. Bakalım ne olacak belki de devamı gelir habire tuvalete gidip bakıyorum stres oldum

Canım endıse etme benımkının burnu tıkalı gözü hala akıyor atesı var gıbı arada bana da gelıyor huysuz huzursuz bu ara kaka yaparken cok zorlanıyor bana kalsa coktan gıderdım doktora eşim bırakmıyor herseyde doktora gıtmeyelım dıyor.

Kızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
Canım Allah analı babalı sağlikla büyütsün inşallah Sıra bizde artık yakında bende dogum yaptım yazarım inşallah

Masallah hayirli olsun canim gozün aydin o ilk yanak yanaga yumuş his hayatimda en unutamayacağim andı benim icin.

Canım korkma düşündüğünden daha güçlü olur bebekler. Sık sık ateşini ölç ve 38,5 civarı ve üzerine çıkarsa ki -inşallah çıkmaz merak etme - o zaman doktora götür. Doktora sormadan calpol vermekten çok emin değilim ama ilk aylık aşıda calpol 1 çay kaşığı verin demişlerdi bize. Yine de bu doktora sormadan olmaz çünkü aşıda 1 ay tamamlanmış oluyor. Ateşi yükselmeyecek ve sorun olmayacak çok emzir bol sıvı alsın çiş yapsın vücut ısısını ayarlar böylece

Hiç ilaçtan bahsetmesi. 15günlük zaten henüz aylık aşıyı olmadı. İdrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum 1hafradır hiç kilo almamış inlemesi huzursuzluğu ateşi hepsi uyuyor. Doktor torba vermişti onu bağladım çişini yapınca eşim götürecek. İnşallah değildir zormuş tedavisi bazen hastaneye yatırıyorlarmış. Ne zormuş anne olmak

gözüne süt sur canim benim kızında bi gözü akiyo bazen süt yapıyorum

Şeker bizler için bile çok zararlı ki yenidoğan icin inanılmaz kotu su da gereksiz sütun az ise mama ile destekle bunların dışında asla bisey verme canım bebeğe zarar Allah analı babalı büyütsün Maşallah
Alerji derin bi konu şampuan olarak mustelenin Stelatopia diye Sampuanini yada atopik dermatit icin olan bisey al normal hiç bi marka ürünü alma bebegin cilt tepkisi vermiş Dalin ,normal mustela yada bi başkası daha beter eder.Genede haftada 2 den fazla kullanma mümkünse hergun su ile yıka süt diyeti için paket oku yani makarnada bile olabiliyor birde ismen farklı yazar onlara dikkat et mesela süt ve süt ürünleri ( kaymak,peynir,yoğurt,kefir,tereyağ,lor)margarinKazein (casein )CaseinateKremaWheySüt tozuLactoseLactuloseMagnesium caseinateSüt proteiniPotassium CAseinateSodium caseinateekşi kremawhey tozuwhey protein concantratewhey protein hydrolysatezinc caseinatelactoferrinpudingnougat ( koz helvası gibi yazanlarda süt ürünleri ile alakalı dana eti çapraz alerji riski var mümkünse su ara yeme kuzu daha masum ama şimdilik onuda yeme bi düzelsin bebegin 2 gün süre kısa bi kaç gün daha geçsin sonra yumurtayı kesersin Sen aklına ne takılırsa sor bana Doktor da tavsiye ederim ki nokta atışı yapan bi profesör geçmiş olsun Bu arada benim oğlum alerjili idi Ccoook şeyler yaşadık çok sakin ol hepsi geçecek doğru adım at hallolur hersey
Ooo geçmiş olsun Sakin dr vermediyse ilaç verme Yıka tiydir güzelce bol bol emzir burnu icin eczane serum fizyolojik var tıkalı ise al acar Sıcak tut ama abartma ceyeranda kalmasın yeter hava sıcak çok bildirmekte iyi değil gerekirse dr gidersiniz
Normal rahim toparlanıyor canım yakında oda gececek

Saglikla buyut canim. Hislerin cok normal bende ilk bebegimde oyle abartili annelik hissi gelmemisti. Ama evlat cok seviliyor hic merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…