2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hastanede yapmamışlar bize verdikleri defterde yapılmamış yazıyor, iyi birşeyse yaptıralım?
Sezeryan oldgm anda k vitamini vurulmasn hepatit vurulmasn göbeği 1 dakika sonra kesilsn diye tekrar hatirlttm ama doktor k mutlaka olacak hepatit tamam vurulmasn dedi göbeği de 1 dakika sonra kesildi.
Ama k vitamini icerigne bakın intrnntn

Hayırlısı olsun canım, ters bir durum yok inşallah. Sen mi istedin sezaryen olmasını?

normal dogumda dikişi olan canlar dikişler ne zamn düşüyor benim 10 gün bitti hala duruyo

bu sefer dikişi hiç begenmedim zaten acele ile diktiler kendi yırtıldığı icin
Valla benim 18 gün oldu bi ara azcık açıldı bir kısmı doktora gittik kendikiğinden kapanır dedi ama halen açık. Dikişler attımı atmafı mı onuda bilmiyorum eşim yapıyor pansumanı oda anşamadı ne olduğunu

Gözünaydın, sağlıkla büyüsün inşallah bebiş
İlk çocukta sevgi zaman geçtikçe artıyor, çok normal hislerin.
İkinci çocukta doğar doğmaz birden yükleniyor herşey sanki.
Evlat çok güzel, isteyen, hakkını verebilecek herkese nasip olur inşallah

Çok geçmiş olsun umarım değildir kıyamam kuzucuğum. . Allah evlatlarımıza sağlık versin onların hastalığı çok zor. İnşallah hemen atlatır süreci bebişin üzülme sen minicik erken doğan bebişler kuvözlerde ne hastalıklar atlatıyor. Allah korusun inşallah enfeksiyonu yoktur annesi.

İyi akşamlar herkese. Bizim sarılığımız 10 a düştü korkulcak bişey yok dediler inşallah tekrarlamaz şükür evdeyiz artk Rabbim tüm bekleyenlere sağlık şifa versin. @Rzg14 sizin ne durumda takip edemedim sen biliyorsundur kaça düşmesi gerekiyo tamamen bitmesi için

g3cmis olsun canim benimde bu sefer pek içine sinmedi dikis ama yapacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…