10. Gün oldu geçti bile senle aramızda 1 gün var sanırım inşallah olmaz dua et.Göğüs ucu yarası ne zaman başlıyor kızlar
canim hayırlısı inslalh vakit geçince hiç değilse 2.çi olurSezeryandan çok canım acıdı zorlandim baya ikinci çocuk yapmam diye karar verdim benim gibi düşünen var mı
Normalde 3 tane istiyordum ama sanmıyorum artıkBen aksine çok memnun kaldım canım, hastanede bile hemen ayaklandım ama beni bebiş zorladı hala alışma süresi devam ediyor, bende 2. Düşünmüyorum
Öyleymiş ben hissetmedim çok mu salladı ki nasıl hissetmedim acabaankarada da deprem oldu kizlar çok korktum eşim de yoktu ne yapacagimi sasridim
Ben düşünüyordum kesin olarak hatta yapmamak için bin türlü entrika çevirdim ama gel gör ki 12 yıl sonrA oluverdi.Sezeryandan çok canım acıdı zorlandim baya ikinci çocuk yapmam diye karar verdim benim gibi düşünen var mı
Buyuklugu de cok degildi ama cok kotu sarsti allah korusun 6 7 olsa nasil sarsiyordur. Bende korktum bayagiankarada da deprem oldu kizlar çok korktum eşim de yoktu ne yapacagimi sasridim
Yaa bize yapilmadi k vitamini piyasada yok dendi cildiricam... B Bluemom44 sen buldun mu canim k vitaminini... Gobek deliginde kanama falan oluyomus durmuyomus yaotirmayanlarda yarin saglik ocagina bi sorucaz cildiricam yaa onun stresine girdim gerizekali haatane zaten hic memnun kalmadim... Canim bu calpol denen surup 1 ayi dolunca bir asi yapilacak onda da veriliyo ates yapiyo o igne hatta ama doktor sana ver dememis o yuzden yanlis yonlendirmimYaptılar canım
Doğumhaneden çıkmadan hepatit b ve k vitamini yaptılar
Merak etme tatlim unutuluyor hepsi yoksa kimse 2. 3. YapmazSezeryandan çok canım acıdı zorlandim baya ikinci çocuk yapmam diye karar verdim benim gibi düşünen var mı
Bi faha cocuk yapar miyim bilmem ama sezeryandan nefret ettim resmen gobegimde bi kesikle oturuyorum yani bu goruntu ne zaman azalir bilmem ayricada dedigin gbi cok canim yandi 1 haftaSezeryandan çok canım acıdı zorlandim baya ikinci çocuk yapmam diye karar verdim benim gibi düşünen var mı
Cveee son hamilelerin listesi:
elaide
I ikuayko
@smsnbbk
@Arwien
@ktphncanne
Cute2019
@keramos
hazir miyiz kizlar
Eki Görüntüle 2301578
Canım ikudan sonraki arkads dogum yapacakti diye biliyorum bebegi kilolu diye doktoru sezeryan gunu vermisti diye hatirliyorumveee son hamilelerin listesi:
elaide
I ikuayko
@smsnbbk
@Arwien
@ktphncanne
Cute2019
@keramos
hazir miyiz kizlar
Eki Görüntüle 2301578
ohhhh masallahhhhhh size... bol sutun olsun. gazsiz bebek olsun...Kızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
gule gule buyut cnm.Selam kızlar, 22 Ağustos'ta normal doğumla kızım dünyaya geldi. Ultrasonda 3700 çıkmıştı, 3500 doğdu.
Bebek doğar doğmaz aman Allahım aşık oldum modu gelmedi ama böyle yumuş yumuş minnoş bir his, değişik bir şey. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
gecmis olsun. doktor demeden ilac verme lutfen. elleri ve ayaklari acik olsun vucut isisini dengeler. ince muslin yeter uzerine.Hiç ilaçtan bahsetmesi. 15günlük zaten henüz aylık aşıyı olmadı. İdrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum 1hafradır hiç kilo almamış inlemesi huzursuzluğu ateşi hepsi uyuyor. Doktor torba vermişti onu bağladım çişini yapınca eşim götürecek. İnşallah değildir zormuş tedavisi bazen hastaneye yatırıyorlarmış. Ne zormuş anne olmak
gecmis olsun cnm. bizim dr 13 e dusse yeter demisti ama hala 17.13 bizim.İyi akşamlar herkese. Bizim sarılığımız 10 a düştü korkulcak bişey yok dediler inşallah tekrarlamaz şükür evdeyiz artk Rabbim tüm bekleyenlere sağlık şifa versin. @Rzg14 sizin ne durumda takip edemedim sen biliyorsundur kaça düşmesi gerekiyo tamamen bitmesi için
suan erken. hicccc dusunme bunlari. benim ikinci sezeryanim cokkkk iyiydi. maddiyat yetse 3uncuyu de dogururum ama ayni doktorlaSezeryandan çok canım acıdı zorlandim baya ikinci çocuk yapmam diye karar verdim benim gibi düşünen var mı
ben de olmadi cnm.Göğüs ucu yarası ne zaman başlıyor kızlar
Kardesinin dugunune gittigi gun bugun muydu gecmia olsun xanim korkma 5.0 misankarada da deprem oldu kizlar çok korktum eşim de yoktu ne yapacagimi sasridim
Ben attiydim bi ekran görüntüsü, k vitamini vardi birindeYaa bize yapilmadi k vitamini piyasada yok dendi cildiricam... B Bluemom44 sen buldun mu canim k vitaminini... Gobek deliginde kanama falan oluyomus durmuyomus yaotirmayanlarda yarin saglik ocagina bi sorucaz cildiricam yaa onun stresine girdim gerizekali haatane zaten hic memnun kalmadim... Canim bu calpol denen surup 1 ayi dolunca bir asi yapilacak onda da veriliyo ates yapiyo o igne hatta ama doktor sana ver dememis o yuzden yanlis yonlendirmim
uzun sürmesi ama bizim bura baya sllandiÖyleymiş ben hissetmedim çok mu salladı ki nasıl hissetmedim acaba
evwt canim sözü vardı ona gittiKardesinin dugunune gittigi gun bugun muydu gecmia olsun xanim korkma 5.0 mis
evet sarsıntılı çok oldu gümbür gümbür ses duyar gibide olsumBuyuklugu de cok degildi ama cok kotu sarsti allah korusun 6 7 olsa nasil sarsiyordur. Bende korktum bayagi
banada suni sanci verilecek yarin sabah, insallah senin gibi bende yarin dogum yaparimYarın sabah bende listeden ucuyorum nasıpse 39+4 de.Çok heyecanlıyım. Bide şimdiden kasıklarım agrıyo bu aksam dogurmam sanırım. Malum sabah sezeryan oluyorum. Allahım yardımcımız olsun kızlar. Sezeryan istemiyordum ama nasıp boyleymıs. Son ana kadar bekledık
bendede durum oOğlanın gelmeye niyeti yok, zorlasam anca bu çıkar
evet evet yazmis yukarida onuda alintiladimC
Canım ikudan sonraki arkads dogum yapacakti diye biliyorum bebegi kilolu diye doktoru sezeryan gunu vermisti diye hatirliyorum
Bende de olmadı 9. Günüm bundan sonra olur mu diye düşündümohhhh masallahhhhhh size... bol sutun olsun. gazsiz bebek olsun...
gule gule buyut cnm.
gecmis olsun. doktor demeden ilac verme lutfen. elleri ve ayaklari acik olsun vucut isisini dengeler. ince muslin yeter uzerine.
gecmis olsun cnm. bizim dr 13 e dusse yeter demisti ama hala 17.13 bizim.
suan erken. hicccc dusunme bunlari. benim ikinci sezeryanim cokkkk iyiydi. maddiyat yetse 3uncuyu de dogururum ama ayni doktorla.
ben de olmadi cnm.
Kolay canı acıyan biri değilim ama beni yıktı geçti valla çok zorlandımBi faha cocuk yapar miyim bilmem ama sezeryandan nefret ettim resmen gobegimde bi kesikle oturuyorum yani bu goruntu ne zaman azalir bilmem ayricada dedigin gbi cok canim yandi 1 hafta
Ben ses duymadim ama bayagi salladi hemen cocuklarimin odasinin ortasina gittim bir sey olsa ikisine de ulasabileyim diye allah korusun bu aralar epey deprem oluyorevet sarsıntılı çok oldu gümbür gümbür ses duyar gibide olsum
allahtan uzun surmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?