2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sezeryandan çok canım acıdı zorlandim baya ikinci çocuk yapmam diye karar verdim benim gibi düşünen var mı
canim hayırlısı inslalh vakit geçince hiç değilse 2.çi olur
bende ikinci dogumda daha zorlandim normal ama cok zor oldu yeter diyorum aslında daha cok cocuk isterdim ama yeter fikir dwgismezse

Sezeryandan çok canım acıdı zorlandim baya ikinci çocuk yapmam diye karar verdim benim gibi düşünen var mı
Ben düşünüyordum kesin olarak hatta yapmamak için bin türlü entrika çevirdim ama gel gör ki 12 yıl sonrA oluverdi. kararın kesin ise çok iyi korunma öneririm

Yaptılar canım
Doğumhaneden çıkmadan hepatit b ve k vitamini yaptılar
Yaa bize yapilmadi k vitamini piyasada yok dendi cildiricam... B Bluemom44 sen buldun mu canim k vitaminini... Gobek deliginde kanama falan oluyomus durmuyomus yaotirmayanlarda yarin saglik ocagina bi sorucaz cildiricam yaa onun stresine girdim gerizekali haatane zaten hic memnun kalmadim... Canim bu calpol denen surup 1 ayi dolunca bir asi yapilacak onda da veriliyo ates yapiyo o igne hatta ama doktor sana ver dememis o yuzden yanlis yonlendirmim

Bi faha cocuk yapar miyim bilmem ama sezeryandan nefret ettim resmen gobegimde bi kesikle oturuyorum yani bu goruntu ne zaman azalir bilmem ayricada dedigin gbi cok canim yandi 1 hafta

Kızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
ohhhh masallahhhhhh size... bol sutun olsun. gazsiz bebek olsun...

gule gule buyut cnm.

gecmis olsun. doktor demeden ilac verme lutfen. elleri ve ayaklari acik olsun vucut isisini dengeler. ince muslin yeter uzerine.

gecmis olsun cnm. bizim dr 13 e dusse yeter demisti ama hala 17.13 bizim.

suan erken. hicccc dusunme bunlari. benim ikinci sezeryanim cokkkk iyiydi. maddiyat yetse 3uncuyu de dogururum ama ayni doktorla .

Göğüs ucu yarası ne zaman başlıyor kızlar
ben de olmadi cnm.

Ben attiydim bi ekran görüntüsü, k vitamini vardi birinde

banada suni sanci verilecek yarin sabah, insallah senin gibi bende yarin dogum yaparim Allah yardimcimiz olsun, tum doguracak olanlarin, taze analarin, her ananin Rabbim bizleri ve evlatlarimizi korusun

Oğlanın gelmeye niyeti yok, zorlasam anca bu çıkar
bendede durum o suniyle anca geliyo benim sipa baksana. ki insallahhhh gelir, Allah sezeryana birakmasin insallah

C
Canım ikudan sonraki arkads dogum yapacakti diye biliyorum bebegi kilolu diye doktoru sezeryan gunu vermisti diye hatirliyorum
evet evet yazmis yukarida onuda alintiladim darisi sana ve diger arkadaslara canim

Bende de olmadı 9. Günüm bundan sonra olur mu diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…