2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kolay canı acıyan biri değilim ama beni yıktı geçti valla çok zorlandım
Benimde ikinci ilkine gore zor gecti ama gecti bir sekilde unutuluyor bu zamanlar zorluklar ben sezeryanden degilde yenidogan zamandan korkuyordum ama sukur iyi geciyor simdilik oglumda cok makul karsiladi herseyi

Bebeğinizin hepatit aşısını neden yaptırmadınız acaba? Bir sağlıkçı olarak söylüyorum bütün aşılar gibi hepatit de çok çok önemli bir aşı. Turkiyede hepatiti oldugunu bilen bilmeyen birçok hepatitli insan var bebeklerimizi korumak icin aşı kesinlikle yaptırmalıyız. Sağlıklı günler dilerim. Güle güle büyütün bebeginizi

Unutmuşum onu tamamen çocukla uğraşmaktan. Hastaneye gidince sorayım niye yapmadılar acaba

Sezeryandan çok canım acıdı zorlandim baya ikinci çocuk yapmam diye karar verdim benim gibi düşünen var mı
Ben normalden sonra aynı şeyi düşünüyorum. Hiç instagramda doktorların paylaştığı gibi değildi benimki ne hayaller kurmuştum benimde böyle olcak falan diye. Bende 2.yi sezeryan düşünüyorum

Hepatit niye vurdurmadın canim

Kızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
Darısı başımızaaaa ❤❤❤ Hayırlı olsun kuzummm
Ayyy dedim dedim son 3 e doğru gidiyoruz yeminle

Ablam arıyo beni sürekli korkutuyo doktora git yok bekleme yok bebek kakasını yapar yok sen normal sancisina nasil dayanicaksin illa epidural yap ya bebeğe bi şey olursa bilmem ne sürekli sıkıntı yüklüyo resmen. Bugün dayanamadım abla Allah aşkına bana olumsuz şeyler söyleme artık huzursuz ediyosun dedim. Dün gece 2.24te aramış Allahtan telefon sessizdeydi. Sabah diyo ki sancın var mı merak ettim
Lütfen doğumla ilgili olumsuz yada ürkütücü şeyler söylemeyin kızlar valla çok etkileniyorum. Yanlış anlamayın zor olmuş olabilir tabiki inanıyorum Allah hepinize şifa ve güç versin ama daha doğurmadığımız için stresim iki katına çıkıyo. Inşallah yanlış anlamazsınız ❤

Vajinal doguran da yapmam ikinciyi diyor sezeryan olan da. Dedim dedim en son kusarak cikaricaz biz çocukları

Ben de aynı durumdayım. Psikoloji alt üst . Stres hat safhada.

yok kuzum sanmiyorum boyle agriyla bir geliyor belki rahim yumusuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…