- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
Benimde ikinci ilkine gore zor gecti ama gecti bir sekilde unutuluyor bu zamanlar zorluklar ben sezeryanden degilde yenidogan zamandan korkuyordum ama sukur iyi geciyor simdilik oglumda cok makul karsiladi herseyiKolay canı acıyan biri değilim ama beni yıktı geçti valla çok zorlandım
artik olmaz canimBende de olmadı 9. Günüm bundan sonra olur mu diye düşündüm
ben silikonla emziriyorum yoksa kesin yara olurdu bende bebis biraz agresif emiyorGöğüs ucu yarası ne zaman başlıyor kızlar
sezeryan oldum hic sıkıntı yasamadim ama ikinci cocuk fikri bana da cok uzak. Bebek buyutmek sabır işi ve cok yorucu.tekrar bu sabri gösterir miyim bilmiyorum.Sezeryandan çok canım acıdı zorlandim baya ikinci çocuk yapmam diye karar verdim benim gibi düşünen var mı
Bebeğinizin hepatit aşısını neden yaptırmadınız acaba? Bir sağlıkçı olarak söylüyorum bütün aşılar gibi hepatit de çok çok önemli bir aşı. Turkiyede hepatiti oldugunu bilen bilmeyen birçok hepatitli insan var bebeklerimizi korumak icin aşı kesinlikle yaptırmalıyız. Sağlıklı günler dilerim. Güle güle büyütün bebeginiziSezeryan oldgm anda k vitamini vurulmasn hepatit vurulmasn göbeği 1 dakika sonra kesilsn diye tekrar hatirlttm ama doktor k mutlaka olacak hepatit tamam vurulmasn dedi göbeği de 1 dakika sonra kesildi.
Ama k vitamini icerigne bakın intrnntn
Unutmuşum onu tamamen çocukla uğraşmaktan. Hastaneye gidince sorayım niye yapmadılar acabaYaa bize yapilmadi k vitamini piyasada yok dendi cildiricam... B Bluemom44 sen buldun mu canim k vitaminini... Gobek deliginde kanama falan oluyomus durmuyomus yaotirmayanlarda yarin saglik ocagina bi sorucaz cildiricam yaa onun stresine girdim gerizekali haatane zaten hic memnun kalmadim... Canim bu calpol denen surup 1 ayi dolunca bir asi yapilacak onda da veriliyo ates yapiyo o igne hatta ama doktor sana ver dememis o yuzden yanlis yonlendirmim
Ben normalden sonra aynı şeyi düşünüyorum. Hiç instagramda doktorların paylaştığı gibi değildi benimkiSezeryandan çok canım acıdı zorlandim baya ikinci çocuk yapmam diye karar verdim benim gibi düşünen var mı
Hepatit niye vurdurmadın canimSezeryan oldgm anda k vitamini vurulmasn hepatit vurulmasn göbeği 1 dakika sonra kesilsn diye tekrar hatirlttm ama doktor k mutlaka olacak hepatit tamam vurulmasn dedi göbeği de 1 dakika sonra kesildi.
Ama k vitamini icerigne bakın intrnntn
Foto çek bak yada aynayla bak canimValla benim 18 gün oldu bi ara azcık açıldı bir kısmı doktora gittik kendikiğinden kapanır dedi ama halen açık. Dikişler attımı atmafı mı onuda bilmiyorum eşim yapıyor pansumanı oda anşamadı ne olduğunu
Darısı başımızaaaa ❤❤❤ Hayırlı olsun kuzummmKızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
Ayyy dedim dedim son 3 e doğru gidiyoruz yeminleveee son hamilelerin listesi:
@elaide
I ikuayko
@smsnbbk
Arwien
K ktphncanne
@sss2000
@keramos
hazir miyiz kizlar
Eki Görüntüle 2301578
Tedavi hiç mi ise yaramıyor. Allah yardımcın olsun canm beklemekte zor inşallah geçer bı an öncegecmis olsun cnm. bizim dr 13 e dusse yeter demisti ama hala 17.13 bizim.
Çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahKızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
Vajinal doguran da yapmam ikinciyi diyor sezeryan olan da. Dedim dedim en son kusarak cikaricaz biz çocuklarıDarısı başımızaaaa ❤❤❤ Hayırlı olsun kuzummm
Ayyy dedim dedim son 3 e doğru gidiyoruz yeminle
Ablam arıyo beni sürekli korkutuyo doktora git yok bekleme yok bebek kakasını yapar yok sen normal sancisina nasil dayanicaksin illa epidural yap ya bebeğe bi şey olursa bilmem ne sürekli sıkıntı yüklüyo resmen. Bugün dayanamadım abla Allah aşkına bana olumsuz şeyler söyleme artık huzursuz ediyosun dedim. Dün gece 2.24te aramış Allahtan telefon sessizdeydi. Sabah diyo ki sancın var mı merak ettim
Lütfen doğumla ilgili olumsuz yada ürkütücü şeyler söylemeyin kızlar valla çok etkileniyorum. Yanlış anlamayın zor olmuş olabilir tabiki inanıyorum Allah hepinize şifa ve güç versin ama daha doğurmadığımız için stresim iki katına çıkıyo. Inşallah yanlış anlamazsınız ❤
Ben de aynı durumdayım. Psikoloji alt üst . Stres hat safhada.Darısı başımızaaaa ❤❤❤ Hayırlı olsun kuzummm
Ayyy dedim dedim son 3 e doğru gidiyoruz yeminle
Ablam arıyo beni sürekli korkutuyo doktora git yok bekleme yok bebek kakasını yapar yok sen normal sancisina nasil dayanicaksin illa epidural yap ya bebeğe bi şey olursa bilmem ne sürekli sıkıntı yüklüyo resmen. Bugün dayanamadım abla Allah aşkına bana olumsuz şeyler söyleme artık huzursuz ediyosun dedim. Dün gece 2.24te aramış Allahtan telefon sessizdeydi. Sabah diyo ki sancın var mı merak ettim
Lütfen doğumla ilgili olumsuz yada ürkütücü şeyler söylemeyin kızlar valla çok etkileniyorum. Yanlış anlamayın zor olmuş olabilir tabiki inanıyorum Allah hepinize şifa ve güç versin ama daha doğurmadığımız için stresim iki katına çıkıyo. Inşallah yanlış anlamazsınız ❤
Sen sevşmeyelim diyorsun kesin çözümVajinal doguran da yapmam ikinciyi diyor sezeryan olan da. Dedim dedim en son kusarak cikaricaz biz çocukları
tedavi yok bizde cnm.Tedavi hiç mi ise yaramıyor. Allah yardımcın olsun canm beklemekte zor inşallah geçer bı an önce
Kabul edelim ki her zaman haklıyım.Sen sevşmeyelim diyorsun kesin çözüm
yok kuzum sanmiyorum boyle agriyla bir geliyor belki rahim yumusuyordurİşte şeffaf yumurta akı gibi ve uzuyordu. Yumurtlama akıntısı gibi. Baya da büyüktü ama kan görmeyince nişan diildir dedim geçtim. Değiştirdim çamaşırımı baya ıslaktı diye. Enfeksiyon geçirmedim ben ama. Bakalım ne olacak belki de devamı gelir habire tuvalete gidip bakıyorum stres oldum
sanirim bu dogumda benim boyle oldu:) mesane cok doliydu insss salmamisimdiveee son hamilelerin listesi:
@elaide
I ikuayko
@smsnbbk
Arwien
K ktphncanne
@sss2000
@keramos
hazir miyiz kizlar
Eki Görüntüle 2301578
benim suan cok fena 3 gundur mucadele ediyorumGöğüs ucu yarası ne zaman başlıyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?