41+ olan bi insana (yani bana) henüz dün aksam anlatilan hikayeleri duysan. insanlar tuhaf gercekten. neyse ki ben ‘o baskalarinin basina gelir bana tabikideeeee olmiicak’ kafasinda pozitif kalmaya devam edebiliyorum ama sinirlerim ziplamadi degil.Darısı başımızaaaa ❤❤❤ Hayırlı olsun kuzummm
Ayyy dedim dedim son 3 e doğru gidiyoruz yeminle
Ablam arıyo beni sürekli korkutuyo doktora git yok bekleme yok bebek kakasını yapar yok sen normal sancisina nasil dayanicaksin illa epidural yap ya bebeğe bi şey olursa bilmem ne sürekli sıkıntı yüklüyo resmen. Bugün dayanamadım abla Allah aşkına bana olumsuz şeyler söyleme artık huzursuz ediyosun dedim. Dün gece 2.24te aramış Allahtan telefon sessizdeydi. Sabah diyo ki sancın var mı merak ettim
Lütfen doğumla ilgili olumsuz yada ürkütücü şeyler söylemeyin kızlar valla çok etkileniyorum. Yanlış anlamayın zor olmuş olabilir tabiki inanıyorum Allah hepinize şifa ve güç versin ama daha doğurmadığımız için stresim iki katına çıkıyo. Inşallah yanlış anlamazsınız ❤
ya bugun kac kisi yazmis sezeryanli dogurup ‘bidaha asla’ diyenVajinal doguran da yapmam ikinciyi diyor sezeryan olan da. Dedim dedim en son kusarak cikaricaz biz çocukları
rahatla, sakin ol kuzum. kafani dagitacak seyler yap. filmler, diziler, yeni sezon trendleri, kendi kendine guzel yuz bakimlari, saclarinla oyna, falan filan.Ben de aynı durumdayım. Psikoloji alt üst . Stres hat safhada.
Kocam da diyor ki sali soyleyelim suniyi versinler, neden dedim sıkılmış.
Soranlardan dolayi falan mi daraldin dedim hem o hem gelmiyor, bitsin gitsin kafasina girdi sanki.
Ben gecen hafta seytan sezeryan ol diyor dedigimde berbere gidip tras olmak mi bu demis insan.
Neyse..
elaide Türkiye saatiyle kacta gideceksin sabah?
Doğuma gidiyosan bu gece full uyumani tavsiye ederim ben doğumda plates topunun üzerinde bile uyukladim klozette falan hatta. Bide ikinmak çok önemli Banu çiftçinin videosunu izlemediysen izle çok güzel anlatmış. Sağlıkla kucağına al inşallah bı avazda canm Rabbim yardimcn olsunkizlar bu arada dün aksam nişan oldugundan suphelendigim sey nişanım degildi bence. nerden mi cikariyorum, 1 saat önce gercek nisanim geldide ordan.
saka gibi gercekten. dediginiz gibi yogun mümükümsü bisey.
yarin sabah suni sanci verilecek, nisanimin gelmesi daha avantajli mi dersiniz? nisandan sonra herkes okadar cok bekliyo ki, kendi sancilarimin gelme ihtimali yok bence bu gece. su anda minik minik kasilmalar var ama saymiyorum bile aradaki zamani. yerleri supurecektim ama komsulara kiyamadim, tozunu cekip paspasladim bende evi. yapacak baska is kalmadi. uykumda yok. bu gece hic uyumam ben herhalde.
ay ne karisik isler bunlar valla.
bu arada soran herkese, anneme ablama bile suni sanciyi sali verecekler ona gore hazirlayin kendinizi dedim. annem iki saat sesim cikmasin panikliyo. yarin basimda bitecek hastanede diye korkuyorum, annemi gorursem yelkenler fora olur ne gucum kalir ne kuvvetim. bidahaki hamileligimde herkese bebegin dogacagi tarihi iki hafta gec mi soylesem.
Ay bi dahaki hamileligim diyor bir de, höççeten gidicem şimdikizlar bu arada dün aksam nişan oldugundan suphelendigim sey nişanım degildi bence. nerden mi cikariyorum, 1 saat önce gercek nisanim geldide ordan.
yarin sabah suni sanci verilecek, nisanimin gelmesi daha avantajli mi dersiniz? nisandan sonra herkes okadar cok bekliyo ki, kendi sancilarimin gelme ihtimali yok bence bu gece. su anda minik minik kasilmalar var ama saymiyorum bile aradaki zamani. yerleri supurecektim ama komsulara kiyamadim, tozunu cekip paspasladim bende evi. yapacak baska is kalmadi. uykumda yok. bu gece hic uyumam ben herhalde.
bu arada soran herkese, anneme ablama bile suni sanciyi sali verecekler ona gore hazirlayin kendinizi dedim. annem iki saat sesim cikmasin panikliyo. yarin basimda bitecek hastanede diye korkuyorum, annemi gorursem yelkenler fora olur ne gucum kalir ne kuvvetim. bidahaki hamileligimde herkese bebegin dogacagi tarihi iki hafta gec mi soylesem.
Aynisi kaynimda da var işte. Doktora diyor ki suni isi ne kadar suruyor olay nasil oluyor? Garibim doktor da ilgili telasli baba sandi, halbuki ona göre randevularini ayarlayacak adamkocalarda dengeyi bozdu ama. kizamasamda kiziyorum ama. bitane dogru tepki veriyolarsa uc tane yanlis tepki veriyorlar.
bugun ebemden firca yedim bu arada bu suni sanci yuzden. illa bugun suniyi verin dedim diye (sadece 24 saat önce) vaktin var bebegi rahat birak, eskiden 2 hafta bekliyoduk hicbiseyde olmuyordu simdi maalesef 10 gune dusurduler dedi. hep yanlis hesap oluyor, döllenme tahmin ettikleri zamanda olmuyo bi cok sefer. tarihlere cok takma, bebegin durumu ve suyu onemli, plasentasi bile degil dedi. kocamda tutturdu ‘bikac gun bekleyelim ozaman, hemen vermeyin suni sanciyi yarin’ dedi. turkce kufur ettim kocama. kimden yana adam belli degil, hastaneye gidiyoz ebelerle kakara kikiri isi gucu. ablalarina sikayet ettim bugun ‘kardesinizin isi gucu ebelerle flort etmek’ diye. hala ‘siz karima suni sanci verince ben napicam? nerde olucam? beklemem lazim mi?’ dedi durdu. ates cikti gozlerimden, yok mk sen ise git 180 km deki projene hemde. ben dogururum yanliz diye cildirdim (turkce, sakince, anlamadi ebeler o arada esimin ebesine kufur ettigimi) de sustu. ay ben yarin vallahi kavga edicem kocayla, kesin.niye kendi kendimi doldurdum ben yaa simdi. bu saatte hala sporda oldugundan olabilir.
bura saati 7.30 da (yani turkiye saati 8.30 da) hastanede olcaz, once nst ve muayene, sonra ilk hapi verecekler canim.
amin canim amiin Allah razi olsunDoğuma gidiyosan bu gece full uyumani tavsiye ederim ben doğumda plates topunun üzerinde bile uyukladim klozette falan hatta. Bide ikinmak çok önemli Banu çiftçinin videosunu izlemediysen izle çok güzel anlatmış. Sağlıkla kucağına al inşallah bı avazda canm Rabbim yardimcn olsun
hahah uff benimkide! bugun islerini halletsin diye gonderdim, git hallet yarin ve oburgun full benimlesin dedim. okey dedi ama derken ki bakislarini gormeAy bi dahaki hamileligim diyor bir de, höççeten gidicem şimdi
Nisan gelmesi bence iyi, gelecegine ve hazir olduguna dair bir sinyal vermis olarak sayıyorum. Rahim agzi tikaci sonucta nisan dediğimiz şey, o tıkaç düştü.
Ve uyu. Heyecanlisin, emin ol ben de ayni durumdayim. Güce ihtiyacimiz olacak.
Aynisi kaynimda da var işte. Doktora diyor ki suni isi ne kadar suruyor olay nasil oluyor? Garibim doktor da ilgili telasli baba sandi, halbuki ona göre randevularini ayarlayacak adam
Bak ben suniyi alayim, aksama kadar kalacak (delirmemem için kalır) ama dogum olsun musteri alirim diyordu. Dedim wtf? Eve çıkınca alırım o zaman musteriye döndü iş
Yarin kocana dalma. O lazim sana. Tirmala cirmala kufret ama kavga etme
Ben de herkese persembe cumaya kadar bekliycez dedim de bu durumda carsamba ok demeyi dusunuyorum doktora, yoksa persembe ma aile hastanedeyiz.
Bana göre doğumda sıkıntı yok, gel sen gel lohusalığa doğru gelVajinal doguran da yapmam ikinciyi diyor sezeryan olan da. Dedim dedim en son kusarak cikaricaz biz çocukları
tabiki kuxum sana indiksyon verecekler cabuk hizlanacakkizlar bu arada dün aksam nişan oldugundan suphelendigim sey nişanım degildi bence. nerden mi cikariyorum, 1 saat önce gercek nisanim geldide ordan.
Kiz sen bak bana nasil pozitifim sezeryan o kadar zor bisi degil. Bak bu 2. Oldu. 3 e kadar yolu var dermisim. Dogum elbette zor bir olay can icinden can cikiyor ama oyle öldum bittim degil. Kiz gaz daha fena bisi cocuuuun osuramiyor diye neler cekiyon ben ameliyattan degil yenidogan zamanindan korkuyorum esime bu aksam diyorum ki keske su kadar ml emdi yada midesinin % su kadari doldu diye ekrani olsa bebelerin41+ olan bi insana (yani bana) henüz dün aksam anlatilan hikayeleri duysan. insanlar tuhaf gercekten. neyse ki ben ‘o baskalarinin basina gelir bana tabikideeeee olmiicak’ kafasinda pozitif kalmaya devam edebiliyorum ama sinirlerim ziplamadi degil.
tatli canini sikma sen, iki ikinicaz ucuncude cikaricaz Allahin izniyle
ya bugun kac kisi yazmis sezeryanli dogurup ‘bidaha asla’ diyenah kizlar ah. lohusayiz empati gostermiyo kimse diye sikayetlenip durup gelip burda boyle seyler soylemek.
son kalan hamileler olarak mulayim mi gordu bunlar bizi acaba kizlar
rahatla, sakin ol kuzum. kafani dagitacak seyler yap. filmler, diziler, yeni sezon trendleri, kendi kendine guzel yuz bakimlari, saclarinla oyna, falan filan.
az kaldi, sayili gun ♥
Valla yaşına girmeden mi alır askere giderken mi belli değil artik orasiAy yok kizzz duz kucucuk bisey almis hahaha nerde burma falan buna da cok sasrdim zatenesim garibim evi zor gecindiriyo ona cok saapmiyorum ama dogum gunum var 31inde en azindan bi yerlere goturse bizi kizimla ona da okeyim ins seninki alir cocuk yasina gelmeden mevlut yapcan mi
Rahata alışan bebeler de dökülmeye başladı yavaş yavas..gözünuz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sihatle..gusel ömürleri olsun..Kızlar doğdu benim bebiş de çok şükür darısı bekleyenlere artık inşallah.. Ağrım var ama dikiş yok çok şükür normal oldu sonra dönerim size ilk fırsatta
1 ay boyunca hep sağarak verdim bir haftadır tam anlamıyla emziriyorum..küsmez merak etme arada vermeye çalış zorla da olsaSlm kızlar
İyi pazaarlar
Ne güzel bebeler emiyormus
Benimki ememiyor
Sagıyorm veriyorm
40 ml faln cıkıyor ama küsecek memem diye cok korkuyorum
Gözünüz aydın..sağlıkla büyüsün insallahSelam kızlar, 22 Ağustos'ta normal doğumla kızım dünyaya geldi. Ultrasonda 3700 çıkmıştı, 3500 doğdu.
Bebek doğar doğmaz aman Allahım aşık oldum modu gelmedi ama böyle yumuş yumuş minnoş bir his, değişik bir şey. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Durun daha çok yeni doğum yaptınız azcik büyüsün genişler kendiniz istersiniz bi kardeşi olsun diyeBen aksine çok memnun kaldım canım, hastanede bile hemen ayaklandım ama beni bebiş zorladı hala alışma süresi devam ediyor, bende 2. Düşünmüyorum
Ilk zamanlar kesi yerin uzun duruyor ama zamanla ufaliyor needeyse fark edilmeyecek gibi merak etme..birde her doğum farklı oluyor.2.ci de çok acı olacak diye bu durum yok..o yüzden kardeş lazimBi faha cocuk yapar miyim bilmem ama sezeryandan nefret ettim resmen gobegimde bi kesikle oturuyorum yani bu goruntu ne zaman azalir bilmem ayricada dedigin gbi cok canim yandi 1 hafta
Stres yapma boşver kocaların durumuna sonra bi ara bakılır..Sen kendi ne bebise odaklan..bi avazda pirtlatirsin insallahkocalarda dengeyi bozdu ama. kizamasamda kiziyorum ama. bitane dogru tepki veriyolarsa uc tane yanlis tepki veriyorlar.
bugun ebemden firca yedim bu arada bu suni sanci yuzden. illa bugun suniyi verin dedim diye (sadece 24 saat önce) vaktin var bebegi rahat birak, eskiden 2 hafta bekliyoduk hicbiseyde olmuyordu simdi maalesef 10 gune dusurduler dedi. hep yanlis hesap oluyor, döllenme tahmin ettikleri zamanda olmuyo bi cok sefer. tarihlere cok takma, bebegin durumu ve suyu onemli, plasentasi bile degil dedi. kocamda tutturdu ‘bikac gun bekleyelim ozaman, hemen vermeyin suni sanciyi yarin’ dedi. turkce kufur ettim kocama. kimden yana adam belli degil, hastaneye gidiyoz ebelerle kakara kikiri isi gucu. ablalarina sikayet ettim bugun ‘kardesinizin isi gucu ebelerle flort etmek’ diye. hala ‘siz karima suni sanci verince ben napicam? nerde olucam? beklemem lazim mi?’ dedi durdu. ates cikti gozlerimden, yok mk sen ise git 180 km deki projene hemde. ben dogururum yanliz diye cildirdim (turkce, sakince, anlamadi ebeler o arada esimin ebesine kufur ettigimi) de sustu. ay ben yarin vallahi kavga edicem kocayla, kesin.niye kendi kendimi doldurdum ben yaa simdi. bu saatte hala sporda oldugundan olabilir.
bura saati 7.30 da (yani turkiye saati 8.30 da) hastanede olcaz, once nst ve muayene, sonra ilk hapi verecekler canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?