2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yok canım tek sen değilsin. Saat 4 den beri biz de ayaktayız. Gazı var ıkınıp duruyor. Bekliyoruz.

Kızlar benim de ikinci sezeryandı. Çok rahat geçti. Zorlanmadım bu konuda hemen ayaklandım. Siz endişe etmeyin. Hepimizin beklentisi ağrı
Eşiği ve zorlandığı konular farklı. Herkesin kendine özel.

Ben de 4’te kendim uyandırdım uyuyalı 3 saat oldu diye. O uyandıran ellerim kopeydiiii Hala ayaktayız.

Kızlar bu uyandırıp emzirme olayı ne kadar sürecek, ben çok mutsuzum bu durumdan.

Ben normalden sonra aynı şeyi düşünüyorum. Hiç instagramda doktorların paylaştığı gibi değildi benimki ne hayaller kurmuştum benimde böyle olcak falan diye. Bende 2.yi sezeryan düşünüyorum
Bende ilkindeki sancilardan sonra ikinciyi düşünmüyorum olursa da normal doğum asla diyordum ama doğum yaklaştıkça insan yine normali istiyor dua ettim inşallah sezeryanla olmaz diye ki çok şükür normal oldu. (kolay olmadı ama ikinci tabi csbuk geldi ama çok zorladı)

Ben de 4’te kendim uyandırdım uyuyalı 3 saat oldu diye. O uyandıran ellerim kopeydiiii Hala ayaktayız.

Kızlar bu uyandırıp emzirme olayı ne kadar sürecek, ben çok mutsuzum bu durumdan.
o acijinca kalkardi nasil alistrirsan oyle olock simdi

Gecelerı nerdeyse hıc uyumuyorum kakayı gece yapıyor burnu tıkalı gunduz uyuyor daha cok

Arkadaşlar doymadigi için mama veriyorum emzirme sonrası 10cc kadar. Ama göğüs ucu olmadan almıyor hatta bir tanesini uclada zorla alıyor galiba süt çok az o memede. Neler yapabilirim

Uyandırmadan emzir..Neden uyandırıyorsun..Bizim ki gece kesin uyanır ama gündüz uzun saatler uyuduğunda uyurken alıp emziriyorum ben

Sezeryandan çok canım acıdı zorlandim baya ikinci çocuk yapmam diye karar verdim benim gibi düşünen var mı
Benim cok rahatti ya 10 buçukta ameliyattan çıktım 12 de yürümeye basladim tuvalet ihtiyacimi falan kendim yaptim görümcem normal yapmıştı beni görünce keske bende sezaryan olsaydim dedi o dikislerdeb 1 hafta oturamadi bile ertesi günde eve gelince evimin işini yapmaya başladım yavas yavas 10 cocuk doguracak olsam 10 unuda sezaryanla dogururm

06.20 den beri uyanık bebe
Bu gece 00.00 sonrası tahsilatını açıklıyorum: 2 kakalı ve 2 çişli bez
1 kendi üzerine işeme
Ve artık hesaplamadığım kadar emme
Off sabahin 5 inde kendi üstüne kaka ve çiş yapma olayını bizde yaşadık ve hic eğlenceli değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…