2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Pozitifliğine hayranım
Sabah kalktım duşumu aldım. Kahvaltımı ettim. Netfilx’den dizi açtım. Ağrı kesicimi içtim. Bakalım bekliyoruz sabırla

Benimki de aynı kafa da.
Doktorunla konuşacağım, sezaryen ile alsın , psikolojin normal değil çocuk da etkileniyor diyor.

Aaaaa nişanın gelmesine çok sevindim canım

Vajinal doguran da yapmam ikinciyi diyor sezeryan olan da. Dedim dedim en son kusarak cikaricaz biz çocukları

Unutuluyo ya öyle olsa ablamlar ikincileri yapmaz valla.

Ben de aynı durumdayım. Psikoloji alt üst . Stres hat safhada.
Valla hem rahat olmaya çalışıyorum hem stresliyim

elaide dualarımız seninle hayırlı haberlerle gel inşallah. Sende bize dua edersin eminim ❤

Biraz tedirginlik ve korku oluyor galiba nasıl bakacağım diye ama dediğin gibi zamanla geçecektir muhtemelen

Bugün kontrolüm vardı. I ikuayko seninle aynı gidiyoruz ya doktor dedi çarşamba 41 bitiyo ben daha fazla beklemeyi desteklemiyorum çok fazla riskleri var. Değer mi bi düşün. Çarşamba sabah erkenden gel suni verelim deneyelim olmadı sezeryanla alalım. Bende aslında 41 den sonrası için korkuyorum ama bi yandan da beklemekte istiyorum kafaLar yandı.
Bebeğin her şeyi normal ve iyi şuan kontrolde sorun çıkmadı.
Nst de yine düzenli sancılarım doktor bu sancılar çok iyi aslında doğum sancısı dedi. Benim bebişin kafası rahimin tam önünde ama yüzü bana doğru arkaya doğru olmayı gerekiyormuş yola girmesi için. Bu yüzden yola giremiyo kafasını çevirmesi lazım dedi doktor. 2 günün var daha bu gece bile doğurursun sancıların ilerlerse dedi. Bakalım kısmet

Iyi dusunmussun canim

Ben de sabaha karsi 4bucukta yatirdim 7.buckta uyandi evde bi telas doktor kontrolumuz var smdi yolda emziriyorum

Cok mantikli, eksik olan sey gostergeymis ben nasıl düşünemedim bunu?
Aynen makata dogru bakmasi lazim baslangicta.
Bende sanci çıkmıyor, sali kontrol bakalım.

elaide nasılsın?

Emer cnm neden emmesin..büyük oğlumda bende uyandırmaya çalışıyordum bi gün annem dedi kızım neden uyandırıyorsun al emzirmeğersem uyanmasına gerek yokmuş emme becerileri varmis
Emıyor ama kusa sürüyor ben uyandırmadan emzırıyor sıcak oldugu ıcın bırakıyor. Hemde gazını cukarıyorum necbur uyanıyor hele gun gectıkce hemen uyanıyorlar

Geçer mi diyorsun bu günler, hala o ağlayınca bende ağlıyorumhormonlar alay ediyor benimle
Geçiyor canım geçmez mi ilk bebeğimde çok ağladım kaldı ki ikinci olmasına rağmen zorlanıyorum. Sonradan çok bağlanacaksın tanıdıkça çok kolaylaşacak ağlamaların da azalarak geçecek sadece zaman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…