Pozitifliğine hayranım41+ olan bi insana (yani bana) henüz dün aksam anlatilan hikayeleri duysan. insanlar tuhaf gercekten. neyse ki ben ‘o baskalarinin basina gelir bana tabikideeeee olmiicak’ kafasinda pozitif kalmaya devam edebiliyorum ama sinirlerim ziplamadi degil.
tatli canini sikma sen, iki ikinicaz ucuncude cikaricaz Allahin izniyle
ya bugun kac kisi yazmis sezeryanli dogurup ‘bidaha asla’ diyenah kizlar ah. lohusayiz empati gostermiyo kimse diye sikayetlenip durup gelip burda boyle seyler soylemek.
son kalan hamileler olarak mulayim mi gordu bunlar bizi acaba kizlar
rahatla, sakin ol kuzum. kafani dagitacak seyler yap. filmler, diziler, yeni sezon trendleri, kendi kendine guzel yuz bakimlari, saclarinla oyna, falan filan.
az kaldi, sayili gun
Benimki de aynı kafa da.Kocam da diyor ki sali soyleyelim suniyi versinler, neden dedim sıkılmış.
Soranlardan dolayi falan mi daraldin dedim hem o hem gelmiyor, bitsin gitsin kafasina girdi sanki.
Ben gecen hafta seytan sezeryan ol diyor dedigimde berbere gidip tras olmak mi bu demis insan.
Neyse..
elaide Türkiye saatiyle kacta gideceksin sabah?
Aaaaa nişanın gelmesine çok sevindim canımkizlar bu arada dün aksam nişan oldugundan suphelendigim sey nişanım degildi bence. nerden mi cikariyorum, 1 saat önce gercek nisanim geldide ordan.
saka gibi gercekten. dediginiz gibi yogun mümükümsü bisey.
yarin sabah suni sanci verilecek, nisanimin gelmesi daha avantajli mi dersiniz? nisandan sonra herkes okadar cok bekliyo ki, kendi sancilarimin gelme ihtimali yok bence bu gece. su anda minik minik kasilmalar var ama saymiyorum bile aradaki zamani. yerleri supurecektim ama komsulara kiyamadim, tozunu cekip paspasladim bende evi. yapacak baska is kalmadi. uykumda yok. bu gece hic uyumam ben herhalde.
ay ne karisik isler bunlar valla.
bu arada soran herkese, anneme ablama bile suni sanciyi sali verecekler ona gore hazirlayin kendinizi dedim. annem iki saat sesim cikmasin panikliyo. yarin basimda bitecek hastanede diye korkuyorum, annemi gorursem yelkenler fora olur ne gucum kalir ne kuvvetim. bidahaki hamileligimde herkese bebegin dogacagi tarihi iki hafta gec mi soylesem.
Uyandırmadan emzir..Neden uyandırıyorsun..Bizim ki gece kesin uyanır ama gündüz uzun saatler uyuduğunda uyurken alıp emziriyorum ben
Vajinal doguran da yapmam ikinciyi diyor sezeryan olan da. Dedim dedim en son kusarak cikaricaz biz çocukları
Valla hem rahat olmaya çalışıyorum hem stresliyimBen de aynı durumdayım. Psikoloji alt üst . Stres hat safhada.
Biraz tedirginlik ve korku oluyor galiba nasıl bakacağım diye ama dediğin gibi zamanla geçecektir muhtemelenGözünaydın, sağlıkla büyüsün inşallah bebiş
İlk çocukta sevgi zaman geçtikçe artıyor, çok normal hislerin.
İkinci çocukta doğar doğmaz birden yükleniyor herşey sanki.
Evlat çok güzel, isteyen, hakkını verebilecek herkese nasip olur inşallah
Kac gunluk oldu bebisHastanede tembihlediler sarılık olmaması için 2-3 saatte bir emzir diye
Benim cok rahatti ya 10 buçukta ameliyattan çıktım 12 de yürümeye basladim tuvalet ihtiyacimi falan kendim yaptim görümcem normal yapmıştı beni görünce keske bende sezaryan olsaydim dedi o dikislerdeb 1 hafta oturamadi bile ertesi günde eve gelince evimin işini yapmaya başladım yavas yavas 10 cocuk doguracak olsam 10 unuda sezaryanla dogururm
[/QUOTDikiş ağrısı ilk gün hariç diğer günler hiç öyle abartılı değildi benim. O da bunyeden bunyeye değişiyor bence.
Iyi dusunmussun canimValla yaşına girmeden mi alır askere giderken mi belli değil artik orasimevlut yapicam ama az daha ele avuca gelsin diye bekliyorum hem sıcaklarda gider biraz..ekim ayında falan anca yaparım heralde..normalde 40 i içinde yapacaktım.ama bizim ki minyatür olunca az toparlasın dedim
Ben de sabaha karsi 4bucukta yatirdim 7.buckta uyandi evde bi telas doktor kontrolumuz var smdi yolda emziriyorumSon sayfaya baktım da kendi kendime konuşmuşum resmenbi tek benmi yim ayakta olan..yaklaşık 1.5 saattir ayaktayız.emdi emdi sömürdü sonrada bi güzel.kustu şimdi alttan.zortladi bez değişme operasyonu var ağlama eşliğinde..gözler ise cin göz recaiiii
Benm sancilarim tam da boyle oldu.Günaydın kızlar...
Bebişin karında topak olması, topak olurken karın yumuşayana kadar ağrı duyulması sancı mı oluyor? (Oğlumda böyle olmamıştım)
Cok mantikli, eksik olan sey gostergeymisKiz sen bak bana nasil pozitifim sezeryan o kadar zor bisi degil. Bak bu 2. Oldu. 3 e kadar yolu var dermisim. Dogum elbette zor bir olay can icinden can cikiyor ama oyle öldum bittim degil. Kiz gaz daha fena bisi cocuuuun osuramiyor diye neler cekiyon ben ameliyattan degil yenidogan zamanindan korkuyorum esime bu aksam diyorum ki keske su kadar ml emdi yada midesinin % su kadari doldu diye ekrani olsa bebelerin
Aynen makata dogru bakmasi lazim baslangicta.Bugün kontrolüm vardı. I ikuayko seninle aynı gidiyoruz ya doktor dedi çarşamba 41 bitiyo ben daha fazla beklemeyi desteklemiyorum çok fazla riskleri var. Değer mi bi düşün. Çarşamba sabah erkenden gel suni verelim deneyelim olmadı sezeryanla alalım. Bende aslında 41 den sonrası için korkuyorum ama bi yandan da beklemekte istiyorum kafaLar yandı.
Bebeğin her şeyi normal ve iyi şuan kontrolde sorun çıkmadı.
Nst de yine düzenli sancılarım doktor bu sancılar çok iyi aslında doğum sancısı dedi. Benim bebişin kafası rahimin tam önünde ama yüzü bana doğru arkaya doğru olmayı gerekiyormuş yola girmesi için. Bu yüzden yola giremiyo kafasını çevirmesi lazım dedi doktor. 2 günün var daha bu gece bile doğurursun sancıların ilerlerse dedi. Bakalım kısmet
Ta kendisi aynısı nst de de çıkıyo sancı olarakGünaydın kızlar...
Bebişin karında topak olması, topak olurken karın yumuşayana kadar ağrı duyulması sancı mı oluyor? (Oğlumda böyle olmamıştım)
Sancıyla normale döner mi acaba yaCok mantikli, eksik olan sey gostergeymisben nasıl düşünemedim bunu?
Aynen makata dogru bakmasi lazim baslangicta.
Bende sanci çıkmıyor, sali kontrol bakalım.
elaide nasılsın?
Döner diyollaSancıyla normale döner mi acaba ya
Geçer mi diyorsun bu günler, hala o ağlayınca bende ağlıyorumDurun daha çok yeni doğum yaptınız azcik büyüsün genişler kendiniz istersiniz bi kardeşi olsun diye
Benim kızımda son ana kadar yan duruyordu kafası sancının etkisiyle son 1 saatte girdi normal pozisyona kanala falan hiç girmemiştiSancıyla normale döner mi acaba ya
Emıyor ama kusa sürüyor ben uyandırmadan emzırıyor sıcak oldugu ıcın bırakıyor. Hemde gazını cukarıyorum necbur uyanıyor hele gun gectıkce hemen uyanıyorlarEmer cnm neden emmesin..büyük oğlumda bende uyandırmaya çalışıyordum bi gün annem dedi kızım neden uyandırıyorsun al emzirmeğersem uyanmasına gerek yokmuş emme becerileri varmis
Geçiyor canım geçmez mi ilk bebeğimde çok ağladım kaldı ki ikinci olmasına rağmen zorlanıyorum. Sonradan çok bağlanacaksın tanıdıkça çok kolaylaşacak ağlamaların da azalarak geçecek sadece zaman gerekiyorGeçer mi diyorsun bu günler, hala o ağlayınca bende ağlıyorumhormonlar alay ediyor benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?