2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben bu bebişi hiç uyandırmak zorunda kalmadım ilk doğunca 2 saati pek geçirmiyordu ama şimdi 2 saat uyuması mucize 1 saat çok iyi . Acıkıp uyanıyor emiyor mama yiyor yine 2 saate kalmadan acıkıyor. Ay çok mu iştahlı obez mi olacak diye aklıma geliyor ilk oğlum kolikti ama. Öyle acıkmazdı zaten normal iştahlı. Bu biraz meme bağımlısı. Biberonla mama verme memeyi bırakır diyorlar. Biberondan sonrA mememi yeniden emmeden uyumuyor. Bu mu meme reddedecek hiç zAnnetmiyorum doğrusu. Bebişlerin huyu da önemli. Her biri farklı huyları var cidden

Bebeğimin ateşi düştü, idrar tahlili kan tahlili temiz çıktı. Annem üşütmüş diyor doktorda ihtimal verdi. Ev 29derece şuan bu evde nasıl üşüttüm anlamadım. Dün gece ve az önce burnundan da gelecek şekilde fışkırarak kustu ve sarı renkti. Beni çok emmişti iki göğsümde boşaldı sayılır. İkisinden de 150ml dan fazla çıkıyor. Okadar kusmasını normal karşıladım ama rengi sarıydı. Ve sabah kakası sarı yeşil arasıydı. Bu durumlar hakkında bilgisi olan varmı böyle kusma ve yeşil kaka normal mi? Birde 1haftada hiç kilo almamış ama 5cm uzamış kilo almaması normal mi

Ya aynısı, bende korkuyordum biberon vermeye ama farketmedi emiyor yiyıyor kusuyor fazlalığı sonra elleri emmeye aranmaya devam ediyor. Vermeyince ağlıyor memede kuş uykusunda uyuyor
Hiç saat kuramadım daha uyansın diye

Hiç bilgim yok canım, acemiyim bende
Bende diğer odadan klima açıyorum olduğu oda 28_29 derece oluyor evin içi 32 falan oluyor öğlen çünkü. Doktorlar 26 olmasını bile istiyor nasıl hasta olur ki o derecede

Doktorlar filan çok giydirmeyin 25 26 derece iyidir diyorlar ama benimki de bu sıcakta üşütüyor belli ediyor. Belki cereyanda mı kalıyorlar anlamadım. Ben de inçe giydirip inçe örtüyordum baktım üşütme belirtileri oluyor kusma hafif ateş huzursuzluk gazda artış gibi. Şimdi kayınvalide modu giydiriyorum bebeği. Yelek takıyorum sırtına

İşte evet baI bebişler zor bebiş oluyor. Benim ilki de zordu. Farklı zorlukları vardı. Ama büyüdü çıktı elimden. Bu da büyür. İlk başta 3 ayı sonrA da 6 ayı devirdik mi tamam. Seneye bahara çok eğleniriz. Kış geçsin de annesi.

Unutmuşum onu tamamen çocukla uğraşmaktan. Hastaneye gidince sorayım niye yapmadılar acaba
Bugun gittik saglik ocagina sabah dedikki k vitamini yapilmamis... Doktor dedi daha dogar dogmaz yaoilmaliydi cok onemli bi asi kanin pihtilasmasini sagliyomus bi yerden kan aldirirken ya kani durmazsa ya da gobek bagi duserken ya gobeginde kanama olsaydi nasil bu riski almislar dedi... Esim hastaneyi aradi bize verdikleri cevap k vitamini elimizde simdi var ama gonek bagi dusmus yapilmasa da olur esim dedi biz o asiyi yaptiracaz ekstra sanki talep ediyoruz serefsizlerden siz bunu yapmak zorundasiniz... Gittik yaptilar geldik

gece uykusu emzirme vs konusulmus.
ben uyandirmak zorundayim saat basi. yoksa uyuyor. oh ne guzel demeyin sarilik olam bebiste uyku sikinti. gunduz uyaniksa 3 saat ayakta. her 15 20dk da emiyor. ama uyursa mecburum. uyurken emmiyor cunku. gece mutlaka 3 saat ayakta. cok egleniyrz cok .. neyse bitti 1 ay neredeyse. sursa 3 aya ne kaldi

Canım yeşil kaka sindiremedigini gösteriyormus sarı kusması normak kaka rengıde sarı cünkü üşütmesi normal hava cok ayarsız terlıyorlar üstünü acsak hasta olurkar benım bebısın burnu tıkalı zor uyuyor serum fızyolojık sıkıyorum süreklı. Bıraz fazla evham yapıyorsun canım akısına bırak bebek bu hersey olabılır.

Uzun süredir yokmuş bu aşı Türkiye de. Sıkıntı varmış. Ondan yapmamışlardır. Ablam doktor o da diyordu bana. Hastanede varmış demek ki yapmışlar iyi bari çok sıkıntı var şu an diyordu. Hepatit aşısı da az geliyormuş ülkeye her aile hekimi/ebe için hasta başına tek tek veriyormuş devlet. Öyle eskisi gibi sağlık ocağında bolca stok yokmuş. Ablamın biri sağlık ocağı doktoru. İşin içinde öyle anlatıyor. Kur farkı nedeniyle ülkeye bir çok ilaç girmiyor ya da çok az giriyor malesef

Şunun şurasında ne kaldı. Optimist gördüm seni. Arkadaş gün sayıyorum gün

Dogru diyosun canim ben de internette okuduk ama diger hastanelerin hepsi yapmis kime sorsam yapmis biz bulunca sizi aricaz dediler aramadilar siz bulun getirin dediler sonra da e biz bunun parasuni dogum parasunjn icinde odemistik bastan konusuldu su su asilar yapilacak diye simdi yapulmasina gerek yok deniyo biz buna cok sinirlendik gidip normal bi ozelde yaptirsak 180 liraydi fiyat.. e zaten dogum parasinin icinde aldilar biz bunlara asil cok sinirlendik

Çok haklısın canım. İş etiği diye bir şey yok işte bazı yerler öyle. Peşini bırakmamanız iyi olmuş.

@elaide ben de merak ile bekliyorum

Sezeryandan çok canım acıdı zorlandim baya ikinci çocuk yapmam diye karar verdim benim gibi düşünen var mı
Ben doğuma çoook korkarak ağlayarak titreyerek girdim ama çıkınca eşime dediğim şey 5 tane daha doğurabilirim oldu ama ameliyatta korkulacak hiç bişey yokmuş sonrası biraz sıkıntılı evet ilk ayağa kalkma sonda vs nasıl olacak diye hergün düşünüyodum geldi geçti gitti hamdolsun kucağımda şimdi ikinciyide istiyorum rabbim nasip ederse herkesin doğumu yapısı farklı tabi ki rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…