2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
elaide elaide dualarımız seninle hayırlı haberlerle gel inşallah. Sende bize dua edersin eminim ❤
elaide merak ediyorum seni yahuuu...

sagolun kizlar
ilk hapimi gecikmeli verdiler 1 saat önce anca, dogumhane yogun uc tane dogum oldu sabah erkenden insallah biz dorduncu oluruz

ufaktan adet sancilari hissediyorum. kucuk bi test dozaji verdiler aslinda, insallah etki yapar ama erkenden. sanci odasindayiz birazdan normal odaya yatisimiz yapilacak. iiiiinsallah aile odalari musaittir esimde yanimda kalabilir gece. doluysa eger odayi baska bi kadinla paylasicam maalesef.

3 saat sonra ikinci hapi yutucam. insallah hizli olusur hersey. muayene yapma geregi duymadilar henuz dun sabah yapildigindan.

dualarimdasiniz hepinizde beni dusunen yazan dualarina katan herkesten Allah razi olsun

Kusmayı bilemiyorum ama Yeşil kaka Ayşe Önerin kitabında fazla beslenme belirtisidir diyeyazıyor.

dolar ve euro yuzunden hammaeddeler pahalandi. o yuzden alim yapilamiyr. kendi uretemez ve dışa bagimli yasarsan boyle daha cokkkk seyden mahrum kalirsin ... ah ah.

Şunun şurasında ne kaldı. Optimist gördüm seni. Arkadaş gün sayıyorum gün
anam hep karistiriyorum pesimist ve optimisti. optimist iyimserdi dimi .. sesli harflerden aklinizda tutun derdi ogretmenler. efenim pozitif olmazsak nasil yasanir dimi ama ..cok cabuk geciyr bugunler. o yuzden tadini cikariyrm cnm. arada delleniyrm tabiki de ama genel halim iyi
Kızlar benim sezeryan dikişleri enfeksiyon kaptı çok kötü yanıyor hastaneye gidiyorum
tuh gecmis olsun cnm.

ben de dikis yok. yapistirma benim.

Allahim saglikla kolayca ilerletsin canim insallah.

Bizdede gündüz uyandirma derdi var doktor kilo alimi cok iyi düzenini kurmuş dedi gece 3 saatte bir kendi acıkıp uyanıyor ama gündüz uyanmıyor acikinca en gec 3 saatte bir ben uyandirmaya çalışıyorm

Bizdede gündüz uyandirma derdi var doktor kilo alimi cok iyi düzenini kurmuş dedi gece 3 saatte bir kendi acıkıp uyanıyor ama gündüz uyanmıyor acikinca en gec 3 saatte bir ben uyandirmaya çalışıyorm
gunduz saat basi mutlaka emzir dedi dr. o yuzden zebellah gibi tepesindeyim bebegin surekli.

Uzun kollu mu giyiyor canım?

Aa bende gidince yaptırayım. Nasıl ihmal görüyormusun birşey olsa çocuğa hiç haberimiz olmayacak k vitamini varmı yokmu telaşına düşücez. Kesin yapılması gerekiyormuş demek

Bak sen ya, hastaneye soracağım bende k vitaminini

Ayağından çorabı doğduğundan beri çıkartmadım. Geceleri uzun kol ve patikli alt giydiriyorum. Gündüz kısa kol ve müslin örtüyorum. Ateşi çıkınca çok giydirmeye korktum tekrar sıcaklar diye. Ev şuan 29.2derece uzun kol fazla gelir diye düşünüyorum. Son zamanlar zaten kış gelsede sıcak sıcak evde büyüseler

Uzun kollu mu giyiyor canım?
Uzun kol alttan çıtçıtlı badi üzerine penye yelek altına patikli alt. Yelek giydirmezsem de iç kolsuz altı çıtçıtlı atlet üzerine penye bluz alta patikli alt. Penye battaniye örtüyorum gece. İlk uyandığında müslin örtüyü sırtına alıyorum ki yataktan kalkınca üşümesin gibi düşünerek. Aslında sıcak ama işte hemen üşütmüş gibi oldu geçen hafta hafif ateşlendi kustu diye. Bir de uyuduğu oda kapalı ama evde hep camlar açık cereyan olabilir

kavit aşısı bizim kız doğduğunda yapmamışlar. aşı yokmuş türkiye genelinde azmış. 1 hafta içinde yapılması lazım hergün hastaneyi arayın gelmişse aşı yaptırın dediler.
başka hastanelere sormak hiç aklımıza gelmedi.
topuk kanı alınırken hemşiremiz bu aşı çok önemli dedi araştırmış şu hastanede varmış gidip yaptırın dedi bizde gittik yaptırdık. hemşiremiz uyarmasa biz daha doğum yaptığım hastaneyi beklicektik.
iyiki sizede yapmışlar kan pıhtılaşması için çok önemliymiş

Aynen sarıp sarmalasak

Ozel hastane esittir ticarethane baska bisey degil bu cocuk dogali 21 gun oldu bu serefsizler hic aramadi biranda aklima geldi yahu biz bunun k vit asisuni yaptirmaduj galiba diye neyse

Bebekler soguktan ziyade ruzgarda kalirsa usurler camlara dikkat et canim bir odayi havalandirirken digerini kapatki ruzgarda kalmasin birde terlemesin terliyse illaki sirtina birsey koy kaka rengi benimde bir gun yesil olmustu doktora sordum. Olabilir dedi cok uzun surerse annenin yedikleri etkileyebilir demisti arastirmak gerekir dedi kusmaya birsey diyemeyecegim kilo almasi beklenir genelde ama nerede tarttin belki tartidan tartiya farklilik vardir

Aa bende gidince yaptırayım. Nasıl ihmal görüyormusun birşey olsa çocuğa hiç haberimiz olmayacak k vitamini varmı yokmu telaşına düşücez. Kesin yapılması gerekiyormuş demek
Evet hem de ne ihmal hayir deyinki gobeginde kanama olur acil yaotirin diye bizee ona gore hareket ederdik hastane uyarmiyoda bulursaniz yaptirin dedi hani onemsizmie gbi... Ama bize kalbinde ufurum var 500 lira verin nasil biseymis demeyi biliayolar kendincocuk doktorumuza woyledik sakin yaptirmayin 1 hafta sonra gececek dedi 1 hafta sonra gittij gecmis ufurumu

Doktorların hepsi farkli bir sey diyor ya kimi dinleyecegimi şaşırdım biri en sz ysrim saat emecek dedi diğeri 5 dkda doyar sütün yagliysa dedi
şu sariliklari bir atlatsaydik, bebegin istegine gore emzirecegiz cnm. az kaldi sabir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…