2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah yardımcin olsun kuzum inşallah cok yormadan gelir minik ediz❤Bizi habersiz birakma canım

Arkadaşlar bebeğim cumartesi doğdu doymadigi için mama da veriyorum . Süt sağma işini nasıl yapmalıyım mamadan sonra uyuyunca sagdim her iki memeden birer kaşık ancak çıktı sarı renkte yoğun bişey. Nasıl artar ne yapmalıyım

ben sagmiyrm da cnm. gunde 1 fincan rezene cayi iciyorum sut artirmasi icin.
sari sutun kiymetli kolestrum. bebegin icin altin degerinde cnm. 1 hafta sonra normal sute doner. 1 hafta boyunca bi sag memeyi bi sol memeyi emzir mutlaka cnm.

Hadi bakalimmsurec basladi Allah yardimcin olsun bi awazda kurtul insallah canim

Benim kızımda son ana kadar yan duruyordu kafası sancının etkisiyle son 1 saatte girdi normal pozisyona kanala falan hiç girmemişti
Kendi sancın mı geldi? O kadar heyecanlıyım ve ne olacak o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam. Inşallah senin gibi olur da suni sancı cekecegime değer. Hayırlısıyla tabi.
Bnm şuan 1 cm açılma var ne düzenli ama şiddetli olmayan sancılar var. Doktor kemik yapın çok müsait bebek yola girerse normal doğum yaparsın dedi. Ama 41 dolunca beklemek istemiyorum dedi

bebegi gece uyumayan anneler. gecen de yazmistim. bir deneyin derim. mozart in bebek muzikleri var u tube da. gece onu aciyorum ben. hem beyin gelisimine faydali hem rahatlatici etkisi var.

Sarı olan sey en degerlı o az gelıyor zaten emzırdıkce artacak ya da sagdıkca su rengı gelıyor sonra beyaza donuyor bı haftanı fılan alır duzene gırmesı doktor mama baslayalım demedıyse gogus ucu alıp meme verın derım

Canım allah yardımcın olsun hızlıca sağlıkla al kucağına yavru kuşunu

Göğüs ucu aldim onunla da onsuz da aldığı zaman emziriyorum,ama sağma makinesini her emzirmeden sonra mi kullanmam gerekiyor onu bilemedim ,mamayı doktorum emdikten sonra hala huzursuzsa ver doymuyordur dedi

Önce emzir sonra mama ver ve göğüslerini sağ. Daha sonrakinde önce emzir sonra sağdığını ver en son mama ver. Bu şekilde devam edersen zamanla mamayı daha az içtiğini göreceksin çünkü hem göğsünden içtiği süt artacak hemde sağdığın süt daha fazla olacak. Bu şekilde mamayı daha az emecek. Bende ilk 3gün mama verdim iyiki vermişim yani süt çok azdı çünkü sarılıktı birde. 4.günden sonra mama vermedim bir daha

Çok teşekkür ederim inşallah benim de öyle olur ben mamayı hemen vermedim hastaneden eve dün akşam geldik ozamandan beri vermeye başladım 10ar CC kadar. İnşallah süt artar da mamaya gerek kalmaz

Once sari oluyor sonra beyaz oluyor once az az geliyo zaten sut arttirici caylar var humana, misir, inciri ilik suda kaynat suyunu ic, surekli sutu sag gelmesede, gogsune sicak havlu koy, hergun ilik suda dus al, hurma, kuru uzum, dut hosafi... Bunlar etkiliyo en sonunda zaten gogsunden fiskirdigini gorucejsin ben cok uzulmustum sutum gelmiyo diye biraz cik sabret canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…