Allah yardımcin olsun kuzum inşallah cok yormadan gelir minik ediz❤Bizi habersiz birakma canımsagolun kizlar♥
ilk hapimi gecikmeli verdiler 1 saat önce anca, dogumhane yogunuc tane dogum oldu sabah erkenden insallah biz dorduncu oluruz ♥
ufaktan adet sancilari hissediyorum. kucuk bi test dozaji verdiler aslinda, insallah etki yapar ama erkenden. sanci odasindayiz birazdan normal odaya yatisimiz yapilacak. iiiiinsallah aile odalari musaittir esimde yanimda kalabilir gece. doluysa eger odayi baska bi kadinla paylasicam maalesef.
3 saat sonra ikinci hapi yutucam. insallah hizli olusur hersey. muayene yapma geregi duymadilar henuz dun sabah yapildigindan.
dualarimdasiniz hepinizde ♥ beni dusunen yazan dualarina katan herkesten Allah razi olsun
ben sagmiyrm da cnm. gunde 1 fincan rezene cayi iciyorum sut artirmasi icin.Arkadaşlar bebeğim cumartesi doğdu doymadigi için mama da veriyorum . Süt sağma işini nasıl yapmalıyım mamadan sonra uyuyunca sagdim her iki memeden birer kaşık ancak çıktı sarı renkte yoğun bişey. Nasıl artar ne yapmalıyım
Hadi bakalimmsurec basladi Allah yardimcin olsun bi awazda kurtul insallah canimsagolun kizlar♥
ilk hapimi gecikmeli verdiler 1 saat önce anca, dogumhane yogunuc tane dogum oldu sabah erkenden insallah biz dorduncu oluruz ♥
ufaktan adet sancilari hissediyorum. kucuk bi test dozaji verdiler aslinda, insallah etki yapar ama erkenden. sanci odasindayiz birazdan normal odaya yatisimiz yapilacak. iiiiinsallah aile odalari musaittir esimde yanimda kalabilir gece. doluysa eger odayi baska bi kadinla paylasicam maalesef.
3 saat sonra ikinci hapi yutucam. insallah hizli olusur hersey. muayene yapma geregi duymadilar henuz dun sabah yapildigindan.
dualarimdasiniz hepinizde ♥ beni dusunen yazan dualarina katan herkesten Allah razi olsun
Kendi sancın mı geldi? O kadar heyecanlıyım ve ne olacak o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam. Inşallah senin gibi olur da suni sancı cekecegime değer. Hayırlısıyla tabi.Benim kızımda son ana kadar yan duruyordu kafası sancının etkisiyle son 1 saatte girdi normal pozisyona kanala falan hiç girmemişti
Sarı olan sey en degerlı o az gelıyor zaten emzırdıkce artacak ya da sagdıkca su rengı gelıyor sonra beyaza donuyor bı haftanı fılan alır duzene gırmesı doktor mama baslayalım demedıyse gogus ucu alıp meme verın derımArkadaşlar bebeğim cumartesi doğdu doymadigi için mama da veriyorum . Süt sağma işini nasıl yapmalıyım mamadan sonra uyuyunca sagdim her iki memeden birer kaşık ancak çıktı sarı renkte yoğun bişey. Nasıl artar ne yapmalıyım
Daha kucukmus seninki ama sariligi falan yoksa biraz kendi haline birak dene bakalim uyaniyo mu diye. 15gunlukken falan biraktim once gunduzleri sonra geceleriOh ne güzel ediyorsun. 9.günü dolacak bugün, sen ne zaman bıraktın uyandırmayıı?
cnm 3 aya baya duzeliyorlar takiiii diş mevzu baslayana kadar
3 ayda daha iyi durumda oluruz
cnm 3 aya baya duzeliyorlar takiiii diş mevzu baslayana kadar
Bunada şükür3 ayda daha iyi durumda oluruzgazı azalır, tepkiler artar , susturmak için ses çıngırak filan kullanılır , işte daha iyi olur yani
Geçmiş olsn cnm ne dedi doktr ya benmde çok yanıyor doktr hiç antibiyotik vermedi bana eve çıkınca acaba benmde mi enfeksiyon kaptı yaKızlar benim sezeryan dikişleri enfeksiyon kaptı çok kötü yanıyor hastaneye gidiyorum
oyle xnm. gezmek daha kolaylasir.3 ayda daha iyi durumda oluruzgazı azalır, tepkiler artar , susturmak için ses çıngırak filan kullanılır , işte daha iyi olur yani
Canım allah yardımcın olsun hızlıca sağlıkla al kucağına yavru kuşunusagolun kizlar♥
Göğüs ucu aldim onunla da onsuz da aldığı zaman emziriyorum,ama sağma makinesini her emzirmeden sonra mi kullanmam gerekiyor onu bilemedim ,mamayı doktorum emdikten sonra hala huzursuzsa ver doymuyordur dediSarı olan sey en degerlı o az gelıyor zaten emzırdıkce artacak ya da sagdıkca su rengı gelıyor sonra beyaza donuyor bı haftanı fılan alır duzene gırmesı doktor mama baslayalım demedıyse gogus ucu alıp meme verın derım
Evet hem de ne ihmal hayir deyinki gobeginde kanama olur acil yaotirin diye bizee ona gore hareket ederdik hastane uyarmiyoda bulursaniz yaptirin dedi hani onemsizmie gbi... Ama bize kalbinde ufurum var 500 lira verin nasil biseymis demeyi biliayolar kendincocuk doktorumuza woyledik sakin yaptirmayin 1 hafta sonra gececek dedi 1 hafta sonra gittij gecmis ufurumu
Önce emzir sonra mama ver ve göğüslerini sağ. Daha sonrakinde önce emzir sonra sağdığını ver en son mama ver. Bu şekilde devam edersen zamanla mamayı daha az içtiğini göreceksin çünkü hem göğsünden içtiği süt artacak hemde sağdığın süt daha fazla olacak. Bu şekilde mamayı daha az emecek. Bende ilk 3gün mama verdim iyiki vermişim yani süt çok azdı çünkü sarılıktı birde. 4.günden sonra mama vermedim bir dahaArkadaşlar bebeğim cumartesi doğdu doymadigi için mama da veriyorum . Süt sağma işini nasıl yapmalıyım mamadan sonra uyuyunca sagdim her iki memeden birer kaşık ancak çıktı sarı renkte yoğun bişey. Nasıl artar ne yapmalıyım
Çok teşekkür ederim inşallah benim de öyle olur ben mamayı hemen vermedim hastaneden eve dün akşam geldik ozamandan beri vermeye başladım 10ar CC kadar. İnşallah süt artar da mamaya gerek kalmazÖnce emzir sonra mama ver ve göğüslerini sağ. Daha sonrakinde önce emzir sonra sağdığını ver en son mama ver. Bu şekilde devam edersen zamanla mamayı daha az içtiğini göreceksin çünkü hem göğsünden içtiği süt artacak hemde sağdığın süt daha fazla olacak. Bu şekilde mamayı daha az emecek. Bende ilk 3gün mama verdim iyiki vermişim yani süt çok azdı çünkü sarılıktı birde. 4.günden sonra mama vermedim bir daha
Once sari oluyor sonra beyaz oluyor once az az geliyo zaten sut arttirici caylar var humana, misir, inciri ilik suda kaynat suyunu ic, surekli sutu sag gelmesede, gogsune sicak havlu koy, hergun ilik suda dus al, hurma, kuru uzum, dut hosafi... Bunlar etkiliyo en sonunda zaten gogsunden fiskirdigini gorucejsin ben cok uzulmustum sutum gelmiyo diye biraz cik sabret canimArkadaşlar bebeğim cumartesi doğdu doymadigi için mama da veriyorum . Süt sağma işini nasıl yapmalıyım mamadan sonra uyuyunca sagdim her iki memeden birer kaşık ancak çıktı sarı renkte yoğun bişey. Nasıl artar ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?