Öncelikle hayırlı olsun, gözünüz aydın..Bu arada spınal sezeryan olduk. Bas agrısndan maf oldum. Tam ameliyat a baslarken uyutun benı dedım komple cok korktum. Dun bugun oldum bas agrısına 2. 5 saat serum yedim. Hala ayaga kalkınca aynı. Nöroloji ye de gozuktum yatmam gerekyıgını soyledi sezeryan da belden uyusmada oluyomus. Ne zor kadın olmak. Basımı ayakta tutamıyorum. Cocugum cıs kaka yapamıyo ac kalmıs dıyeymıs. Bugun den beri mama memee verıyoz yıne yok.
ciddi misiiin, korktugum kadar varmis dedigim sezeryani yasiyorken ikinci konusunda daha az iddiaaliyim bak deme boyle seyler hahaKızlar bu gece benimki yatağında deliksiz 1 saat bile uyumadı. Sürekli mıkırdandı sürekli. Ay benim ilk oğlan bile bu kadar değildi. Bu nasıl bir bebek böyle. Hani ikinciler daha kolay büyüyordu hep kandırmışlar beni hep
Oyy masallahh kirkinizda cikivermisBizim de kırkımiz cıktı kızlar dün.
Zaman ne çabuk geçiyor.bi bakmışız bir yaşına gelmisler
Allah yardimcin olsun canimm, hersey yolu da gider ve saglikla kavusursun evladinaBen de bugün kontrole gittim ve 41+0 bebek kilolu o yuzden doktor daha fazla beklemeyelim suni sancı deneyelim olmazsa sezeryan dedi. Kendi sancılarım var ama yeterli değil suniyle destekleyecekler. Bende yarın için kabul ettim. Sabahtan gidip doğum için artık harakete geçicez. Çok stresliyim sabahtan beri ağlıyorum.
I ikuayko sen ne yaptın?
Hepinizden dua bekliyorum yarın için.
Kalbimden geçen bu gece kendi sancımın gelmesi ve normal doğuma gitmek
ay ikuuuu cooook tebrik ederim caniim, masallahGecen hafta cuma nstde kalp hizi düştü, hem yas hem bu sebeple 42yi bekleyip risk almak istemedi doktorum. Salı günü de daha onceye gore yukari çıkmış olunca bugun 11e sezeryan planladik, kimseye soylemedik.
12.10 da 50cm 3.580gr 9ay17gunluk doğdu Mutlu.
Spinal sezeryan
Emiyor, agliyor, hirsindan kipkirmizi oluyor. Babasiyla hastanedeyiz, herkes gitti cekirdek aile kaldık.
Merak eden olursa detaylari yazarim. Siii yuuuu
Kundak yapin ustinuzdeki t shirti yatagina serin beyaz gurultu yapin diger emzik turlerini deneyin damla uclu kiraz uclu damakli kaucukKızlar Allah aşkına derdime bi çare bulun. Bi türlü mememden ayıramıyorun. Yatağa yatınca maksimum 10 dk sonra ağlıyo gene meme istiyo. Emzik sevmiyo kusuyo. Kaç saattir ayaktayım gözlerim şiş gollum gibi geziyorum. Mememden nasıl ayıracam
Canım Allah analı babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin❤ Bizede sezeryan yolu gözüktü hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.Gecen hafta cuma nstde kalp hizi düştü, hem yas hem bu sebeple 42yi bekleyip risk almak istemedi doktorum. Salı günü de daha onceye gore yukari çıkmış olunca bugun 11e sezeryan planladik, kimseye soylemedik.
12.10 da 50cm 3.580gr 9ay17gunluk doğdu Mutlu.
Spinal sezeryan
Emiyor, agliyor, hirsindan kipkirmizi oluyor. Babasiyla hastanedeyiz, herkes gitti cekirdek aile kaldık.
Merak eden olursa detaylari yazarim. Siii yuuuu
Ah canım Benim de aynı. Çözüm bulursan bana da el at allah içinKızlar Allah aşkına derdime bi çare bulun. Bi türlü mememden ayıramıyorun. Yatağa yatınca maksimum 10 dk sonra ağlıyo gene meme istiyo. Emzik sevmiyo kusuyo. Kaç saattir ayaktayım gözlerim şiş gollum gibi geziyorum. Mememden nasıl ayıracam
Kundak yapin ustinuzdeki t shirti yatagina serin beyaz gurultu yapin diger emzik turlerini deneyin damla uclu kiraz uclu damakli kaucuk
Çok değil canım ev küçük zaten, 20kişi falan olur
Biraz yuzustu koymayi deneseniz. Benimki de mizirdanip duruyor. Yuzusu koyunca rahat ediyor. Tabi bunu yanindayken yapiyorum. Bir de kolumun ustune yuzustu yatirinca rahatliyor. Belki ise yarar.Hepsini denedim. Evde 10 tane emzik oldu. Kundağa inanılmaz kızıyor. Beyaz gürültü takmıyor. Tişörtümü koydum işe yaramadı.tecrübe filan işe yaramıyor bu bebekte
Benm yuzukoyun gogsume yatirip emzigi veriyorum yoksa boynumu kendi kolunu nereyi denk getirirse cokcokluyoHepsini denedim. Evde 10 tane emzik oldu. Kundağa inanılmaz kızıyor. Beyaz gürültü takmıyor. Tişörtümü koydum işe yaramadı.tecrübe filan işe yaramıyor bu bebekte
Cok tesekkürler. Umarımmm.Öncelikle hayırlı olsun, gözünüz aydın..
Size de bebeğe de çok geçmiş olsun.. Umarız bir an önce iyi olup eve dönersiniz..
Benmki de oyle meme ağzında olmasa da yanında olcak illa. Yatagina yatinca gozler faltasiKızlar Allah aşkına derdime bi çare bulun. Bi türlü mememden ayıramıyorun. Yatağa yatınca maksimum 10 dk sonra ağlıyo gene meme istiyo. Emzik sevmiyo kusuyo. Kaç saattir ayaktayım gözlerim şiş gollum gibi geziyorum. Mememden nasıl ayıracam
Hayirli olsun gozun aydin canim allah anali babalj buyutmeyi nasip etsin. Dogumdan cikinca hemen kahve ictin mi cok iyi geliyo. Bas agrin icin Bol bol sade kahve ic sekersiz ve bol bol su . Doktor ne diyo bebegin bu durumu icin. Memeye mamaya ragmen niye yapmiyomus kiBu arada spınal sezeryan olduk. Bas agrısndan maf oldum. Tam ameliyat a baslarken uyutun benı dedım komple cok korktum. Dun bugun oldum bas agrısına 2. 5 saat serum yedim. Hala ayaga kalkınca aynı. Nöroloji ye de gozuktum yatmam gerekyıgını soyledi sezeryan da belden uyusmada oluyomus. Ne zor kadın olmak. Basımı ayakta tutamıyorum. Cocugum cıs kaka yapamıyo ac kalmıs dıyeymıs. Bugun den beri mama memee verıyoz yıne yok.
Hayirli ugurlu olsunBizim de kırkımiz cıktı kızlar dün.
Zaman ne çabuk geçiyor.bi bakmışız bir yaşına gelmisler
Becerememısız doyurmaya kılosu cok olunca yeterli gelmiyormus. Kakasını hemsıre yardımcı oldu popodan uyarıcı verdı yaptı sukur. Sımdı mavı ısık alıyo. Bu saat hala gram uyumadım.Hayirli olsun gozun aydin canim allah anali babalj buyutmeyi nasip etsin. Dogumdan cikinca hemen kahve ictin cok iyi geliyo. Bas agrin icin Bol bol sade kahve ic sekersiz ve bol bol su . Doktor ne diyo bebegin bu durumu icin. Memeye mamaya ragmen niye yapmiyomus ki
Kızlar ıyı geceler. Pazartesi sezeryan oldum salı cıktık carsamba oglum idrar cok yapmadı kaka da. 1 kez az kaka. 2 3 kez az az cıs. Bugun işitme testi vs geldık dr a.
Ac kalmıs cocugum ondan yapmamıs. Oysaki mama da veriyoruz meme de. Bu arada biraz tombık dogdu ama kılo kaybı oldu. Kilodan dolayı sezeryan olmustum. Sımdı tahlilde kanda tuz cok cıkmıs. Bıde 13 sarılık cıkmıs. Yatıs yaptık mavi ısık veriyorlar. Serum da.
ikinize de gecmis olsun.Bu arada spınal sezeryan olduk. Bas agrısndan maf oldum. Tam ameliyat a baslarken uyutun benı dedım komple cok korktum. Dun bugun oldum bas agrısına 2. 5 saat serum yedim. Hala ayaga kalkınca aynı. Nöroloji ye de gozuktum yatmam gerekyıgını soyledi sezeryan da belden uyusmada oluyomus. Ne zor kadın olmak. Basımı ayakta tutamıyorum. Cocugum cıs kaka yapamıyo ac kalmıs dıyeymıs. Bugun den beri mama memee verıyoz yıne yok.
Cok tesekkürler. Kendimden gectım bebegım ıyı olsun yeter.ikinize de gecmis olsun.
Derece yüksek oluyor ama kapı pencere açıyorsan sende ordan yel giriyordur eskilerin tabiri ile o şekilde usuyeblrBende aynı yarım kol giydirip müslin örtüyordum ama dokunduğumda hafif ılık bile olmuyordu vucudu ateşine bakınca 35,5 dan sonra zorla yavaş yavaş 36ya çıkıyordu. Ve kolları elleri bacaklarında bal peteği şekli oluyordu annem üşüyor diyince giydirdim artık sanki böyle daha rahat geliyor gazını daha iyi çıkartıyor. Uzun kolluyu çıkartmıyorum artık canım. Doktorda ateşine sebep bulamayınca üşütmüş dedi. Benim evde 27-28 derece hep nasıl üşütmüş anlamadım ama
Hamak yapin evde sallamaniz gerekmez torba icinde yatinca sakinlesiyolar su iki ip arasina carsaf gecirilenHepsini denedim. Evde 10 tane emzik oldu. Kundağa inanılmaz kızıyor. Beyaz gürültü takmıyor. Tişörtümü koydum işe yaramadı.tecrübe filan işe yaramıyor bu bebekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?