2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Öncelikle hayırlı olsun, gözünüz aydın..
Size de bebeğe de çok geçmiş olsun.. Umarız bir an önce iyi olup eve dönersiniz..

ciddi misiiin, korktugum kadar varmis dedigim sezeryani yasiyorken ikinci konusunda daha az iddiaaliyim bak deme boyle seyler haha

Bizim de kırkımiz cıktı kızlar dün.
Zaman ne çabuk geçiyor.bi bakmışız bir yaşına gelmisler
Oyy masallahh kirkinizda cikivermis hayirla buyutelim insallah. daha uc gun once karnimda kendi canimla kanimla besledigim minigim simdi koynumda, yasadigim duygular cok acayip bi bakmisiz hakikaten bir yasinda olacaklar

Allah yardimcin olsun canimm, hersey yolu da gider ve saglikla kavusursun evladina bi avazda olur insallah istedigin gibi

ay ikuuuu cooook tebrik ederim caniim, masallah coook sukur saglik sihhatle koynunda artik! Hayirli olsun, cok mutlu, guzel, huzurlu, saglik ve sihhatle gecen bereketli bi omru olur insallah
O mis kokusundan doya doya cekiver yerime annesi, mutlulugunuza mutluluk katsin Mutlu bebek

veeee tabikide merak ediyoruz, nasilsinnnn sezeryan deneyimin nasiiil, hersey yolunda gitti miii, nekadar kaliyosun hastanedeee

Kundak yapin ustinuzdeki t shirti yatagina serin beyaz gurultu yapin diger emzik turlerini deneyin damla uclu kiraz uclu damakli kaucuk

Canım Allah analı babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin❤ Bizede sezeryan yolu gözüktü hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

Özlemisim buralari kizlar!!

Telefonda trilyon tane cevap bekleyen mesaj var, sizi tercih ediyorum her telefonu elime aldigimda bi yokluyorum bakin bendeki kiymetininizi gorun

minigimle hastanedeyiz. niyetim pazara kadar kalmak, esime kalsa yarin (yani cuma) eve gidiyoruz. hastane bana birakiyo.

almanlarin disiplini beni benden aliyo bu arada. esim kalamiyor maalesef. aile odasi bosalmadi, yada bosaldi bana serefsizlik (cok sinir ettiler kusura bakmayin) yaptilar ki buyuk ihtimal durum bu. kocaman bi odam var ama nuh diyip peygamber demiyolar ve esime yatak atmiyolar odaya. guya dogum yapanlar icin rezerve, e beni mi buldunuz uyuzlar. neyse. bu gece dun geceden daha iyi gecer insallah..

bize gelecek olursak..
dikis yerlerim hala cokcok agriyor ve hassas. bugun ekstra bi agri kesici isteme geregi duymadim ama. gun boyu yuruyorum, iki buklumde olsam. ucuncu gunumuz bugun, ve ikinci banyomu yaptim cok sukur. biraz duygusallasiyorum ama dusta, koskocaman kadiniz, kocamiz bebek gibi yikiyo bizi. Allah elden ayaktan dusurmesin hickimseyi hicbirimizi insallah
tuvaletimi rahatca yapabiliyorum, cabuk oldu bayagi. tek sorun vucudun rahat hareket edememi ama tabi.
emzirme konusunda ilk memeye almaya calistigi bazi anlar cok rahatken bazende totomdan ter attiriyo minik Ediz. sutum var galiba, aclik cekmedigini dusunuyoruz. 300 gram vermisiz, persembe sabahi tartildi 3300 cikti. emzirmeyi daha da yogunlastirdim. bi ara sarilik degeri 8 deydi, devamli pencerenin onunde yatirdim. biraz once hemsire 6 olctu sevindik. yarin cocuk kontrolu detayli bakacak herseyine insallah turp gibidir minigim.

duygular dedigim gibi selale.. nasil bi muazzam his. nasil bi sicaklik. nasil bir gozumu ayiramama durumu yasiyorum.
bolca ten tene temas yapiyoruz, sohbet ediyoruz. lohusalik acayiplikleri hic yasamadim, herkes cok iyi hickimsenin dedigi batmiyo henuz. umarim daim olur:)

anne olmak

Ah canım Benim de aynı. Çözüm bulursan bana da el at allah için

Kundak yapin ustinuzdeki t shirti yatagina serin beyaz gurultu yapin diger emzik turlerini deneyin damla uclu kiraz uclu damakli kaucuk

Hepsini denedim. Evde 10 tane emzik oldu. Kundağa inanılmaz kızıyor. Beyaz gürültü takmıyor. Tişörtümü koydum işe yaramadı. tecrübe filan işe yaramıyor bu bebekte

Çok değil canım ev küçük zaten, 20kişi falan olur
Hepsini denedim. Evde 10 tane emzik oldu. Kundağa inanılmaz kızıyor. Beyaz gürültü takmıyor. Tişörtümü koydum işe yaramadı. tecrübe filan işe yaramıyor bu bebekte
Biraz yuzustu koymayi deneseniz. Benimki de mizirdanip duruyor. Yuzusu koyunca rahat ediyor. Tabi bunu yanindayken yapiyorum. Bir de kolumun ustune yuzustu yatirinca rahatliyor. Belki ise yarar.

K ktphncanne allah yardimcin olsun canim insallah gonlune gore bi dogum yasarsin saglikla kucagina alirsin
I ikuayko masallah mutlu bey in boyu kilosu super sen de cok sukur kavustun bebegine bol bol kahve ic eger gaz ve wc sorunun cok olursa ilac iste rahatla canim. Insallh ikinizde iyisinizdir

Bu geceleri ayakta olmak bana hic yaramadi kizlar ya.. bebegi emzir gazini cikart uyut sütü sağ derken iyice uykum kaciyo gecenin 3u 4u camasir katılıyorum wc lavabo yikiyorum evi topluyorum iyice kafayi siyirdim

Benm yuzukoyun gogsume yatirip emzigi veriyorum yoksa boynumu kendi kolunu nereyi denk getirirse cokcokluyo gogsumde yatarken emzigi aliyo en cok. O sekilde dolasiyoruz uyuyo gezenti cikti benmki

Benmki de oyle meme ağzında olmasa da yanında olcak illa. Yatagina yatinca gozler faltasi ben de artik emdikten sonra bir iki yokluyorum memeyi cekip. saliyosa uyumus oluyo ama hemen yatirmiyorum cunku uyaniyo. Iyice dalana kdr oylece kucagimda bekliyorum sonra yatagina yatiriyorum

Hayirli olsun gozun aydin canim allah anali babalj buyutmeyi nasip etsin. Dogumdan cikinca hemen kahve ictin mi cok iyi geliyo. Bas agrin icin Bol bol sade kahve ic sekersiz ve bol bol su . Doktor ne diyo bebegin bu durumu icin. Memeye mamaya ragmen niye yapmiyomus ki

Becerememısız doyurmaya kılosu cok olunca yeterli gelmiyormus. Kakasını hemsıre yardımcı oldu popodan uyarıcı verdı yaptı sukur. Sımdı mavı ısık alıyo. Bu saat hala gram uyumadım.

ikinize de gecmis olsun.

Bebıs emzirenler bana bi taktık vere bilir mi saat aralıklarını kac dakka vs seklınde. Mama da takviye yapıyoruz 30 cc once meme pesıne mama seklınde ama bu sefer 2. Kez meme zamanı acıkmamıs oluyo zaman gecıyo falan. Beceremedik bız

Derece yüksek oluyor ama kapı pencere açıyorsan sende ordan yel giriyordur eskilerin tabiri ile o şekilde usuyeblr
Iste benim kısa kol giydirsem de ateşi çok normal vücudu eli ayağı sicack da midesine belki vuruyrdr dedim de bu gece şükür uyudu aşırı emme istgi olmadı gozu kapali uyandırıp sagdgm sütümu verdim az önce şükürler olsun.
Ince zibinlar oluyor ya eski zaman zibini gbi beyaz inceck kısa kol citcitli badi altına ondan giydir hiç olmzsa direk uzun kol gydrmktse canım.

Hamak yapin evde sallamaniz gerekmez torba icinde yatinca sakinlesiyolar su iki ip arasina carsaf gecirilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…