2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Istedigi zaman doktor sadece 3 saatte bir midesine birsey gitsin diyor 3 saati gecmisse emziriyorum

Becerememısız doyurmaya kılosu cok olunca yeterli gelmiyormus. Kakasını hemsıre yardımcı oldu popodan uyarıcı verdı yaptı sukur. Sımdı mavı ısık alıyo. Bu saat hala gram uyumadım.
Daha cok verirsin doyar. Benm bebe de altini silince dha cok kaka yapiyo uyariliyo demek. Bebekler boyl3 ilk zamanlar canim uzme kendini toparlicaksiniz kisa zamanda insallah.

Gunduz de gece de ne zamn isterse meme veriyorum ama uyaniksa 2 saatte 3 saatte bir emziriyorum normalde. Ilk gunler 20dk emiyodu max. Simdi 1 aylik olduk 40 45dk memede kaliyo. Biberonla sut verirsem 60ml ya da 90ml iciyo max.

Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah.hayili sağlıklı evlat olsun..

Yaaa gözün aydın canım rabbim sağlıkla MUTLUlukla büyütmeyi nasip etsin inşallah doğum hikayeni dört gözle bekliyorum

Hayirli ugurlu olsun
Deme oyle huzunleniyorum cok hizli büyüyorlar bu bebeler yaaa
Saol.cnm tşk.ederim.dedim.bile valla çok çabuk geçiyor hatta o kadar hızlı ki acaba bo tane daha doğursam mi diyorum yaş daha da gitmeden(bu arada lohusalık beni teğet geçerek bitti)darisi.sizlere

Becerememısız doyurmaya kılosu cok olunca yeterli gelmiyormus. Kakasını hemsıre yardımcı oldu popodan uyarıcı verdı yaptı sukur. Sımdı mavı ısık alıyo. Bu saat hala gram uyumadım.
Hem gözün aydın hem de geçmiş olsun..bir an önce toparlarsınız inşallah.. sarilik derecesi aman aman yüksek değil aslında neden yatış verdiler ki

Biraz yuzustu koymayi deneseniz. Benimki de mizirdanip duruyor. Yuzusu koyunca rahat ediyor. Tabi bunu yanindayken yapiyorum. Bir de kolumun ustune yuzustu yatirinca rahatliyor. Belki ise yarar.
Onu da denedim. Oğlum öyle uyurdu yalnız bırakamazdım ama uyurdu. Bu bebek onu da sevmiyor yahu

Canım sakin kafana göre antbytk kullanma aynı ılac da olsa. Mutlaka doktora git bekleme

isine karismak gibi olmadin bence bir gece bir gunduz vrr geri kalani emzir soyle dusun 2 satte bir emiyorsa rn az bu cocugun 10 kere beslenmesi lazum q emzirdikce sutun olur keske hic mama vermeseydiniz b3n verfim 3 ye birak kilo almayi gelisimi bile gerilmisti anne sutu gibi varmi ilk 6 ay anne sutuyle beslenmesi cok onemli hem sutun koruyuvuluguda artar

Saol.cnm tşk.ederim.dedim.bile valla çok çabuk geçiyor hatta o kadar hızlı ki acaba bo tane daha doğursam mi diyorum yaş daha da gitmeden(bu arada lohusalık beni teğet geçerek bitti)darisi.sizlere
anam lohusalik neydi ..
bu sefer bana da ugramadi .
5.ci gunden beri hastanelerde olunca...

aynı şeyi bende yaşıyorum hamileyken 10 kilo aldım şimdi doymak bilmiyorum kan ilacı iştah açıyormuş şu şurup gibi olanlar 6 kutu bitirdim

Lohusalik beni de teyet gecerk bitmek uzere cok sükür ve dogurmak olmasa 5 tane bile yapardim

ay kilo almayim yeter bende bu sefer ilk hamilelikte
lohusalikda doguma girdigim kiloya geri çıkmıştım
şimdi 7 kilo verdim dogumdan sonra ama daha da dusmuyo inslalah artmadan veririm

evde bi çocuk daha olunca insan naz da yaoamaoyo mecbur onla da ilgilenmemiz lazim

amannn maddiyat yetse ben direk doguracagim da. iste o kalmadi. hepsini kiz yedi

hayir olsun insallah..
huni verelim mi teyzeye. tövbe yarabbjm ya..

Sana helal olsun bacim
Her gorustugumuzde bi okunmus su icirir hahah bnde icmis gibi yaparım neyseki senede 1 kere gorusuyoruz.. bu sene bebekten oturu 2 oldu tabi
Sofilere gelin gitmek bunu gerektirir kafa kırık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…