- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
Istedigi zaman doktor sadece 3 saatte bir midesine birsey gitsin diyor 3 saati gecmisse emziriyorumBebıs emzirenler bana bi taktık vere bilir mi saat aralıklarını kac dakka vs seklınde. Mama da takviye yapıyoruz 30 cc once meme pesıne mama seklınde ama bu sefer 2. Kez meme zamanı acıkmamıs oluyo zaman gecıyo falan. Beceremedik bız
Daha cok verirsin doyar. Benm bebe de altini silince dha cok kaka yapiyo uyariliyo demek. Bebekler boyl3 ilk zamanlar canim uzme kendini toparlicaksiniz kisa zamanda insallah.Becerememısız doyurmaya kılosu cok olunca yeterli gelmiyormus. Kakasını hemsıre yardımcı oldu popodan uyarıcı verdı yaptı sukur. Sımdı mavı ısık alıyo. Bu saat hala gram uyumadım.
Gunduz de gece de ne zamn isterse meme veriyorum ama uyaniksa 2 saatte 3 saatte bir emziriyorum normalde. Ilk gunler 20dk emiyodu max. Simdi 1 aylik olduk 40 45dk memede kaliyo. Biberonla sut verirsem 60ml ya da 90ml iciyo max.Bebıs emzirenler bana bi taktık vere bilir mi saat aralıklarını kac dakka vs seklınde. Mama da takviye yapıyoruz 30 cc once meme pesıne mama seklınde ama bu sefer 2. Kez meme zamanı acıkmamıs oluyo zaman gecıyo falan. Beceremedik bız
Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah.hayili sağlıklı evlat olsun..Gecen hafta cuma nstde kalp hizi düştü, hem yas hem bu sebeple 42yi bekleyip risk almak istemedi doktorum. Salı günü de daha onceye gore yukari çıkmış olunca bugun 11e sezeryan planladik, kimseye soylemedik.
12.10 da 50cm 3.580gr 9ay17gunluk doğdu Mutlu.
Spinal sezeryan
Emiyor, agliyor, hirsindan kipkirmizi oluyor. Babasiyla hastanedeyiz, herkes gitti cekirdek aile kaldık.
Merak eden olursa detaylari yazarim. Siii yuuuu
YaaaGecen hafta cuma nstde kalp hizi düştü, hem yas hem bu sebeple 42yi bekleyip risk almak istemedi doktorum. Salı günü de daha onceye gore yukari çıkmış olunca bugun 11e sezeryan planladik, kimseye soylemedik.
12.10 da 50cm 3.580gr 9ay17gunluk doğdu Mutlu.
Spinal sezeryan
Emiyor, agliyor, hirsindan kipkirmizi oluyor. Babasiyla hastanedeyiz, herkes gitti cekirdek aile kaldık.
Merak eden olursa detaylari yazarim. Siii yuuuu
Saol.cnm tşk.ederim.dedim.bile valla çok çabuk geçiyor hatta o kadar hızlı ki acaba bo tane daha doğursam mi diyorum yaş daha da gitmedenHayirli ugurlu olsun
Deme oyle huzunleniyorum cok hizli büyüyorlar bu bebeler yaaa
Hem gözün aydın hem de geçmiş olsun..bir an önce toparlarsınız inşallah.. sarilik derecesi aman aman yüksek değil aslında neden yatış verdiler kiBecerememısız doyurmaya kılosu cok olunca yeterli gelmiyormus. Kakasını hemsıre yardımcı oldu popodan uyarıcı verdı yaptı sukur. Sımdı mavı ısık alıyo. Bu saat hala gram uyumadım.
Onu da denedim. Oğlum öyle uyurdu yalnız bırakamazdım ama uyurdu. Bu bebek onu da sevmiyor yahuBiraz yuzustu koymayi deneseniz. Benimki de mizirdanip duruyor. Yuzusu koyunca rahat ediyor. Tabi bunu yanindayken yapiyorum. Bir de kolumun ustune yuzustu yatirinca rahatliyor. Belki ise yarar.
Onu deneyeceğim bakalım teşekkür ederim canımHamak yapin evde sallamaniz gerekmez torba icinde yatinca sakinlesiyolar su iki ip arasina carsaf gecirilen
Canım sakin kafana göre antbytk kullanma aynı ılac da olsa. Mutlaka doktora git beklemeKızlar daha geçen hafta antibiyotik kulanımım bitmişti sol göğsüm mastitti geçti çok şükür. Şimdi sağ göğsümde ağrı var sıcaklık var. Tekrar soktora gitmeme gerek var mı yoksa kullandığım ilacı alıp devam mı etsem? Yada bekleyeyim mi birkaç gün
isine karismak gibi olmadin bence bir gece bir gunduz vrr geri kalani emzir soyle dusun 2 satte bir emiyorsa rn az bu cocugun 10 kere beslenmesi lazum q emzirdikce sutun olur keske hic mama vermeseydiniz b3n verfim 3 ye birak kilo almayi gelisimi bile gerilmisti anne sutu gibi varmi ilk 6 ay anne sutuyle beslenmesi cok onemli hem sutun koruyuvuluguda artarBebıs emzirenler bana bi taktık vere bilir mi saat aralıklarını kac dakka vs seklınde. Mama da takviye yapıyoruz 30 cc once meme pesıne mama seklınde ama bu sefer 2. Kez meme zamanı acıkmamıs oluyo zaman gecıyo falan. Beceremedik bız
anam lohusalik neydiSaol.cnm tşk.ederim.dedim.bile valla çok çabuk geçiyor hatta o kadar hızlı ki acaba bo tane daha doğursam mi diyorum yaş daha da gitmeden(bu arada lohusalık beni teğet geçerek bitti)darisi.sizlere
aynı şeyi bende yaşıyorum hamileyken 10 kilo aldım şimdi doymak bilmiyorumAy kızlar ben çok acıkıyorum ya öyle böyle değil bi kuzu çevirme deviririm şimdidoymak bilmiyorum hamileyken hadi bebiş kemiriyor dedik şimdi boşalan göbeğin yerini mi doldurmakk gerekiyor nedir yani ben kilo milo veremiyciiiiimmm
Kolay gelsin o zaman sanaOnu da denedim. Oğlum öyle uyurdu yalnız bırakamazdım ama uyurdu. Bu bebek onu da sevmiyor yahu
Lohusalik beni de teyet gecerk bitmek uzere cok sükür ve dogurmak olmasa 5 tane bile yapardimSaol.cnm tşk.ederim.dedim.bile valla çok çabuk geçiyor hatta o kadar hızlı ki acaba bo tane daha doğursam mi diyorum yaş daha da gitmeden(bu arada lohusalık beni teğet geçerek bitti)darisi.sizlere
amannn maddiyat yetse ben direk doguracagim da. iste o kalmadi. hepsini kiz yediLohusalik beni de teyet gecerk bitmek uzere cok sükür ve dogurmak olmasa 5 tane bile yapardim
hayir olsun insallah..Kaynanam sütüme yasin okuyo suan.
amannn maddiyat yetse ben direk doguracagim da. iste o kalmadi. hepsini kiz yedi
hayir olsun insallah..
huni verelim mi teyzeye. tövbe yarabbjm ya..
aminKaynanam sütüme yasin okuyo suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?