- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
Hemanjiyon deriden yuksek oluyor canim damar yumagi kirmizi oluyor ben gibide bize 14e inse iyi dedi. seninki seni daha neden bunaltiyor anlamadim.
leke sadece dimi. kirmizilik. benim ensem de var. iki cocugumunda ensesinde var. oglum 5 yasinda. onunki de benimki de gecmedi cnm. oglumun burnunun ucundaki minicik olan da gecmedi.
bak bundan bizimkiler. aynisi hatta.Hemanjiyon deriden yuksek oluyor canim damar yumagi kirmizi oluyor ben gibi
Benim kizinda iki göz kapaginda kaslarinin arasinda ve burnunun yaninda var yeğeniminde vardi 5 6 aylik olunca gecti ensesinde de var ama esiminde var o geçmez muhtemelenKızlar bebeğinde hemanjiom yani doğum gülü olan var mı? Benimkinin iki göz kapağında ve alnının ortasında hafif var. Doktor 1 yaşına kadar geçer dedi ama geçer mi? Daha önce ki çocuğunda yaşayan var mı
Psikopat doktor ya sen çocuğu besleyemiyorsun diyor baska birsey demiyor ama cozumde sunmuyor mama ver dese hemen vercemde bize 14e inse iyi dedi. seninki seni daha neden bunaltiyor anlamadim.
leke sadece dimi. kirmizilik. benim ensem de var. iki cocugumunda ensesinde var. oglum 5 yasinda. onunki de benimki de gecmedi cnm. oglumun burnunun ucundaki minicik olan da gecmedi.
Benim kuzenimin oglundaki ufak bir findik kadar deriden yukaridaydi tatlim bu resimdeki sadece deri rengi farkli onunkide hemanjiyom ve gectibak bundan bizimkiler. aynisi hatta.
Eki Görüntüle 2303009
Biraz kullaninca pisik farkini gorceksin canim. Hazir bez kullanirken bir suru pisik kremi almistim. Sonra hepsi kenarda duruyor. Cok cok nadir lazim oluyor.bende tek beden almistim aldığım hazır bez az takıyorum çünkü pisik yaptı hafif kızarttı bende gündüzleri bunu bağlayım dedim bi deneyim hoşuma gitti
evet bacak arası biraz büyük oldu da hiç değilse gündüzleri bunu kullanıcam
Ensesinde de var evet.. Eşimin, kayınbabamın vs hepsinin var ensesinde o hadi neyse de gözkapaklarındakiler geçer inşallahBenim kizinda iki göz kapaginda kaslarinin arasinda ve burnunun yaninda var yeğeniminde vardi 5 6 aylik olunca gecti ensesinde de var ama esiminde var o geçmez muhtemelen
Harikaudg06 dün bahsetmiştim ya memeden ayrılmıyo diye ona kendimce bi çözüm ürettim. Memede biraz uykuya dalınca beşiğine koyuyorum tam ağlayacakken beyaz gürültü açıyorum son ses 2 dk içinde uykuya dalıyo:)
Kızlar bebeğinde hemanjiom yani doğum gülü olan var mı? Benimkinin iki göz kapağında ve alnının ortasında hafif var. Doktor 1 yaşına kadar geçer dedi ama geçer mi? Daha önce ki çocuğunda yaşayan var mı
Kıyamam ya.. Neden seni üzüyorlar ki zaten gözler dolmaya yer arıyor duygu seli oluyo doğumdan sonra.. bilemedim şükür her halimize .. Sen bebişine odaklan şu an önemli olan sizsiniz hiç sıkma canınıBir arkadaşımın kızının alnında vardı, şu an iki yaşında ve hiç iz kalmadı.
elaide I ikuayko hayırlı olsun hanımlar, welcome to the hell
Kızlar lohusa depresyonu şey mi oluyor, böyle vırt zırt ağlıyorsun, bol vesvese, havayla beraber iç kararması. Öyleyse bende mevcut.Lohusalığım eşimle annemin arasındaki gerginlikleri idare etmekle ve kayınvalidemler vs görmesin diye kuytu köşelerde zırlarken bi yandan da sütüm kesilmesin diye dua etmekle geçiyor. Emeği geçen herkese tşk.
Kıyamam ya.. Neden seni üzüyorlar ki zaten gözler dolmaya yer arıyor duygu seli oluyo doğumdan sonra.. bilemedim şükür her halimize .. Sen bebişine odaklan şu an önemli olan sizsiniz hiç sıkma canını ❤
evt canim maşallah normal renge dondu o kadr krem sürdüm fayda etmemiştiBiraz kullaninca pisik farkini gorceksin canim. Hazir bez kullanirken bir suru pisik kremi almistim. Sonra hepsi kenarda duruyor. Cok cok nadir lazim oluyor.
Biraz kullaninca pisik farkini gorceksin canim. Hazir bez kullanirken bir suru pisik kremi almistim. Sonra hepsi kenarda duruyor. Cok cok nadir lazim oluyor.
Bu lohusa hüznü canım. Çok normal. Depresyon biraz daha farklı yoğun ve uzun süren bir durum. Çoğu kişi senin durumunu yaşıyor. Depresyonda değilsin sadece hormonların düzene girene kadar kısa bir süreç yaşanıyor.Bir arkadaşımın kızının alnında vardı, şu an iki yaşında ve hiç iz kalmadı.
Kızlar lohusa depresyonu şey mi oluyor, böyle vırt zırt ağlıyorsun, bol vesvese, havayla beraber iç kararması. Öyleyse bende mevcut.Lohusalığım eşimle annemin arasındaki gerginlikleri idare etmekle ve kayınvalidemler vs görmesin diye kuytu köşelerde zırlarken bi yandan da sütüm kesilmesin diye dua etmekle geçiyor. Emeği geçen herkese tşk.
Uyandirmak icin altini aciyodum genelde. Ilik suyla siliyodum elini yuzunu totosunu. Memede uyursa ayaginin altini sık omzunu ovala burnunu sık cok yumusak hareketlerle degl ama biraz sert yapman lazim. Sen 3 saati bekleme 2saatte emzir canimGece uyandırma ıslemı kolay oluyomu. Suan mavı ısık aldıgı için sarılık içinde biseyler goruyo uyanmıyo yawrum ama sarılıgı 13 den 10 a dusmus. Cıkıs yapacaklar. Ac bırakma dedıler
Bu lohusa hüznü canım. Çok normal. Depresyon biraz daha farklı yoğun ve uzun süren bir durum. Çoğu kişi senin durumunu yaşıyor. Depresyonda değilsin sadece hormonların düzene girene kadar kısa bir süreç yaşanıyor.
canim o hepimizde var benim aglamalara da eşim ha bire yine mi.agloyon dediği içinSen bir tatlışsın, depresyon değil demen bile yetti
Canim buna annelik hüznü ya da lohusalik hüznü deniyo depresyon deglBir arkadaşımın kızının alnında vardı, şu an iki yaşında ve hiç iz kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?