2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam herkese... nasilsiniz ? yaa arkadaslar haberlerde duydunuzmu , mahkum bi kadin hucrede tek basina dogum yapmak zorunda kalmis , yardim cagrilarina cevap vermemisler. Cok uzuldum yaa valla aglamamk icn tutuyorum kendimi
evwt amerikada olmus
gördüm bende kötü oldum

Arkadaşım izindeyim ben de ama karnımızda kaldıkça daha sağlam daha dayanıklı olacaklar diye teselli ediyorum kendimi yani inşallah öyle oluyordur
Merhaba Eylül annesi
İnşallah öyle oluyordur. Artık karnını ben de tanıyamıyorum

gecmjs olsun cnm. yediklerine dikkat et. bakliyat tuketme.
hosgeldinnnn ..

Kizlar uyumayan vardir inşallah ne yapacagimi şaşırdım en son 9 bucukta emmisti bebeğim saat 2 bucuk oldu 5 saat uyandiramadim en son uyku arasi biberon vereyim dedim agzina cekti çekti püskürttü yutmadi nemli pamukla vücudunu sildim uyandi hafif emzirdim çekti yine yutmadi hepsini geri bosaltti neyse en son 10 dk emdi yatağa yatirinca kustu az biraz bu çocugun aç olmama ihtimali yok demi 5 saat sonunda

5 saate kesin acikmistir cnm..

Akşam baş ağdısı için acile gittiğimde ebe açıklık kontrolü yaptı ve nst çekti. Sancılar periyodik ama şiddetli değildi neyse ağrı kesiciye devam diye gönderdiler. Şimdi kalktım kahverengi lekelenme var. İlk kontrol deil daha öncede kontroller yapıldı. Bu kahverengi nişan mı yoksa kontrol kanaması mı bilemedim hEr kontrolde bu kanama oluyor mu?

Canım arkadan nişanında gelebilir benim ilk kahverengi leke gelmişti sonra sümüksü nişan geldi

İyi geceler güzel anneler. Bugün boğaz ağrısıyla uyandım ve sanırım grip oluyor gibiyim. Ne yapıcam bilmiyorum. Çocuğuma geçirmeden nasıl atlatabilirim ne yapmam gerekir?
Canım ben de 2 gün öncegrip olacağım sandım hemen tavuk suyuna çorba yaptım o beni toparladı sende yap gün içerisinde şifa olur inşallah

1 ay bitti kaldi 9 ay gece gunduz olayina simdiden basladim sagol canim bilgilendirdign icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…