- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Aynen kesin hastanelerde dolaşmak tan teğet geçti karşılasamadik kendileriyle bi türlü.. bende hastaneden taburcu olduğumuz dan beri her hafta hastanedeyiz artik çok yoruldum ve bunaldim bu durumdan ama yapacak bisey yokanam lohusalik neydi..
bu sefer bana da ugramadi.
5.ci gunden beri hastanelerde olunca...
canim o hepimizde var benim aglamalara da eşim ha bire yine mi.agloyon dediği için
tek basima ken ağlıyorum sen üzme canini
bide bizim hastane taşınacakmış gitmen gerekirse haberin olsun
Canim buna annelik hüznü ya da lohusalik hüznü deniyo depresyon degl ❤ Ben de 1 hafta 10gun agladim sureklii bebege bakip bakp agliyodum vesvese geliyodu kabuslar gorup aglayarak uyanıyodum. Bizimkiler baya bi korktu hattabas ucuma kuran falan koydular Hafifledi artik ama hala biraz var vesvese ve duygusallik. Sütüm de kesilmedi korkma hiç
Beyaz gürültü bizde de çok işe yarıyor videosunu açıyorum ama hepsi değil sadece bir tanesi@udg06 dün bahsetmiştim ya memeden ayrılmıyo diye ona kendimce bi çözüm ürettim. Memede biraz uykuya dalınca beşiğine koyuyorum tam ağlayacakken beyaz gürültü açıyorum son ses 2 dk içinde uykuya dalıyo:)
evt maslalh Allahım bütün evlatlarimizi kötü luklerden korusun insallhİyi bari yalnız değilim, Allah hepimize şifa versin. ♥ Evet taşınmış kuzum çok sevindim, eski bina travma oldu bende. Görünce bile gözüm seyiriyordu.
Ay aynen ya. Minişe bakıp bakıp senaryo yazıyorum bazen, sonra ağlıyorum. 13.gün bitti, inşallah yavaş yavaş geçer bu hal. Yirimm, iyi ki varsınız tatlışlar ♥
baska dr a gotursen cnm.Psikopat doktor ya sen çocuğu besleyemiyorsun diyor baska birsey demiyor ama cozumde sunmuyor mama ver dese hemen vercem
ben ikisiyle birlikte cikiyrm.cnm.Lohusalık bana da uğradı maalesef
Her şeye göz dolması şeklinde ilerliyor
Bazen de kısa süreli ağlamalar
Mesela bugün ilk defa dışarı çıkmak zorunda kaldım.
Miniği götürmeye korkuyorum; anneme emanet ettim çıktım ama 20. dakikada hüngür şakır oldum
Bugün 10 günlük olduk.
Siz nasıl yapıyorsunuz? Dışarı çocuklu veya çocuksuz çıktınız mı? Nasıl olacak bu işler?
ben en son paket yaptim. vermiurm meme yeter dedimSaat 20den beri memeyim
baska dr a gotursen cnm.
ben ikisiyle birlikte cikiyrm.cnm.
20 gunlukken de ikisiyle yanimizda kimse olmadan ciktim..taksiyle hastaneye git vs isleri hallet... yanimda biri varsa sokaga cikma firsatini kacirmiyrm. henuz tek cikma sansim olmadi cunku gunduz yanimda bir yetiskin olmuyor..aksam esim gelince gec oluyor.
ben en son paket yaptim. vermiurm meme yeter dedim..
dr.30dk dan fazla kalmasin meme de dedi diye.
Biz de bugün 11 günlük olduk canm. Doktor haricinde çıkmadık daha hiç. Ama çıkarsam daha iyi hissedecek gibiyim. Annemlerde 20 gün olsun öyle çık diyorlar. Ne alaka yani hastane olsa işimiz olsa çıkıyoruz işte gezmeye olunca ne oluyor acaba?Lohusalık bana da uğradı maalesef
Miniği götürmeye korkuyorum; anneme emanet ettim çıktım ama 20. dakikada hüngür şakır oldum
Bugün 10 günlük olduk.
Siz nasıl yapıyorsunuz? Dışarı çocuklu veya çocuksuz çıktınız mı? Nasıl olacak bu işler?
Normal mi bilmem ama insallah normaldir. Ben de istiyorumKızlar benim oğlan gece uykularını çok seviyor. 1hafta öncesine kadar 3saatte bir kalkıyordu. Şimdi gece 1givi uyuyup sabah 5.30 6.30 arası kalkıyor sonra saat 8.30 sonra da öğlen. Her beslenmede 60-70ml içiyor. Normal mi gece okadar uyuması ben zorla kucağıma alıp meme veriyorum ağzına emiyor 10dk, deliksiz uyuyor tekrar
Tam uyudu dedim hickirik tuttu onu gecirelim derken kaka yapti kvye postaladim. smdi de isyan bayragini cektim babasinda. uyutana kdr yine acikacak buyuk ihtimalbaska dr a gotursen cnm.
ben ikisiyle birlikte cikiyrm.cnm.
20 gunlukken de ikisiyle yanimizda kimse olmadan ciktim..taksiyle hastaneye git vs isleri hallet... yanimda biri varsa sokaga cikma firsatini kacirmiyrm. henuz tek cikma sansim olmadi cunku gunduz yanimda bir yetiskin olmuyor..aksam esim gelince gec oluyor.
ben en son paket yaptim. vermiurm meme yeter dedim..
dr.30dk dan fazla kalmasin meme de dedi diye.
cunkuuuu oyuncak ediyor. emzik yerine kullaniyr cnm. 15-20 dk sonra diger memeyo verebilirsin.Aaa acaba niye 30 dk’dan fazla kalmasın? Bazen kalıyor bizimki.
ama olmazki ablanin yaptigi. uyuyan kimseye dokunulmaz. oyuncak saniyorlar..sen haklisin bu konuda..I ikuayko gözünaydın canm. Aramıza hoşgeldinçocuğuda Başak yaptığına göre rahatça uyuyabilirsin artık
R Rzg14 canm oğlanla dengeyi nasıl kurdun bende sürekli bizim bebeğimiz diyorum ama şapur şupur öpüyor kucaklayıp taşımak istiyor. Otururken kucağına veriyorum kısa mesafe ben tutarak yürümesine de izin veriyorum. Emzirirken gelip gidip sıkıyor zaten göğüslerim acıyor kızdım geçen. Keşke kardeşim gelmeseydi o zaman bana bağırmazdın dedi içine oturduŞimdi yine aynı şeyi yapıyor bişey demiyorum. Pzt okulu başlayacak bakalım nasıl olucak??
2 gündür Ablam uyuyan çocuğu uyandırıp , yeter artık çok uyudun seni sevmeye geldik buraya diyerek kucaklıyor çocuğu. Bugün biraz söylendimzaten gece fazla uyumuyoruz rahat bırak çocuğu dedim. Şakayla karışık Aman iyi ben gidiyorum diyor. Ben anlamıyorum ya öyle çok sakınan biri değilim herkesin kucağına veriyorum altını alıyorlar bende arada dinleniyorum. Yemeğimi falan da yapıyorlar. Böyle olunca insanlar kendilerinde hak mı görüyorlar acaba? Çok ta seviyorum kendisini çok yardımcı oluyor bana ama çocuk konusunda duyarsız geliyor çok
cik yavrum hic dusunme. annen varsa bebekle kalsin sen oglunla cik hatta. annem biraz da bana vakit ayiriyr der hem.Biz de bugün 11 günlük olduk canm. Doktor haricinde çıkmadık daha hiç. Ama çıkarsam daha iyi hissedecek gibiyim. Annemlerde 20 gün olsun öyle çık diyorlar. Ne alaka yani hastane olsa işimiz olsa çıkıyoruz işte gezmeye olunca ne oluyor acaba?
aglama yavrum. gecici donemler bunlar.Tam uyudu dedim hickirik tuttu onu gecirelim derken kaka yapti kvye postaladim. smdi de isyan bayragini cektim babasinda. uyutana kdr yine acikacak buyuk ihtimal
Suan 35gunluk ve ben 3 kere aldim disari çıktım yuruyus yaptim yemek yedim falan. 2 kere de hastaneye diye ciktik ordan hop avm alisverisimizi yptik.Lohusalık bana da uğradı maalesef
Bugün 10 günlük olduk.
10 aylik olduklarinda artik mideleri buyumus kati gidaya gectikleri icin doygunluklari artmis olduklari icin gece deliksiz uyumaya basliyorlar benim oglum 10 gibi yatip 7 gibi kalkardi. O zaman deliksiz uyunabiliyor. Ondan onca yok gaz yok dis derken zorlu oluyor. Birde onemli olan gece gunduz farkini anlamalari gece ihtiyac harici minciklamamak lazim konusmak oynamak opmek gidiklamak gunduz aktivitesi gece besle alt temizle pispisla yatir modu aktifNormal mi bilmem ama insallah normaldir. Ben de istiyorumbi daha ne zaman deliksiz uyuyacagim acaba
Aynen canm ben de oğlanlar la yatıyorum. Oğlum puzzle çok seviyor 1000 liğe geçti akşamları arada birlikte onu yapıyoruz çok keyif alıyor. Ama bebek ağlayıp bana ihtiyacı olunca hemen söyleniyor. Umarım aradaki dengeyi sağlarım ben de. Aslında çok kötü değil de ben darlanıyorum çok lohusa şeysi sanırımcunkuuuu oyuncak ediyor. emzik yerine kullaniyr cnm. 15-20 dk sonra diger memeyo verebilirsin.
ama olmazki ablanin yaptigi. uyuyan kimseye dokunulmaz. oyuncak saniyorlar..sen haklisin bu konuda..
vallahi ben denge kurmak icin cok birsey yapmadim cnm..sansliyim sanirim. gece koloni gibi ayni yatakta yatiyrz mecbur bir tek onu yaptim. kendi odasinda kalmak istemjyr dogumdan beri. bebek kucagimdayken evde kovalamaca oynuyrz abiyi kovaliyrz. iste bebegin birseye ihtiyaci varsa hemen ben getiririm diye atliyr. banyo ettirirken yanimda duruyor. senin gibi kucagina veriyrm ya da yururken ben tutuyrm o tasiyr gibi. bazen istedigi birseyi aliyrz bak kardesin aldi diyrz mutlu oluyr. surekli kendi bebekligini anlattiriyr.
cik yavrum hic dusunme. annen varsa bebekle kalsin sen oglunla cik hatta. annem biraz da bana vakit ayiriyr der hem.
cik devindim canim senin sutun sifa olur insallah bak bnde hatayi 3 de yaptim yazik 5 ay emdi ondan sonra kili olayu durdu simdi neler neler veriyorum ama almiyor mama iyi bise degilEstağfurullah işime karısmak degıl yardım için fikirleriniz cok onemlı. Acemilik fena. Manuel sagma makinesi aldık. Cunku tam sütüm geldı ama bebısı yatırdılar. Sımdı mamayı tamamen kestik bugun 5.gun. Emzırıyorum yada sagdım sutu biberonla veriyoruz az degsın agzı ıslansın dıye. Suan mavı ısık aldıgı ıcın uyanamıyo da. Ama cok sukur mama olayını kestik.
vallah bende oyleyiyim bakla gittim gecen kadinlar sasirdi kasi kendini hemn ayaklanmiisin yengelwrim yatiyor musun sana yardim edelim diyor yooo ben ayaklafim daha ilk gun nazar olcan diyorEvet benim öncekiler dikişliydi 15 güne kadar oturamazdım yatamazdım yangın yeri gibiydi aşağısıama bu harika bişey ya ağrı sızı yok sadece yorgunluk var o kadar çocuklarla ilgileniyorum yemek yapıyorum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?