2 saatte 1 emecek dedikleri 23.30da baslayan emzirme seansinin her memede 2set olmak üzere 01.23te bitmesi miydi?
Tamam ya kaptik biz işi
Meme ucu hassasiyeti de yüklendi, bol bol anasina kufrediyorum oğlanın, nasılsa yabancim değil.
akşamdan beri çok fena gaz sancisi cekiyorum bi türlü geçmedi dogum sancidan beter oldu
kimyon rezene ictim hiç gayda etmedi
bu sefer kizimda gaz sancısından kivraniyo
ne zamn üşüttüm.bu kadar hiç farkına varmadim
akşamdan beri çok fena gaz sancisi cekiyorum bi türlü geçmedi dogum sancidan beter oldu
kimyon rezene ictim hiç gayda etmedi
bu sefer kizimda gaz sancısından kivraniyo
ne zamn üşüttüm.bu kadar hiç farkına varmadim
Al bende de o kadar bırden sancı gırdı resmen vucudumu ele gecırdı ben gece terledım ondan oldu galıba dıkkat et canm ben corapsz gezmemeye dıkkat edıyorum kalkınca sırtına havlu koy gecelerı
Bazen 3 saat kadar 15-20 dakika em, 15-20 dakika ara ver oluyoruz biz.
Sizde de oluyor mu?
3 saatin sonunda da sütüm kalmamış gibi hissediyorum artık.
İyice pörsüyorlar memeler
10 ay benim oglum icin oyleydi belki seninki dislerini rahat cikarir daha erken olur. demek istedigim ilk bebegimde sanki bir daha hic deliksiz uyuyamayacakmisim gibi geliyordu ama duzeliyor hersey birde bir kac ay sonra gecede 135 kez uyanmiyorlar bir kere bilemedin iki kere uyaniyorlar
Al bende de o kadar bırden sancı gırdı resmen vucudumu ele gecırdı ben gece terledım ondan oldu galıba dıkkat et canm ben corapsz gezmemeye dıkkat edıyorum kalkınca sırtına havlu koy gecelerı
2 saatte 1 emecek dedikleri 23.30da baslayan emzirme seansinin her memede 2set olmak üzere 01.23te bitmesi miydi?
Tamam ya kaptik biz işi
Meme ucu hassasiyeti de yüklendi, bol bol anasina kufrediyorum oğlanın, nasılsa yabancim değil.