2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
şimdi daha iyi oldu tablo
Ya bu tablolar bir bana mi sacma.geliyor su an bakiyorum bizim derece 26 yi gosteriyor bu tabloya gore bebenin body ile oturmasi lazim. Soguk lan ben bile body ile otursam usurum ayagimda corap var bende mi bir tuhaflik var bu tabloda mi anlamadim

Ya bu tablolar bir bana mi sacma.geliyor su an bakiyorum bizim derece 26 yi gosteriyor bu tabloya gore bebenin body ile oturmasi lazim. Soguk lan ben bile body ile otursam usurum ayagimda corap var bende mi bir tuhaflik var bu tabloda mi anlamadim

Ben de üşüyorum valla, artık ev elbiselerimi giyemiyorum, hele gece sıtma gibi titreme bile oluyor bazen. O yüzden bebe battaniyeleri kalp ben.

1) ben hep 15 dakika sagarim
2) emdikten sonra mi 90 yoksa emmeden mi bence iyi bir miktar
3) tabiki ayni sisede biriktirebilirsin
4) benim 15 dakkadan sonra hic bisi kalmadigi icin fikrim yok
5) kesinlikle dus
6) bebege ve biberona gore degisiyor.
7) iki cocukla ne zaman olursa o zaman
8) bende yapmiyor valla dolmasi icin sure lazim eger yakin zamanda emecegini dusunuyorsam sagmiyorum

3 formulunun ilkini hic uygulamam. Sutu 3 saat disarida birakmam bozulur gibime geliyor dolapta saklarim
Dipnot: nacizane analik tecrubelerimdir bilimsel bilgi icermezler bol sutler

1. Eger cok dolmusaa yani 3 saat falan emzirmemissem 20 30dk suruyo iki gogus
2.bence 18gunluge gore 90 cok iyi bi miktar. Emzirdikten sonra mi emzirmeden mi sagiyosun tabi bunj referans almak lazim.
3. Evet ayni sisede biriktiriyorum
4.gogus tamamen bosalana kdr sagarsan yeni sut daha cok gelir diyolar. Ben sonuna kdr sagiyorum pompaya gelmiyo ama bebek emince yine de cikiyo sut az da olsa.
5. En iyi sonucu 3 4 saat emzirmediysem aliyorum goguslerim iyice dolmus hatta akmaya baslamis oluyo o zman. Her sagim oncesj dusa girmek ya da kompres yapmak icin vaktim ve halim olmuyo. Ama masaj yapa yapa sagiyorum o etkili oluyo.
6. Anne gogsune en yakin denilen biberonu kullaniuorum memnunum (yavas akimli zor cekmesi lazim biberonla) ayrica da ilk once meme aldi ve 20 gune yakin hic biberon kullanmadim bunun etkisi var diye dusunuyorum memeyi hic reddetmedi cok sukur.
7. Sabaha karsi sagiyorum ben cunku gece bebis uyuyo 4 saat fln bi de uyku arasi cok emip bosaltamiyo o yuzden sabah 5 gibi sagiyorum son emzirmeden sonra.
8. Sagimdan hemen sonra foldur fosur bi sut gelmiyo tabiki az da olsa sut akiyo benm gordugum ama tabi bebege yetmez cok acikmissa.

Aslinda sozun ozu bence gogsun iyice dolunca sag yani baktin 2 3 saat uyudu arrik sizliyo gogsun iyice dolmus onu sagip at buzluga.

Iyice inege donduk yahu

Ayni durumdaydik seninle arkadaşım ben dün geceden beri mamayi kestim. Elimde pompa vardi manuel onunla biraz sagmaya çalışmıştım önceki gün. Sanırım kanallarımı açtı, ondan sonra maşallahı var çocuğumun bogazinda bile kalmaya başladı. Bugün 31. Gunumuz. Düşün 29.gunde süt tek başına yetmeye başladı bende. Umudunu kaybetme sakın. Allahim hepimize bol sütler versin inş. Bu arada bende mama veriyordum philips aventin biberonuyla. Biberona alışma durumu felan olmadi, anne göğsü şeklinde olduğu icin sanırım? Sende o biberonu al istersen tamamiyla sütun cogalana kadar

Iksini ayni anda mi sagiyosun elinle tutman gerekmiyo mu?
Yok canım tekli yetiyordu bana ama arasında çok fiyat fark yoktu ve tekli de kullanlblyrdu.
Yedek sisesi sağma aparati gibi olur diye dusunrk aldim 2li. Elimde tutuyorum.
Mesela gece benimki emerken bir yandan da sagablyrm o derece rahat.

Canım dedgn biberon phlps avent mi

Ufakliklae nasil canim seninkilerin yas farkiyla benimki cok yakindi. Bizde kiskanma falan olmadi ama buyuk oglum cok huysuzlasti bebek geldigi icin mi yoksa gecikmis 2 yas sendromumu cozemedim
Benimkide aynı durumda canım anaokuluna da başladı. bende çözemedim neden olduğunu

Canım benımde hep kucakta yatınca kalkıyordu ıkı uc gundr bıraz daha duzen aldı uyuyor bır saat bır bucuk saat. Aynı saatlerde uyutmaya dıkkat et bır sasarsa duzelmıyor

Umudunu kaybetme
Çok etkili bir cümle oldu, teşekkür ederim.

Avent 1 no yazan icinde yeşil kaşığa benzer aparat takiliyor biberonun. 4lu yenidogan hediye setinden çıkan.
Biberonu seviyor çünkü her cekmede dolu geliyor, memede 3-4 cekmede belki ağzı doluyor. Memeye ve biberona heyecanlanmasi da benzer genelde.
Ya bilemiyorum, 2.kutu mamayi actim, anne sütü çoğaldı tabi ancak hala mama veriyorum. Memede uyuya kalirsa vermiyorum. Mama yiyince 3 saat falan uyuyor memede 1.5-2 saat. O da mamanin zor hazmedilmesinden diyorlar.

Haftaya doktora gidecegiz, bakalim dogum kilosunu yakaladi mi durumu nasil. Şimdiye yakalamis olmasi lazımdı çünkü. Soracağım uyandirmaya devam edeyim mi, mamaya devam edeyim mi vs vs

Ayni ben bazi zamanlar 12 saat uykusuz :)
5. Hafta büyüme atağı haftasıymış. Burda okumuştum galiba. İnşallah atak sonrası normale döner. O zaman olmazsa annem kırkı çıkınca değişir diyor. İnşallah o zaman olur normal dediğimde iki saat ağlamak emmek iki saat sonra uyumak, sonra yine iki saat daha ağlamak emmek geceye kadar bu döngü devam ediyor

Seninkç bebiş ne kadarlık? Ne zamana düzelir ki acaba
43 gunluk gazı var mı dıkkat et mıde gazı ayrı bagırsak gazı ayrı cıkması lazım. Benım once aksam ve sabah uykularını duzeltık aksam 9-10 sabah 6 kalkıs gun ıcındede aynı saate denk getırmeye calısıyorum. Bazen uyumak ıcınde aglıyor bebekler ama bız uyutmayıp kucakta gezdırıyoruz daha cok aglıyor. Zamanla oturuyor 20-30 gunluk arası benımde uyumuyordu.

Bende mamajoo kullaniuorum 2lisini alicaktm vazgectim tekli aldim da merak ettm sagol cevabin icin canim :) bnde cok memnunum

Bende 2. 250 gramlik kutuyu bitirecektim esime 3.yu bile aldirdim şükür onu açıp kullanmak nasip olmadi bolca sagmaya calis emdikten sonra, yeni süt üretimiyle kanallarda guzel açılıyor. Insallah kilosunu yakalamstir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…