Fazla gelince süt rahatsız olmuş Gündüz neresi denk gelirse uyutuyorum Ama akşam odamda los ışıkta sessizlikte uyutuyorum.Gecer canım bazen bi atak geliyo bebelere yapmadığın şeyi yapiyorsunKızlar biz de bugün 28 günlük olduk. 3-4 gündür memede hırçınlaşma emip emip bırakma kafasını sürekli geri itme var. Süt fışkırarak çıkıyor üst üste yutkunup yetişemiyor öksürüyor.
Araştırdım biraz ön sütün fazla olması diyor. Sağıp normal akışa getirin diyor. Böyle bi şey yaşayan var mı? Sağdıktan sonra daha çok geliyor. Gece yarısı kalkıp meme terbiye etmek için sağım yapıyorumNasıl olacak bu iş böyle
Oğlumda işe başlayınca sağmıştım bunda çok erken başladımÖn süt çok yararlı değilmiş sanırım çoğu yerde sağıp dökün diyor. Bazen 60-100 çıkıyor ikisinden de atsam kıyamıyorum ne yapsam sizce?
Eskiden memede uyur yerine koyardım 2 gecedir 1 aylık bebeği ayağımda sallıyorumçok üzülüyorum vicdan yapıyorum minicik bebek sallanmaz diye...
ama eşim bu akşam 1,5 saat uğraştı uyumadı ayağıma koydum uyudu.
Siz bulunduğunuz odada mı uyumaya bırakıyorsunuz? Mesela akşam 7-8-9 yemek yeniyor falan bebek nerde duruyoe? Ya da uyuyor? Gündüz Pusetle birlikte salona koyuyoruz orda uyuyor. Gece yatak odasındaki sepette uyuyor.
Canım çok geçmiş olsun ah bu stres@ktphncanne canim cok cok gecmis olsun sana bisey diimmi insanin basina ne geliyosa stresten geliyor... Kolit hastalihim stresten atak gecirdi ve daha kirkim cikmasan kolonoskopi olmak zorunda kaldim sonuc mu bu kafanin bedelini omur boyu odicem ilaciydi gunluk lavmaniydi meyveyi bile haslamam lazim... Gunleedir bunlarla ugrasiyorum o stresle sutum de azaldi zaten... Bizim zararimiz kendimize lutfen bu ameliyat senin icin bi milat olsun yani .... Rahwan gitsin demeyi, abuk subuk insanlari takmamayi ne zaman ogrenirsek o zaman bu beden saglamlasacak... Once kendimiz iyi oluxazki bu cocuklara bakabilelim
Odasinda ve odamda yatak var, gün icinde odasinda veya salonda koltukta yatiriyorum. Geceleri de kimin uyanik olduğuna göre degisiyor bu ucunden birinde yatiyor aralarda. Bu gece 2de salondan aldim mesela sonraki uykusuna yatak odasindaki yataginda devam etti. Simdi emzirmem bitince babasi mama icirecek salona koyabilir.Kızlar biz de bugün 28 günlük olduk. 3-4 gündür memede hırçınlaşma emip emip bırakma kafasını sürekli geri itme var. Süt fışkırarak çıkıyor üst üste yutkunup yetişemiyor öksürüyor.
Araştırdım biraz ön sütün fazla olması diyor. Sağıp normal akışa getirin diyor. Böyle bi şey yaşayan var mı? Sağdıktan sonra daha çok geliyor. Gece yarısı kalkıp meme terbiye etmek için sağım yapıyorumNasıl olacak bu iş böyle
Oğlumda işe başlayınca sağmıştım bunda çok erken başladımÖn süt çok yararlı değilmiş sanırım çoğu yerde sağıp dökün diyor. Bazen 60-100 çıkıyor ikisinden de atsam kıyamıyorum ne yapsam sizce?
Eskiden memede uyur yerine koyardım 2 gecedir 1 aylık bebeği ayağımda sallıyorumçok üzülüyorum vicdan yapıyorum minicik bebek sallanmaz diye...
ama eşim bu akşam 1,5 saat uğraştı uyumadı ayağıma koydum uyudu.
Siz bulunduğunuz odada mı uyumaya bırakıyorsunuz? Mesela akşam 7-8-9 yemek yeniyor falan bebek nerde duruyoe? Ya da uyuyor? Gündüz Pusetle birlikte salona koyuyoruz orda uyuyor. Gece yatak odasındaki sepette uyuyor.
Cok sagolasin canim benimCanım çok geçmiş olsun ah bu stres
Ben kuafore gittim vallahi kendim tirstimKizlar iyi geceler
Bir sorum olacak sezeryan sonrasi ağda vs kisisel bakiminizi nasil yaptiniz? Benim bugun bir ay oldu dogum yapali agda yaptirmaya korkuyom dikisler nedeniyle
Benim de azaliyo artik inanamiyorum hatta azligina tek gogsumu sagardim bi yere gitcegim zaman 120 cc nin ustune gelmisti gogus pedlerinden tasiyodu sut... Suanda asiri azaldi cocuk yirtikiyo mama verdim aradaAcil yardım arkadaşlar benim iki gogsum arasında bariz fark oluştu. Şah gogsum çok dönüktü sabah sagdim 20_30cc çıktı çıkmadı. Çok moralim bozuldu sütüm azalıyor galiba ,birde öğünlerde 60cc sagdigim sütü içiyordu acaba yetmiyor mu diyordum ,şimdi sütüm azaldı diye iyice üzüldüm nasıl düzelir,sol gogsum doluyor hissediyorum emzirip sagiyorum ama sag gogsum öyle dolu değil gebelik öncesi halı gibi yumuşacık
Benim sol gögsüm basından beri körAcil yardım arkadaşlar benim iki gogsum arasında bariz fark oluştu. Şah gogsum çok dönüktü sabah sagdim 20_30cc çıktı çıkmadı. Çok moralim bozuldu sütüm azalıyor galiba ,birde öğünlerde 60cc sagdigim sütü içiyordu acaba yetmiyor mu diyordum ,şimdi sütüm azaldı diye iyice üzüldüm nasıl düzelir,sol gogsum doluyor hissediyorum emzirip sagiyorum ama sag gogsum öyle dolu değil gebelik öncesi halı gibi yumuşacık
Daha iki gün önce yine yumuşaktı ama banyodan çıkınca akıyordu şıp şıp hep annem yüzünden ,iki huzurlandi diye doymuyor dedi sütüm gittiBenim sol gögsüm basından beri kör
Hani ayıp olmasın diye süt yapıyor resmen
Stres yapma cnm,emzirmeye devam et hepten körelmesin.
O değil iki gün önce benim de coktu süt saklama poşeti aldım dolaba atmak için . Ama bir tanesini kullandım bu duruma geldim.hep annem yüzünden doymuyor doymuyor mama yap dedi stres oldum deli olacam yaBenim de azaliyo artik inanamiyorum hatta azligina tek gogsumu sagardim bi yere gitcegim zaman 120 cc nin ustune gelmisti gogus pedlerinden tasiyodu sut... Suanda asiri azaldi cocuk yirtikiyo mama verdim arada
bebek emdik sonra çoğalır psikolojik olarak azaldı diye düşünme. düşündükce daha da azalıyor. önerim ünde en az 2. 5 litre su içmen bunun yanında promalt çok işe yaradı bende sütüm nerdeyse yoktu hiç şuan çok olmasada var. bende kızımda gögsümü emmediği için çoğalamıyor. buarada sağmak emme gibi olmadığından bazen süt yokmuş hissi veriyor az cıkınca ama elinle sık gögsünü olduğunu görürsün. ne kadar cok emmer boşaltırsa okadar coğalır aa birde fırsat buldukca uyumak lazım..Acil yardım arkadaşlar benim iki gogsum arasında bariz fark oluştu. Şah gogsum çok dönüktü sabah sagdim 20_30cc çıktı çıkmadı. Çok moralim bozuldu sütüm azalıyor galiba ,birde öğünlerde 60cc sagdigim sütü içiyordu acaba yetmiyor mu diyordum ,şimdi sütüm azaldı diye iyice üzüldüm nasıl düzelir,sol gogsum doluyor hissediyorum emzirip sagiyorum ama sag gogsum öyle dolu değil gebelik öncesi halı gibi yumuşacık
Saol canm inşAllah bugünlerde geçecek. Gündüz bende neresi denk gelirse orda uyutuyorum, eskiden daha uzun uyurdu gibime geliyor günü gününü tutmuyor işte.Fazla gelince süt rahatsız olmuş Gündüz neresi denk gelirse uyutuyorum Ama akşam odamda los ışıkta sessizlikte uyutuyorum.Gecer canım bazen bi atak geliyo bebelere yapmadığın şeyi yapiyorsun
Bizde de ayni sorun ''bu cocuk ac ac''O değil iki gün önce benim de coktu süt saklama poşeti aldım dolaba atmak için . Ama bir tanesini kullandım bu duruma geldim.hep annem yüzünden doymuyor doymuyor mama yap dedi stres oldum deli olacam ya
Evet canm 2 kez döktüm artık dökmüyorum zaten 3 ay sonra işe başlıcam, dolaba atıyorum eski tarihten başlayarak kullanıcam onları. Evdeki 2 kapılı no frost buzluklarda 3 ay saklanabiliyor sanırım. Özel derin dondurucularda ne kadar saklanıyor acaba.. annemde var ona yollarım sütleri.Sakin dokme bence. Ise yaramasa uretmezdik onu. Ilk kez duyuyorum dokun denildigini. Bebegin ona da ihtiyaci var. Sutumuzun on kismi sulu olabilir ama bebegin suya da ihtiyaci var ve icinde bilmedigimiz nice maddeye.
Anladım canm saol bizim evde bir de abi var koltukta uyurken bazen mıncıklıyor uykusu bölünüyor. Olmadı 7 den sonra yatak odasına geçireyim artık belki daha uzun uyurOdasinda ve odamda yatak var, gün icinde odasinda veya salonda koltukta yatiriyorum. Geceleri de kimin uyanik olduğuna göre degisiyor bu ucunden birinde yatiyor aralarda. Bu gece 2de salondan aldim mesela sonraki uykusuna yatak odasindaki yataginda devam etti. Simdi emzirmem bitince babasi mama icirecek salona koyabilir.
İlk kisim vitaminden kalsiyumdan yana zenginmis daha sonraki kisimda yagdan yana zengin yani kilo aldiriciymis diye okumustumEvet canm 2 kez döktüm artık dökmüyorum zaten 3 ay sonra işe başlıcam, dolaba atıyorum eski tarihten başlayarak kullanıcam onları. Evdeki 2 kapılı no frost buzluklarda 3 ay saklanabiliyor sanırım. Özel derin dondurucularda ne kadar saklanıyor acaba.. annemde var ona yollarım sütleri.
Ay bizim de annen gelecek yavrum ağlama kuzum hadiiii annesiiiii gel ,hay annesine diyesim geliyo bağırsakları gurul gürül ama onun farkındayım da ne yapacağımı şaşırdım artık annem tam bir kaynana ciktiBizde de ayni sorun ''bu cocuk ac ac''
-yahu gazi var eme eme gazmana dondu
-yok yahu aaac acc baksana Araniyo
-annesi seni istiyo bu cocuk
-oy yavrum sen emmek mi istiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?