2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Fazla gelince süt rahatsız olmuş Gündüz neresi denk gelirse uyutuyorum Ama akşam odamda los ışıkta sessizlikte uyutuyorum.Gecer canım bazen bi atak geliyo bebelere yapmadığın şeyi yapiyorsun

Canım çok geçmiş olsun ah bu stres

Odasinda ve odamda yatak var, gün icinde odasinda veya salonda koltukta yatiriyorum. Geceleri de kimin uyanik olduğuna göre degisiyor bu ucunden birinde yatiyor aralarda. Bu gece 2de salondan aldim mesela sonraki uykusuna yatak odasindaki yataginda devam etti. Simdi emzirmem bitince babasi mama icirecek salona koyabilir.

En az 10 bez değiştiriyorum hepside kakali çok sık degistirdigim halde fena pişik oldu geciremiyorum
[/QUOTE]
Ayy kıyamam baharat faln mı yedin cnm?
Süfünden mi gecti acaba
Tez zamanda gecer inss

Günaydınnn
Benim bebe dün krize girdi aglarken
30 cc süt sagdım verdim
Bosaltmıstı gün boyu zaten
60 cc mama verdim yok bagırıyor
Saat 12 memeye dayandım 10 dkya ıyudu
Acmıs cocuk
Yetmiyor mu 60 cc napıor
Drmız mamayı kes dedi,arttırsam adam dicek ben nediyorm siz napıosunuz

Acil yardım arkadaşlar benim iki gogsum arasında bariz fark oluştu. Şah gogsum çok dönüktü sabah sagdim 20_30cc çıktı çıkmadı. Çok moralim bozuldu sütüm azalıyor galiba ,birde öğünlerde 60cc sagdigim sütü içiyordu acaba yetmiyor mu diyordum ,şimdi sütüm azaldı diye iyice üzüldüm nasıl düzelir,sol gogsum doluyor hissediyorum emzirip sagiyorum ama sag gogsum öyle dolu değil gebelik öncesi halı gibi yumuşacık

Benim de azaliyo artik inanamiyorum hatta azligina tek gogsumu sagardim bi yere gitcegim zaman 120 cc nin ustune gelmisti gogus pedlerinden tasiyodu sut... Suanda asiri azaldi cocuk yirtikiyo mama verdim arada

Benim sol gögsüm basından beri kör
Hani ayıp olmasın diye süt yapıyor resmen
Stres yapma cnm,emzirmeye devam et hepten körelmesin.

Benim sol gögsüm basından beri kör
Hani ayıp olmasın diye süt yapıyor resmen
Stres yapma cnm,emzirmeye devam et hepten körelmesin.
Daha iki gün önce yine yumuşaktı ama banyodan çıkınca akıyordu şıp şıp hep annem yüzünden ,iki huzurlandi diye doymuyor dedi sütüm gitti

Benim de azaliyo artik inanamiyorum hatta azligina tek gogsumu sagardim bi yere gitcegim zaman 120 cc nin ustune gelmisti gogus pedlerinden tasiyodu sut... Suanda asiri azaldi cocuk yirtikiyo mama verdim arada
O değil iki gün önce benim de coktu süt saklama poşeti aldım dolaba atmak için . Ama bir tanesini kullandım bu duruma geldim.hep annem yüzünden doymuyor doymuyor mama yap dedi stres oldum deli olacam ya

merhaba arkadaşlar uzun süredir giremedim tahminim beni kimse hatırlamıyordur. ilk 5 ay bulantılar meffeti. sonrasında tam düzeldim derken sancılarım başladı bır süre sancıları durdurmak için hastanede yatım sonuç 35 haftalık doğdu kızım. bir hafta küvez maceramız oldu çok şükür şuan iyi. umarım beni aranıza alırsınız :) bebişlerin uyku düzni nasıl. kızımın reflü ve gaz sorunu var ağlama krizlerimiz yok çok şükür ama ıkınma olayı cok oluyor uykularımıza az.

bebek emdik sonra çoğalır psikolojik olarak azaldı diye düşünme. düşündükce daha da azalıyor. önerim ünde en az 2. 5 litre su içmen bunun yanında promalt çok işe yaradı bende sütüm nerdeyse yoktu hiç şuan çok olmasada var. bende kızımda gögsümü emmediği için çoğalamıyor. buarada sağmak emme gibi olmadığından bazen süt yokmuş hissi veriyor az cıkınca ama elinle sık gögsünü olduğunu görürsün. ne kadar cok emmer boşaltırsa okadar coğalır aa birde fırsat buldukca uyumak lazım..

Fazla gelince süt rahatsız olmuş Gündüz neresi denk gelirse uyutuyorum Ama akşam odamda los ışıkta sessizlikte uyutuyorum.Gecer canım bazen bi atak geliyo bebelere yapmadığın şeyi yapiyorsun
Saol canm inşAllah bugünlerde geçecek. Gündüz bende neresi denk gelirse orda uyutuyorum, eskiden daha uzun uyurdu gibime geliyor günü gününü tutmuyor işte.

O değil iki gün önce benim de coktu süt saklama poşeti aldım dolaba atmak için . Ama bir tanesini kullandım bu duruma geldim.hep annem yüzünden doymuyor doymuyor mama yap dedi stres oldum deli olacam ya
Bizde de ayni sorun ''bu cocuk ac ac''
-yahu gazi var eme eme gazmana dondu
-yok yahu aaac acc baksana Araniyo
-annesi seni istiyo bu cocuk
-oy yavrum sen emmek mi istiyosun

Sakin dokme bence. Ise yaramasa uretmezdik onu. Ilk kez duyuyorum dokun denildigini. Bebegin ona da ihtiyaci var. Sutumuzun on kismi sulu olabilir ama bebegin suya da ihtiyaci var ve icinde bilmedigimiz nice maddeye.
Evet canm 2 kez döktüm artık dökmüyorum zaten 3 ay sonra işe başlıcam, dolaba atıyorum eski tarihten başlayarak kullanıcam onları. Evdeki 2 kapılı no frost buzluklarda 3 ay saklanabiliyor sanırım. Özel derin dondurucularda ne kadar saklanıyor acaba.. annemde var ona yollarım sütleri.

Anladım canm saol bizim evde bir de abi var koltukta uyurken bazen mıncıklıyor uykusu bölünüyor. Olmadı 7 den sonra yatak odasına geçireyim artık belki daha uzun uyur

İlk kisim vitaminden kalsiyumdan yana zenginmis daha sonraki kisimda yagdan yana zengin yani kilo aldiriciymis diye okumustum

Bizde de ayni sorun ''bu cocuk ac ac''
-yahu gazi var eme eme gazmana dondu
-yok yahu aaac acc baksana Araniyo
-annesi seni istiyo bu cocuk
-oy yavrum sen emmek mi istiyosun
Ay bizim de annen gelecek yavrum ağlama kuzum hadiiii annesiiiii gel ,hay annesine diyesim geliyo bağırsakları gurul gürül ama onun farkındayım da ne yapacağımı şaşırdım artık annem tam bir kaynana cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…