2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sagolasin canim cokntesejjueler evet saka maka bi bucuk ay bitti bi bu kadar daha gitse gaz problemi ve kolikte azalma olur diye dusunuyorum

Kizlar bir iki gundur memeler iyice bosaldi sanki. Oglumda evde pek dinlenip beslenemedim acaba ondan mi. Pof ya bu sutum azaldi derdi ne zaman azalcak acaba ben bu bebek 2 yasina gelene kadar dere otu ve humana mi icecegim

Sokcan o tup bebegi soyleyen doktorun gozune gorcekler. Bende bir ben sok oldum zannediyordum sende bayagi sok olmussun.
tabi cnm. asilama bile olmaz bosa kurek cekersiniz dediler. erkek interfilitesi dediler. deli ettiler... baya zor gunlerdi bizim icin onu atlatmak. sukur simdi minnos kollarimda

bizimkinin de ilk basta hep boğazına kaciyo üzülüyorum ama yapcak bisey de yok, egimli emzirmeye calisiyorum ayaklarını asagiya dogru kafasini yukarıda tutuyorum.
Aynen canm ben de öyle yapmaya çalışıyorum artık. Sana ne sorucam 2 yerden para alıncak yazılmıştı burada. Aile bakanlığından olan 400 tl ti aldık. Değerli içim eşim SGK ya gitmişti eşiniz memur olduğu için herhangi bir ödeme yok SGK lı çalışan olsaydım olurdu demiş, Bilgin var mı ?

Sizin ki güzel bir sürpriz olmuş
Biz de 6 ay uğramıştık iyi denk getirmişiz tatile bile gidemedik
Okul konusunda da bir süre düzene girene kadar zorlanıcaz yapacak bir şey yok

Kizlar iyi geceler
Bir sorum olacak sezeryan sonrasi ağda vs kisisel bakiminizi nasil yaptiniz? Benim bugun bir ay oldu dogum yapali agda yaptirmaya korkuyom dikisler nedeniyle
40 gün jilet kullandım. 40 bitince ağda yaptırdım oh mis oldu. Hiç korkma dikiş yerlerine sürmedi ki ağdayı

Ben de memurum canım. Süt parası yok bize sadece Doğum parası var.

Golden goat ile smilac hakkımda senin değerlendirmen nedir
Valla golden goat daha iyi sanki, ya denk geldi ya gerçekten hazmi zor similaca gectigimden beri kusmasi arttı gibi. Geri donecegim diger mamaya, var bi paket acilmamis zaten. İkisinde de mamadan sonra mala baglama ve uyku var.
Gerçi sütüm cogaldi gibi belki birakiriz mamayi (birakmadi)
40 gün jilet kullandım. 40 bitince ağda yaptırdım oh mis oldu. Hiç korkma dikiş yerlerine sürmedi ki ağdayı
Benim dikis yerinde tüylerim var, agda dusunemiyorum hatta jileti nasil yaparim bilemiyorum.

Smilac almıştım. Sanki tok tutmuyor gibi geldi. Evolvia denedim sma içiyor şimdi. Ama smilacta Palm yağı yok diğerlerinde var. O bakımdan smilac iyi gibi gelmişti. Golden goat denemedim de daha iyi ise ben de ona geçerim diye sordum. Açıkçası denk gelmesinden mi bilmem ama ben de smilac daha az gaz yaptı diye düşünüyorum. Bilemiyorum ki

Benim dikiş yerinde tüy yok. Şimdi senin varsa acıyabilir bilemedim ki. O kısmı bir süreliğine tüylü bırakıp alabilirsin. Kendin yapman zor bir salona gitmek daha iyi olabilir

Oralara agdaci hic dokunmuyo zaten icin rahat olsun

kızlar süt artırmak için bestlak süt artırıcı damla kullanan varmı aranızda ?

Ben aldım kullandım fayda görmedim. Ancak ben iyi bir örnek olmayabilirim çünkü verimli bir sütlü değilim ayrıca lohusa depresyonu nedeniyle sütüm azaldıkça azaldı. Belki sana fayda eder. Çok bir mucize bekleme derim ben. Çünkü mantık olarak da bir şeye benzetemedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…