- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Sagolasin canim cokntesejjueler evet saka maka bi bucuk ay bitti bi bu kadar daha gitse gaz problemi ve kolikte azalma olur diye dusunuyorumgecmis olsun cnm.
saol cnm. reflu yasfigi da işe yaramadi. sonradan huyu degistu zaten. bastan boyke degildi. kolik basladi huyumuz bu oldu. surda 4 aya ne kaldi .
saol cnm. baba da baslarda duruyrdu. ama uzun suredir birakti durmuyr. esim hususi izin aldi ama yok bebis durmuyor kimse de.
Ruzgar da hastq cnm. gece ikisi arasinda mekik dokudum. ogretmeni suan sahane birj. dilerim hep boyle olur. cok severek gidiyr okula.
3 te kalkiyor cnm. 2 saat ayaktayiz ya da 3 saat. 6 - 6.30gibi yatiyruz. 7.30da oglum okula gittigi icin kaldiriyor. kizim da 8de kalkiyor. ortalama toplarsak 5 saat uyuyurm 24 saatte...
tabi cnm. asilama bile olmaz bosa kurek cekersiniz dediler. erkek interfilitesi dediler. deli ettiler... baya zor gunlerdi bizim icin onu atlatmak. sukur simdi minnos kollarimdaSokcan o tup bebegi soyleyen doktorun gozune gorcekler. Bende bir ben sok oldum zannediyordum sende bayagi sok olmussun.
Golden goat ile smilac hakkımda senin değerlendirmen nedirGolden goat bitirdim 1 kutu, similac kullaniyorum ama golden goatla devam ederim.
Eki Görüntüle 2308186
Emzirmeden önce bakıyorum sadece
Ne cizgisi varmis?
Aynen canm ben de öyle yapmaya çalışıyorum artık. Sana ne sorucam 2 yerden para alıncak yazılmıştı burada. Aile bakanlığından olan 400 tl ti aldık. Değerli içim eşim SGK ya gitmişti eşiniz memur olduğu için herhangi bir ödeme yok SGK lı çalışan olsaydım olurdu demiş, Bilgin var mı ?bizimkinin de ilk basta hep boğazına kaciyo üzülüyorum ama yapcak bisey de yok, egimli emzirmeye calisiyorum ayaklarını asagiya dogru kafasini yukarıda tutuyorum.
Sizin ki güzel bir sürpriz olmuşsukur alisti. bizde de servis yok ne yazikki. yurunemez mesafe. babasi izindeydi simdi olmayacak. babamla gidip gelecek. karisik haldeyiz ne yazikki...
bizim ikinci supriz yumurta.. dr.lar mumkun degil tup beebk harici olmaz dediler. ama oluyormus gorduk . guzel denk geldi.
40 gün jilet kullandım. 40 bitince ağda yaptırdım oh mis oldu. Hiç korkma dikiş yerlerine sürmedi ki ağdayıKizlar iyi geceler
Bir sorum olacak sezeryan sonrasi ağda vs kisisel bakiminizi nasil yaptiniz? Benim bugun bir ay oldu dogum yapali agda yaptirmaya korkuyom dikisler nedeniyle
Ben de memurum canım. Süt parası yok bize sadece Doğum parası var.Aynen canm ben de öyle yapmaya çalışıyorum artık. Sana ne sorucam 2 yerden para alıncak yazılmıştı burada. Aile bakanlığından olan 400 tl ti aldık. Değerli içim eşim SGK ya gitmişti eşiniz memur olduğu için herhangi bir ödeme yok SGK lı çalışan olsaydım olurdu demiş, Bilgin var mı ?
Valla golden goat daha iyi sanki, ya denk geldi ya gerçekten hazmi zor similaca gectigimden beri kusmasi arttı gibi. Geri donecegim diger mamaya, var bi paket acilmamis zaten. İkisinde de mamadan sonra mala baglama ve uyku var.Golden goat ile smilac hakkımda senin değerlendirmen nedir
Benim dikis yerinde tüylerim var, agda dusunemiyorum hatta jileti nasil yaparim bilemiyorum.40 gün jilet kullandım. 40 bitince ağda yaptırdım oh mis oldu. Hiç korkma dikiş yerlerine sürmedi ki ağdayı
Smilac almıştım. Sanki tok tutmuyor gibi geldi. Evolvia denedim sma içiyor şimdi. Ama smilacta Palm yağı yok diğerlerinde var. O bakımdan smilac iyi gibi gelmişti. Golden goat denemedim de daha iyi ise ben de ona geçerim diye sordum. Açıkçası denk gelmesinden mi bilmem ama ben de smilac daha az gaz yaptı diye düşünüyorum. Bilemiyorum kiValla golden goat daha iyi sanki, ya denk geldi ya gerçekten hazmi zor similaca gectigimden beri kusmasi arttı gibi. Geri donecegim diger mamaya, var bi paket acilmamis zaten. İkisinde de mamadan sonra mala baglama ve uyku var.
Gerçi sütüm cogaldi gibi belki birakiriz mamayi (birakmadi)
Benim dikis yerinde tüylerim var, agda dusunemiyorum hatta jileti nasil yaparim bilemiyorum.
Ben o damlayi cok merak ediyorumkızlar süt artırmak için bestlak süt artırıcı damla kullanan varmı aranızda ?
Valla golden goat daha iyi sanki, ya denk geldi ya gerçekten hazmi zor similaca gectigimden beri kusmasi arttı gibi. Geri donecegim diger mamaya, var bi paket acilmamis zaten. İkisinde de mamadan sonra mala baglama ve uyku var.
Benim dikis yerinde tüylerim var, agda dusunemiyorum hatta jileti nasil yaparim bilemiyorum.
Oralara agdaci hic dokunmuyo zaten icin rahat olsunValla golden goat daha iyi sanki, ya denk geldi ya gerçekten hazmi zor similaca gectigimden beri kusmasi arttı gibi. Geri donecegim diger mamaya, var bi paket acilmamis zaten. İkisinde de mamadan sonra mala baglama ve uyku var.
kızlar süt artırmak için bestlak süt artırıcı damla kullanan varmı aranızda ?
Valla benim dikis yerindede tuyler var ondan korktum40 gün jilet kullandım. 40 bitince ağda yaptırdım oh mis oldu. Hiç korkma dikiş yerlerine sürmedi ki ağdayı
Ben galactago kullaniyorum ama bir degisiklik olmadi denemekte fayda var belki sana yarar. Sonra denemedim deme bence ne varsa deneme mantigindayim :)kızlar süt artırmak için bestlak süt artırıcı damla kullanan varmı aranızda ?
Haftada en fazla 4 gece 30cc hipp combiotc veriyrm sütum dışında.PiaLeon canim sadece anne sütü mu alıyor maslalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?