2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Daha iki gün önce yine yumuşaktı ama banyodan çıkınca akıyordu şıp şıp hep annem yüzünden ,iki huzurlandi diye doymuyor dedi sütüm gitti
Yok yok pozitif düsün gelir
Ben saglıklı seyler yediğimde,kefir,kuruyemis,sekersiz ev de yaptıgım meyvesuyıu falan beyne bunlar süt yapcak msjı yolluyorm
Cidden sütüm artıyor.Nezamn negatif düsünsem süt kacıyır
Pozitif düsün gelir

benim kizim biraktigim an uyandigi icin her daim kucagimda uyuyor ya da uyanik. yemek yerken vs dizlerimde yatiyor. bazende ayakta yemek zorunda kaliyorum. wc ye beraber de gidiyoruz. yapcak bisi yook ne yazik ki. benden baskasinda durmadigi icin de esim uyutamiyr. odadaki minder de 5dk yattigi oluyor gun icinde . gece de ayni yataktayiz. yanimda uyuyor sukur. gece 12den sonra tabi bu uyuma.. demem o ki uzulme tatlim. her modelin huyu farkli...

emmede de gazdan dolayi emip basini geri atiyordur. sut cok gelince de yapiyorlar. ön sut su bakimindan ozellikle onemli. azcik elinle sagip ver memeyi bence derim.

Ben de öyle düşünmüştüm canm ön süt son süt bakmadan emzirdim hep 20 günlük 1 kg almıştı. Son günlerde oğlum emerken tıkanıyor ve çok gaza sebep oluyordu kendini geri itiyor... araştırdım biraz ön sütün aşırı hızlı akması bebeğin yetişememesi yazıyordu. Önemsemicem artık. Memeyi aşağıda tutup bebeğin biraz yukardan emmesini deneyeceğim

kızımda anyni senin bebeğin gibiydi ben cözümü reflü yastığında buldum uyudugunda yuz üstü yatırıyorum gündğz bir saat uyuyor o şekilde. uyanıkken ki çoğu zaman uyanık kucak istiyor ama allahtan eşimde de duruyor. huzursuz olan bebişlere tavsiyem bezini süt içmeden önce içirin asla duz yatırmayın hafıf baş yukarda olsun.. bazen gizli reflü olabiliyor bebişlerde .. kızımın kusması fazla yoktu ama reflüsü varmış.

Evet canm amme aralığı uzadığında daha çok fışkırıyor. Düzgün yutkunamadığı için gaz da yapıyor rahatsız oluyor. Bu gece dikkatli emzirdim lavobada biraz sıktım göğüsleri daha sancısız bir gece geçirdik. Umarım hep böyle devam eder

Ayy senin ki de çok zor canm yaa Allah kolaylık versin. Ben özellikle eşimide dahil etmeye çalışıyorum ki birimize alışmasın ama şu an erken sanırım hep beni arıyor. Gece elimle hafif sağdım verdim daha rahat oldu çok saol canm. Rüzgarın okul nasıl? Sorun yoktur inşAllah. Öğretmeni iyi mi

12 den sonra kac saat uyuyor

derin dondurucida 6 ay canim

kizlar yazdım mi farketmedim
dogum parası yatis bizim 300 ikincide 400 olan para bir ay olmuştu başvuru yaoali
Bizim de yatmış canm 400 aldım dün PTT den. Orda çalışan adama bozuldum kimlikteki resme bakıp bu sizmisiniz dedi benzemiyor mu dedim hayır dedi. İş yeri kimliğimi çıkarttım orda da aynı foto adam yüzüme bakıp duruyor. Uzun bi süre işlem yapıyor gibi yapıp yüzümü inceledi, gözlerinin içine baktım
sonra da Verdi parayı. Foto 22 li yaşlarıma ait eve geldim uzun süre öylece aynaya baktım
Gerçekten resimdeki ben olamam

memeye alisan bebekler meme olmadan uyumuyor, emmek sadece aclik hissiyatini bastirmiyor bebegi sakinlestirip guvende hissettiriyor.

Bizde de ayni sorun ''bu cocuk ac ac''
-yahu gazi var eme eme gazmana dondu
-yok yahu aaac acc baksana Araniyo
-annesi seni istiyo bu cocuk
-oy yavrum sen emmek mi istiyosun
muhabbetler hep ayni, aksam babasina veriyorum biraz ilgilensin diye sıkılınca annesi bu cocuk aç al emzir diyo

bizimkinin de ilk basta hep boğazına kaciyo üzülüyorum ama yapcak bisey de yok, egimli emzirmeye calisiyorum ayaklarını asagiya dogru kafasini yukarıda tutuyorum.

O illa açlık olmayabilir. Bizimki de yapiyor ve sonra memede uyuya kaliyor, bence rahatliyorlar memede.
Anladım canm saol bizim evde bir de abi var koltukta uyurken bazen mıncıklıyor uykusu bölünüyor. Olmadı 7 den sonra yatak odasına geçireyim artık belki daha uzun uyur
Dogumdan once 3 aya kadar gece odamda yatiririm gündüz odasinda yatiririm, 3 aydan sonra gece gunduz odasinda yatar diyordum ama gördüm ki benimle yatmasi cok elzem değil, kalkıp besleyebiliyorum. Zor gelir demisti herkes. Ha kalkip yanimdaki yataktan alip odasinda emzirmisim ha odasina gitmisim. Ben emzirme ve alt degistirme isini odasinda hallediyorum, baska yerde yapmiyorum.

Bizde aynı durumdayız
En ufak zerreyi bile etiketledik. okula alıştınız mı siz? benim kızım servis evi bulamayacak diye korkuyor çok üzülüyorum. Yakın mesafe ben bırakabilirim ama bebek olunca mümkün olmuyor gerçekten 2. Çocuğu harika bir zaman da yapmışız

Bu arada belki memeci bebek annelerine fikir olur bizim bebiş sürekli memede durmak istiyordu artık sürekli kusmaya başlamıştı. Memeden alınca da ağlıyordu. Emzikte kabul etmiyordu. Şimdi emziği kucağımda veriyorum alıyor o zaman uyku moduna girince de yatacağım yere benim atletimi serdim üstüne yatırıyorum mışıl mışıl uyuyor

gecmis olsun cnm.

saol cnm. reflu yasfigi da işe yaramadi . sonradan huyu degistu zaten. bastan boyke degildi. kolik basladi huyumuz bu oldu. surda 4 aya ne kaldi .

saol cnm. baba da baslarda duruyrdu. ama uzun suredir birakti durmuyr. esim hususi izin aldi ama yok bebis durmuyor kimse de.
Ruzgar da hastq cnm. gece ikisi arasinda mekik dokudum. ogretmeni suan sahane birj. dilerim hep boyle olur. cok severek gidiyr okula.

12 den sonra kac saat uyuyor
3 te kalkiyor cnm. 2 saat ayaktayiz ya da 3 saat. 6 - 6.30gibi yatiyruz. 7.30da oglum okula gittigi icin kaldiriyor. kizim da 8de kalkiyor. ortalama toplarsak 5 saat uyuyurm 24 saatte...

sukur alisti. bizde de servis yok ne yazikki. yurunemez mesafe. babasi izindeydi simdi olmayacak. babamla gidip gelecek. karisik haldeyiz ne yazikki...
bizim ikinci supriz yumurta .. dr.lar mumkun degil tup beebk harici olmaz dediler. ama oluyormus gorduk . guzel denk geldi.

Sokcan o tup bebegi soyleyen doktorun gozune gorcekler. Bende bir ben sok oldum zannediyordum sende bayagi sok olmussun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…