Biz cuma günü 2 aylık oluyoruz artık bende bi sağlıklı diyete başlamalıyım emzirmeyi avantaja çevirmeliyizben im yeme düzenim iyi yani hiç öğün atlamıyorum hatta boş oldukça ha bire yiyorum kendime çok.kziiyorum 40 im çıkınca kendime verdiğim izin bitecek ekmeği falan azalticam birazda yürüyüş bandına binersem iyi vereceğin 12 kilo var cunku
Biz cuma günü 2 aylık oluyoruz artık bende bi sağlıklı diyete başlamalıyım emzirmeyi avantaja çevirmeliyizsekersizfistikezmesi
yulaf ezmesini yogurtla karistiriyorum icine de dereotu dogruyorum hem tok tutuyo hem sut yapiyorKızlar diyet spor için çok mu erken emziriyorum korkuyorum sütüm azalır diye bazen gün içinde çok huzursuz oluyo saat 3 te kahvaltı yaptığım oluyo yediklerime dikkat edemiyorum 5 dk uyuduysa alel acele bi çikolatalı ekmek falan yiyorum ama artık bi düzene sokmak istiyorum en azından sağlıklı bişeyler yemek istiyorum bu sayede biraz kilo vermek istiyorum sizler napıyosunuz kilo vermek isteyenler ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz
Bende yarından itibaren başlayacam canımyulaf ezmesini yogurtla karistiriyorum icine de dereotu dogruyorum hem tok tutuyo hem sut yapiyor
Bu grubu seviyorum başka bi yere gitmem hıhhh ya hep ya hiç hep birlikte başlayalımBence burdan dooğruca zayıflama topiğine gidelim topluca
Her emzirmede cepte degisiyoruz cunku bizimki ustten alinca alttan saliyor dibi delik bu cocugun bazen hayirli evlat yeni bagladigima da miciveriyor 10 u kesin geciyor. Sic yavrum babanin parasinaKızlarr günaydınnn
Günde kac bez degistiriyorsunuz?
Biz biraz pimpiriğiz galiba
Prima kullanıyorz o ortdaki cizgi yarım da olsa degistiriyırm
Koci isyanda
Millet 6-7 bez değistiriyomıs günde
Biz 20 diyo
20 olmasa da 10 u geciyor günlük
Bilemedim
Tabi az uyuyan bebek daha cok degisiyor ilk oglum uyumazdi belki alti pis belki soyle diye diye kesin 2 3 bez fazladan gidiyorduKizlar ben 15 bezi geciyor değişimim surekli isiyor kaka dort kez falan ama uykumuz yok ondan mi sık değişim
Molfix ve prima premium care de ve sanirim sleepy de bezin disindaki sari cizgi bebek cis yapinca mavi oluyor islaklik gostergesi diyorlar yaGolden goat bitirdim 1 kutu, similac kullaniyorum ama golden goatla devam ederim.
Eki Görüntüle 2308186
Emzirmeden önce bakıyorum sadece
Ne cizgisi varmis?
Ilk dogumumda sezeryandi 6 ay agir spor yok dedi yani yurume falan tamam ama fitness tarzi yasak ben su an iyi yiyip aman sutum kesilmesin modundayim ama kahvalti yapamayac kadar zaman bulamiyorsan geceden hazirla bir sandvic vs dolaba koy hemen yersin kolik bebemle ben oyle yapiyordumKızlar diyet spor için çok mu erken emziriyorum korkuyorum sütüm azalır diye bazen gün içinde çok huzursuz oluyo saat 3 te kahvaltı yaptığım oluyo yediklerime dikkat edemiyorum 5 dk uyuduysa alel acele bi çikolatalı ekmek falan yiyorum ama artık bi düzene sokmak istiyorum en azından sağlıklı bişeyler yemek istiyorum bu sayede biraz kilo vermek istiyorum sizler napıyosunuz kilo vermek isteyenler ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz
Bizde bugun asimizi olduk 1 gun yikanmayin dedi drBugün birinci ay aşısı oldu, ben minikten daha çok ağladım. Ben ömür boyu böyle ağlarsam göz yaşı rezervlerime takviye yapmak gerekecek.
Kızlar bu ikinci ay aşılarından sonra 3 gün yıkanmıyormuş ya, ilk ay aşısında böyle bir durum var mıydı sormayı unuttum sağlık ocağında. Bugün normalde banyo günümüz ama yıkamasam mı?
3 gun yikanmama sadeve verem asisinda var cunku kolda izi falan cikiyor kabuklaniyor falan diger asilarda yok 3 gun yikamamaBugün birinci ay aşısı oldu, ben minikten daha çok ağladım. Ben ömür boyu böyle ağlarsam göz yaşı rezervlerime takviye yapmak gerekecek.
Kızlar bu ikinci ay aşılarından sonra 3 gün yıkanmıyormuş ya, ilk ay aşısında böyle bir durum var mıydı sormayı unuttum sağlık ocağında. Bugün normalde banyo günümüz ama yıkamasam mı?
biz tam bi ay oldukBiz cuma günü 2 aylık oluyoruz artık bende bi sağlıklı diyete başlamalıyım emzirmeyi avantaja çevirmeliyizsekersizfistikezmesi
Bitti valla bugun daha iyi anladim biz birsey degil oglan tutturdu denizde deniz icinde deniz olan kitaplarini getirip benide goturun diyorAnkara da nasıl serinledi ya. Yaz nasıl biter, daha ben tatile gitmedim.
Bizde bugun asimizi olduk 1 gun yikanmayin dedi dr
3 gun yikanmama sadeve verem asisinda var cunku kolda izi falan cikiyor kabuklaniyor falan diger asilarda yok 3 gun yikamama
Bitti valla bugun daha iyi anladim biz birsey degil oglan tutturdu denizde deniz icinde deniz olan kitaplarini getirip benide goturun diyor
Seneye 10 gun tatil yapacagim cok kararliyim iki bebe ile ancak birsey anlarimÇok sağ olun efenim.
Valla o kadaaar tatile gidesim var ki, üstelik ayarlamıştık ama çok saçma sebeplerden gidemedik. Bu konuda çok doluyum şu an, gözyaşları selKıyamam sizin oğlana onu çok iyi anlıyorum.
gecmis olsun cnm. sebebin bulunmasina sevindim. hemen iyi olur insallah.Uzamış sarılığımızın nedeni belli oldu; idrar yolu enfeksiyonu
yikama 1 gun canim.Bugün birinci ay aşısı oldu, ben minikten daha çok ağladım. Ben ömür boyu böyle ağlarsam göz yaşı rezervlerime takviye yapmak gerekecek.
benim ev zaten kuzey. iyice serinledi. ben daha kiza kalin bisiler almadim. mecbur ust uste giydirdimAnkara da nasıl serinledi ya. Yaz nasıl biter, daha ben tatile gitmedim.
not al cnmmmm. puf veriyorumm..Bence burdan dooğruca zayıflama topiğine gidelim topluca
Ben süt ürünleri tükettiğimde o gün çocuk krize girmiş gibi aglıyoryulaf ezmesini yogurtla karistiriyorum icine de dereotu dogruyorum hem tok tutuyo hem sut yapiyor
Bizde olduk bugün yıkayabilirsin dedi ebeBugün birinci ay aşısı oldu, ben minikten daha çok ağladım. Ben ömür boyu böyle ağlarsam göz yaşı rezervlerime takviye yapmak gerekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?