2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biz cuma günü 2 aylık oluyoruz artık bende bi sağlıklı diyete başlamalıyım emzirmeyi avantaja çevirmeliyiz sekersizfistikezmesi

yulaf ezmesini yogurtla karistiriyorum icine de dereotu dogruyorum hem tok tutuyo hem sut yapiyor

Kızlar perşembe günü tatile çıktık dün döndük kayınvalidemgille gittik güzel geçti çocuğa baktılar bizde eğlendik kocişle dün gece aklımı kaybediyodum oğluşu hep pusetle gezdirdik sinekliği falan takılıydı dışarı sineklilsiz çıkmadık neyse dün eve geldik eşyaları yerleştirdim makinayı çalıştırdım çocuğu emziriyodum birden cırcır böceği öttü odada ama nasıl ötüyo çıldırıyodum eşimi çağırdım hemen heryerde böcek aradı çocuğun pusetine baktık heryerini söktük alt tarafında bide ne görüyüm orda duruyo ayy delirecektim ısırıyo mu zarar veriyo mu bilmiyoduk hemen soydum çocuğu heryerini kontrol ettik bişey yoktu nettende baktık zarar vermiyomuş çok şükür ama o kadar korktum ki anlatamam ya çok dikkatli olun tatile çıkarsanız başka bi böcekte olabilirdi

Her emzirmede cepte degisiyoruz cunku bizimki ustten alinca alttan saliyor dibi delik bu cocugun bazen hayirli evlat yeni bagladigima da miciveriyor 10 u kesin geciyor. Sic yavrum babanin parasina

Golden goat bitirdim 1 kutu, similac kullaniyorum ama golden goatla devam ederim.

Eki Görüntüle 2308186
Emzirmeden önce bakıyorum sadece

Ne cizgisi varmis?
Molfix ve prima premium care de ve sanirim sleepy de bezin disindaki sari cizgi bebek cis yapinca mavi oluyor islaklik gostergesi diyorlar ya

Ilk dogumumda sezeryandi 6 ay agir spor yok dedi yani yurume falan tamam ama fitness tarzi yasak ben su an iyi yiyip aman sutum kesilmesin modundayim ama kahvalti yapamayac kadar zaman bulamiyorsan geceden hazirla bir sandvic vs dolaba koy hemen yersin kolik bebemle ben oyle yapiyordum

Bizde bugun asimizi olduk 1 gun yikanmayin dedi dr

3 gun yikanmama sadeve verem asisinda var cunku kolda izi falan cikiyor kabuklaniyor falan diger asilarda yok 3 gun yikamama

Bugun bir ay kontrolumuz ve asimiz vardi 54 cm olmus bir bebek bir ayda 10 cm uzayabilir mi ya bana cok geldi. Neyse efendim hersey guzel cok az sarilik kalmis hic onemli degil dedi. Guzel buyumus dedi 1600 gr almis minnagim 4300 olmus. bende dedim neden sirtim agirmaya basladi. Buyuk ogluma doktor allerjisi var dedi ne zamandir tedavi aliyoruz insallah kediye cikmaz. Kediye olsa 2.5 yasinda baslamazdi degil mi ya. Pof korkuyorum

Bizde bugun asimizi olduk 1 gun yikanmayin dedi dr
3 gun yikanmama sadeve verem asisinda var cunku kolda izi falan cikiyor kabuklaniyor falan diger asilarda yok 3 gun yikamama

Çok sağ olun efenim.

Bitti valla bugun daha iyi anladim biz birsey degil oglan tutturdu denizde deniz icinde deniz olan kitaplarini getirip benide goturun diyor

Valla o kadaaar tatile gidesim var ki, üstelik ayarlamıştık ama çok saçma sebeplerden gidemedik. Bu konuda çok doluyum şu an, gözyaşları sel Kıyamam sizin oğlana onu çok iyi anlıyorum.

Seneye 10 gun tatil yapacagim cok kararliyim iki bebe ile ancak birsey anlarim

Uzamış sarılığımızın nedeni belli oldu; idrar yolu enfeksiyonu
gecmis olsun cnm. sebebin bulunmasina sevindim. hemen iyi olur insallah.
yikama 1 gun canim.

Ankara da nasıl serinledi ya. Yaz nasıl biter, daha ben tatile gitmedim.
benim ev zaten kuzey. iyice serinledi. ben daha kiza kalin bisiler almadim. mecbur ust uste giydirdim .

Bence burdan dooğruca zayıflama topiğine gidelim topluca
not al cnmmmm. puf veriyorumm..

her sabah mutlaka 1 yumurta...
beyaz ekmek yerine tam bugday ekmegi ya da netten bakin karabugday patlagi..
etli sebze yemegi ama yanina karabugday haslamasi (aktarda var)...
dere otu mutlaka...
diyetisyen tavsiyesi. gecen yazmistim.

yulaf ezmesini yogurtla karistiriyorum icine de dereotu dogruyorum hem tok tutuyo hem sut yapiyor
Ben süt ürünleri tükettiğimde o gün çocuk krize girmiş gibi aglıyor dr süt ürünlerinden 3 ay uzak dur dedi. oysa hamileliğimde ne bol yerdim yogurt...özledim...

Bizde olduk bugün yıkayabilirsin dedi ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…