2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hamileyken yemedigim kadarini şimdi yiyorum. Gunlerdir hic kilo veremedim vucudum yemek istiyor demek ki. Ona engel olmayacagim.

[/QUOTE]
En az 10 bez değiştiriyorum hepside kakali çok sık degistirdigim halde fena pişik oldu geciremiyorum

Yürüyüş olur ama diğer sporlar icin sezeryan isen 6 ay bekle bence diyette 3 ayı dolsun diyetisyen e girit kafana gore yaparsan sütun azalabilir Yada şöyle yap şekeri adalet,karbonhidratı adalet,protein,sebze ye dozunda meyve ye geç saatte yeme boll su hem kilo gider hem süt olur Benim hep öyle oluyo su an önemsemiyorum 6 aydan sonra önemserim 7 kilom var eski kilomla aramda gider dert etmiyorum

kizlar yazdım mi farketmedim
dogum parası yatis bizim 300 ikincide 400 olan para bir ay olmuştu başvuru yaoali

En az 10 bez değiştiriyorum hepside kakali çok sık degistirdigim halde fena pişik oldu geciremiyorum
[/QUOTE]
sudocrem. tavsiye ederim canim
bide baya ıslak bezle sil kurula açık kalsın
galiba bez markası dokundu bu kadar siddetli pişige
Asiltutku

Seneye 10 gun tatil yapacagim cok kararliyim iki bebe ile ancak birsey anlarim

Aynen var ya şimdiden eşime sürekli otel fotoğrafları atıyorum Bilinçaltı bu fikre alışsın.

Bizde olduk bugün yıkayabilirsin dedi ebe

Bugün yıkamadım nolur nolmaz, yarın iki kere liflerim

Hamileyken yemedigim kadarini şimdi yiyorum. Gunlerdir hic kilo veremedim vucudum yemek istiyor demek ki. Ona engel olmayacagim.

Ya ben de. İlk on gün 7-8 kilo verdim, sonraki 10 gün 100 gram Emzirdikten sonra resmen gözüm dönüyor. Kayınvalidemin “Ne kadar da kilo vermeyen ve oğluma layık olmayan bir gelin” bakışları da işe yaramıyor maaalesef.

yikama 1 gun canim.

benim ev zaten kuzey. iyice serinledi. ben daha kiza kalin bisiler almadim. mecbur ust uste giydirdim .

Yıkamadım kuzum. Seni bebe danışmanım ilan ediyorum. Bizim ev de resmen serin, ne kadar babanne hırkası varsa giydirmeye başladım.

Ben de dogmdan sonra kendlgndn giden 10 kgyu ( ki bence çoğu odemdi kg degil) 40 gün ne istersem yicem modunda geri alcam diye korkyrm az kaldii

Gelsin yaz seneye yazin neredeyse yaslari dolmus olur. Guzel bir tatil olur ilk tatil rahat oluyor yuruyemedikleri. Oglum 6 aylikken gitmistik pek guzeldi koydugun yerde kaliyor. Sonrakiler hep bir kosusturmaca en zoru da kayak tatiliydi. Sogukta bebekle zor oluyor

Kızlar biz de bugün 28 günlük olduk. 3-4 gündür memede hırçınlaşma emip emip bırakma kafasını sürekli geri itme var. Süt fışkırarak çıkıyor üst üste yutkunup yetişemiyor öksürüyor.
Araştırdım biraz ön sütün fazla olması diyor. Sağıp normal akışa getirin diyor. Böyle bi şey yaşayan var mı? Sağdıktan sonra daha çok geliyor. Gece yarısı kalkıp meme terbiye etmek için sağım yapıyorum Nasıl olacak bu iş böyle
Oğlumda işe başlayınca sağmıştım bunda çok erken başladım Ön süt çok yararlı değilmiş sanırım çoğu yerde sağıp dökün diyor. Bazen 60-100 çıkıyor ikisinden de atsam kıyamıyorum ne yapsam sizce?
Eskiden memede uyur yerine koyardım 2 gecedir 1 aylık bebeği ayağımda sallıyorum çok üzülüyorum vicdan yapıyorum minicik bebek sallanmaz diye...
ama eşim bu akşam 1,5 saat uğraştı uyumadı ayağıma koydum uyudu.
Siz bulunduğunuz odada mı uyumaya bırakıyorsunuz? Mesela akşam 7-8-9 yemek yeniyor falan bebek nerde duruyoe? Ya da uyuyor? Gündüz Pusetle birlikte salona koyuyoruz orda uyuyor. Gece yatak odasındaki sepette uyuyor.

Kizlar iyi geceler
Bir sorum olacak sezeryan sonrasi ağda vs kisisel bakiminizi nasil yaptiniz? Benim bugun bir ay oldu dogum yapali agda yaptirmaya korkuyom dikisler nedeniyle
Valla canm ben Venüs 5 bıçak kullanıyorum hamilelikten beri. Uzun bir süre daha buna devam edeceğim sanırım. Bi de ağda epilasyon işi çıkartmayay

canim ben kendim de şunu farkettim ne kadar emmeye ara verirsek 3 5 saat o zamn on süt cogaliyo
gece b3nde sağıyorum ek gida ya geçince kullaniirm diye
gece emmeyince aynen dediğin gibi boğaza kaçma durumu çok oluyor
sanki gazi mi var acaba benim kiz gazi birikince emerken öyle yapiyo
biz yatasıya oturduğumuz odada duruyo gece yatarken odaya geciyoruz

Ben anne sutunun yaramadigina inanmiyorum yok onsut yok son sut anne sutu anne sutudur yaramayani yoktur 20 yil evvel pompa mi vardi anneler emziriyordu. Oglum hep yatak odasinda yatiyor uyuma islemi besiginde yapiliyor uyaniksa salondayiz yada ben neredeysem orada

bend3 sana katılıyorum canim yaramamasi gibi bi durum b3nced2 yok
anne sütü bebek.ucin en iyisi inslalah

Sakin dokme bence. Ise yaramasa uretmezdik onu. Ilk kez duyuyorum dokun denildigini. Bebegin ona da ihtiyaci var. Sutumuzun on kismi sulu olabilir ama bebegin suya da ihtiyaci var ve icinde bilmedigimiz nice maddeye.

K ktphncanne canim cok cok gecmis olsun sana bisey diimmi insanin basina ne geliyosa stresten geliyor... Kolit hastalihim stresten atak gecirdi ve daha kirkim cikmasan kolonoskopi olmak zorunda kaldim sonuc mu bu kafanin bedelini omur boyu odicem ilaciydi gunluk lavmaniydi meyveyi bile haslamam lazim... Gunleedir bunlarla ugrasiyorum o stresle sutum de azaldi zaten... Bizim zararimiz kendimize lutfen bu ameliyat senin icin bi milat olsun yani .... Rahwan gitsin demeyi, abuk subuk insanlari takmamayi ne zaman ogrenirsek o zaman bu beden saglamlasacak... Once kendimiz iyi oluxazki bu cocuklara bakabilelim

stresi bırakın cancagazlar demesi kolay yapması zor
bende yeni evliyken es tarafı yüzünden çok stres olsum sınır. hastası oldum
ama kendime geldim artik kimse üzülecek diye bisey düşünmüyorum bi cevap vereceksem animda veriyorum
üzmeyin canlarınızı sizin için kendiniz ve evlattan daha onemli si yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…