2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok mama değiştirmek de iyi değil.

Selam taze anneler. Oğlumu dün hastaneye götürdüm, 1 ayda 1850 gram almış nerdeyse, doktor mama verme sütun guzel yarıyor demekki dedi. Bizimkinin huysuzlanip sancilaninca da meme istedigini fark ettim bi kac gündür günün yarısından çoğunu memede gecirdigimiz icin süt kalmıyor bazen, iki gündür günde tek sefer mama veriyorum onu da içiyor. Insallah obez olmaz çocuğumun sonu ben bi zamanlar sutumun yaramadığını bu yuzden mama verdigimi söylemiştim, o da günde en fazla 3 yada 4 sefer 30 cc en fazla 60 cc seklinde. Demekki yariyormus, size demem o ki sakın emzirmekten vazgecmeyin, emzirdikce süt artar lafi bos degil.

Bu süreçte ailelerle ya da eşle sorun yaşamayan, kuytularda periyodik olarak ağlamayan minnoş lohusalar, hayat nasıl güzel mi? :’)
Benim o. Lohusalik teget gecti valla.birde obur ufaklik olunca gunler nasil geciyo anlamiyorum. Pekte lohusa olmaya firsat bulamadim aksam oglanlar yatinca vakit bulcamda o an kocada evde olcakta satascam. Annemde sagolsun yanyana oturuyoz kadin iki evi cekip ceviriyor ona mi cemkireyim

Benim sol gögsüm basından beri kör
Hani ayıp olmasın diye süt yapıyor resmen
Stres yapma cnm,emzirmeye devam et hepten körelmesin.
Benim de sağ taraf biraz daha az o yüzden uzun zaman emmezse sağ tarafla başlıyorum ki daha çok emsin daha çok süt gelsin diye.
Aynı yatakta yatma dışında oğlum da aynı. Yemek yerken de emziriyorum ya da kucağımda yiyorum
memeye alisan bebekler meme olmadan uyumuyor, emmek sadece aclik hissiyatini bastirmiyor bebegi sakinlestirip guvende hissettiriyor.
Ben o yüzden emziğe alıştırdım. Biraz zor oldu ama oldu ağzında atamayacağı şekilde emziğin arkasından destekledim. Öyle öyle alıştı

Son düzenleme:
Canım bebegıne zarar verırsın mıdesını genısletıyorsun sonra gerı donusu ıyı olmaz.ya cok kılo alır yurume donemı zayıflar derısı esner ya da onune alamazsn obez olur. Ben hıc ama vermedım tek gogus yetıyor bıle dusun ılk ay 1300 almıstı.

memurlarda durum nasil bilmiyorum ben ozel sektorde calisiyordum ozel sektorde sut parasi,cocuk parasi ve isgormezlik odenegi aliyoruz.

Bu süreçte ailelerle ya da eşle sorun yaşamayan, kuytularda periyodik olarak ağlamayan minnoş lohusalar, hayat nasıl güzel mi? :’)
Kedidir o kedi saka maka 43 gunluk olduk artik lohusalik mertebesini astim galiba ama yine de yan etkileei sueuyoor

Sanırım tarif ettiğin anne benim. Ama dün akşam eşimle azıcık gerildik. Oda çocuğa mama veriyordu. Bende uyandım yanına gittim git yat diyor. Bende çocuk ağlayınca yatamadım ona kızdı :)) Etrafımda ne kadar az insan olursa o kadar iyi oluyor. Lohusa 40 gün yalnız kalmaz lafını hiç duymazdan geldim. Ve ilk 10 günden sonra kendim iyi olunca her işimi kendim yaptım. Ve kim ne derse desin kendi bildiğim gibi yaptım, bebeğimize öyle baktım. O yüzden hayat güzel geçiyor :))

Son düzenleme:
sudocrem. tavsiye ederim canim
bide baya ıslak bezle sil kurula açık kalsın
galiba bez markası dokundu bu kadar siddetli pişige
Sudocrem sipariş verdim canm inşallah iyi gelir bez baştan beri aynı kullaniyorum sonradan pişik oldu geçirmedim iki gündür daha kötü oldu

Kesinlikle bende aynen dediklerini yaptım 22 yaşındayım ilk günden itibaren kimsenin kalmasını istemedim kendim baktım çocuğuma herşeyiyle kendim ilgilendim kimseyi kafama takmadım allah razı olsun annem ve kayınvalidemde karışmadılar anlayışlılar bu birazda etrafındaki kişilere bağlı çok şükür ben şanslıyım bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…