masalalh canim cok iyi kilo almış annesiHaftada en fazla 4 gece 30cc hipp combiotc veriyrm sütum dışında.
Cok mama değiştirmek de iyi değil.Smilac almıştım. Sanki tok tutmuyor gibi geldi. Evolvia denedim sma içiyor şimdi. Ama smilacta Palm yağı yok diğerlerinde var. O bakımdan smilac iyi gibi gelmişti. Golden goat denemedim de daha iyi ise ben de ona geçerim diye sordum. Açıkçası denk gelmesinden mi bilmem ama ben de smilac daha az gaz yaptı diye düşünüyorum. Bilemiyorum ki
Öyle bi lohusa var mı varsa müzeye kaldıralım ziyaret edelim parti kursun oy verelimBu süreçte ailelerle ya da eşle sorun yaşamayan, kuytularda periyodik olarak ağlamayan minnoş lohusalar, hayat nasıl güzel mi? :’)
Benim o. Lohusalik teget gecti valla.birde obur ufaklik olunca gunler nasil geciyo anlamiyorum. Pekte lohusa olmaya firsat bulamadim aksam oglanlar yatinca vakit bulcamda o an kocada evde olcakta satascam. Annemde sagolsun yanyana oturuyoz kadin iki evi cekip ceviriyor ona mi cemkireyimBu süreçte ailelerle ya da eşle sorun yaşamayan, kuytularda periyodik olarak ağlamayan minnoş lohusalar, hayat nasıl güzel mi? :’)
Benim de sağ taraf biraz daha azBenim sol gögsüm basından beri kör
Hani ayıp olmasın diye süt yapıyor resmen
Stres yapma cnm,emzirmeye devam et hepten körelmesin.
Aynı yatakta yatma dışında oğlum da aynı. Yemek yerken de emziriyorum ya da kucağımda yiyorumbenim kizim biraktigim an uyandigi icin her daim kucagimda uyuyor ya da uyanik. yemek yerken vs dizlerimde yatiyor. bazende ayakta yemek zorunda kaliyorum. wc ye beraber de gidiyoruz. yapcak bisi yook ne yazik ki. benden baskasinda durmadigi icin de esim uyutamiyr. odadaki minder de 5dk yattigi oluyor gun icinde. gece de ayni yataktayiz. yanimda uyuyor sukur. gece 12den sonra tabi bu uyuma.. demem o ki uzulme tatlim. her modelin huyu farkli...
emmede de gazdan dolayi emip basini geri atiyordur. sut cok gelince de yapiyorlar. ön sut su bakimindan ozellikle onemli. azcik elinle sagip ver memeyi bence derim.
Ben o yüzden emziğe alıştırdım. Biraz zor oldu ama oldumemeye alisan bebekler meme olmadan uyumuyor, emmek sadece aclik hissiyatini bastirmiyor bebegi sakinlestirip guvende hissettiriyor.
Minik kedi olunca büyümek istyor sanırımmasalalh canim cok iyi kilo almış annesi
Canım bebegıne zarar verırsın mıdesını genısletıyorsun sonra gerı donusu ıyı olmaz.ya cok kılo alır yurume donemı zayıflar derısı esner ya da onune alamazsn obez olur. Ben hıc ama vermedım tek gogus yetıyor bıle dusun ılk ay 1300 almıstı.Selam taze anneler. Oğlumu dün hastaneye götürdüm, 1 ayda 1850 gram almış nerdeyse, doktor mama verme sütun guzel yarıyor demekki dedi. Bizimkinin huysuzlanip sancilaninca da meme istedigini fark ettim bi kac gündür günün yarısından çoğunu memede gecirdigimiz icin süt kalmıyor bazen, iki gündür günde tek sefer mama veriyorum onu da içiyor. Insallah obez olmaz çocuğumun sonuben bi zamanlar sutumun yaramadığını bu yuzden mama verdigimi söylemiştim, o da günde en fazla 3 yada 4 sefer 30 cc en fazla 60 cc seklinde. Demekki yariyormus, size demem o ki sakın emzirmekten vazgecmeyin, emzirdikce süt artar lafi bos degil.
Guzeldir herhalBu süreçte ailelerle ya da eşle sorun yaşamayan, kuytularda periyodik olarak ağlamayan minnoş lohusalar, hayat nasıl güzel mi? :’)
memurlarda durum nasil bilmiyorum ben ozel sektorde calisiyordum ozel sektorde sut parasi,cocuk parasi ve isgormezlik odenegi aliyoruz.Aynen canm ben de öyle yapmaya çalışıyorum artık. Sana ne sorucam 2 yerden para alıncak yazılmıştı burada. Aile bakanlığından olan 400 tl ti aldık. Değerli içim eşim SGK ya gitmişti eşiniz memur olduğu için herhangi bir ödeme yok SGK lı çalışan olsaydım olurdu demiş, Bilgin var mı ?
Kedidir o kediBu süreçte ailelerle ya da eşle sorun yaşamayan, kuytularda periyodik olarak ağlamayan minnoş lohusalar, hayat nasıl güzel mi? :’)
Varsa öpmek istiyorum, nerde o lohusaBu süreçte ailelerle ya da eşle sorun yaşamayan, kuytularda periyodik olarak ağlamayan minnoş lohusalar, hayat nasıl güzel mi? :’)
Sanırım tarif ettiğin anne benim. Ama dün akşam eşimle azıcık gerildik. Oda çocuğa mama veriyordu. Bende uyandım yanına gittim git yat diyor. Bende çocuk ağlayınca yatamadım ona kızdı :)) Etrafımda ne kadar az insan olursa o kadar iyi oluyor. Lohusa 40 gün yalnız kalmaz lafını hiç duymazdan geldim. Ve ilk 10 günden sonra kendim iyi olunca her işimi kendim yaptım. Ve kim ne derse desin kendi bildiğim gibi yaptım, bebeğimize öyle baktım. O yüzden hayat güzel geçiyor :))Bu süreçte ailelerle ya da eşle sorun yaşamayan, kuytularda periyodik olarak ağlamayan minnoş lohusalar, hayat nasıl güzel mi? :’)
Benim o benim maşallah diyimBu süreçte ailelerle ya da eşle sorun yaşamayan, kuytularda periyodik olarak ağlamayan minnoş lohusalar, hayat nasıl güzel mi? :’)
Sudocrem sipariş verdim canm inşallah iyi gelir bez baştan beri aynı kullaniyorum sonradan pişik oldu geçirmedim iki gündür daha kötü oldusudocrem. tavsiye ederim canim
bide baya ıslak bezle sil kurula açık kalsın
galiba bez markası dokundu bu kadar siddetli pişige
Kesinlikle bende aynen dediklerini yaptım 22 yaşındayım ilk günden itibaren kimsenin kalmasını istemedim kendim baktım çocuğuma herşeyiyle kendim ilgilendim kimseyi kafama takmadım allah razı olsun annem ve kayınvalidemde karışmadılar anlayışlılar bu birazda etrafındaki kişilere bağlı çok şükür ben şanslıyım bu konudaSanırım tarif ettiğin anne benim. Ama dün akşam eşimle azıcık gerildik. Oda çocuğa mama veriyordu. Bende uyandım yanına gittim git yat diyor. Bende çocuk ağlayınca yatamadım ona kızdı :)) Etrafımda ne kadar az insan olursa o kadar iyi oluyor. Lohusa 40 gün yalnız kalmaz lafını hiç duymazdan geldim. Ve ilk 10 günden sonra kendim iyi olunca her işimi kendim yaptım. Ve kim ne derse desin kendi bildiğim gibi yaptım, bebeğimize öyle baktım. O yüzden hayat güzel geçiyor :))
Ayy kıyamam baharat faln mı yedin cnm?En az 10 bez değiştiriyorum hepside kakali çok sık degistirdigim halde fena pişik oldu geciremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?