2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu süreçte ailelerle ya da eşle sorun yaşamayan, kuytularda periyodik olarak ağlamayan minnoş lohusalar, hayat nasıl güzel mi? :’)
69 yaşında zor merdiven çıkan anneme saracak değilim ya rutin arada eşime sardım tabiiOnun dışında lohusa olacak vaktim olamadi 3 çocukla sıkıysa lohusa ol

kizlar ybb düşünüp de zor gek3n varsa tavsiye ederim hiç zor değilmiş
çevreye atık çıkarmamak
çocuğumun rahatı çok hoşuma gitti
ben köyde aşıyorum bezleri ve diğer çöpleri çevreye bırakıyorduk hep hayvanlar deşip getiriyordu çevreye bu sefer bez atmadığım için mutluyum
bazı gecele kizima normal bez takıyorum sabaha kadr kizariyo poposu

yani yapamam zor olur diye düşünen varsa gayet kolay tavsiye ederim

Canim benim sütüm bi donem azaldı ve bebegimin sarılık degeri de coktu ac kalmamasi icin mecbur mama başladık. Kontolde kilosu böyle çıkınca bende korktum. Doktor mama verme dedi vermiyorum normalde 5 gündür felan da. Dün sütüm azdi emdi emdi uyumadi huysuzlandi mamayi verince uyudu. Günde 1 kez doymadigini anlayinca veriyorum. Yoksa aşırı kilolu bebek iyi degil tabiki

Kesinlikle canım. Bende öyle şanslıyım çok müdahale eden olmadı bana da. Ama şu var anne kendisi ruhen ve bedenen iyi olduğunda çocuğuna çok daha iyi bakıyor. Benim sezaryan oldu doğumum. Sonrasında boynum tutuldu. Tam iyileşine kadar bebeğimle tam ilgilenemedim. Ama şimdi hem bebeğe bakıyorum. Hemde evin yapabildiğim kadar işini yapıyorum. eşimde çok büyük destekçim. Hem bebekle ilgileniyor. Hemde ev işine yardımcı oluyor :)

5 saat uyumayan bebek mi olur? Bebeksin sen uyuyunca buyuycen. Meme ucum kalmadi artık sizlere ömür. Derin dalamiyor sürekli uyaniyor, zaten cok az uyumaya teşebbüs etti genelde agladi ve kustu.
Yarım kundak denedin mi? Benimkinde bazen işe yarıyor, yarım kundaklayıp emzirip uyutuyorum, daha derin uyuyor o zaman. Ama bazen sinirleniyor o zaman çok inatlaşmıyorum kundak konusunda. Senin bebe daha küçük ama sen daha başarılı olabilirsin.

5 saat uyumayan bebek mi olur? Bebeksin sen uyuyunca buyuycen. Meme ucum kalmadi artık sizlere ömür. Derin dalamiyor sürekli uyaniyor, zaten cok az uyumaya teşebbüs etti genelde agladi ve kustu.
Bebeğim ellerini kundak yapınca daha derin uyuyor. Diğer türlü elleri titrese uyanıyor, bazen sıçrayarak uyanıyor geri uykuya dalamıyor.

benimki dün sabahtan akşama kadar 13 saat hiç uyumadı bende uykuda büyü dedim ama dinlemedi benim meme ucu da kopmak üzere az kaldı çocuğum kan emiyor bazen
sonunda bebisi emzige alistirdim her defasinda midesi bulaniyordu. aglarken verdim agzina o cikardi ben taktim zorla zorlaya alistirdim
benimkide direniyo ama alışmaya başladı yavaştan emziğe
Ben yapamam ya..bide nasıl kullanıyor hiç bilmiyorum günde 10 kere nasıl olcak nasıl yikanp Kurucak

Normalde yapıyorum da bugünkü derdi o değildi, genelde uyuyunca yada mamadan sonra o sakinlik çökünce yapiyorum, bugün hic dalmadi ki uykuya. Bazen duruyor kundakta bazen istemiyor, cok inatlasmiyorum.
Bebeğim ellerini kundak yapınca daha derin uyuyor. Diğer türlü elleri titrese uyanıyor, bazen sıçrayarak uyanıyor geri uykuya dalamıyor.
Onu daha kucukken yapiyordu, kendi eline uyanma isi pek kalmadi
Bizimki sabah 10 da uyanmisti halen uyumadi 12 saat
Senin durumun daha aciymis

Bizimki sabah 10 da uyanmisti halen uyumadi 12 saat
Aynen benimki de neredeyse 12 saat uyumuyor. Ayağımda sallamıcam diyordum ama uyumayınca sallamaya başladım. Emzirdikten sonra ayağıma alıyorum çok yavaş sallıyorum. Uyandıkça sallamaya devam ediyorum. Başka türlü uyuyacağı yok. Bari böyle uyusun diyorum. Sonuçta küçücük bebiş uyuması lazım

Kahve hic icmiyorum cayda eskiye gore az normal insana gore hala fazla olabilir. Cay kahve cok severim ama kafein sute gecer diye icmiyorum
bi kac yıl önce biriyle karşılaşmıştım bi yaşında bebeği vardı hiç çay içmedi
bende şimdi suçluluk hissediyorum bazen çok içiyorum diye

Geceleri uyuyayım uykumu alayım diye sütümü sagip veriyorum emzirirsem çok oyalaniyor ve uyumuyor sizce kötü mü yapiyorum

Geceleri uyuyayım uykumu alayım diye sütümü sagip veriyorum emzirirsem çok oyalaniyor ve uyumuyor sizce kötü mü yapiyorum
Canım benimki de çoğu gece kendine gelemiyor emmek için mecbur sağıp veriyorum sagmak bana daha zor geliyor ne kadar steril etsem anne memesi gibi değil sonuçta.
Senin soruna geleck olursam arasında kaç dakika fark ediyor mesela 10 15 dakika ise ve en fazla 2 3 kere kalkiyorsam ben olsam emzirirdim kötü yapmıyorsun tabi ki kendini asla yaptgn şeyler için kötü hissetme anayizzz bizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…