Şimdi benim bebe memeyi tam bosaltamiyor galiba o yüzden emdiği yetmiyor ona ,biraz uyuyup uyanır ,gündüz de mesela yarım saat emse ardından huzursuz olsa yine sagdigim sütü veriyorum .hiç anlamadım bu işiCanım benimki de çoğu gece kendine gelemiyor emmek için mecbur sağıp veriyorum sagmak bana daha zor geliyor ne kadar steril etsem anne memesi gibi değil sonuçta.
Senin soruna geleck olursam arasında kaç dakika fark ediyor mesela 10 15 dakika ise ve en fazla 2 3 kere kalkiyorsam ben olsam emzirirdim kötü yapmıyorsun tabi ki kendini asla yaptgn şeyler için kötü hissetme anayizzz bizz
Tatlım anne sütü bebegin midesinde normal şartta yarim saat kalıyormuş mama ise 2 saat.Şimdi benim bebe memeyi tam bosaltamiyor galiba o yüzden emdiği yetmiyor ona ,biraz uyuyup uyanır ,gündüz de mesela yarım saat emse ardından huzursuz olsa yine sagdigim sütü veriyorum .hiç anlamadım bu işi
Ay bende gece yatmadan veriyorum sonrakileri hiç uyanmadan biberonla içerek uyuyo ozaman ben de mi kendimi simartiyorum hiç bu açıdan bakmadimTatlım anne sütü bebegin midesinde normal şartta yarim saat kalıyormuş mama ise 2 saat.
Ben gece yatmadan önce 30cc mama veriyorum haftada 4 gece. Neden çünkü uykuya geçemiyor habire emmek istyr uyku konusu ona da bana da eziyt oluyor.
Uykusu düzene girdikçe inşallah o 4 geceyi de vermem de ama kendimi mama verdgmde bilr kötü hisstmyrm. Çünkü ben kendimi öylesne pskljiye sokmsm ki 9 ay boyunca şuan kendimi üzmüşüm diye kendimi simartiyorum
günaydın. gazı varsa huzursuz olur reflüsü varsa huzursuz olabilir idrar yolu enfeksiyonu başladıysa huzursuz olabilir... sorun ne onu bulman lazım ? neden enfeksiyon var düşüncesi var sizde?Ya tecrubeli anneler cocuk cok huzrsuz agliyo devamli enfeksiyon vs olsa atesi yuksek mi olurdu bilen var mi
Ateşi vs yoksa burnu tıkalı değilse büyük ihtimal gazı çoktur ondandır canım geçmiş olsunYa tecrubeli anneler cocuk cok huzrsuz agliyo devamli enfeksiyon vs olsa atesi yuksek mi olurdu bilen var mi
yok yavrum. uyumazgiller bizimkiler. gece 1.30da yattim. 3.00te kalktik. 5te geri yat 7.30da kalk. toplam 4 saat uyku. tum gune nasil yetecek bakalimAaaaa demek benim durumukdaninsanlarda var... Uyusunda buyusun ninni diyoruk bizimki uyumadan buyuyor
temiz sonuc alirsin insallah.Kızlar Leon el ve ayak altı sarı renk için doktora gdcgm bugün belki sarılık konusu gündeme gelebilirmiş. Gitmişken d vitamine de baktrcgm yazarım sonucu.
Enfeksiyonda da gazi varmis gbi oluyomus uyumuyomus diye okudum ona yordum acikcasigünaydın. gazı varsa huzursuz olur reflüsü varsa huzursuz olabilir idrar yolu enfeksiyonu başladıysa huzursuz olabilir... sorun ne onu bulman lazım ? neden enfeksiyon var düşüncesi var sizde?
bizde de durum ayni 2 saate bir süt için uyanıyor gece gündüz uykusu sabah 7 den 10 kadar sonrası uyku yok . uyuduğu saatlerde ben zaten işteyim.. 4 saatlik uyku il egeciyor her günüm bazen 4 saat bile uyuyamıyorum ama gecici bir süre diye düşünüp kendimi avutuyorum :) sunun surasında 6 yaşa ne kaldı :))yok yavrum. uyumazgiller bizimkiler. gece 1.30da yattim. 3.00te kalktik. 5te geri yat 7.30da kalk. toplam 4 saat uyku. tum gune nasil yetecek bakalim
temiz sonuc alirsin insallah.
idrar yolu enfeksiyonunda evet ayni tepkiyi veriyor bebek. için rahat olsun diye idrar testi yaptırabilirsin. bebişin kız mı erkek mi bilmiyorum. ama kızlarda almak daha zor bizim böbrek kanalında sorun olduğundan sürekli test yapıyoruz önerim poşeti yapışdırdıktan sonra bezi kapatma yanında durup cişini yapmasını beklemek başka türlü alınmıyor kızlarda...Enfeksiyonda da gazi varmis gbi oluyomus uyumuyomus diye okudum ona yordum acikcasi
Yok erkek bebek valla devlette nasil oluyor nasil idrar aliyolar onu da bilmiyorum insallah o plastik kaplari vermiyolardiridrar yolu enfeksiyonunda evet ayni tepkiyi veriyor bebek. için rahat olsun diye idrar testi yaptırabilirsin. bebişin kız mı erkek mi bilmiyorum. ama kızlarda almak daha zor bizim böbrek kanalında sorun olduğundan sürekli test yapıyoruz önerim poşeti yapışdırdıktan sonra bezi kapatma yanında durup cişini yapmasını beklemek başka türlü alınmıyor kızlarda...
Sagolasin canim ya ates hep olmuyomus diye suphelenmeye basladim iyceAteşi vs yoksa burnu tıkalı değilse büyük ihtimal gazı çoktur ondandır canım geçmiş olsun
yk canım bebeklerin poşet şeklinde oluyor erkek bebeklerde daha kolay alınıyor idrar örneği rahat ol :)Yok erkek bebek valla devlette nasil oluyor nasil idrar aliyolar onu da bilmiyorum insallah o plastik kaplari vermiyolardir
bizde de abi var. dolayisiyla gunduz yatmak mumkun degil. kizim uyudugunda bile kucagimdan inmiyor. surda 4 aya ne kaldi...bizde de durum ayni 2 saate bir süt için uyanıyor gece gündüz uykusu sabah 7 den 10 kadar sonrası uyku yok . uyuduğu saatlerde ben zaten işteyim.. 4 saatlik uyku il egeciyor her günüm bazen 4 saat bile uyuyamıyorum ama gecici bir süre diye düşünüp kendimi avutuyorum :) sunun surasında 6 yaşa ne kaldı :))
bizimde ablamız var ) çok iyi anlıyorum seni:) yaşımız 7 di ama kıskanclık fena emzirirken oyun oynuyorum :))bizde de abi var. dolayisiyla gunduz yatmak mumkun degil. kizim uyudugunda bile kucagimdan inmiyor. surda 4 aya ne kaldi...
E devlette hangi başlıktan? Ben bulamadım da.Benim hesaplanmis e devletten baktim ama henuz yatmamis...
Yok tatlım mama olayı için demisim gibi algıladim ben de okurken ama o olay için sadece kötü hisstmdgmi söyledim simartmak başka şeyler için yapyrm.Ay bende gece yatmadan veriyorum sonrakileri hiç uyanmadan biberonla içerek uyuyo ozaman ben de mi kendimi simartiyorum hiç bu açıdan bakmadim
Ay sefan olsun canim acil benimde biseyler yapmam lazımYok tatlım mama olayı için demisim gibi algıladim ben de okurken ama o olay için sadece kötü hisstmdgmi söyledim simartmak başka şeyler için yapyrm.
Masaj havuz spa konsept foto v.b aklıma ne gelirse gereksiz dedgm her şeyi yapyrm kendime ve cocugmaerken gelince 17 gün Leon deniz kenarı hamile çekimi yaptramadm diye içim içimi yedi lohusa psk. Ile dedim aklımda hiç bisey kalmasın
Ay sefan olsun canim acil benimde biseyler yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?