- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Biz hep oyleyiz gaz gaz 11 /7 uyumadi 10da kalkti şimdi zorla uyutmaya calisiyorum sonucu yazsana ne dicek doktorudg06 gunduz hic uyumadi dun gecede sadece 12 ile 4 arasi uyudu bu durum anormal sanirim yarina doktor randevusu var uyurken surekli aci ceker gbi hareket yapiyo bi tuhaflik war ama
kızımda da ayni durum vardı sonucumuz reflü ve gaz ...udg06 gunduz hic uyumadi dun gecede sadece 12 ile 4 arasi uyudu bu durum anormal sanirim yarina doktor randevusu var uyurken surekli aci ceker gbi hareket yapiyo bi tuhaflik war ama
Tamam canim yazayim umarim gazdir eger idrar yoluysa skintiBiz hep oyleyiz gaz gaz 11 /7 uyumadi 10da kalkti şimdi zorla uyutmaya calisiyorum sonucu yazsana ne dicek doktor
biz ates topigindeydik..oradan da hatirliyrm.bizimde ablamız var ) çok iyi anlıyorum seni:) yaşımız 7 di ama kıskanclık fena emzirirken oyun oynuyorum :))
Cok karisikmis bunisler valla...kızımda da ayni durum vardı sonucumuz reflü ve gaz ...
Bende öyle yapıyorum bu sayede sabah kalkınca iki biberonluk süt sağabiliyorum. Bence böyle ufak rahatlıklar yapmalıyızGeceleri uyuyayım uykumu alayım diye sütümü sagip veriyorum emzirirsem çok oyalaniyor ve uyumuyor sizce kötü mü yapiyorum
aa evet bende bu nick bana yabancı gelmiyor diyordum :) ilk kızımın tablosu hala duruyor. ikinci kızımda takip yapamadıgım ay kaldım hamile :) onun yokbiz ates topigindeydik..oradan da hatirliyrm.
Bir götür bakalım için rahat eder en azından. BaZen çok huzursuz oluyorlar sadece gaz kolik vb nedenlerle de. Hafif üşüttüyse karnı falan ağrıyor. Bilemiyorum ki. Tahlil yaptırırsan bir şey varsa atlamamış olursun tabiki. Geçmiş olsun canımudg06 gunduz hic uyumadi dun gecede sadece 12 ile 4 arasi uyudu bu durum anormal sanirim yarina doktor randevusu var uyurken surekli aci ceker gbi hareket yapiyo bi tuhaflik war ama
Sagolasin canim gideyim en iyisiBir götür bakalım için rahat eder en azından. BaZen çok huzursuz oluyorlar sadece gaz kolik vb nedenlerle de. Hafif üşüttüyse karnı falan ağrıyor. Bilemiyorum ki. Tahlil yaptırırsan bir şey varsa atlamamış olursun tabiki. Geçmiş olsun canım
Benmkide öyle cnm doktra sor bakalm mantıklı bi açıklaması varmı benimki hep aynı en fazla geceleri 1 saat uyuyor oda arada uyanıyor sürekli huzursuzluk varudg06 gunduz hic uyumadi dun gecede sadece 12 ile 4 arasi uyudu bu durum anormal sanirim yarina doktor randevusu var uyurken surekli aci ceker gbi hareket yapiyo bi tuhaflik war ama
Allah yan yarina randevum var aglamasindan moralim cok bozuldu ve migrenden dun gece kafami duvarlara vurdum karanlik odalara geciyorum Allah im gecmiyoe... Migren ilacimi alicam emsirmede kullanilamiyomus kafaminsariyorum bagliyorum olmuyor olmuyor banyoya girdim ciktim en son baktim gozumunnustu sismis migrenden esim bir kac saat bakabildi biraz dindi...Benmkide öyle cnm doktra sor bakalm mantıklı bi açıklaması varmı benimki hep aynı en fazla geceleri 1 saat uyuyor oda arada uyanıyor sürekli huzursuzluk var
Onu ben yapamadim biliyo musun
Ya fotoyu indirdim de ekleyemedim nedense. Google a ters emzirme diye yazinca vucudu koltuk altinda olan pozisyon.Nasil bisey herkes banada diyor mastit icin atarmisiniz foto
Naber ananas?Kızlar merhaba uzun bir aradan sonrasize bir sorum var
Gaz damlasını nasıl kullanıyorsunuz? sadece gazi olduğu zamanlarda mi yoksa düzenli olarak her gün veriyor musunuz?
O damlalar duzenli kullanilmasi gerekiyor. Hatta etkisi bir hafta sonra falan basliyor hemen ise yaramadi diyip birakmamak lazimKızlar merhaba uzun bir aradan sonrasize bir sorum var
Gaz damlasını nasıl kullanıyorsunuz? sadece gazi olduğu zamanlarda mi yoksa düzenli olarak her gün veriyor musunuz?
Bebeğin gaz sancılari ile bogusuyoruz, kivrandiriyor çocuğu ya çok üzülüyorum. ne güzel gidiyorduk nerden çıktı bu şimdiNaber ananas?
Yeni basladim ben, doktor pazartesi verdi daha, 6 saatte 1 8 damla bizimki sap simplex. Düzenli verilecek.
Bir haftada mi gösteriyormus amaninO damlalar duzenli kullanilmasi gerekiyor. Hatta etkisi bir hafta sonra falan basliyor hemen ise yaramadi diyip birakmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?