2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
udg06 gunduz hic uyumadi dun gecede sadece 12 ile 4 arasi uyudu bu durum anormal sanirim yarina doktor randevusu var uyurken surekli aci ceker gbi hareket yapiyo bi tuhaflik war ama
Biz hep oyleyiz gaz gaz 11 /7 uyumadi 10da kalkti şimdi zorla uyutmaya calisiyorum sonucu yazsana ne dicek doktor

udg06 gunduz hic uyumadi dun gecede sadece 12 ile 4 arasi uyudu bu durum anormal sanirim yarina doktor randevusu var uyurken surekli aci ceker gbi hareket yapiyo bi tuhaflik war ama
Bir götür bakalım için rahat eder en azından. BaZen çok huzursuz oluyorlar sadece gaz kolik vb nedenlerle de. Hafif üşüttüyse karnı falan ağrıyor. Bilemiyorum ki. Tahlil yaptırırsan bir şey varsa atlamamış olursun tabiki. Geçmiş olsun canım

Sagolasin canim gideyim en iyisi

Benmkide öyle cnm doktra sor bakalm mantıklı bi açıklaması varmı benimki hep aynı en fazla geceleri 1 saat uyuyor oda arada uyanıyor sürekli huzursuzluk var

Benmkide öyle cnm doktra sor bakalm mantıklı bi açıklaması varmı benimki hep aynı en fazla geceleri 1 saat uyuyor oda arada uyanıyor sürekli huzursuzluk var
Allah yan yarina randevum var aglamasindan moralim cok bozuldu ve migrenden dun gece kafami duvarlara vurdum karanlik odalara geciyorum Allah im gecmiyoe... Migren ilacimi alicam emsirmede kullanilamiyomus kafaminsariyorum bagliyorum olmuyor olmuyor banyoya girdim ciktim en son baktim gozumunnustu sismis migrenden esim bir kac saat bakabildi biraz dindi...

I ikuayko Allah senden razi olsun su ters emzirme diye yazmistin hatirliyo msn cocuk bi turlu emmiyodu bi tek onla emdi 3. Gunun sonunda
Onu ben yapamadim biliyo musun bi gece memeyle kavga etti yine 4.gun mu artık hatirlamiyorum dedim ters emzireyim, yok anam almadi.
Nasil bisey herkes banada diyor mastit icin atarmisiniz foto
Ya fotoyu indirdim de ekleyemedim nedense. Google a ters emzirme diye yazinca vucudu koltuk altinda olan pozisyon.

Kızlar merhaba uzun bir aradan sonra size bir sorum var
Gaz damlasını nasıl kullanıyorsunuz? sadece gazi olduğu zamanlarda mi yoksa düzenli olarak her gün veriyor musunuz?

Gaz damlasını nasıl kullanıyorsunuz? sadece gazi olduğu zamanlarda mi yoksa düzenli olarak her gün veriyor musunuz?
Naber ananas?
Yeni basladim ben, doktor pazartesi verdi daha, 6 saatte 1 8 damla bizimki sap simplex. Düzenli verilecek.

O damlalar duzenli kullanilmasi gerekiyor. Hatta etkisi bir hafta sonra falan basliyor hemen ise yaramadi diyip birakmamak lazim

Naber ananas?
Yeni basladim ben, doktor pazartesi verdi daha, 6 saatte 1 8 damla bizimki sap simplex. Düzenli verilecek.
Bebeğin gaz sancılari ile bogusuyoruz, kivrandiriyor çocuğu ya çok üzülüyorum. ne güzel gidiyorduk nerden çıktı bu şimdi

6 saatte bir 8 damla, ben de öyle yapayım o zaman
Ben de sap simplex aldım.

O damlalar duzenli kullanilmasi gerekiyor. Hatta etkisi bir hafta sonra falan basliyor hemen ise yaramadi diyip birakmamak lazim
Bir haftada mi gösteriyormus amanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…