2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar 2. Ay aşılarını olan varmı ? Huysuzluk yaptımı ateş yok ama aşırı huysuz saatlerdir kucagımda çok ağlıyor
O aşı verem aşısı değil mi? Of yapar huzursuzluk hatta gece ateş de yapabilir. İnşallah yapmaz ama. 2 gün kadar çekeceğiz o huzursuzluğu. İlk oğlumda aşılar kabusum olmuştu. Ona yapmayın bana yapın tohtor beyyyy diye bağırasım geliyordu.

Aynen verem aşısı ilk oğlumda hiç bişey olmamıştı bu resmen inliyor çocuk ikigünmü sürüyorrrr offfff

Cok gecmis olsn cnm çok zor gercekten Rabbim şifa versin inşallah çok uzun sürmez bu durum benmde cuma günüm randevum var

Kızlar bugün bir bilgi duydum bennsok hamile olmayn bir kadinn bile sağma ve bir ılac varmış onunla sutu oluyormuş
Onların olusuyorsa bu emzırenlerın neden kesılıyor ya da sütlerı az. Bende duydum ama sacma geldı oyle olsa aferdersınz fantezı yapanlar var baya akması lazım

Geceleri uyuyayım uykumu alayım diye sütümü sagip veriyorum emzirirsem çok oyalaniyor ve uyumuyor sizce kötü mü yapiyorum
Bendede ayni sorular hep bazen 3 4 saat uyuyo uyandirmaya kiyamiyom bende uyuyorum sik emzirirsen sutun artar diyorlar emzirmek icin uyandirmadim diye suclu hissediyom vs... celiskiler lohusa kafasi

Kuzum kimyonu demleyip içiriyorum ıkınmasına bile gerek kalmıyo çok güzel gaz çıkarıyo

Kızlar iyi akşamlar, d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorumuz dvit3 vermişti yarıya indik fakat değiştirmek istiyorum özellikle bunlar arasında kullanıp memnun kaldığınız var mı? Bazısı kabızlık yapıyormuş bazısının tadı çok kötüymüş vs öneriniz nedir

Ocean vitamin d3 kullaniyorum gittigim 2 doktorda bunu onerdi kabizlik yapmadi tadina bakmadim

Kızlar bugün 40ımız çıkıyo. Yalnız bebenin kaka sayısında belirgin azalma var. Günde2 kez kaka yapan cocuk 1bucuk günde bir yapmaya başladı.normal mi bu
Bizim 2.ay bitti normal canım hatta bazen hiç yapmıyor :) ertesi gün sabaha karşı yapıyor ilk zamanlar her emzirmeden sonra yapıyordu Normal yani

Kızım sakin bir bebekti ikinci kesin ağzımıza edecek derken bu kadarını beklemiyordum ya zaten bütün gün uyumuyor. Akşam da değil uyumamak bütün akşam ağladı. Ne kucakta, ne omuzda hiç bir yerde durmadı. Gazı yok. Karnı tok. Anlamadım neden ağladı. Bir tek memede sakinleşti. Ee misafir de var bütün akşam memede nasıl duracak. En sonun taktım emzirme örtüsünü. Oturdum misafirlerle. o memede uyudu ben de muhabbet ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…