2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ocean.canım

Herkese bir tane vuruyor iste benim ilk oglum cok aglak gazli bir bebekti 6 ay agladi ilk 3 ay butun gun sonraki 3 ay gunde 4 5 saat. Bu oglum daha sakin bir bebek buda agliyor tamam elbet aglayacak ama genel olarak sakin. Bazen oglum cok agliyor diyince eee bebek o aglar diyenler evime gelince arkalarina bakmadan kaciyorlardi

Onu görüp oturan misafir de neyse demiyim bisey
Hayırlı olsna gelen saatlerce oturuyor gitmiyor deli oluyorm

Onu görüp oturan misafir de neyse demiyim bisey
Hayırlı olsna gelen saatlerce oturuyor gitmiyor deli oluyorm
Yok gelenler arkadaşımızdı. Onlar kahveye gelelim çok oturmayız bebiş küçük daha dediler. Ben çaya gelin demiştim. Kendim kaşındım yani yine de çok oturmadılar zaten.

Bizim doktor newvit verdi icinde z. Yagi var sadece katki maddesi yok. tadi da z. Yagi tadi. Ben memnunum sabahlarj veriyorum kakasini da yaptiriyo

Kızlar 2. Ay aşılarını olan varmı ? Huysuzluk yaptımı ateş yok ama aşırı huysuz saatlerdir kucagımda çok ağlıyor
Off kiyamam ya bende o aşı gününü korkuyla bekliyorum haftaya yaptırıcaz asiya giderken oncesinde calpol vermeyi dusunuyorum cevremdekiler bunu onerdi bakalim.

Yok gelenler arkadaşımızdı. Onlar kahveye gelelim çok oturmayız bebiş küçük daha dediler. Ben çaya gelin demiştim. Kendim kaşındım yani yine de çok oturmadılar zaten.
Bizim hastane kabus gibiydi
Gelen gitmiyor,biribirini hic tanımayan insanlar bir muhabbet
Biara annemle bakakaldık oda da 10-12 kisi muhabbet ediyor
Eve de aynı gelen saatlerce oturuyordu fenaydı

Dün gece 4de uyudu Leon tam 40imiz çıktığı gün korkyrm ki hep böyle olacak. Ilk kez mamasına da gaz ilacinkoydum ama bana msn demedi dedgn gbi sadece memede sakinleşti ve emip kustu hep

Bende sezeryan sonrası çok şiddetli baş ağrısı yaşadım çok zordu. Eşim benim elim kolum gücüm kuvvetim iyi ki var

Off kiyamam ya bende o aşı gününü korkuyla bekliyorum haftaya yaptırıcaz asiya giderken oncesinde calpol vermeyi dusunuyorum cevremdekiler bunu onerdi bakalim.
Sağlık ocağındakiler de aşı öncesinde ateş düşürücü vermeyin sonra çıkarsa verin diye özellikle söylediler.
Bizim hastane kabus gibiydi
Gelen gitmiyor,biribirini hic tanımayan insanlar bir muhabbet
Biara annemle bakakaldık oda da 10-12 kisi muhabbet ediyor
Eve de aynı gelen saatlerce oturuyordu fenaydı
Ben bayramda erken doğum yapınca hastaneye de çok yakınlar dışında gelen olmadı. Şanslıydım yani

Aslinda o daha mantkli. Sonuçta virus veriliyo ates cikmali ki vucut savassin ve bagisiklik kazansin diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…