Ocean.canımKızlar iyi akşamlar, d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorumuz dvit3 vermişti yarıya indik fakat değiştirmek istiyorum özellikle bunlar arasında kullanıp memnun kaldığınız var mı? Bazısı kabızlık yapıyormuş bazısının tadı çok kötüymüş vs öneriniz nedir
Eki Görüntüle 2308995
Herkese bir tane vuruyor iste benim ilk oglum cok aglak gazli bir bebekti 6 ay agladi ilk 3 ay butun gun sonraki 3 ay gunde 4 5 saat. Bu oglum daha sakin bir bebek buda agliyor tamam elbet aglayacak ama genel olarak sakin. Bazen oglum cok agliyor diyince eee bebek o aglar diyenler evime gelince arkalarina bakmadan kaciyorlardiKızım sakin bir bebekti ikinci kesin ağzımıza edecek derken bu kadarını beklemiyordum yazaten bütün gün uyumuyor. Akşam da değil uyumamak bütün akşam ağladı. Ne kucakta, ne omuzda hiç bir yerde durmadı. Gazı yok. Karnı tok. Anlamadım neden ağladı. Bir tek memede sakinleşti. Ee misafir de var bütün akşam memede nasıl duracak. En sonun taktım emzirme örtüsünü. Oturdum misafirlerle. o memede uyudu ben de muhabbet ettim
Cay kahvaltıda iciyorm acık ama kahve türk kahvesi iciyorm valla günde 2 tanekizlar cay kahve tuketimizn nasil ben cok iciyorum bebege zarari olurmu sizc3
Onu görüp oturan misafir de neyse demiyim biseyKızım sakin bir bebekti ikinci kesin ağzımıza edecek derken bu kadarını beklemiyordum yazaten bütün gün uyumuyor. Akşam da değil uyumamak bütün akşam ağladı. Ne kucakta, ne omuzda hiç bir yerde durmadı. Gazı yok. Karnı tok. Anlamadım neden ağladı. Bir tek memede sakinleşti. Ee misafir de var bütün akşam memede nasıl duracak. En sonun taktım emzirme örtüsünü. Oturdum misafirlerle. o memede uyudu ben de muhabbet ettim
Ben humananın rezene çayınıda veriyorum onun içine 5 6 çay kaşığı koyuyorum canımKac kasik veriyosun canim
Yok gelenler arkadaşımızdı. Onlar kahveye gelelim çok oturmayız bebiş küçük daha dediler. Ben çaya gelin demiştim. Kendim kaşındım yaniOnu görüp oturan misafir de neyse demiyim bisey
Hayırlı olsna gelen saatlerce oturuyor gitmiyor deli oluyorm
Bizim doktor newvit verdi icinde z. Yagi var sadece katki maddesi yok. tadi da z. Yagi tadi. Ben memnunum sabahlarj veriyorum kakasini da yaptiriyoKızlar iyi akşamlar, d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorumuz dvit3 vermişti yarıya indik fakat değiştirmek istiyorum özellikle bunlar arasında kullanıp memnun kaldığınız var mı? Bazısı kabızlık yapıyormuş bazısının tadı çok kötüymüş vs öneriniz nedir
Eki Görüntüle 2308995
Off kiyamam yaKızlar 2. Ay aşılarını olan varmı ? Huysuzluk yaptımı ateş yok ama aşırı huysuz saatlerdir kucagımda çok ağlıyor
Bizim hastane kabus gibiydiYok gelenler arkadaşımızdı. Onlar kahveye gelelim çok oturmayız bebiş küçük daha dediler. Ben çaya gelin demiştim. Kendim kaşındım yaniyine de çok oturmadılar zaten.
Dün gece 4de uyudu Leon tam 40imiz çıktığı gün korkyrm ki hep böyle olacak. Ilk kez mamasına da gaz ilacinkoydum ama bana msn demedi dedgn gbi sadece memede sakinleşti ve emip kustu hepKızım sakin bir bebekti ikinci kesin ağzımıza edecek derken bu kadarını beklemiyordum yazaten bütün gün uyumuyor. Akşam da değil uyumamak bütün akşam ağladı. Ne kucakta, ne omuzda hiç bir yerde durmadı. Gazı yok. Karnı tok. Anlamadım neden ağladı. Bir tek memede sakinleşti. Ee misafir de var bütün akşam memede nasıl duracak. En sonun taktım emzirme örtüsünü. Oturdum misafirlerle. o memede uyudu ben de muhabbet ettim
Bende sezeryan sonrası çok şiddetli baş ağrısı yaşadım çok zordu. Eşim benim elim kolum gücüm kuvvetim iyi ki varKesinlikle canım. Bende öyle şanslıyım çok müdahale eden olmadı bana da. Ama şu var anne kendisi ruhen ve bedenen iyi olduğunda çocuğuna çok daha iyi bakıyor. Benim sezaryan oldu doğumum. Sonrasında boynum tutuldu. Tam iyileşine kadar bebeğimle tam ilgilenemedim. Ama şimdi hem bebeğe bakıyorum. Hemde evin yapabildiğim kadar işini yapıyorum. eşimde çok büyük destekçim. Hem bebekle ilgileniyor. Hemde ev işine yardımcı oluyor :)
Sağlık ocağındakiler de aşı öncesinde ateş düşürücü vermeyin sonra çıkarsa verin diye özellikle söylediler.Off kiyamam yabende o aşı gününü korkuyla bekliyorum haftaya yaptırıcaz asiya giderken oncesinde calpol vermeyi dusunuyorum cevremdekiler bunu onerdi bakalim.
Ben bayramda erken doğum yapınca hastaneye de çok yakınlar dışında gelen olmadı. Şanslıydım yaniBizim hastane kabus gibiydi
Gelen gitmiyor,biribirini hic tanımayan insanlar bir muhabbet
Biara annemle bakakaldık oda da 10-12 kisi muhabbet ediyor
Eve de aynı gelen saatlerce oturuyordu fenaydı
Aslinda o daha mantkli. Sonuçta virus veriliyo ates cikmali ki vucut savassin ve bagisiklik kazansin diye dusunuyorum.Sağlık ocağındakiler de aşı öncesinde ateş düşürücü vermeyin sonra çıkarsa verin diye özellikle söylediler.
Ben bayramda erken doğum yapınca hastaneye de çok yakınlar dışında gelen olmadı. Şanslıydım yani
Bnm kızlardan biri de oyle bnde elleri cikariyorum oyle sarıyorum napam11/7 7 de uyudu 8'30 kalktık şuan uyanık kundakta duran bebeklere özeniyorum bizimki eller açık havada eldivendiz olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?