2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Off kiyamam ya bende o aşı gününü korkuyla bekliyorum haftaya yaptırıcaz asiya giderken oncesinde calpol vermeyi dusunuyorum cevremdekiler bunu onerdi bakalim.
İnşallah sorunsuz geçer canım ben tavsiye etmem ağrı kesici aşının etkilerini azaltıyo ben bir kere verdim ilk eve geldikten bir iki saat sonra çok huysuzlandı inledi sürekli akşam 8 de normale dönmeye başladı. Şuanda gayet iyi çok şükür bence durumuna bak öyle ver belki etkilemez benim büyükte hiç bişeyy olmadı yazık boşyere böbreklerini yormasın ilaç

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Bende sezeryan sonrası çok şiddetli baş ağrısı yaşadım çok zordu. Eşim benim elim kolum gücüm kuvvetim iyi ki var ❤
Benimde eşim olmasa kolay toparlayamazdım. İyi ki varlar. İnsanın en yakını eşi oluyor. İşten gelince uyuyan eşim bebekten sonra gece bile doğru düzgün uyumuyor. İyi ki bebeğimin babası iyi ki benim eşim. Duygusallığa bağladım :)

Ay bayılazam dün çok güzel bir düzende yatırdım uyuttum akşam babası aldı eline oğlan uyumadı sonra yine uyuttum ettim gece gayet güzel düzenli yattı kalktı sabaha karşı yoruldum anneme dedim sütünü içir bak o saatten bu saate kadar uyur uyanık saçma sapan duruyor çocuk. En son sinirlendim ben yatıyorum uyuyun çocuğu dedim bu sefer kusmuş beni çağırıyor annesi gel diye , temizledim yine gittim yattım almış çocuğu yatak odasına getirdi yastığımin üzerine koydu cildiracam ya

Çok geçmiş olsun bende kolit hastasıyım biliyorum allah yardımcımız olsun

napouin canim kaç gunluk oldunuz
abisi ablası ile durumlar ne
benim kiz çok abaniyo üstüne bazen yalnız bırakamıyorum hic
Teşekkür ederim canım iyiyiz çok şükür bebiş 24 günlük oldu gaz olayı var 10 gündür ıkınıp sıkınmaktan bi hal oluyo rezene içiyorum şimdilik kimyon da denicem memeyle kavga ediyo benimkisi gazdan ötürü diye düşünüyorum.. Benim kız ilk günler çok kıskandı ama şimdi biraz daha alıştı gibi sürekli yanımızda bebişi seviyor görünüyor ama kıskançlığı devam ediyor zannımca

Cok sagol canim bebisin iyi 8 olmasina sevindim vazgectim icirmicem duruma gore bakicam en mantklisi bu haklisin

Benim eşim sadece hafta sonları yardımcı olabiliyo hafta içi işten yorgun geliyo bende pek kıyamıyorum idare ediyorum geceleri çok yorulup çocuğu uyutunca ona sarılınca tüm yorgunluğum geçiyo gerçekten güç alıyorum varlığından allah razı olsun doğum sonrası ben çocuğa o bana baktı ama banyomu herşeyimi o yaptırdı

bebisde içir canim ben veriyorum gazına iyi geliyo
maşallah büyümüş bebisde
evet pek zor oluyor evdeki büyükle idare etmeye Allah yardim etsin inşallah hepimize

Doktora dedim beni oldurecekti çocuğa sen nasil psikotik saçma sapan sey verirsin diye
Wallahi 3 gunrur aglayan cocuk dun gece ulan acaba kimyonlu anasonlu cay yapip bir iki yudum versek mi sorusunu sormakla son buldu... Cocuk gazdan patlamis resmen verdik bir huzurla uyudu ne sesi cikti ne solugu... Meger bu asiri otesi huzursuzlugun tek nedeni gazmis... 1 saat bile uyuyamamisti meger sanci cekiyomus doktor randevumu da iptal ettim gidemicem ta oralara bos yere

Nasıl cay tarif

bebisde içir canim ben veriyorum gazına iyi geliyo
maşallah büyümüş bebisde
evet pek zor oluyor evdeki büyükle idare etmeye Allah yardim etsin inşallah hepimize
Aa bebişe de mi vereyim dur ona da deneyeyim iyi dedin.. Amin Vala Allah yardımcımız olsun yoğun geçiyor günlerim çok bebiş geldiğinden beri başka alemdeyim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…