2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynı bizi tarif etmişsin. Ben yataktan kalkamadım ilk günler. Eşim kaldırdı yemeğimi yedirdi. Banyo yaptırdı. Ah ah hakkını ödemeyemem. :)

Ben de kimyon çayı veriyorum sabah ve akşam ,gaz sancısını bariz hafifletti çocuğum kıvranıyordu şimdi sancısı olsa bile rahat cikartiyor gazını . Ama anason vermedim rezene kimyon anason çayını ben içiyorum oğluma sadece kimyon veriyorum

Efelihayat bi tatli kasigi anason cezveye koydun kaynayinca bir dakika bekle ocaktan aldin atessiz 15 dakika icinde demlendi suzdun. Arkasindan bir cay kasigi kimyon attin karistirdin bir kupa ictin 2 tatli kasigi da bebege verdin... Bi sabah yaparsin birde aksam yatmadan ewel

Tesekkurler. Canim denicem

Slm ağustosun güzel anneleri bizimde yarin aşı günümüz yazilanlari okuyunca korkmadım değil zaten uykular haram üstüne grip oldum birde huysuzluk eklenirse naparim bilmiyorum dinlenmeden ilaçsız ve bebeklere gecmeden nsl geçecek bu meret bilmiyorum

Gaz sancısı konuşulmuş bn acı elma yağı kullandım iyi geldi bizim sıkıntımız büyük tuvaletini yaparken çok zorlanıyorlar ve 2 yada 3 gün de yapıyorlar hep zeytin yağı kullandım iki gün iyi geldi sonrası yok birde kızın birinde isirik olunca korkup kestim artar diye napcam bilmiyorum probiyotik verdi doktor ondanda birşey anlamadım

Bizim de yarın 2.ay aşılarımız var. Herhangi bir tedbir almaya gerek yokmuş. Zaten huysuzlar boşver. Geçmiş olsun canım.

Gaz için Hint cevizi kullanan bilgisi olan var mı
Muskat dimi. 3 kişiden duydum ısrarla önerdiler. Bıçakla incecik sıyırıp, kendi sütümüzle karıştırıp bebeğe verecekmişiz. Max. 1 çay kaşığı. çok olumlu yorumlar aldım ama uygulamadım açıkçası...

Bende kullanmadım da kullanan arkadasimda ve ablamda faydasına şahit oldum

Çok geçmiş olsun, ben de grip geçirdim, hatta bizde kalan görümcem de grip oldu ama bebişe geçmedi. Bol bol emzir, ellerini bol bol yıka, takabilirsen maske tak, hiçbir şey olmaz.

Vallahi cok iyi oluyo kimyasal gaz ilaci zarar vermixekte bu mu verecek sanki... Bizimkide cok kotuydu simsi gayet iyi masallah

Ne kadarlik bi nuskat vercez canim

Yani doktorlara kiss my ass diyorum kusura bakmasinlar onu werme bunu werme saril saril tamam vermezsin ama 1 cay kasigi kimyon cayida bisey etmez
Henüz bağırsaklar anne sütü icin hazır tabii sende haklısın bi de benim ortanca alerjili bebekti ben korkarım veremem ömer çok gazlı masajla falan yapiyo tek verecegim zamanında ortancaya verilen probiyotik biogio içeriğinde alerjik madde yoktu onuda almam yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…