Benim eşim sadece hafta sonları yardımcı olabiliyo hafta içi işten yorgun geliyo bende pek kıyamıyorum idare ediyorum geceleri çok yorulup çocuğu uyutunca ona sarılınca tüm yorgunluğum geçiyo gerçekten güç alıyorum varlığından allah razı olsun doğum sonrası ben çocuğa o bana baktı ama banyomu herşeyimi o yaptırdı
Wallahi 3 gunrur aglayan cocuk dun gece ulan acaba kimyonlu anasonlu cay yapip bir iki yudum versek mi sorusunu sormakla son buldu... Cocuk gazdan patlamis resmen verdik bir huzurla uyudu ne sesi cikti ne solugu... Meger bu asiri otesi huzursuzlugun tek nedeni gazmis... 1 saat bile uyuyamamisti meger sanci cekiyomus doktor randevumu da iptal ettim gidemicem ta oralara bos yere
Ben de kimyon çayı veriyorum sabah ve akşam ,gaz sancısını bariz hafifletti çocuğum kıvranıyordu şimdi sancısı olsa bile rahat cikartiyor gazını . Ama anason vermedim rezene kimyon anason çayını ben içiyorum oğluma sadece kimyon veriyorum
Aa bebişe de mi vereyim dur ona da deneyeyim iyi dedin.. Amin Vala Allah yardımcımız olsun yoğun geçiyor günlerim çok bebiş geldiğinden beri başka alemdeyim sanki
Efelihayat
bi tatli kasigi anason cezveye koydun kaynayinca bir dakika bekle ocaktan aldin atessiz 15 dakika icinde demlendi suzdun. Arkasindan bir cay kasigi kimyon attin karistirdin bir kupa ictin 2 tatli kasigi da bebege verdin... Bi sabah yaparsin birde aksam yatmadan ewel
Efelihayat
bi tatli kasigi anason cezveye koydun kaynayinca bir dakika bekle ocaktan aldin atessiz 15 dakika icinde demlendi suzdun. Arkasindan bir cay kasigi kimyon attin karistirdin bir kupa ictin 2 tatli kasigi da bebege verdin... Bi sabah yaparsin birde aksam yatmadan ewel
Slm ağustosun güzel anneleri bizimde yarin aşı günümüz yazilanlari okuyunca korkmadım değil zaten uykular haram üstüne grip oldum birde huysuzluk eklenirse naparim bilmiyorum dinlenmeden ilaçsız ve bebeklere gecmeden nsl geçecek bu meret bilmiyorum
Gaz sancısı konuşulmuş bn acı elma yağı kullandım iyi geldi bizim sıkıntımız büyük tuvaletini yaparken çok zorlanıyorlar ve 2 yada 3 gün de yapıyorlar hep zeytin yağı kullandım iki gün iyi geldi sonrası yok birde kızın birinde isirik olunca korkup kestim artar diye napcam bilmiyorum probiyotik verdi doktor ondanda birşey anlamadım
Slm ağustosun güzel anneleri bizimde yarin aşı günümüz yazilanlari okuyunca korkmadım değil zaten uykular haram üstüne grip oldum birde huysuzluk eklenirse naparim bilmiyorum dinlenmeden ilaçsız ve bebeklere gecmeden nsl geçecek bu meret bilmiyorum
Çok geçmiş olsun, ben de grip geçirdim, hatta bizde kalan görümcem de grip oldu ama bebişe geçmedi. Bol bol emzir, ellerini bol bol yıka, takabilirsen maske tak, hiçbir şey olmaz.
Ben de kimyon çayı veriyorum sabah ve akşam ,gaz sancısını bariz hafifletti çocuğum kıvranıyordu şimdi sancısı olsa bile rahat cikartiyor gazını . Ama anason vermedim rezene kimyon anason çayını ben içiyorum oğluma sadece kimyon veriyorum
Henüz bağırsaklar anne sütü icin hazır tabii sende haklısın bi de benim ortanca alerjili bebekti ben korkarım veremem ömer çok gazlı masajla falan yapiyo tek verecegim zamanında ortancaya verilen probiyotik biogio içeriğinde alerjik madde yoktu onuda almam yakın