- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Gercektenmi çok sevindim ve şaşırdım ne kadrlik senin bebis bendemi denesemWallahi 3 gunrur aglayan cocuk dun gece ulan acaba kimyonlu anasonlu cay yapip bir iki yudum versek mi sorusunu sormakla son buldu... Cocuk gazdan patlamis resmen verdik bir huzurla uyudu ne sesi cikti ne solugu... Meger bu asiri otesi huzursuzlugun tek nedeni gazmis... 1 saat bile uyuyamamisti meger sanci cekiyomus doktor randevumu da iptal ettim gidemicem ta oralara bos yere
Gaz sorunu olanlar mutlaka denemeli bence dün nohut yedim hemen arkasından oğluşa kimyon içirdim çok şükür sorun olmadı sabaha kadar kendi kendine gazını çıkardıGercektenmi çok sevindim ve şaşırdım ne kadrlik senin bebis bendemi denesem
Subsimplex kullaniyoruz bizde canim ama hic etkisi olmuyo biogia da kullandik inan cocuk harap oldu neler denemedim aglamaktan biz hastaligi war sandik dusun artik meger sadece gazmis 24 saatin icinde yarim saat zor uyumustu ve uyurken aglayarak uyaniyoHenüz bağırsaklar anne sütü icin hazır tabii sende haklısın bi de benim ortanca alerjili bebekti ben korkarım veremem ömer çok gazlı masajla falan yapiyo tek verecegim zamanında ortancaya verilen probiyotik biogio içeriğinde alerjik madde yoktu onuda almam yakın
Sen bilirsin canim 44 gunluk ben arrik careyi bunda buldum likir likir icmicej tabii ama 2 cay kasigi mesela o kadarGercektenmi çok sevindim ve şaşırdım ne kadrlik senin bebis bendemi denesem
Sen normalse kimyonu demleyipte bazen veriyodun dimi canim dogru hatirliyorumGaz sorunu olanlar mutlaka denemeli bence dün nohut yedim hemen arkasından oğluşa kimyon içirdim çok şükür sorun olmadı sabaha kadar kendi kendine gazını çıkardı
Aynen canım 20 ml kadar sıcak suya yarım çay kaşığı kimyonu atıyorum çok az kaynatıyorum kimyon dibe çökünce o suyu biberona koyuyorum azcıkda bebekler için rezene çayından koyuyorum onu içiriyorum çok iyi geliyo çok şükür ama hergün değil çok zorda kalırsam yapıyorum genelde yarım çay bardağı sıcak suya yarım çay kaşığı kimyon karıştırıp kendim içiyorumSen normalse kimyonu demleyipte bazen veriyodun dimi canim dogru hatirliyorum
Çok teşekkür ederimE devlette arama kismina rapor parasi veya analik yaz cikiyor canim.
Buna kaç günlükken başlanabiliyorAynen canım 20 ml kadar sıcak suya yarım çay kaşığı kimyonu atıyorum çok az kaynatıyorum kimyon dibe çökünce o suyu biberona koyuyorum azcıkda bebekler için rezene çayından koyuyorum onu içiriyorum çok iyi geliyo çok şükür ama hergün değil çok zorda kalırsam yapıyorum genelde yarım çay bardağı sıcak suya yarım çay kaşığı kimyon karıştırıp kendim içiyorum
Biz peşinizden geliyoruz
Biz peşinizden geliyoruz
Bilmiyorum ki canım ya ben 2 haftadır falan veriyorum 2 aylık olacaz ama bizBuna kaç günlükken başlanabiliyor
Biz Eylül bebesi olduğumuz İçin epey geriden geliyoruz
senide dusundum canim maslalh nerdeyse yarı kırkınız çıkmışBiz peşinizden geliyoruz
17 günlük olduk.
Gaz ve kaka bizimde en büyük problemimiz.
Anne sütü ve mama ile birlikte gidiyoruz.
Biberon, emzik, mama herbişei emiyor ayırd etmeden.
Valla kimse beni sormamışama buraya girmeye vakit bile bulamıyorum açıkçası gündüz uykusu hiç Yok. Koala gibiyiz yapışık geziyoruz. Okumadığım bşey kalmasın diye günlerdir kasıyorum ama hala sona gelemedim
O normal kabul ediliyor 6 aylikken bir goz kontrolu var o zamana gecmesi gerekiyor buyuk oglumda vardi sanirim 3 4 aylikken gecti ufaginda yok mesela. Ama belli aya kadar gozde kayma normal kabul ediliyor endise etme canimkizlar bisey soracaktım bebekleriniz 'ün gözleri tam odaklana biliyormu yani sanki benim kizin hafif bi gözlerde kayma var givi hissettim de babasına kalsa çok normalde
iyi canim inslalh gecer benim büyükte yoktu ondan korktum bu bebisdeO normal kabul ediliyor 6 aylikken bir goz kontrolu var o zamana gecmesi gerekiyor buyuk oglumda vardi sanirim 3 4 aylikken gecti ufaginda yok mesela. Ama belli aya kadar gozde kayma normal kabul ediliyor endise etme canim
Gecer canim endise etme normal kabul ediyorlar. 6 aylikken olcum yapiliyor o zamana kadar gecmesi gerekiyor oglumun 3 4 aya kadar vardi zamanla azalacak ara sira denk geleceksin sonra tamamen duzelir.iyi canim inslalh gecer benim büyükte yoktu ondan korktum bu bebisde
insallh canim b3n ilk çocukta da gitmeidm hiç demedi sağlık ocagindakiler falnGecer canim endise etme normal kabul ediyorlar. 6 aylikken olcum yapiliyor o zamana kadar gecmesi gerekiyor oglumun 3 4 aya kadar vardi zamanla azalacak ara sira denk geleceksin sonra tamamen duzelir.
Bizimkide 19 günlük oldu bende emziriyorum ve mama veriyorum.Sanirim sutum yetmiyo bebegim hep ac gibi mamayada yuklenmek istemiyorum ama caresiz kaliyorum artik.Sen gunde kac kez ne kadar mama veriyorsun canim?Birde sutun yetip yetmedigini nasil anlarim?Biz peşinizden geliyoruz
17 günlük olduk.
Gaz ve kaka bizimde en büyük problemimiz.
Anne sütü ve mama ile birlikte gidiyoruz.
Biberon, emzik, mama herbişei emiyor ayırd etmeden.
Valla kimse beni sormamışama buraya girmeye vakit bile bulamıyorum açıkçası gündüz uykusu hiç Yok. Koala gibiyiz yapışık geziyoruz. Okumadığım bşey kalmasın diye günlerdir kasıyorum ama hala sona gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?