Saat 4:30 itibariyle mesaim başlamıştır. Her akşam aynı saate kalkıyor. Uyku eğitimine ufaktan başladım geceleri uyanınca ışık açmıyorum ve konuşmuyorum. Ama gelin görün ki gaz gaz gaz asla bitmediği için çocuğu yatağa koyduğum an geri kalkıyor. 2-3saat sonra uyumuş olur gece kuşum. Herkese günaydın şimdiden
Gunaydin canim bizde ayaktayiz. 4 gibi uyaniyoruz genelde emme ve mama takviyesi derken bu saati buluyor tekrar uyursa ne ala ama her zaman uyumuyor BBluemom44
Gunaydin biz de 1bucuk ve 5te kalktik ama kucağımda onunla uyumasaydim bu saate kdr hala ayakta olurduk. Emzirdikten sonra mecbur kucagimda uyutuyorum bnde uyuyorum yoksa asla yataga yatiramiyorum kivrim kivrim kivraniyo az once yatirdim birazdan uyanir.. Ve dun uyudugu icin bugun hic uyumicak. 1 haftadir bir gun uyursa bir gun uyumuyor
kizlar bisey soracaktım bebekleriniz 'ün gözleri tam odaklana biliyormu yani sanki benim kizin hafif bi gözlerde kayma var givi hissettim de babasına kalsa çok normalde
Gunaydin biz de 1bucuk ve 5te kalktik ama kucağımda onunla uyumasaydim bu saate kdr hala ayakta olurduk. Emzirdikten sonra mecbur kucagimda uyutuyorum bnde uyuyorum yoksa asla yataga yatiramiyorum kivrim kivrim kivraniyo az once yatirdim birazdan uyanir.. Ve dun uyudugu icin bugun hic uyumicak. 1 haftadir bir gun uyursa bir gun uyumuyor
Merhaba son adet tarihim 3 eylul
13. Günde iliskiye girdik eşimle 1 sonrası yumurtlama günumdu ondan sonra 1 hafta sol kasikgim çok agridi ve bacaklarım kasıldı
Şimdi benim 28inde adet olmam lazım ama 1 haftadır sol ve sağ kasigima agri giriyor 2 gün önce aksam birden basım agridi ve midem bulandı sonra normal adete yakın akıntım olur ama akıntım yok bel agrisi ve kaşık agrilarim devam ediyor göbeğimin altında bi baskı var çok idrarım geliyor tutamıyorum hatta sizce hamile olma ihtimalim var mi çok istiyoruz
Gunaydin kizlar sonunda adam gbi bi uyku cekebildim ilk defa gaz sancisi yasamadan uyudu masallah bende kendime gelebildim gaz cikarmama bile gerek kalmadi kendi cikardi emerken uyudu kaldi cocukta uykusuz kalmis demekki
Asya 56 gunluk. Yaklasik 30 35 gunlukten beri iki kere uyaniyo geceleri canim. Oncesinde 12 _3_6 seklindeydi. Ben aksam banyo yaptirip biberonla sut veriyorum iyice doyup uyuyo 10u buluyo uyumasi tabi. 1bucuk 2de kalkiyo eger gazini iyi cikarip kakasini yapip uyuduysa 5e kadar uyudugu oluyo hic kalkmadan. Bence senin bebisin normal oyle kalkmasi
Gunaydin kizlar sonunda adam gbi bi uyku cekebildim ilk defa gaz sancisi yasamadan uyudu masallah bende kendime gelebildim gaz cikarmama bile gerek kalmadi kendi cikardi emerken uyudu kaldi cocukta uykusuz kalmis demekki
13. Günde iliskiye girdik eşimle 1 sonrası yumurtlama günumdu ondan sonra 1 hafta sol kasikgim çok agridi ve bacaklarım kasıldı
Şimdi benim 28inde adet olmam lazım ama 1 haftadır sol ve sağ kasigima agri giriyor 2 gün önce aksam birden basım agridi ve midem bulandı sonra normal adete yakın akıntım olur ama akıntım yok bel agrisi ve kaşık agrilarim devam ediyor göbeğimin altında bi baskı var çok idrarım geliyor tutamıyorum hatta sizce hamile olma ihtimalim var mi çok istiyoruz
Canim insallah hamilesindir ama burdan ne desek boş olur adetin gecikince test yapicaksin en temizi. Benim hic bir belirtim yoktu mesela adet öncesinde herkesin farkli oluyo bu belirti olayi
Canim insallah hamilesindir ama burdan ne desek boş olur adetin gecikince test yapicaksin en temizi. Benim hic bir belirtim yoktu mesela adet öncesinde herkesin farkli oluyo bu belirti olayi
İnsallah içimde öyle bir his var normalde basım agricagini anladığım an agri kesici içerim ama hiç içmek gelmedi içimden , 1 saattir karnım guruldamaya başladı umarım adet olmam
Adetime 1 hafta kala kusarak uyanmistim midem bulanmisti ve asermistim camasir suyu vs kokulari karnimi aciktiriyodu onun disinda karin agrisi falan adet olmadan oncede olurdu bende... Erken gebelik testi alip yap bakalim bende 1 hafta once cikmisti
Gecen gun muskat konusulmus. Muskat fazla kullanildiginda halusinasyon yapabiliyormus. Ama 1 cay kasigi yarim cay kasiginda sorun olmaz. Benm yakin bi arkadasim 2 bebeginde de muskatli kimyonlu rezene cayi icti ordan biliyorum. Tarifini bana da vermisti hatta evlenmeden once ben kendi sindirim sistemim icin o cayi iciyodum.