2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok mama dün akşamdı bugün 1 dakika inmedi memeden 10 dakika uyumadi gazını çıkardı masaj yaptım ki normalde gündüz gazdn dolayı uyummzlk yapmaz
Atak olunca doktor pek bisey yapamiyo canim ben bugun gittim hicbi sey yok cekicen 3. Ayin sonuna dogru azalir dendi bu kadar

Atak olunca doktor pek bisey yapamiyo canim ben bugun gittim hicbi sey yok cekicen 3. Ayin sonuna dogru azalir dendi bu kadar
Canım o değil de.doktora mesaj atyrm gününe kadar yazyrm ama hiç aklına gelmiyor atak.donemi ki siz olmasnz haberim yok çok sağolun

Benimde uykusuzluktan sanırım bağışıklık gitti fenalaşır gibi oldum elimi yüzümü yikadim, bi parol içtim.. kasımlarıma bi agri girdi bütün bedenim titredi sicak basti böyle mide bulantısı halsizlik vs. 1 tane de hurma attim agzima sekerim düştü galiba kendinize iyi bakın kızlar birden vücut düşüyor gibi oluyor birazcık kendime geldim

Ya simdi bi mama yapayım dedim cocuga bi kokladim balik yemi gibi kokuyor gerçekten bizimki de bozulmuş hayret ettim yani, bu paketi cok kullanmamıştım son zamanlarda sute agirlik vermeye başlamıştım arttığı için. Yedekde yok insallah sabaha kadar sütüm idare eder çocuğu, Allahtan 1 tane sütüm var buzlukta olmazsa onu veririm hemen. Allah razi olsun iyiki o bilgiyi paylaştınız burda kızlar

Iyi ki var grubmz ben de atak donemi ne bilmeyip acillere boşuna yere gidcktm ki acilde çocuk doktruda yokms aradık.

3-5 nöbetinden slm kızlarr
Ben 2 seferdir mamayı 90 cc yapıp 2 ölcek mama atıyorum
Kendimce mama az yesin diye
Sizce dogru mu?
3 ölcek atmak gerekiyor normalde 90 cc de ya
Memeye dayıyorum sonra
Cünkü benimki sadece memede ögün geciremiyor
Basıyor yaygarayı
Böyle böyle azaltayım diyırm
Keske memeden devam edebilsem tamamen
Bi arkadas 3 aydan sonra mamayı tamamen bıraktık meme devam ettik dedi
İns benimde öyle olur

Benimki de aynı kokuyordu canım balık yemi gibi. Yeni paketi koklafiginda aradaki farka şok olacaksın .bide ben artık karanlık yere koydum. Mutfak tezgahının üzerinde duruyordu onceden

İstanbullular bebekleri gun icinde nasil giydiriyosunuz yelek giydiriyomusunuz nssillar genrl olarak
Bende ayni durumdayim canimmm insallahhh mamayi birakabiliriz

Kızlar ben gece bezını degıstırmısyorum kaka yaparsa degıstırım onuda uzun suredır gece yapmıyor. Uykusunu bolmemeye calısıyorum duzenımız 9.30- 10 ıkımızde yatakdayız sabah 6 olanada gozlerını acmadan uyunıp doyuruyorum bende yatıyorum. Bazen 2.5 saate uyanıyor bazı geceler 1 saatte bır ama emıyor uyuyor. Gündüzde degısken bazen 6 uyanıyor 9 uyuyor yıne gunduzde 1 saat uyudugı ıcın emzırıp gerı uyutuyorum 2 saat uyumus oluyor böyle bır duzen kurduk. Gece gazını cıkarmıyorum. Uykulu oluyor zaten cıkarmak ıstesemdr uzun suruyor.

Ne kadar saçma bir fikir halbuki hepsi De anne oldu kim istemez bebeği en iştahlı en sağlıklı olsun.. Mesela ben oğlum tam tosun oldu doğduktan sonra ikişer kilo alıyordu her ay büyüdü hala aynı iştahı maşallah. Kızım da aynı kiloda doğdu ama aynı kiloyu almadı aksine sütten kesilecekti nerdeyse ve hala zayıf hala iştahsız tamamen bünye meselesi sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisini değiştiremiyorsun o yüzden sağlıklı olsunlar yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…