Beklenen doğum tarine göre bakılıyor canım doğduktan sonraki haftalara değil5haftalik atakta var canim. sen ondasin...
Canim bana dm den beklenen doğum tarihini yazarmısın doğduğu değil 24 ağustosmuyduKac günlük canım atak haftası aynı mi tesadüf mü bu acaba? Benim 47 günlük 08.08.2019 dgdu.
Atak olunca doktor pek bisey yapamiyo canim ben bugun gittim hicbi sey yok cekicen 3. Ayin sonuna dogru azalir dendi bu kadarYok mama dün akşamdı bugün 1 dakika inmedi memeden 10 dakika uyumadi gazını çıkardı masaj yaptım ki normalde gündüz gazdn dolayı uyummzlk yapmaz
24 ağustostu canım evet 17 kasım bat. Hala memede 1 dakika ayrılmadı atakmış sanirimCanim bana dm den beklenen doğum tarihini yazarmısın doğduğu değil 24 ağustosmuydu
Canım o değil de.doktora mesaj atyrm gününe kadar yazyrm ama hiç aklına gelmiyor atak.donemi ki siz olmasnz haberim yok çok sağolunAtak olunca doktor pek bisey yapamiyo canim ben bugun gittim hicbi sey yok cekicen 3. Ayin sonuna dogru azalir dendi bu kadar
Iyi ki var grubmzYa simdi bi mama yapayım dedim cocuga bi kokladim balik yemi gibi kokuyor gerçekten bizimki de bozulmuş hayret ettim yani, bu paketi cok kullanmamıştım son zamanlarda sute agirlik vermeye başlamıştım arttığı için. Yedekde yok insallah sabaha kadar sütüm idare eder çocuğu, Allahtan 1 tane sütüm var buzlukta olmazsa onu veririm hemen. Allah razi olsun iyiki o bilgiyi paylaştınız burda kızlar
Nasil yaptin soganı canim yaptım demissin faydasi oldumu?Bana soğan önermişti annem ve bı kaç kişi daha. Ben daha çok acıtır diye denememestim. Bugün bide onu deneyeyim dedim iyilestircek mi bilmiyorum ama acısını baya aldı denemek istersen diye yazayım dedim
Canım benim pek 3 haftayı bulmadı valla gidiyo sütüm az olduğu için meme artı mama devam ediyorum benİlk aldığımda öyle bir koku yoktu canım. Sen kutu arkasında yazan gibi 3hafta mı kullanıyorsun açtıktan sonra
Yenidogandan itibaren yapiliyorBu bebek maşallah kaç aylıksa gaz problemi geçmiş olsa gerek herhalde. Deneyelim bakalım
Benimki de aynı kokuyordu canım balık yemi gibi. Yeni paketi koklafiginda aradaki farka şok olacaksın .bide ben artık karanlık yere koydum. Mutfak tezgahının üzerinde duruyordu oncedenYa simdi bi mama yapayım dedim cocuga bi kokladim balik yemi gibi kokuyor gerçekten bizimki de bozulmuş hayret ettim yani, bu paketi cok kullanmamıştım son zamanlarda sute agirlik vermeye başlamıştım arttığı için. Yedekde yok insallah sabaha kadar sütüm idare eder çocuğu, Allahtan 1 tane sütüm var buzlukta olmazsa onu veririm hemen. Allah razi olsun iyiki o bilgiyi paylaştınız burda kızlar
İstanbullular bebekleri gun icinde nasil giydiriyosunuz yelek giydiriyomusunuz nssillar genrl olarak
Bende ayni durumdayim canimmm insallahhh mamayi birakabiliriz3-5 nöbetinden slm kızlarr
Ben 2 seferdir mamayı 90 cc yapıp 2 ölcek mama atıyorum
Kendimce mama az yesin diye
Sizce dogru mu?
3 ölcek atmak gerekiyor normalde 90 cc de ya
Memeye dayıyorum sonra
Cünkü benimki sadece memede ögün geciremiyor
Basıyor yaygarayı
Böyle böyle azaltayım diyırm
Keske memeden devam edebilsem tamamen
Bi arkadas 3 aydan sonra mamayı tamamen bıraktık meme devam ettik dedi
İns benimde öyle olur
Sevindim cnm evet çok gazlı ama brnmki 1 aylik erken değil mi bebekler için olan ayrı ya ağır gelmezmigeçiyordur tabi canim eğer bebis çok gazıysa ona da bi kac çay kaşığı verebikirism
Ne kadar saçma bir fikir halbuki hepsi De anne oldu kim istemez bebeği en iştahlı en sağlıklı olsun.. Mesela ben oğlum tam tosun oldu doğduktan sonra ikişer kilo alıyordu her ay büyüdü hala aynı iştahı maşallah. Kızım da aynı kiloda doğdu ama aynı kiloyu almadı aksine sütten kesilecekti nerdeyse ve hala zayıf hala iştahsızÇok minik olunca biraz çabuk toparlansim istiyorum. Ilk kızımda 34+6 Da 2200 gr doğdu ilk 4 ay alması gerekenin üst sınırında aldı 1000 gr yakındı hep 5. Aydan sonra hep alt sınır gitti hep zayıf oldu 4 yaşında hala çiroz. Bu bebisimde 37 Haftalık 2420 doğdu bunda hamileliğim çok kötü geçti toplamda 3 kg aldim doğum sonrası -5 kiloya düştüm haliyle bende bebekte beslenemedi. Ilki zayıf gitti ikincide zayıf olursa bu konuda kendimi çok başarısız hissedicem. Bizim toplumumuzda bebek kiloluysa anne iyi baktı bebek zayıfsa hiç bakamadı anlayışı var malesef. Oysa çok uğraştım ilk kızımda hala uğraşıyorum 4 yasinda . En onemlisi saglik tabi ama iste anne yuregi erken endiseye basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?