2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
çok acıkıyorum ben de yaa engel olamıyorum kendime zaten tatlı bişey yemesem dayanamıyorum benim de doğumda 9 kilo gitti sabit kaldım hiç inmedi daha ama bu yemeyle almadığıma seviniyorum. Ben yavaştan spora başlicam artık bu göbüşün sıkılaşması gerek

Aynen öyle Allah güç kuvvet versin kimseye de muhtaç etmesin inşallah böyle güçlü anne oluyoruz işte yalnız ama gururlu analarız

Beklenen doğum tarine göre bakılıyor canım doğduktan sonraki haftalara değil
biliyorum cnm. verilen sureleri genis tutuyorlar. misal 4.5-5.5 hafta ilk atak donemi. 7.5-8.5tu sanirim ikincisi. bir de 7.5 diye ille o gun olmuyor. biraz oncesi biraz sonrasi olabiliyr. zaten bebek cok belli ediyor kendjni o zaman da.

Mamalari olcegi olcegine yapmaniz gerekir disaridan su icmedigi icin mineral dengesini bozarsiniz ozellikle okumustum ne az ne fazla

Günaydın kızlar 37'4 ateşle dünden beri duruyoruz . Mevsim geçişi diye çok soymak da istemedim ama zibinla yatırdım gece . Pazartesi günü 1.ay aşısı yapılmıştı o mu etki etti acaba bilemedim. İki gündür böyle hafif ateşli doktor bişey yok dese de korkuyorum

Benim kız da ilk günler baya dibinden ayrılmıyordu ama şimdi biraz daha iyi çok şükür bebeğe sen neden süt veriyorsun biberonla versene anne diyordu bebek bakmak çok zor dimi diyo değişik değişik yorumlar

37.4 az bi ateş değil ama bilemedim doktor bişey yok dedi bilemedim benim çocuklar 37 yi geçince ben telaşlanıyordum kıyafetleri kalın değil dimi

37.4 az bi ateş değil ama bilemedim doktor bişey yok dedi bilemedim benim çocuklar 37 yi geçince ben telaşlanıyordum kıyafetleri kalın değil dimi
Zibinla yatırıyorum sadce ,sürekli emmek istiyor kucagimda sıcaklığı artıyor anlamadım bu işi . Doktor ciğerlerini falan dinledi kulağına v.s baktı gittigimizde üzerinde tulum vardı ince giydir dedi

Zibinla yatırıyorum sadce ,sürekli emmek istiyor kucagimda sıcaklığı artıyor anlamadım bu işi . Doktor ciğerlerini falan dinledi kulağına v.s baktı gittigimizde üzerinde tulum vardı ince giydir dedi
Senin kucağında kalınca da ısınıyor vücudu belki ondandır doktor bakmış iyi demiş demek ki yok bişey inşallah

herkese hayirli nöbetler yatagin icinde oturdum bebesi salliyom. birde grip oluyorum galiba parol ictim bogaz spreyi sıktım ins bebise gecmez
Yüzünü bebeğe tutma bişey olmaz inşallah ben ne ağır grip atlattım Öncekilerde ama bulaşmadı çok şükür elini sık yıka kendi yüzüne de sürdükten sonra ona dokunma biraz dikkatle atlatırsın inşallah limon ıhlamur sıcak şeyler iç beslenmene de dikkat et geçer inşallah canım

Benimki de aynı kokuyordu canım balık yemi gibi. Yeni paketi koklafiginda aradaki farka şok olacaksın .bide ben artık karanlık yere koydum. Mutfak tezgahının üzerinde duruyordu onceden
Ben hiç mama kullanmadım ama gıda zehirlenmesi çok kötü bişey Allah korusun daha minicikler.. İyi ki farketmişsinz kızlar

İstanbullular bebekleri gun icinde nasil giydiriyosunuz yelek giydiriyomusunuz nssillar genrl olarak
Uzun kollu zıbın, üstüne uzun kollu body, üstüne yelek. Altta külotlu çorap, üstüne pijama. Evde de üzerini sürekli battaniyesiyle örtüyorum. Biraz abartıyor muyum bilmiyorum ama bizimki gayet memnun altını alırken hapşırmaya başlıyor.

Asidandir canim bazi arkadaslarda ates yapmisti o 1. Ay asisi

Ben kulotlu corap giydirmedim daha

Ben külotlu çorabı dışarı çıkarken giydirirdim hep çok rahatsız geliyo bana onun yerine iki tane penye alt giydiriyorum üstüste hem terletmez de.. Uzun kollu zıbın bady giydiriyorum ama badisi penye den daha kalın pamuklu tulum giydiriyorum yelek giydirmedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…