- 21 Ağustos 2015
- 32.186
- 97.715
- 798
- 38
Cok gecmis olsunnherkese hayirli nöbetleryatagin icinde oturdum bebesi salliyom. birde grip oluyorum galiba parol ictim bogaz spreyi sıktım ins bebise gecmez
Allah şifa versin inşallahsagol canim. 3 aylik oldular sukur. Kizim hasta su an hastanede yatiyor cumadan beri. Duanizi bekliyoruz
çok acıkıyorum ben de yaa engel olamıyorum kendime zaten tatlı bişey yemesem dayanamıyorum benim de doğumda 9 kilo gitti sabit kaldım hiç inmedi daha ama bu yemeyle almadığıma seviniyorum. Ben yavaştan spora başlicam artık bu göbüşün sıkılaşması gerekay kizlar kilomdan çok canim sıkılıyor ilk dogumda 10 kilo hemen gitmişti tabi lohusayken almistim geri ama
simdi doguma 100 girdimsonra 93 e kadar düşmüştüm yine 95 oldum en az 15 vermem lazım ya ayağında topuk dikeni cıktı zorla yürüyüş bandına binecem insallh
3 gundur atıştırma yi kestim ama yine fark etmedi hic
Aynen öyle Allah güç kuvvet versin kimseye de muhtaç etmesin inşallah böyle güçlü anne oluyoruz işte yalnız ama gururlu analarızsarilikla ugrasimiz devam ama daha iyi sukur. 1 ay kontrolunde 57cnm 3850g di. simdi 52 gunluk.
o islerin hareketi ayri cnm. demek istedigim kizim hic oturtmuyr.surekli kicakta geziyrz. dun 12 saat araliksiz gezdik dusun. bu arada da tek elle ev işi ;( cok yorucu benim icin. annemden yardim istedim gelemem kendin bak dedi. kv de hala hastayim diyr ve dr dr geziyr ve hicbir sorun cikmadi. Allah bana saglik versin de cocuklarjma bakayim.
biliyorum cnm. verilen sureleri genis tutuyorlar. misal 4.5-5.5 hafta ilk atak donemi. 7.5-8.5tu sanirim ikincisi. bir de 7.5 diye ille o gun olmuyor. biraz oncesi biraz sonrasi olabiliyr. zaten bebek cok belli ediyor kendjni o zaman da.Beklenen doğum tarine göre bakılıyor canım doğduktan sonraki haftalara değil
amin canimAynen öyle Allah güç kuvvet versin kimseye de muhtaç etmesin inşallah böyle güçlü anne oluyoruz işte yalnız ama gururlu analarız
Geçmiş olsun canım tabanlık kullanman gerekiyor galibayürütür bandında yapacm ama ayağın kötü dua et insalah canim15 20 gun oldu topuk dikeni cikti
Kutu acildiktan sonra aptamilde 4 hafta diye yaziyor sanirim. Lutfen acik kutulari 4 hafta kullanin evet bozuluyorlarİlk aldığımda öyle bir koku yoktu canım. Sen kutu arkasında yazan gibi 3hafta mı kullanıyorsun açtıktan sonra
Mamalari olcegi olcegine yapmaniz gerekir disaridan su icmedigi icin mineral dengesini bozarsiniz ozellikle okumustum ne az ne fazla3-5 nöbetinden slm kızlarr
Ben 2 seferdir mamayı 90 cc yapıp 2 ölcek mama atıyorum
Kendimce mama az yesin diye
Sizce dogru mu?
3 ölcek atmak gerekiyor normalde 90 cc de ya
Memeye dayıyorum sonra
Cünkü benimki sadece memede ögün geciremiyor
Basıyor yaygarayı
Böyle böyle azaltayım diyırm
Keske memeden devam edebilsem tamamen
Bi arkadas 3 aydan sonra mamayı tamamen bıraktık meme devam ettik dedi
İns benimde öyle olur
Benim kız da ilk günler baya dibinden ayrılmıyordu ama şimdi biraz daha iyi çok şükür bebeğe sen neden süt veriyorsun biberonla versene anne diyorduay kizlar canim cok sıkılıyor büyük kizim bu aralar aşırı kıskanıyor.dun kardeşini ana kucağından tek.basina kaldırmış ben yokken odaya girince çok korktum
ha bire emzirirken çocuğun başını faln çekiyor
ikinciyi gecikmeden yapın 4 yaş ara fazla geldi
37.4 az bi ateş değil ama bilemedim doktor bişey yok dediGünaydın kızlar 37'4 ateşle dünden beri duruyoruz . Mevsim geçişi diye çok soymak da istemedim ama zibinla yatırdım gece . Pazartesi günü 1.ay aşısı yapılmıştı o mu etki etti acaba bilemedim. İki gündür böyle hafif ateşli doktor bişey yok dese de korkuyorum
Zibinla yatırıyorum sadce ,sürekli emmek istiyor kucagimda sıcaklığı artıyor anlamadım bu işi . Doktor ciğerlerini falan dinledi kulağına v.s baktı gittigimizde üzerinde tulum vardı ince giydir dedi37.4 az bi ateş değil ama bilemedim doktor bişey yok dedibilemedim benim çocuklar 37 yi geçince ben telaşlanıyordum kıyafetleri kalın değil dimi
Senin kucağında kalınca da ısınıyor vücudu belki ondandır doktor bakmış iyi demiş demek ki yok bişey inşallahZibinla yatırıyorum sadce ,sürekli emmek istiyor kucagimda sıcaklığı artıyor anlamadım bu işi . Doktor ciğerlerini falan dinledi kulağına v.s baktı gittigimizde üzerinde tulum vardı ince giydir dedi
Yüzünü bebeğe tutma bişey olmaz inşallah ben ne ağır grip atlattım Öncekilerde ama bulaşmadı çok şükür elini sık yıka kendi yüzüne de sürdükten sonra ona dokunma biraz dikkatle atlatırsın inşallah limon ıhlamur sıcak şeyler iç beslenmene de dikkat et geçer inşallah canımherkese hayirli nöbetleryatagin icinde oturdum bebesi salliyom. birde grip oluyorum galiba parol ictim bogaz spreyi sıktım ins bebise gecmez
Ben hiç mama kullanmadım ama gıda zehirlenmesi çok kötü bişey Allah korusun daha minicikler.. İyi ki farketmişsinz kızlarBenimki de aynı kokuyordu canım balık yemi gibi. Yeni paketi koklafiginda aradaki farka şok olacaksın .bide ben artık karanlık yere koydum. Mutfak tezgahının üzerinde duruyordu onceden
Uzun kollu zıbın, üstüne uzun kollu body, üstüne yelek. Altta külotlu çorap, üstüne pijama. Evde de üzerini sürekli battaniyesiyle örtüyorum. Biraz abartıyor muyum bilmiyorum ama bizimki gayet memnunİstanbullular bebekleri gun icinde nasil giydiriyosunuz yelek giydiriyomusunuz nssillar genrl olarak
Asidandir canim bazi arkadaslarda ates yapmisti o 1. Ay asisiGünaydın kızlar 37'4 ateşle dünden beri duruyoruz . Mevsim geçişi diye çok soymak da istemedim ama zibinla yatırdım gece . Pazartesi günü 1.ay aşısı yapılmıştı o mu etki etti acaba bilemedim. İki gündür böyle hafif ateşli doktor bişey yok dese de korkuyorum
Ben kulotlu corap giydirmedim dahaUzun kollu zıbın, üstüne uzun kollu body, üstüne yelek. Altta külotlu çorap, üstüne pijama. Evde de üzerini sürekli battaniyesiyle örtüyorum. Biraz abartıyor muyum bilmiyorum ama bizimki gayet memnunaltını alırken hapşırmaya başlıyor.
Ben külotlu çorabı dışarı çıkarken giydirirdim hep çok rahatsız geliyo bana onun yerine iki tane penye alt giydiriyorum üstüste hem terletmez de.. Uzun kollu zıbın bady giydiriyorum ama badisi penye den daha kalın pamuklu tulum giydiriyorum yelek giydirmedim dahaUzun kollu zıbın, üstüne uzun kollu body, üstüne yelek. Altta külotlu çorap, üstüne pijama. Evde de üzerini sürekli battaniyesiyle örtüyorum. Biraz abartıyor muyum bilmiyorum ama bizimki gayet memnunaltını alırken hapşırmaya başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?