- 26 Nisan 2014
- 729
- 1.926
- 113
Hangi il orasıBen külotlu çorabı dışarı çıkarken giydirirdim hep çok rahatsız geliyo bana onun yerine iki tane penye alt giydiriyorum üstüste hem terletmez de.. Uzun kollu zıbın bady giydiriyorum ama badisi penye den daha kalın pamuklu tulum giydiriyorum yelek giydirmedim daha
İstanbul serinledi kaç gündür burası ya iki kat giydiriyorum artıkHangi il orasıbiz Aydın'da yaşıyoruz hava yağmurlu ama ateşi var diye zibinla bıraktım çocuğu.
Benim oglum kiskanmadi 2.5 yasinda yani neden kucaginda neden meme veriyorsun gibi hareketleride yunusak bebege karsi ama gece uykularimiz bir tuhaflasti normalde kendi odasinda yatardi gece aglayip annemi istiyorum diye agliyor sabaha kadar uyanik tutuyor beni sallayayim istiyor gece ufakligi emzirmeye bile kaldirmiyor uykusuzum ama ufak yuzunden degil en son gece elektriklerde kesildi onu da alip benim yatakta yattik hic uyanmadi napsam benle mi yatsa yatakta en azindan bu sureci atlatana kadarBenim kız da ilk günler baya dibinden ayrılmıyordu ama şimdi biraz daha iyi çok şükür bebeğe sen neden süt veriyorsun biberonla versene anne diyordubebek bakmak çok zor dimi diyo değişik değişik yorumlar
Benimde aynı gün doğdu 3 gündür hiç uyumuyor relactaz ada başladık. fena durumdayızKac günlük canım atak haftası aynı mi tesadüf mü bu acaba? Benim 47 günlük 08.08.2019 dgdu.
Benim kız 5 yaşında işte o da farklı gösteriyor kıskanmasını.. Seninki küçük daha annesi o yüzden etkilenmesi farklı oluyo.. Onunla ilgilen yanında uyumasın bence alışır ama o dalana kadar yanında kal sen bebekle uzun vakit geçirince oyalanacağı bişeyler bul ona benim kız da doğduğunda oğlum 3 yaşındaydı bebeği uyutup oyun oynardım onla hep yani ilgiyi üstünden almadık hiçBenim oglum kiskanmadi 2.5 yasinda yani neden kucaginda neden meme veriyorsun gibi hareketleride yunusak bebege karsi ama gece uykularimiz bir tuhaflasti normalde kendi odasinda yatardi gece aglayip annemi istiyorum diye agliyor sabaha kadar uyanik tutuyor beni sallayayim istiyor gece ufakligi emzirmeye bile kaldirmiyor uykusuzum ama ufak yuzunden degil en son gece elektriklerde kesildi onu da alip benim yatakta yattik hic uyanmadi napsam benle mi yatsa yatakta en azindan bu sureci atlatana kadar
Canım dün gece 2de uyudu uyuyana kadar cilgin gbydi. Sonra pisik olmasn diye mecbr alyrm bezini uyanmadi 4 gibi emmesi için mememe koymadm ki her gece bez alırken yapardm. Sağdım sütümü( şükürler olsun ki o kadar emmeye gayet iyi sütüm vardi)Benimde aynı gün doğdu 3 gündür hiç uyumuyor relactaz ada başladık. fena durumdayız
Aynen öyle maşallah sanaCanım dün gece 2de uyudu uyuyana kadar cilgin gbydi. Sonra pisik olmasn diye mecbr alyrm bezini uyanmadi 4 gibi emmesi için mememe koymadm ki her gece bez alırken yapardm. Sağdım sütümü( şükürler olsun ki o kadar emmeye gayet iyi sütüm vardi)
8 gbi uyandı gaz sancisyla hemen masaj yapıp emzirip bezini değişip çok konuşmadım ki uykusu acilmasn ( babasına gülücük vermektn alikoyamadi kendisini)
Arada gaz sancısı olsa da şuan uyuyor ben bol su icip hurma yiyorum süt artsn diye ona cevap vereblmk için hazirlyrm kendmi. Pskljk olarak da telkin edyrm gecici meleğin büyüyor sevinmelsin senden sadece süt ve kucak istiyor diye.
Dün gece belki 20 video izledim makale okudm wonder weeks diye gecyrms harika haftalar atak donemi dedgmzbakalim geceye hangi psklji ile olurum
Canım damlana baktım laktoz intoleransı için daha çok veryrlarms var mıydı sizdrBenimde aynı gün doğdu 3 gündür hiç uyumuyor relactaz ada başladık. fena durumdayız
Yaa keşke onlarin tüm ağrılarını sancilrni biz çeksek. Hala inanamyrm bebeğim.oldgna derken üzülmesine gözünden yaş gelmesine kiyamyrm.Aynen öyle maşallah sanageçecek tabi.. Sabırlı olmak da fayda var daha az yıpranıyo insan o zmn.. Bu bebiş iyi çok şükür zorluk çekmiyorum fazla ama önceki kız da krizlere ramak kalmıştı yaa ağlamalar ağlamalar ayy
İlk göz ağrısı diye boşa demiyorlar oğlumda ben de ona baktıkça şükrediyordum evhamlıydım çoğu şeyde ikinci de daha sakin üçüncü de fazla rahatımYaa keşke onlarin tüm ağrılarını sancilrni biz çeksek. Hala inanamyrm bebeğim.oldgna derken üzülmesine gözünden yaş gelmesine kiyamyrm.
Ne kadar saçma bir fikir halbuki hepsi De anne oldu kim istemez bebeği en iştahlı en sağlıklı olsun.. Mesela ben oğlum tam tosun oldu doğduktan sonra ikişer kilo alıyordu her ay büyüdü hala aynı iştahı maşallah. Kızım da aynı kiloda doğdu ama aynı kiloyu almadı aksine sütten kesilecekti nerdeyse ve hala zayıf hala iştahsıztamamen bünye meselesi sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisini değiştiremiyorsun o yüzden sağlıklı olsunlar yeter
Canım ne güzel yazmssn inan ben de öyleyim her sabah Allahım bana iyi ki süt verdin diye sukredyrz her animiz sukurle hayal aleminde gbi yasyrmİlk göz ağrısı diye boşa demiyorlar oğlumda ben de ona baktıkça şükrediyordum evhamlıydım çoğu şeyde ikinci de daha sakin üçüncü de fazla rahatım
bende gece hic hic konusmuyorum sadece emzirip uyutuyorum gece lambasiyla isimizi hallediyoruz.gunduz babaannesi bakiyor zaten cok sıkıntı olmuyor.Kızlar ben gece bezını degıstırmısyorum kaka yaparsa degıstırım onuda uzun suredır gece yapmıyor. Uykusunu bolmemeye calısıyorum duzenımız 9.30- 10 ıkımızde yatakdayız sabah 6 olanada gozlerını acmadan uyunıp doyuruyorum bende yatıyorum. Bazen 2.5 saate uyanıyor bazı geceler 1 saatte bır ama emıyor uyuyor. Gündüzde degısken bazen 6 uyanıyor 9 uyuyor yıne gunduzde 1 saat uyudugı ıcın emzırıp gerı uyutuyorum 2 saat uyumus oluyor böyle bır duzen kurduk. Gece gazını cıkarmıyorum. Uykulu oluyor zaten cıkarmak ıstesemdr uzun suruyor.
Babaanne bitane yabende gece hic hic konusmuyorum sadece emzirip uyutuyorum gece lambasiyla isimizi hallediyoruz.gunduz babaannesi bakiyor zaten cok sıkıntı olmuyor.
buyudukce cok tatli bisey oluyor bunlar, sabah uyanmis kendine kendine konuşuyor gibi degisik sesler cikariyodu eller kollar da hep havada zaten, normalde uyandiginda aglardiGece 1 de yattım 2 saat aralıkla 3 kere emzirme için kalktım bebiş uyanıyor çünki altıdan sonra yatamadım zaten oğlan okula gidiyo beslenmesi okulu derken 8 oldu bebişim mıkırdandı azıcık onu değiştir emzir uyut yaptım .. Azcık uyuyayım diyorum ııh gözüm öylee tavana bakıyo
6gün varmış sıçramanın bitişine. Yeni girmiş Leon bu hafta huysuzluk daha çok meme emme çok acıkma uykusuzluk gaz etrafa ilgi olabilir canım normal bunlar24 ağustostu canım evet 17 kasım bat. Hala memede 1 dakika ayrılmadı atakmış sanirim
Doğru tabiki biraz önce biraz sonra olabilir. Ben uygulamadan takip ediyorumbiliyorum cnm. verilen sureleri genis tutuyorlar. misal 4.5-5.5 hafta ilk atak donemi. 7.5-8.5tu sanirim ikincisi. bir de 7.5 diye ille o gun olmuyor. biraz oncesi biraz sonrasi olabiliyr. zaten bebek cok belli ediyor kendjni o zaman da.
Bence 3 ölçek ver canım boş su ile karnı doymasın en azından3-5 nöbetinden slm kızlarr
Ben 2 seferdir mamayı 90 cc yapıp 2 ölcek mama atıyorum
Kendimce mama az yesin diye
Sizce dogru mu?
3 ölcek atmak gerekiyor normalde 90 cc de ya
Memeye dayıyorum sonra
Cünkü benimki sadece memede ögün geciremiyor
Basıyor yaygarayı
Böyle böyle azaltayım diyırm
Keske memeden devam edebilsem tamamen
Bi arkadas 3 aydan sonra mamayı tamamen bıraktık meme devam ettik dedi
İns benimde öyle olur☺
Aynı benimkide öyle ne koktuğu belli değil ekşimsi bişeydiYa simdi bi mama yapayım dedim cocuga bi kokladim balik yemi gibi kokuyor gerçekten bizimki de bozulmuş hayret ettim yani, bu paketi cok kullanmamıştım son zamanlarda sute agirlik vermeye başlamıştım arttığı için. Yedekde yok insallah sabaha kadar sütüm idare eder çocuğu, Allahtan 1 tane sütüm var buzlukta olmazsa onu veririm hemen. Allah razi olsun iyiki o bilgiyi paylaştınız burda kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?