2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hangi il orası biz Aydın'da yaşıyoruz hava yağmurlu ama ateşi var diye zibinla bıraktım çocuğu.

Gece 1 de yattım 2 saat aralıkla 3 kere emzirme için kalktım bebiş uyanıyor çünki altıdan sonra yatamadım zaten oğlan okula gidiyo beslenmesi okulu derken 8 oldu bebişim mıkırdandı azıcık onu değiştir emzir uyut yaptım .. Azcık uyuyayım diyorum ııh gözüm öylee tavana bakıyo

Benim oglum kiskanmadi 2.5 yasinda yani neden kucaginda neden meme veriyorsun gibi hareketleride yunusak bebege karsi ama gece uykularimiz bir tuhaflasti normalde kendi odasinda yatardi gece aglayip annemi istiyorum diye agliyor sabaha kadar uyanik tutuyor beni sallayayim istiyor gece ufakligi emzirmeye bile kaldirmiyor uykusuzum ama ufak yuzunden degil en son gece elektriklerde kesildi onu da alip benim yatakta yattik hic uyanmadi napsam benle mi yatsa yatakta en azindan bu sureci atlatana kadar

Benim kız 5 yaşında işte o da farklı gösteriyor kıskanmasını.. Seninki küçük daha annesi o yüzden etkilenmesi farklı oluyo.. Onunla ilgilen yanında uyumasın bence alışır ama o dalana kadar yanında kal sen bebekle uzun vakit geçirince oyalanacağı bişeyler bul ona benim kız da doğduğunda oğlum 3 yaşındaydı bebeği uyutup oyun oynardım onla hep yani ilgiyi üstünden almadık hiç

Benimde aynı gün doğdu 3 gündür hiç uyumuyor relactaz ada başladık. fena durumdayız
Canım dün gece 2de uyudu uyuyana kadar cilgin gbydi. Sonra pisik olmasn diye mecbr alyrm bezini uyanmadi 4 gibi emmesi için mememe koymadm ki her gece bez alırken yapardm. Sağdım sütümü( şükürler olsun ki o kadar emmeye gayet iyi sütüm vardi)
8 gbi uyandı gaz sancisyla hemen masaj yapıp emzirip bezini değişip çok konuşmadım ki uykusu acilmasn ( babasına gülücük vermektn alikoyamadi kendisini)
Arada gaz sancısı olsa da şuan uyuyor ben bol su icip hurma yiyorum süt artsn diye ona cevap vereblmk için hazirlyrm kendmi. Pskljk olarak da telkin edyrm gecici meleğin büyüyor sevinmelsin senden sadece süt ve kucak istiyor diye.
Dün gece belki 20 video izledim makale okudm wonder weeks diye gecyrms harika haftalar atak donemi dedgmz bakalim geceye hangi psklji ile olurum

Aynen öyle maşallah sana geçecek tabi.. Sabırlı olmak da fayda var daha az yıpranıyo insan o zmn.. Bu bebiş iyi çok şükür zorluk çekmiyorum fazla ama önceki kız da krizlere ramak kalmıştı yaa ağlamalar ağlamalar ayy

Yaa keşke onlarin tüm ağrılarını sancilrni biz çeksek. Hala inanamyrm bebeğim.oldgna derken üzülmesine gözünden yaş gelmesine kiyamyrm.

Yaa keşke onlarin tüm ağrılarını sancilrni biz çeksek. Hala inanamyrm bebeğim.oldgna derken üzülmesine gözünden yaş gelmesine kiyamyrm.
İlk göz ağrısı diye boşa demiyorlar oğlumda ben de ona baktıkça şükrediyordum evhamlıydım çoğu şeyde ikinci de daha sakin üçüncü de fazla rahatım

Tamamen yapıları aslında benim anne tarafım zayıf oldukça kardeşler hepsi annem 54 kilo, kilo alamıyorum diye üzülür hep dayılar teyzemde oyle muhtemel kizim onlara çekti. Çok uğraştırdı beni kilo konusunda hep persentil en alttaydı 6. Aydı sanirim o raporlu kalorili mama yazıldı ona rağmen almadı bu onun yapısı ama iste millete bakarsan o bebeklik döneminde ay süt mu yetmiyo ay yaramıyo yok Hiç bakamamışsın sözlerini duydum en onemlisi saglik tabi bu bebisimde minnak insallah ablasına çekmemiştir diye umuyorum

İlk göz ağrısı diye boşa demiyorlar oğlumda ben de ona baktıkça şükrediyordum evhamlıydım çoğu şeyde ikinci de daha sakin üçüncü de fazla rahatım
Canım ne güzel yazmssn inan ben de öyleyim her sabah Allahım bana iyi ki süt verdin diye sukredyrz her animiz sukurle hayal aleminde gbi yasyrm

bende gece hic hic konusmuyorum sadece emzirip uyutuyorum gece lambasiyla isimizi hallediyoruz.gunduz babaannesi bakiyor zaten cok sıkıntı olmuyor.

buyudukce cok tatli bisey oluyor bunlar, sabah uyanmis kendine kendine konuşuyor gibi degisik sesler cikariyodu eller kollar da hep havada zaten, normalde uyandiginda aglardi

biliyorum cnm. verilen sureleri genis tutuyorlar. misal 4.5-5.5 hafta ilk atak donemi. 7.5-8.5tu sanirim ikincisi. bir de 7.5 diye ille o gun olmuyor. biraz oncesi biraz sonrasi olabiliyr. zaten bebek cok belli ediyor kendjni o zaman da.
Doğru tabiki biraz önce biraz sonra olabilir. Ben uygulamadan takip ediyorum

Bence 3 ölçek ver canım boş su ile karnı doymasın en azından

Aynı benimkide öyle ne koktuğu belli değil ekşimsi bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…