2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şükür büyüyor teyzesi..yenidogan bebek kıvamına geldik..sürekli dr kontrolümüz var ama şükür herşey yolunda şimdilik bi problemimiz yok ufak tefek bir iki şey dışında.. Siz nasilsiniz
bizde iyiyiz canim benim kizda sabaha kaadr uyumuyor normalde sakın bebk ama geceler8 uyumuyo gözler hep açık idare edip gidiyoruz
büyük oğlan nasıl kardeşini kiskaniyormu

Geçmiş olsun canım, beylikdüzünde oturuyorum silivriye yarım saat uzaktayız hiç hissetmedim. Kedim köpeğimde gayet horul horul uyuyorlar. Ama ümraniyeye kadar hissedilmiş anlamadın
Biz Bağcılardayız ama beşiğimiz baya sallandı gardroptan kıyafetlerim döküldü yerlere o kadar hissettik yani.

Geçmiş olsun canım, beylikdüzünde oturuyorum silivriye yarım saat uzaktayız hiç hissetmedim. Kedim köpeğimde gayet horul horul uyuyorlar. Ama ümraniyeye kadar hissedilmiş anlamadın
Aynen ben de orda oturuyorum ve hissetmedim. Esenlerdeki arkadasim cok sallanmis mesela. Sebebini de anlamadim

kizlar mevlid yapan oldu mu? kaynanam memleketten geldi mevlidimizi yapicaz, ne dagitacagim hala karar veremedim ?

Canım c.tesi bizde mevlut yapcaz bunlardan dağıtacağım lokum ve magnet evde küçük bi organizasyon olacak ztn pide ayran ve lohusa şerbeti ikram edeceğiz

Gecmis olsun kizlar bende 4. Kattayim feci hissettum emziriyordum birde oturunca hissediliyo Allah bidaha gostermesin

ay kizlar canim cok sıkılıyor büyük kizim bu aralar aşırı kıskanıyor.dun kardeşini ana kucağından tek.basina kaldırmış ben yokken odaya girince çok korktum
ha bire emzirirken çocuğun başını faln çekiyor

ikinciyi gecikmeden yapın 4 yaş ara fazla geldi

İyi akşamlar kızlar dün akşam mama öğünü yaparken oğlum kustu baya,mamayı alalı bugün tam 4hafta olmuştu. Eşime yenisini aldırdım şimdi açtım ve ikisini koklayinca şok oldum resmen eski mama kötü kokuyordu oğlum o yüzden kusmuş. Süresi geçen değil son günü diye bile kullanmayın ikisini koklamasam anlamayacaktim burda dün de biri yazmıştı ordan da aklımda kaldı suphelendim iyiki kontrol etmisim

Ben canım sabaha kadar nöbet tutum basında valla korkudan 30 ccdi ama.

Arkadaşlar memekolik beyimiz bugünkü gibi hiç olmamst. Yemin ederim 10 dakika uyumadi sürekli meme de meme valla bugüne özel 47. Günde bisey varda ben mi bilmyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…