Şükür büyüyor teyzesi..yenidogan bebek kıvamına geldik..sürekli dr kontrolümüz var ama şükür herşey yolunda şimdilik bi problemimiz yok ufak tefek bir iki şey dışında.. Siz nasilsiniz
bizde iyiyiz canim benim kizda sabaha kaadr uyumuyor normalde sakın bebk ama geceler8 uyumuyo gözler hep açık idare edip gidiyoruz
büyük oğlan nasıl kardeşini kiskaniyormu
Geçmiş olsun canım, beylikdüzünde oturuyorum silivriye yarım saat uzaktayız hiç hissetmedim. Kedim köpeğimde gayet horul horul uyuyorlar. Ama ümraniyeye kadar hissedilmiş anlamadın
Geçmiş olsun canım, beylikdüzünde oturuyorum silivriye yarım saat uzaktayız hiç hissetmedim. Kedim köpeğimde gayet horul horul uyuyorlar. Ama ümraniyeye kadar hissedilmiş anlamadın
Canım c.tesi bizde mevlut yapcaz bunlardan dağıtacağım lokum ve magnet evde küçük bi organizasyon olacak ztn pide ayran ve lohusa şerbeti ikram edeceğiz
BBluemom44
nasıl ya hiç açılmayan mama nasıl bozulur ki daha bugün stok yaptım ben sma dan bulamıyorum her yerde diye 2021 tarihli.. sana denk gelmiş olmasın canım
ay kizlar canim cok sıkılıyor büyük kizim bu aralar aşırı kıskanıyor.dun kardeşini ana kucağından tek.basina kaldırmış ben yokken odaya girince çok korktum
ha bire emzirirken çocuğun başını faln çekiyor
ikinciyi gecikmeden yapın 4 yaş ara fazla geldi
İyi akşamlar kızlar dün akşam mama öğünü yaparken oğlum kustu baya,mamayı alalı bugün tam 4hafta olmuştu. Eşime yenisini aldırdım şimdi açtım ve ikisini koklayinca şok oldum resmen eski mama kötü kokuyordu oğlum o yüzden kusmuş. Süresi geçen değil son günü diye bile kullanmayın ikisini koklamasam anlamayacaktim burda dün de biri yazmıştı ordan da aklımda kaldı suphelendim iyiki kontrol etmisim
İyi akşamlar kızlar dün akşam mama öğünü yaparken oğlum kustu baya,mamayı alalı bugün tam 4hafta olmuştu. Eşime yenisini aldırdım şimdi açtım ve ikisini koklayinca şok oldum resmen eski mama kötü kokuyordu oğlum o yüzden kusmuş. Süresi geçen değil son günü diye bile kullanmayın ikisini koklamasam anlamayacaktim burda dün de biri yazmıştı ordan da aklımda kaldı suphelendim iyiki kontrol etmisim
Arkadaşlar memekolik beyimiz bugünkü gibi hiç olmamst. Yemin ederim 10 dakika uyumadi sürekli meme de meme valla bugüne özel 47. Günde bisey varda ben mi bilmyrm.
Arkadaşlar memekolik beyimiz bugünkü gibi hiç olmamst. Yemin ederim 10 dakika uyumadi sürekli meme de meme valla bugüne özel 47. Günde bisey varda ben mi bilmyrm.