2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gece bende değiştirmiyorum bezini en son kaçta kalktıysa örneğin 12 veya 2 de değiştiriyorum sabah 8e kadar kalıyor. Kaka yapmıyor zaten çiş yapıyor. Sabahta lavaboda yıkıyorum hemen altını kremini sürüp sıcacık yatırıyorum tekrar

buyudukce cok tatli bisey oluyor bunlar, sabah uyanmis kendine kendine konuşuyor gibi degisik sesler cikariyodu eller kollar da hep havada zaten, normalde uyandiginda aglardi
Daha neler yapacaklar bekle ve gör annesi en çok agu bugu sesler çıkarınca yiyesim geliyo benim insanın gözünün içine bakıp gülmeleri hele ayy aşk bu aşk

İstanbullular bebekleri gun icinde nasil giydiriyosunuz yelek giydiriyomusunuz nssillar genrl olarak
Evdeyken Yarım kol zıbın, uzun kol body patikli alt, çorap. Yataktan kalkarken yelek alıyorum. Üstünden yinede battaniyesi eksik olmuyor. Dışarıya yada misafirliğe gittiğimizde ise uzun kol body Sweatshirt altına yine patikli alt çorap ve battaniye

Arkadaslar bebek mamasi eksi kokar balık kokar neden bu kokuya taktiniz
Benimki ilk alındığında kokmuyordu 3gün kullandım 1aydan fazla ağzı açılmamıştı. Eşim süt ver diyince dolapta sağdığım süt yerine hazır mama anlamış. Yaptığında kokusu çok kötüydü ve çocuk devamlı kustu allahtan zehirlenmedi. Geçen gün düğüne gidince süt sağıp bıraktım yetmeyince annem aynı mamadan almış sıfır kutu mis gibi kokuyor hiç ekşilik yok. Benim mama 1ay sonra bozukmuştu yani arkasındaki gibi 3hafta kullanmak lazım. Muhabbet bu

Anladim uc hafta süre o kesin de açtıktan sonra da kotu kokuyor mesela hipp bizim eksimsi kokusu sacma sapan daha 3 gun oldu acali

6gün varmış sıçramanın bitişine. Yeni girmiş Leon bu hafta huysuzluk daha çok meme emme çok acıkma uykusuzluk gaz etrafa ilgi olabilir canım normal bunlar
11de uyandı canım.geceden neler.yapmam gerektgne kadar bir sürü önlem.aldik kahvaltı hazırladı eşim geç yapyrm normalde. gece süt sağdım bol su iciyrm süt yapıcı otlardan almstm ama hiç icmemstm onlardan da yapcm. Kendimi pskljk de hazirldm zaten isteği göğsümde uyumak kuzumun şuan bakalim ilerki günlerde ne olcak.

Dün gece aynı saatlerde aynı şeyleri yapmışız. Sabahta aynı şekilde en son 12 gibi uyandı. Bizimde atak haftası sanırım. Normalde gece uyurdu ama iki gündür 2 den önce uyumuyor akşamda uyumuyor. Bugün gündüz biraz daha az uyutmaya çalışacağım :)

Canım atak boyu süreci onlar yönetecek 11de uyandı emmek istedi salondaki yatağına koyaym dedim dünkü gbi 2 dakikada agladi 11den beri koltukta koynumda uyuyor. Arada odada geznyrm ama bu atak zamanini çok iyi geçirmeliler

6gün varmış sıçramanın bitişine. Yeni girmiş Leon bu hafta huysuzluk daha çok meme emme çok acıkma uykusuzluk gaz etrafa ilgi olabilir canım normal bunlar
Gulum su uygulamsyi bi daha yazsana ben de alim ya bu botle olmicak... Suan cocuk deliksiz uyuyo masallah geceden beri sanji karakteri degisti... Bu uygulama bna cok yaricak

Burada yazınca bende bir kokusuna bakayım dedim bizimki de balık kokuyor ama daha alalı 1 hafta olmadı ve ben sürekli kullanıyorum 2 haftada bitiyor bir kutu. Bozulmuş mudur acaba, sabah hazırladım mamayı ama burada okuyunca vermedim. Sütüm yeterli gelmiyor bir türlü uykuya dalamadı aç olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…