Canım benim ilk önce hafif kahverengi lekem geldi sonea yoğun bi şekilde kanamam oldu normalde 7 gün sürerdi 9 10 gün sürdü benimkide ilk hafif geldi sonrada baya çoğaldı bende anlayamamıştım ne olduğumuRegl Olanlar Bana Bir Yardimci Olsaniz..
ben oglumda 9.5 ay olmadim. olunca normal oldu regl.
simdi dun sabah ciddi sanci oldu.53.gunumuzdu. sonra afederseniz kirmizi kanama ama akintiyla. dunden beri wc ye gidince arada oluyor. ben regl mi oldum baska bir sacmalik mi anlayamadjm.
Yalniz kivami sert degil tam tersi büyük insan olsa ishal derdim. Cocuk yapamiyor ama yaptığı zaman da kati kivamli yapmiyor.tamamen ananemin taktigidir yuzde yuz calisiyo Bi cay kasigi zeytinyagini kendi sutunle karistirip verdinb ya da mamasina kattin bibeeojla verdin patir patir yapar sadece bi oneri tabii ben denedim onayladim
Hepsini toplu yapiyo yani sulu ve bol dimi bizde de ayni sorun vardi zeytinyagi ile normale donduYalniz kivami sert degil tam tersi büyük insan olsa ishal derdim. Cocuk yapamiyor ama yaptığı zaman da kati kivamli yapmiyor.
Rezene fazla mi ictim ne, ben ishal oldum simdihamilelik bitti kabızlık geri döndü bende zaten, çocuk anasi gibi..
Benim bazen şekerli şeylere batirasim geliyorduAtak bebesi anası olarak bildryrm meme uçlarım pert geceden sağdım onlardan vereyim diyrm ama kiyamyrm emsin dyrm.
Emzik veren anneler lütfen bir yöntem deynce emzige alstrym
Canım ağzına koydgm an öyle bir ağlıyor ki tutmak bir yana katılıyor işte azcik tutsa dedgn cok güzel ama keşke 2. Hafta baslsydm vermeye geç kaldım sanrmBenim bazen şekerli şeylere batirasim geliyorduemziği biraz tutunca ağzından çek daha sıkı tutmaya çalışıyor ben o şekilde alistirdim
daha kucuk cnm. biraz beraber yatin derim. oglum 5 yasinda. 1 ay beraber yattik. daha 1 hafta oldu odasina gideli.Benim oglum kiskanmadi 2.5 yasinda yani neden kucaginda neden meme veriyorsun gibi hareketleride yunusak bebege karsi ama gece uykularimiz bir tuhaflasti normalde kendi odasinda yatardi gece aglayip annemi istiyorum diye agliyor sabaha kadar uyanik tutuyor beni sallayayim istiyor gece ufakligi emzirmeye bile kaldirmiyor uykusuzum ama ufak yuzunden degil en son gece elektriklerde kesildi onu da alip benim yatakta yattik hic uyanmadi napsam benle mi yatsa yatakta en azindan bu sureci atlatana kadar
hatirliyrm cnm seniCanım benim ilk önce hafif kahverengi lekem geldi sonea yoğun bi şekilde kanamam oldu normalde 7 gün sürerdi 9 10 gün sürdü benimkide ilk hafif geldi sonrada baya çoğaldı bende anlayamamıştım ne olduğumu
evet var canim. sut korumaz...Adrt olmadan hamile kalinma ihtimali oluuor mu
Emziği icat eden insan cennetlikAtak bebesi anası olarak bildryrm meme uçlarım pert geceden sağdım onlardan vereyim diyrm ama kiyamyrm emsin dyrm.
Emzik veren anneler lütfen bir yöntem deynce emzige alstrym
Canım bide emzirdikten hemen sonra ağzına vermeyi dene ben öyle yapıyorum uykuya dalmakta zorlanıyosa onu kolaylaştırıyorCanım ağzına koydgm an öyle bir ağlıyor ki tutmak bir yana katılıyor işte azcik tutsa dedgn cok güzel ama keşke 2. Hafta baslsydm vermeye geç kaldım sanrm
Malesef kalınıyo keşke korunma derdi olmasaa hiç bi korunma yöntemi seçemedim napacam bilmiyorumAdrt olmadan hamile kalinma ihtimali oluuor mu
Oluyor canım çünkü yumurtlama olmadan adet olunmaz ilk yumurtlamada da hamile kalınabilirAdrt olmadan hamile kalinma ihtimali oluuor mu
YA annem 1 yndn ben br yndn pes ettik inan ucuna sütümü sürdüm dalmya yakın verdim yok yok aldığı gbi midesi bulanıp yaygara ckryr. Başka yöntem bulan varsaEmziği icat eden insan cennetlikben istemedikçe verdim zorladım biraz pes etmedim alıştı şimdi çok rahat oluyo canım ilk önce ucunu deydiriyorum sonra emiyo zaten
Onu da yaptım tatlım olmadı birde üstüne uyaniyo bastn baslyrmCanım bide emzirdikten hemen sonra ağzına vermeyi dene ben öyle yapıyorum uykuya dalmakta zorlanıyosa onu kolaylaştırıyor
Bizimkiee emzigi diliyle atiyodu elimle surekli tutaraj verdim o atmaya calisiyo meme sabit kaliyo... İkinci cocukta dogum cantama emzik koycamYA annem 1 yndn ben br yndn pes ettik inan ucuna sütümü sürdüm dalmya yakın verdim yok yok aldığı gbi midesi bulanıp yaygara ckryr. Başka yöntem bulan varsa
Bizde bugün 2. Ay aşımızı olduk huzursuz yerine koyunca ağlıyo kucakda durmak istiyo kucağımda sakinleştiriyorum 2 3 gün idare edecez artık canım hafif ateş de var gece çıkmaz inşallah yahanımlar 2 ay aşısını yaptıran var mi?
bugün yaptırdık.
sabah 10 da yapıldı.
bi sey yoktu. öğleden sonra 2 buçukta uyandı ve o uyanış yani sürekli ağlıyor.
ateşi yok.
ama kucaktan daha yere koymak için eğilince bile çığlık çığlığa bağırıyor
doktora götürdük
olur huzursuzluk dedi ama bu çok fazla değil mi ya?
gaz vardır belki diye fitil verdiler.
kaka yaptı ama aynı durumu
sizinkin de de oldu mu?
olduysa ne zamana kadar sürdü
Benimkide çok zor aldı emziği. Ben emziği verirken elimle yanağına hafif baskı yapiyodum yani memeye degiyormus gibi olsun diye öyle yapınca aliyidu bı sure elimi cekmiyidum. Şimdi alıştı birazYA annem 1 yndn ben br yndn pes ettik inan ucuna sütümü sürdüm dalmya yakın verdim yok yok aldığı gbi midesi bulanıp yaygara ckryr. Başka yöntem bulan varsa
Benimki de bazen kullanıyor beni :)) benimki de bugün 12 den beri doğru düzgün uyumuyor bu saat oldu daha 10 dakikadan fazla uymadı. Ah bu ataklar ah geçecek inşallah :)Az önce annemle konstk dedim böyle böyle ee normalde de yalancı emzik niyetine kullaniydu seni dedibenim dün 10dakika bile uyumadı bugün de niyeti yok tik tok daha
maşallah ne güzeluzulmeee. benimde 31 de ilkiydi. simdi 36 ve ikinciikinci daha rahat oluyormus cidden. hem de sezeryanlar.
ekonomi yetse 3.cu de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?