2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım benim ilk önce hafif kahverengi lekem geldi sonea yoğun bi şekilde kanamam oldu normalde 7 gün sürerdi 9 10 gün sürdü benimkide ilk hafif geldi sonrada baya çoğaldı bende anlayamamıştım ne olduğumu

tamamen ananemin taktigidir yuzde yuz calisiyo Bi cay kasigi zeytinyagini kendi sutunle karistirip verdinb ya da mamasina kattin bibeeojla verdin patir patir yapar sadece bi oneri tabii ben denedim onayladim
Yalniz kivami sert degil tam tersi büyük insan olsa ishal derdim. Cocuk yapamiyor ama yaptığı zaman da kati kivamli yapmiyor.

Rezene fazla mi ictim ne, ben ishal oldum simdi hamilelik bitti kabızlık geri döndü bende zaten, çocuk anasi gibi..

Hepsini toplu yapiyo yani sulu ve bol dimi bizde de ayni sorun vardi zeytinyagi ile normale dondu

Atak bebesi anası olarak bildryrm meme uçlarım pert geceden sağdım onlardan vereyim diyrm ama kiyamyrm emsin dyrm.
Emzik veren anneler lütfen bir yöntem deynce emzige alstrym
Benim bazen şekerli şeylere batirasim geliyordu emziği biraz tutunca ağzından çek daha sıkı tutmaya çalışıyor ben o şekilde alistirdim

Benim bazen şekerli şeylere batirasim geliyordu emziği biraz tutunca ağzından çek daha sıkı tutmaya çalışıyor ben o şekilde alistirdim
Canım ağzına koydgm an öyle bir ağlıyor ki tutmak bir yana katılıyor işte azcik tutsa dedgn cok güzel ama keşke 2. Hafta baslsydm vermeye geç kaldım sanrm

daha kucuk cnm. biraz beraber yatin derim. oglum 5 yasinda. 1 ay beraber yattik. daha 1 hafta oldu odasina gideli.

hatirliyrm cnm seni kahveydi sen de. bendeki sacma sekilde suan.
Adrt olmadan hamile kalinma ihtimali oluuor mu
evet var canim. sut korumaz...

Atak bebesi anası olarak bildryrm meme uçlarım pert geceden sağdım onlardan vereyim diyrm ama kiyamyrm emsin dyrm.
Emzik veren anneler lütfen bir yöntem deynce emzige alstrym
Emziği icat eden insan cennetlik ben istemedikçe verdim zorladım biraz pes etmedim alıştı şimdi çok rahat oluyo canım ilk önce ucunu deydiriyorum sonra emiyo zaten

Canım ağzına koydgm an öyle bir ağlıyor ki tutmak bir yana katılıyor işte azcik tutsa dedgn cok güzel ama keşke 2. Hafta baslsydm vermeye geç kaldım sanrm
Canım bide emzirdikten hemen sonra ağzına vermeyi dene ben öyle yapıyorum uykuya dalmakta zorlanıyosa onu kolaylaştırıyor

hanımlar 2 ay aşısını yaptıran var mi?
bugün yaptırdık.
sabah 10 da yapıldı.
bi sey yoktu. öğleden sonra 2 buçukta uyandı ve o uyanış yani sürekli ağlıyor.
ateşi yok.
ama kucaktan daha yere koymak için eğilince bile çığlık çığlığa bağırıyor
doktora götürdük
olur huzursuzluk dedi ama bu çok fazla değil mi ya?
gaz vardır belki diye fitil verdiler.
kaka yaptı ama aynı durumu
sizinkin de de oldu mu?
olduysa ne zamana kadar sürdü

Emziği icat eden insan cennetlik ben istemedikçe verdim zorladım biraz pes etmedim alıştı şimdi çok rahat oluyo canım ilk önce ucunu deydiriyorum sonra emiyo zaten
YA annem 1 yndn ben br yndn pes ettik inan ucuna sütümü sürdüm dalmya yakın verdim yok yok aldığı gbi midesi bulanıp yaygara ckryr. Başka yöntem bulan varsa

YA annem 1 yndn ben br yndn pes ettik inan ucuna sütümü sürdüm dalmya yakın verdim yok yok aldığı gbi midesi bulanıp yaygara ckryr. Başka yöntem bulan varsa
Bizimkiee emzigi diliyle atiyodu elimle surekli tutaraj verdim o atmaya calisiyo meme sabit kaliyo... İkinci cocukta dogum cantama emzik koycam

Bizde bugün 2. Ay aşımızı olduk huzursuz yerine koyunca ağlıyo kucakda durmak istiyo kucağımda sakinleştiriyorum 2 3 gün idare edecez artık canım hafif ateş de var gece çıkmaz inşallah ya

Benimkide çok zor aldı emziği. Ben emziği verirken elimle yanağına hafif baskı yapiyodum yani memeye degiyormus gibi olsun diye öyle yapınca aliyidu bı sure elimi cekmiyidum. Şimdi alıştı biraz

Az önce annemle konstk dedim böyle böyle ee normalde de yalancı emzik niyetine kullaniydu seni dedi benim dün 10dakika bile uyumadı bugün de niyeti yok tik tok daha
Benimki de bazen kullanıyor beni :)) benimki de bugün 12 den beri doğru düzgün uyumuyor bu saat oldu daha 10 dakikadan fazla uymadı. Ah bu ataklar ah geçecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…