2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
YA annem 1 yndn ben br yndn pes ettik inan ucuna sütümü sürdüm dalmya yakın verdim yok yok aldığı gbi midesi bulanıp yaygara ckryr. Başka yöntem bulan varsa
bizimkinin modelinden asla emzik almiyo midesi kalkıyor kuscak gibi oluyor, hastanede vermistim sonrasinda fazla vermedim bebekte unuttu emzigi

Yaa bizim bu bebekler nolcaj boyle Allah askina en fena bizimkiler
Portakalli cilek de var o listede ucumuzun ki secmece tovbe tövbe gunduz melek zorla kaldirip yemek veriyoruz biberona alisti emmiyor paşam usengec iyice problem.çocuk

Ben hic zorla kaldirdigimi hatirlamiyom bile yeni dogdugu bikac gun
Gunduz bizimki full uyku adam gece gunduz karışmış sabah 10 gece 23 24 uyku zamanı kalkıyor tabi aralarda ama gunduz uykuda genelde 7 saat falan uyuyor toplam gunduz gece 0 uyku

Malesef kalınıyo keşke korunma derdi olmasaa hiç bi korunma yöntemi seçemedim napacam bilmiyorum
bana uyan sadece hormonli spiralmis. gerisine saglik sebeplerimden dolayi kullanamiyrm. hormonlu olan da sutu ve regli kesiyrmjs. o yuzden de 1 yil onerilmjyormus. artik kardes kardes takilacagiz

Gunduz bizimki full uyku adam gece gunduz karışmış sabah 10 gece 23 24 uyku zamanı kalkıyor tabi aralarda ama gunduz uykuda genelde 7 saat falan uyuyor toplam gunduz gece 0 uyku
Mwcbur sabah yatip uyuxan o aaman haair esinde yok tek basina ever gunduz uyumak zor oluyo ama baska carenyok

Ya tecrubeli anneler su 2. Ay asisindan asiri derecese korkuyorum cok mu huysuz oluyolar cok mu atesleei cikiyo haftaya olhxaz ve simdiden stresini yasiyorum acikcasi

Yok uyumama canim
Hee benimki uyanmıyor cinsi bi değişik artik dokunmuyorum dün 8 de yattı sadece arada nefes aliyormu diye baktim gece 2 de acıkarak uyandi agladi emzirdim 5 dk emdi geri uyudu darliyi beni cocugun uykusu 2 aylik oldu hala boynunu tutma cabasi yok çünkü uyanik kalmıyor kaslar nasil çalışsın

Benimkide çok zor aldı emziği. Ben emziği verirken elimle yanağına hafif baskı yapiyodum yani memeye degiyormus gibi olsun diye öyle yapınca aliyidu bı sure elimi cekmiyidum. Şimdi alıştı biraz
Yarın ilk iş denicem canım inşallah alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…