2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim herzamanki kokusuysa sıkıntı yoktur benimkinin kokusu değişmişti. Bebeğini aç bırakma daha öncede kullandıysan aynı kokuyorsa ver tabiki bazı mamaşar kokuyor zaten benim bahsettiğim kokusunun komple değişmesi

Burada okuyana kadar kokuyor muydu daha önce hiç dikkat etmemiştim
Aptamil kullanan var mı? Onlarınki de balık gibi kokuyor mu?

Burada okuyana kadar kokuyor muydu daha önce hiç dikkat etmemiştim
Aptamil kullanan var mı? Onlarınki de balık gibi kokuyor mu?
Canım benimki fark edilmeyecek burna gelmeyecek bir koku değildi baya buram buram kokuyordu. Seninki normaldir muhtemelen

Benimki ağır kokuyordu ve bebegim kustu zaten icmemisti.yeni paketi alınca aradaki farkı anladım. Yeni pakette de balık yemi gibi ama hafif kokusu var öyle ağır keskin değil. Ama eski pakette direkt burnuma çarptı kokusu

İlk göz ağrısı diye boşa demiyorlar oğlumda ben de ona baktıkça şükrediyordum evhamlıydım çoğu şeyde ikinci de daha sakin üçüncü de fazla rahatım
1.si kalfalik, 2.si çıraklık, 3.sü Ustalik eserim diyosun yani Mimar Sinan gibi
Tecrube cok şey katiyor insana.. maşallah canim yaa çok imreniyorum 2. , 3. Çocugu olanlara

1.si kalfalik, 2.si çıraklık, 3.sü Ustalik eserim diyosun yani Mimar Sinan gibi
Tecrube cok şey katiyor insana.. maşallah canim yaa çok imreniyorum 2. , 3. Çocugu olanlara
Allah razı olsun valla ustalık mı bilmiyorum ama bi rahatlık geliyo gerçekten ilkin stresi Kalmıyo sevmeye koklamaya odaklsnıyorsun

Kızlar bunlarda benim mevlütte dağıtacaklarım lokum kutusu ve yasin. Bunun yanında magnet yaptıracağım ve masa hazırlayacağım lacivert gümüş renk olacak herşey. Yasini yaptırdığım yeri söyleyebilirim muhteşem şeyler var özellikle kız bebekler için çokta ucuza yaptırdım

Hepsi çok guzel canim nerde yaptirdin? Lokum kutusu da çok guzel , ayni yerden mi siparis ettin

Mukemmel olmus xok gosterisli

Kucuk olandan daha cok emzirince o da oburune yaklasiyo zamanla canim bende de ayni sorun var uyaniyo asiri ac olunca o az olan memeden ver sonrasinda sag makinayla arttigi goruceksin bos memeni sag hatta

Bende oyle yapiyorum oglum cok akilli bir bebek oglumla ilgileniyorum surekli oyunlar oynuyorum. Gece 10 gibi yatiyor sonra saat 1 de kalkip tum gece benimle yat diyor uyumuyorda ben kalkinca aninda uyaniyor eee bebegim emmesi lazim bir haftadir mahvolduk resmen

Ben de de aynı durum var . Farkedince hemen suyu arttırdık, ve sürekli sagdim o göğsü ve emzirdim. Şimdi yine küçük ama fark azaldı. Küçük olan gogsum ne zaman siksam süt geldi. Buyuk olanla emzirirken diğerinden süt akıyor şimdi.o yüzden takilma bol bol emzir ve sağ. Süt yapan şeyler ye ic bikac güne toparlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…