Canim herzamanki kokusuysa sıkıntı yoktur benimkinin kokusu değişmişti. Bebeğini aç bırakma daha öncede kullandıysan aynı kokuyorsa ver tabiki bazı mamaşar kokuyor zaten benim bahsettiğim kokusunun komple değişmesiBurada yazınca bende bir kokusuna bakayım dedim bizimki de balık kokuyor ama daha alalı 1 hafta olmadı ve ben sürekli kullanıyorum 2 haftada bitiyor bir kutu. Bozulmuş mudur acaba, sabah hazırladım mamayı ama burada okuyunca vermedim. Sütüm yeterli gelmiyor bir türlü uykuya dalamadı aç olduğu için
Burada okuyana kadar kokuyor muydu daha önce hiç dikkat etmemiştimCanim herzamanki kokusuysa sıkıntı yoktur benimkinin kokusu değişmişti. Bebeğini aç bırakma daha öncede kullandıysan aynı kokuyorsa ver tabiki bazı mamaşar kokuyor zaten benim bahsettiğim kokusunun komple değişmesi
Canım benimki fark edilmeyecek burna gelmeyecek bir koku değildi baya buram buram kokuyordu. Seninki normaldir muhtemelenBurada okuyana kadar kokuyor muydu daha önce hiç dikkat etmemiştim
Aptamil kullanan var mı? Onlarınki de balık gibi kokuyor mu?
Benimki ağır kokuyordu ve bebegim kustu zaten icmemisti.yeni paketi alınca aradaki farkı anladım. Yeni pakette de balık yemi gibi ama hafif kokusu var öyle ağır keskin değil. Ama eski pakette direkt burnuma çarptı kokusuBurada yazınca bende bir kokusuna bakayım dedim bizimki de balık kokuyor ama daha alalı 1 hafta olmadı ve ben sürekli kullanıyorum 2 haftada bitiyor bir kutu. Bozulmuş mudur acaba, sabah hazırladım mamayı ama burada okuyunca vermedim. Sütüm yeterli gelmiyor bir türlü uykuya dalamadı aç olduğu için
Tamam canim ben bunu indirim 5 agustos dogum tarihiHarika haftalar canim istersen atak haftasına bakayım tarih söyliyim sana ama uygulama faydalı
1.si kalfalik, 2.si çıraklık, 3.sü Ustalik eserim diyosun yani Mimar Sinan gibiİlk göz ağrısı diye boşa demiyorlar oğlumda ben de ona baktıkça şükrediyordum evhamlıydım çoğu şeyde ikinci de daha sakin üçüncü de fazla rahatım
Beklenen doğum tarihi neydi canım asıl doğması gereken zamanTamam canim ben bunu indirim 5 agustos dogum tarihi
Allah razı olsun1.si kalfalik, 2.si çıraklık, 3.sü Ustalik eserim diyosun yani Mimar Sinan gibi
Tecrube cok şey katiyor insana.. maşallah canim yaa çok imreniyorum 2. , 3. Çocugu olanlara
Ustaliktandir oAllah razı olsunvalla ustalık mı bilmiyorum ama bi rahatlık geliyo gerçekten ilkin stresi Kalmıyo sevmeye koklamaya odaklsnıyorsun
Ne olmuş canım ya Genceciksin işte 2. Yi de 33 de yap tamam bitti gitti beraber büyürler kardeş candırUstaliktandir obak bizim elimiz ayagimiza dolasiyor. 31 yasindayim daha ilk cocuk yeni dogdu
Hepsi çok guzel canimKızlar bunlarda benim mevlütte dağıtacaklarım lokum kutusu ve yasin. Bunun yanında magnet yaptıracağım ve masa hazırlayacağım lacivert gümüş renk olacak herşey. Yasini yaptırdığım yeri söyleyebilirim muhteşem şeyler var özellikle kız bebekler için çokta ucuza yaptırdım
Eki Görüntüle 2539447
Çok sağol canim inşallahNe olmuş canım ya Genceciksin işte 2. Yi de 33 de yap tamam bitti gitti beraber büyürler kardeş candır
15 agustostu canimBeklenen doğum tarihi neydi canım asıl doğması gereken zaman
Mukemmel olmus xok gosterisliKızlar bunlarda benim mevlütte dağıtacaklarım lokum kutusu ve yasin. Bunun yanında magnet yaptıracağım ve masa hazırlayacağım lacivert gümüş renk olacak herşey. Yasini yaptırdığım yeri söyleyebilirim muhteşem şeyler var özellikle kız bebekler için çokta ucuza yaptırdım
Eki Görüntüle 2539447
Kucuk olandan daha cok emzirince o da oburune yaklasiyo zamanla canim bende de ayni sorun var uyaniyo asiri ac olunca o az olan memeden ver sonrasinda sag makinayla arttigi goruceksin bos memeni sag hattaKizlar benim bir gögsüm aşiri büyük, o baya süt doluyor, öteki o kadar dolmuyor. baya küçük kaldi.büyük olandan daha çok emziriyorum. Hatta onu sağmiştim da . Yine de orantisizlar. Nasil dengeleyecegim acaba :/
Bende oyle yapiyorum oglum cok akilli bir bebek oglumla ilgileniyorum surekli oyunlar oynuyorum. Gece 10 gibi yatiyor sonra saat 1 de kalkip tum gece benimle yat diyor uyumuyorda ben kalkinca aninda uyaniyor eee bebegim emmesi lazim bir haftadir mahvolduk resmenBenim kız 5 yaşında işte o da farklı gösteriyor kıskanmasını.. Seninki küçük daha annesi o yüzden etkilenmesi farklı oluyo.. Onunla ilgilen yanında uyumasın bence alışır ama o dalana kadar yanında kal sen bebekle uzun vakit geçirince oyalanacağı bişeyler bul ona benim kız da doğduğunda oğlum 3 yaşındaydı bebeği uyutup oyun oynardım onla hep yani ilgiyi üstünden almadık hiç
Ben de de aynı durum var . Farkedince hemen suyu arttırdık, ve sürekli sagdim o göğsü ve emzirdim. Şimdi yine küçük ama fark azaldı. Küçük olan gogsum ne zaman siksam süt geldi. Buyuk olanla emzirirken diğerinden süt akıyor şimdi.o yüzden takilma bol bol emzir ve sağ. Süt yapan şeyler ye ic bikac güne toparlayacakKizlar benim bir gögsüm aşiri büyük, o baya süt doluyor, öteki o kadar dolmuyor. baya küçük kaldi.büyük olandan daha çok emziriyorum. Hatta onu sağmiştim da . Yine de orantisizlar. Nasil dengeleyecegim acaba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?