2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bizimkinin modelinden asla emzik almiyo midesi kalkıyor kuscak gibi oluyor, hastanede vermistim sonrasinda fazla vermedim bebekte unuttu emzigi
Ben emmeyi tam bilsin dedim 1 ayı bekledim şimdide öğürüyor katiliyor korkyrm pes ettim ama yanak okşama olayına bakcm bir arkds demiş de ay inşallah bi çare buluruz canım yoksa işimiz zor

Gunduz bizimki full uyku adam gece gunduz karışmış sabah 10 gece 23 24 uyku zamanı kalkıyor tabi aralarda ama gunduz uykuda genelde 7 saat falan uyuyor toplam gunduz gece 0 uyku

Acaba gündüz aralarda siz uyandırsanız gece gündüz ayrımı oluşur mu minnoşun kafasında?

Ay Mysonismysun senin nickini hep Mysonjdjdkd diye tam okumuyordum Şu an my son is my sun şeklinde okudum ve aydınlandım, tşk.

Bebeğini emzirmek için uyandiran var mi hala yoksa herkes düzene ayak uydurdu mu yani 6 saat uyusada dokunmuyorum diyen var mi ??

ilk zamanlar ben hep uyandırdım düzenli. 3 saatte bir kaldırdım ve pompa yaptım hep. Şimdi dokunmuyorum. Ufak tefek rötuşlar sonucu şu an gündüz 3-4 saatte bir uyanıyorlar. Bir ya da iki uyku zamanını uyanık geçiriyorlar. Oyun oynuyoruz o zamanlarda. Gece de 11-12 gibi iyi yedirip yatırdığımda sabah 5-6 ya kadar kesintisiz uyuyorlar.

benim ki 19 da dogdu kuzum

ewtt ben 36 gunlum bebekten degil 1.5 yasindaki kizim yuzunden krize griyorum rvdeki herkesi her gun uytmuyor onun yuzunden 1 saat deliksiz uymuyor kise insani cildirtiyor

Benim ikisinde de kırkım bitince oldum bunda da öyle devam eder gibime geliyo ama bakalım.. Senin kesilmiş miydi kanama.? Eğer reglse zaten devamı gelir ortalama 1 hafta sürüp kesiliyor zaten adet kanaması kırmızı kanama oluyo bu doğum sonrası kanama daha açık renk oluyo

Bizde bugün 2. Ay aşımızı olduk huzursuz yerine koyunca ağlıyo kucakda durmak istiyo kucağımda sakinleştiriyorum 2 3 gün idare edecez artık canım hafif ateş de var gece çıkmaz inşallah ya
felâket bir akşamdı bizim ki.
ateş 38.1 oldu.
huzursuzluk had safhadaydı.
gaz sancısı da eklenince mahvoldu çocuk.
kucakta uyudu gece

Atak bebesi anası olarak bildryrm meme uçlarım pert geceden sağdım onlardan vereyim diyrm ama kiyamyrm emsin dyrm.
Emzik veren anneler lütfen bir yöntem deynce emzige alstrym
emzik neden istiyorsunuz?
emzik zihinsel gelişimi bile olumsuz etkiliyor.
bir de atak dönemlerinde size ihtiyacı olduğu için memenize geliyor.
sizin sakinlestirmeniz gerek.
bu ileride size olan güven bağı icin cok cok mühim bir mevzu.
emzik asla düşünmeyin.

Kızlar bu 1.ay asisindan sonra hafif ateş devam ediyor, ama ateş olcerle olcuyorum mesela arka arkaya 36.7 - 36.9-37.1 böyle değişken çıkıyor bir dakika önce 37.4cikiyor bir dakika sonra 36.9 mesela. Bana ortamdan yada kendini kasmaktan oluyor gibi geldi ama size sormak istedim. Ateş ölçer bozuk da değil çünkü bizim ateşimiz sabit cikiyor

gaz sancısı varsa kasıyordur kendini.
bizimkinde de kasinca ateşi çıkıyor.
bizde 2 ay aşısı olduk
perişan olduk hala.da ateşi var.
gaz sancısı da var.
kasınca kendini veya ağlayinca ateşi daha da çıkıyor

Dun aksamdan beri ayni yazdigini yasiyorum umarkm skintili bi durum degildir

Peki napiyorsunuz öyle olunca ben üzerindeki kıyafetleri çıkarttım öyle duruyor ama bu hep böyle kendini kasinca çıkarsa biz nasıl giydircez bu cocuklari

2. Ay asisinin atesi ne zamandir war canim cok korkuyorum bu 2. Ay dan

2. Ay asisinin atesi ne zamandir war canim cok korkuyorum bu 2. Ay dan
günaydın aşılar her çocuğa ateş yapmıyor paniklemeyin aşı sonrası gerekirse ateş düşürücü verirsiniz drunuza danışıp. artıl aşılar eskisi kadar ateş yapmıyor. ama yinede ateş çıkarsa ve cok değilse ılık su ile duş aldırıp ( en az 20 dk suyun altında kalmalı su ne cok soğuk nede sıcak olmalı ) ince giydirmenizi öneririm . ve 38 ve üstü yüksek ateş sayılıyor. altında ilaç vermeden sadece duşlada düşürebilirisniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…