Ben emmeyi tam bilsin dedim 1 ayı bekledim şimdide öğürüyor katiliyor korkyrm pes ettim ama yanak okşama olayına bakcm bir arkds demiş de ay inşallah bi çare buluruz canım yoksa işimiz zorbizimkinin modelinden asla emzik almiyo midesi kalkıyor kuscak gibi oluyor, hastanede vermistim sonrasinda fazla vermedim bebekte unuttu emzigi
Gunduz bizimki full uyku adam gece gunduz karışmış sabah 10 gece 23 24 uyku zamanı kalkıyor tabi aralarda ama gunduz uykuda genelde 7 saat falan uyuyor toplam gunduz gece 0 uyku
Canım kullandigin uygulamanın ismi neDoğru tabiki biraz önce biraz sonra olabilir. Ben uygulamadan takip ediyorum
Bebeğini emzirmek için uyandiran var mi hala yoksa herkes düzene ayak uydurdu mu yani 6 saat uyusada dokunmuyorum diyen var mi ??
Harika haftalarCanım kullandigin uygulamanın ismi ne
benim ki 19 da dogdu kuzumBizim ki de başladı. 34 günlük olduk. Bebeklerin emme refleksi kuvvetli olduğu için ağız kenarlarındaki kaslardan etkileniyor. Bana bakıyorken ağız çevresine agucuk falan yapıyorum, gülüyor tebessüm ediyor.
ben de merak ediyorum
19 Ağustos ta doğan bebişler var mı?Efelihayat beni kandırmıştı 19 diye.. tek miyiz acaba
İnşallah canım kurtarıcı oluyo emzik gerçektenYarın ilk iş denicem canım inşallah alir
Benim ikisinde de kırkım bitince oldum bunda da öyle devam eder gibime geliyo ama bakalım.. Senin kesilmiş miydi kanama.? Eğer reglse zaten devamı gelir ortalama 1 hafta sürüp kesiliyor zaten adet kanaması kırmızı kanama oluyo bu doğum sonrası kanama daha açık renk oluyoRegl Olanlar Bana Bir Yardimci Olsaniz..
ben oglumda 9.5 ay olmadim. olunca normal oldu regl.
simdi dun sabah ciddi sanci oldu.53.gunumuzdu. sonra afederseniz kirmizi kanama ama akintiyla. dunden beri wc ye gidince arada oluyor. ben regl mi oldum baska bir sacmalik mi anlayamadjm.
felâket bir akşamdı bizim ki.Bizde bugün 2. Ay aşımızı olduk huzursuz yerine koyunca ağlıyo kucakda durmak istiyo kucağımda sakinleştiriyorum 2 3 gün idare edecez artık canım hafif ateş de var gece çıkmaz inşallah ya
emzik neden istiyorsunuz?Atak bebesi anası olarak bildryrm meme uçlarım pert geceden sağdım onlardan vereyim diyrm ama kiyamyrm emsin dyrm.
Emzik veren anneler lütfen bir yöntem deynce emzige alstrym
Kızlar bu 1.ay asisindan sonra hafif ateş devam ediyor, ama ateş olcerle olcuyorum mesela arka arkaya 36.7 - 36.9-37.1 böyle değişken çıkıyor bir dakika önce 37.4cikiyor bir dakika sonra 36.9 mesela. Bana ortamdan yada kendini kasmaktan oluyor gibi geldi ama size sormak istedim. Ateş ölçer bozuk da değil çünkü bizim ateşimiz sabit cikiyor
Dun aksamdan beri ayni yazdigini yasiyorum umarkm skintili bi durum degildirRegl Olanlar Bana Bir Yardimci Olsaniz..
ben oglumda 9.5 ay olmadim. olunca normal oldu regl.
simdi dun sabah ciddi sanci oldu.53.gunumuzdu. sonra afederseniz kirmizi kanama ama akintiyla. dunden beri wc ye gidince arada oluyor. ben regl mi oldum baska bir sacmalik mi anlayamadjm.
Peki napiyorsunuz öyle olunca ben üzerindeki kıyafetleri çıkarttım öyle duruyor ama bu hep böyle kendini kasinca çıkarsa biz nasıl giydircez bu cocuklarigaz sancısı varsa kasıyordur kendini.
bizimkinde de kasinca ateşi çıkıyor.
bizde 2 ay aşısı olduk
perişan olduk hala.da ateşi var.
gaz sancısı da var.
kasınca kendini veya ağlayinca ateşi daha da çıkıyor
2. Ay asisinin atesi ne zamandir war canim cok korkuyorum bu 2. Ay dangaz sancısı varsa kasıyordur kendini.
bizimkinde de kasinca ateşi çıkıyor.
bizde 2 ay aşısı olduk
perişan olduk hala.da ateşi var.
gaz sancısı da var.
kasınca kendini veya ağlayinca ateşi daha da çıkıyor
Yok canim gitmicem 1 yasini doldurana kadar isle ilgili bisey bakmama karari aldimMysonismysun canim iş teklifi alan sendin demi ne karar verdin
günaydın aşılar her çocuğa ateş yapmıyor paniklemeyin aşı sonrası gerekirse ateş düşürücü verirsiniz drunuza danışıp. artıl aşılar eskisi kadar ateş yapmıyor. ama yinede ateş çıkarsa ve cok değilse ılık su ile duş aldırıp ( en az 20 dk suyun altında kalmalı su ne cok soğuk nede sıcak olmalı ) ince giydirmenizi öneririm . ve 38 ve üstü yüksek ateş sayılıyor. altında ilaç vermeden sadece duşlada düşürebilirisniz.2. Ay asisinin atesi ne zamandir war canim cok korkuyorum bu 2. Ay dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?