2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biliyorum canım. 5 haftasındada böyle atak yaşamıştık. Bu hafta da gene huysuz. İdare edeceğiz artık. Benimki de 12 de uyandı şimdi uyudu daha. Yatağa koysam uyanacak bırakamıyorum

E mecbur o zaman yanyana yatın bi süre yoksa uykusuz perişan olursun sen de o da..

Regl Olanlar Bana Bir Yardimci Olsaniz..

ben oglumda 9.5 ay olmadim. olunca normal oldu regl.
simdi dun sabah ciddi sanci oldu.53.gunumuzdu. sonra afederseniz kirmizi kanama ama akintiyla. dunden beri wc ye gidince arada oluyor. ben regl mi oldum baska bir sacmalik mi anlayamadjm.

I ikuayko elaide nerdesiniz kizlar siz bebetorlardan sonra goren cennetlik
Ne yapalım be yavrum, gündüz 10-12 saat kadar sancidan kıpkırmızı olup ağlıyor gece 11-12ye kadar sürüyor. Kakasini da 2-3gunde bir yapıyor, en son pazar aksam üstü yapti mesela.
Anlayacagin bağırsak rodaji bitene kadar evladim aci cekiyor ben de çaresiz kalıyorum.

Biliyorum canım. 5 haftasındada böyle atak yaşamıştık. Bu hafta da gene huysuz. İdare edeceğiz artık. Benimki de 12 de uyandı şimdi uyudu daha. Yatağa koysam uyanacak bırakamıyorum
Az önce annemle konstk dedim böyle böyle ee normalde de yalancı emzik niyetine kullaniydu seni dedi benim dün 10dakika bile uyumadı bugün de niyeti yok tik tok daha

hanımlar merhabalar.
ya bu gaz sorununu ne yaptınız?
dün bulgur yemişti kimyon da kullandım ama bugün cocuk perisan oldu geceden beri kendine gelemedi

Kimyon rezene içiyorum,kızıma da Nurse harveys gaz damlası kullanıyorum.Birde çocuğun ayaklarını karnını sıcak tut. Ben çok faydasını gördüm .

Son düzenleme:
tamamen ananemin taktigidir yuzde yuz calisiyo Bi cay kasigi zeytinyagini kendi sutunle karistirip verdinb ya da mamasina kattin bibeeojla verdin patir patir yapar sadece bi oneri tabii ben denedim onayladim

Atak bebesi anası olarak bildryrm meme uçlarım pert geceden sağdım onlardan vereyim diyrm ama kiyamyrm emsin dyrm.
Emzik veren anneler lütfen bir yöntem deynce emzige alstrym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…