Canım atak boyu süreci onlar yönetecek 11de uyandı emmek istedi salondaki yatağına koyaym dedim dünkü gbi 2 dakikada agladi 11den beri koltukta koynumda uyuyor. Arada odada geznyrm ama bu atak zamanini çok iyi geçirmeliler
Biliyorum canım. 5 haftasındada böyle atak yaşamıştık. Bu hafta da gene huysuz. İdare edeceğiz artık. Benimki de 12 de uyandı şimdi uyudu daha. Yatağa koysam uyanacak bırakamıyorum
Bende oyle yapiyorum oglum cok akilli bir bebek oglumla ilgileniyorum surekli oyunlar oynuyorum. Gece 10 gibi yatiyor sonra saat 1 de kalkip tum gece benimle yat diyor uyumuyorda ben kalkinca aninda uyaniyor eee bebegim emmesi lazim bir haftadir mahvolduk resmen
Tamam oyle yapayim tesekkurler kizlar, insallah dengelenir. Emzirme düzenim bozuldu bu yuzden. kucuk olan gogsumden de bol bol emziriyorum ama onu hic sagmadim . Sagmayi deneyim. EelfpeksimetiMysonismysun
ben oglumda 9.5 ay olmadim. olunca normal oldu regl.
simdi dun sabah ciddi sanci oldu.53.gunumuzdu. sonra afederseniz kirmizi kanama ama akintiyla. dunden beri wc ye gidince arada oluyor. ben regl mi oldum baska bir sacmalik mi anlayamadjm.
Ne yapalım be yavrum, gündüz 10-12 saat kadar sancidan kıpkırmızı olup ağlıyor gece 11-12ye kadar sürüyor. Kakasini da 2-3gunde bir yapıyor, en son pazar aksam üstü yapti mesela.
Anlayacagin bağırsak rodaji bitene kadar evladim aci cekiyor ben de çaresiz kalıyorum.
Biliyorum canım. 5 haftasındada böyle atak yaşamıştık. Bu hafta da gene huysuz. İdare edeceğiz artık. Benimki de 12 de uyandı şimdi uyudu daha. Yatağa koysam uyanacak bırakamıyorum
Az önce annemle konstk dedim böyle böyle ee normalde de yalancı emzik niyetine kullaniydu seni dedi benim dün 10dakika bile uyumadı bugün de niyeti yok tik tok daha
Ne yapalım be yavrum, gündüz 10-12 saat kadar sancidan kıpkırmızı olup ağlıyor gece 11-12ye kadar sürüyor. Kakasini da 2-3gunde bir yapıyor, en son pazar aksam üstü yapti mesela.
Anlayacagin bağırsak rodaji bitene kadar evladim aci cekiyor ben de çaresiz kalıyorum.
tamamen ananemin taktigidir yuzde yuz calisiyo Bi cay kasigi zeytinyagini kendi sutunle karistirip verdinb ya da mamasina kattin bibeeojla verdin patir patir yapar sadece bi oneri tabii ben denedim onayladim
Atak bebesi anası olarak bildryrm meme uçlarım pert geceden sağdım onlardan vereyim diyrm ama kiyamyrm emsin dyrm.
Emzik veren anneler lütfen bir yöntem deynce emzige alstrym