2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cnm lohusa kanamasi kesileli cok oldu. bu yeni birsey. evet kirmizj ama arada wc de geliyr. baska zaman yok. anlamadim.
Dun aksamdan beri ayni yazdigini yasiyorum umarkm skintili bi durum degildir
bilemiyrm ki cnm. ben de suan saskinim.

Peki napiyorsunuz öyle olunca ben üzerindeki kıyafetleri çıkarttım öyle duruyor ama bu hep böyle kendini kasinca çıkarsa biz nasıl giydircez bu cocuklari
38 i gecmedigi surece uzerini cikarman yeterli cnm. ozellikle ayaktan dengeler atesini, ayagi ciplak olsun.

Hmm o zaman regl dir bence bak bakalım 1 hafta içinde kesilmezse bi doktora görün

2. Ay asisinin atesi ne zamandir war canim cok korkuyorum bu 2. Ay dan
akşam başladı bi anda 38.1 ile.
hala var.
soydum çocuğu.
düşüyor sonra tekrar başlıyor
bez koyuyorum ılık su ile ıslatıp sağına soluna.
Dun akşam hastaneye gittik çocuk acile.
3 gün sürer dedi doktor.

Peki napiyorsunuz öyle olunca ben üzerindeki kıyafetleri çıkarttım öyle duruyor ama bu hep böyle kendini kasinca çıkarsa biz nasıl giydircez bu cocuklari
soydun sadece zibinla duruyor.
20 dakikada düşmez ise ateşi ılık su ile bez ıslatıp koyuyorum alnına koltuk altlarını siliyorum kasımlarını falan kapatıyorum ılık su ile.
daha da düşmezse bir çay kaşığı parasetamol ilaç veriyorum. 1 saat içinde yine düşmez ise ılık banyo (titremeyecek sekilde)... ama asi sebebiyle yapamıyoruz banyo.
çok şükür düzüyor genelde

felâket bir akşamdı bizim ki.
ateş 38.1 oldu.
huzursuzluk had safhadaydı.
gaz sancısı da eklenince mahvoldu çocuk.
kucakta uyudu gece
Bizimkide gece boyu huzursuzlandı saat başı alarm kurdum ateşini kontrol etmek için şükür 37.2 yi geçmedi bizimki kolik bi bebek 4 ten sonrada gaz sancımız başladı 10.40a kadar uyumadı şimdi uyudu arada sızlanıyo emzirip sakinleştirip geri yatırıyorum anne olmak çok zormuş boşuna cennet annenin ayakları altında dememişler çok iyi anlıyorum artık bu sözü inşallah bu emeklerimizin karşılığını güzel bi şekilde alırız

bizim ki yerinde uyumadı.
hep benim kucagimdaydi arada ben uyudum eşim aldı kucağına.
kucak istiyor.
3 güne kadar devam edebilirmis.
kesinlikle cok zor ve yorucu

Canım bize 3 gün duş aldırmak yasak dediler

1 2 günde yoğunlaşır kanamanız kızlar korkmayın bendede öyle oldu

Benimki bir dakika içinde bile desiyor derecesi ,ateş mi yoksa kendini kasmaktan mi yoksa sıcak da ben mi fazla kalın giydirdim anlayamadım. Doktora götüreceğim bugün

3 gun cokmus yaaa hey yrabbim nefret ediyorum zaten su asi isinden

Sagolun cok tesekkurler ekran goruntusu aldim haftaya yapilinca denixem

Canım bize 3 gün duş aldırmak yasak dediler
hımm ilk kızımı odğuralı 7 yıl oldu henuz 2 asıyı yaptırmadım aklımda kalmamıs 3 gun dus yasagı yarın yapılacak ası sorarım bende. ama genel olarak ateş düşürme tarifi verdim ver. yasaksa ıslak bezle eklemleri silinmeli

elaide nerdesin canim oğlun nasil
tatliim ozlemisim bir iki gun girmedim yazmissin, takip ediyorum aslinda!
ilk uc hafta cok iyiydik ruya gibi son bir haftadir gaz sancilarimiz basladi ve gittikce artti..geceleri sukur sadece emmek icin uyaniyor, ama gunduzleri kotuyuz yaa. uzuluyorum ufakliga ama napalim elden gelen cok bisey yok.
Sen nasilsin caniim iyisiniz?

@ikuayko elaide nerdesiniz kizlar siz bebetorlardan sonra goren cennetlik
hihih haklisin iyiyiz bizde canim yukariyada yazdim, kramplar gaz krizleri kucagimdan inmek istemeyen bi bebek
sen nasilsiiin nasil gidiyo bakalim?

tamamen ananemin taktigidir yuzde yuz calisiyo Bi cay kasigi zeytinyagini kendi sutunle karistirip verdinb ya da mamasina kattin bibeeojla verdin patir patir yapar sadece bi oneri tabii ben denedim onayladim
kaka yapma sorunumuz yok ama deniycem, tikandigi anda veriyim

Bizde de ayni canim gaz gaz devamli Allah a sumur buyuk bi skinti yok iyi olmana sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…