2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ıyim canim bizim kizda gececi gece en erkn 2 buçuk da uyuyo genelde 4u gormeden yatmıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun annelik zor zanaat

Bizde de ayni canim gaz gaz devamli Allah a sumur buyuk bi skinti yok iyi olmana sevindim
aynen canim en azindan rahatca emzirebiliyorum ek mamaya ihtiyac filan duymadan, hepsi aslinda birer nimet

ıyim canim bizim kizda gececi gece en erkn 2 buçuk da uyuyo genelde 4u gormeden yatmıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun annelik zor zanaat
ayyy ciddenmi! gece uykusuz kalmaktan cok korkuyordum korktugum basima gelmedi sukur. erken yatiyorum onunla beraber (21.30/22.00), gece 01.00 gibi, 04.00 gibi bide 06.30/07.00 gibi emmek istiyor bunlarada bin sukur
gece kalkmaninda bi hoslugu var, dizilerimi izliyorum, gogsu sagiyorum, bisiiler atistiriyorum, oglumla ask yasiyoruz filan :)) insallah biraz duzene girer senin minnos canim

Ay bu emzirme odalarına hiç girmek istemiyorum. Arkadaş hepsinin mi çocuğu uslu uslu emer . Benim sinirli oğlum yaygarayla emiyor bize bakıyorlar sinirlerim bozuluyor o kadınlar buraya üye değiller bence. Burda herkesin gaz uykusuzluk huysuzluk şikayeti var sanki onlar bu kelimeleri hiç duymamis gibiler

Onlar 3/4 Aydan büyük bebekler olabilir mi? Yoksa bir tek bizimkiler mi huysuz

amin inslalh canim

Kızlar mrb bişe sorcam hamilelikte konuşulmuştu diye hatırlıyorum bebeğinizin böbreğinde büyüme var mı doktor ne dedi sizlere

Hanımlar umarım herkes iyidir. Yine bir sorumla karşınızdayım. 40 gün oldu ama benim kanama, açık kahve leke şeklinde devam ediyor. Bu sağlık anlamında bir sıkıntı teşkil ediyor mu?
sorun yok seker. 6 haftaya kadar surebiliyor
oglanda 45 gundu benim

Qiztanbu
Yok yok kucuklerdi biri iki ay olmamış daha öbürü de daha küçük yada okadardir. Ay kıpırdamadan emdiler resmen hasedimden catlayacaktim
Emerken birden sinirlenmeler çirpinmalar oluyor degil mi :) sonra tekrar aliyor sonra yine aynisi :)

istanbulda oturan arkadaşlar geçmiş olsun deprem olmus yine gwcenkinden siddetli olmus galiba
Allahım korusun cumlemizi
cok korktum ayaktaydim o sirada kaynanam deprem oluyo dedi sonrasinda tam biterken mutfak tarafindan takur tukur sesler geldi bi ugultu oldu avize deli sallandi elim ayagim titredi

Benimki bir dakika içinde bile desiyor derecesi ,ateş mi yoksa kendini kasmaktan mi yoksa sıcak da ben mi fazla kalın giydirdim anlayamadım. Doktora götüreceğim bugün
ben tek zibin giydirdim.
ona rağmen oyle.
gece bile üstü açık zibinla yattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…