2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar mrb bişe sorcam hamilelikte konuşulmuştu diye hatırlıyorum bebeğinizin böbreğinde büyüme var mı doktor ne dedi sizlere
Biziz canım o hamileykene 2 böbreğindede vardı sol böbreği sınıra yaklaştığı için 22 gün erken doğum yaptım sezeryanla her ay ultrasonla bakıyolar sağ böbreğindeki kendiliğinden kayboldu sol da aynı 6.aya kadar kendiliğinden geçer diyolar

canım aslında atak donemi için değil de genel olarak istedim emmeyi dogdgndn beri çok seviyor ama 2 dakika ağzı boş kalsn istemyr.
birde kendi 2 doktorum ve youtube da izledgm her doktor ve bebek hemşiresi emmeyi tam.olarak ogrendgnde emzik almasında sakınca yok hatta reflu gbi durumlarda yardımcı bile olur dediler.

3. Atak gunundeyz mesela yapışık ikiziz atak falan dinlmdm sorun var mi diye doktora gttm için rahat etsin diye ana olmak kolay değil

bencede emzige hiç alıştırmayın
alışması gibi bide bırakması var benim buyuk kizda emzik vermedim ama 2 yaşdan sonra biberonla süt içti hala birakmiyo biberonu
bardakla asla süt ismiyo

Bizde de var canm da bi doktor hemen sınıra gelince ameliyat dedi inanmadım ona da bende zamanla geçer yada antibiyotik tedavisi yapılıyor diye biliyorum

pedagog ve psikologlar önermiyor.
emzik ile sakinlesen çocukların ileride de kendi kendine sorun çözmekten uzak oluyorlarmış

Ben de emziğin zararlı olduğunu düşünmüyorum. Bizim jenerasyonda emziksiz büyümüş herhangi bir insan var mı acaba? Çok şükür gayet normaliz, yani çoğumuz normaliz en azından. Bebek emmeye çok meyilliyse 24 saat anneye yapışık olmasındansa emzikle kendini sakinleştirebilmesi aksine olumlu bir şey .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…